ptr0 20.01.09, 14:09 I tak powinno być zawsze. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bed-e45 Re: Bili nie wiedząc, że za płotem stoi policja 20.01.09, 14:24 ptr0 napisała: > I tak powinno być zawsze. :) Czyli jak? Mają bić? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Bili nie wiedząc, że za płotem stoi policja 20.01.09, 15:16 bed-e45 napisał: > ptr0 napisała: > > > I tak powinno być zawsze. :) > Czyli jak? Mają bić? mają bić, ale mają też dać się złapać. Wiesz, jaka wielka byłaby wykrywalność? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuk07 ciekawe czy prokurator umorzy postepowanie z powod 20.01.09, 14:25 z powodu malej szkodliwości spolecznej? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak Re: ciekawe czy prokurator umorzy postepowanie z 20.01.09, 14:31 borsuk07 napisał: > z powodu malej szkodliwości spolecznej? kiedy sam dostanie od bandziorów łomot / czego mu nie życzę /- szybko zmieni tą klasę szkodliwości ! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: ciekawe czy prokurator umorzy postepowanie z 20.01.09, 15:18 borsuk07 napisał: > z powodu malej szkodliwości spolecznej? Niedawno w pewnej czeskiej gazecie znalazłem dowcip: "Dwóch policjantów melduje przełożonemu: - Udało nam się wreszcie dopaść na gorącym uczynku tego seryjnego mordercę. Mamy go wypuścić teraz, czy czekać, aż każe to zrobic niezawisły sąd?" Odpowiedz Link Zgłoś
szum bili 20.01.09, 14:32 PPdOZ - bardzo mi sie ten skrót podoba i dobrze, że ich tam osadzili. Tym bardziej, że zupełnie nie wiem co to jest - a być może jest to miejsce straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius tak z ciekawości, 20.01.09, 15:30 gdzie w Warszawie jest osiedle Zamłynie? Odpowiedz Link Zgłoś
pikalex Re: tak z ciekawości, 20.01.09, 15:58 A gdzie jest napisane, że zdarzenie maiło miejsce w Warszawie? Zamłynie jest w Radomiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
robot_humano Re: to wiem 21.01.09, 13:19 yavorius napisał: > ale artykuł był podpięty pod dział WARSZAWA podobnie jak Radom. Przeoczyłeś reformę administracyjną. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: to wiem 21.01.09, 13:56 ty chyba przeoczyłeś umiejętność czytania ze zrozumieniem. Ten artykuł był podpięty pod dodatek WARSZAWA: miasta.gazeta.pl/warszawa/ nie RADOM: miasta.gazeta.pl/radom/ Odpowiedz Link Zgłoś
vicheer to calkiem jak u nas w londynie 20.01.09, 16:01 byle pyskowka na ulicy i po minucie szesc radiowozow na miejscu, za chwile 'szatnia' dla aresztowanych i spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Bili nie wiedząc, że za płotem stoi policja 21.01.09, 13:58 I mają 12 lat siedzieć aż się zestarzeją . Siedzieć i pracować na swoje utrzymanie Odpowiedz Link Zgłoś