brzezie76 Fatalna POmyłka Słońca Peru. 25.01.09, 13:59 POwinien mianować ministrem Stefana Michnika,ponieważ ma duże doświadczenie w wymiarze sprawiedliwości i jest bratem Adama.To że przebywa za granicą nie powinno być przeszkodą,Rozstowskiego też imPOrtowali. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek.2005 brzezie76.Ble,ble,ble..monolog idioty z SB... 25.01.09, 14:01 www.youtube.com/watch?v=TXjRvAXmBpo Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: Fatalna pomyłka Irasiada Labamby 25.01.09, 14:04 zesrała się dupa wołowa i płacze Odpowiedz Link Zgłoś
acc4 Gosiewski, Lepper, Nelli Rokita 25.01.09, 14:04 Wywindowanie takich monstrów do pierwszej ligi politycznej to wkład Kaczyńskich w niszczenie demokracji w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Gosiewski, Lepper, Nelli Rokita 25.01.09, 17:15 acc4 napisała: > Wywindowanie takich monstrów do pierwszej ligi politycznej to wkład > Kaczyńskich w niszczenie demokracji w Polsce. ==================================== A ja, jako niezalezny strelec, dorzucilbym jeszcze do POPiSowej nomenklatury: Niesiola, Czume, Chlebowskiego i Nowaka. Ot, tak, dla zachowania "rownowagi polityczno-merytorycznej". Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 Gosiewski precz z TVN 25.01.09, 14:04 Kolejny dowód na to jak przyjemnie było oglądać TVN i inne TV bez PiSiorowych baranów. Jak widać NIE MAJĄ NIC do powiedzenia prócz międlenia tych samych nienawiści!!! Afe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m-kow Edgar "Aliment" 25.01.09, 14:23 Edgar "Aliment" jak znajdzie argument to mucha nie siada. Ale została trauma po Lepperze, oj została. Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Schizofrenia Wyborczej 25.01.09, 14:26 By dokopać PiS-owi Wyborcza popiera człowieka opowiadającego się za wolnym i nieograniczonym dostępem do broni. Co na to Wielki Autorytet - prof. Filar? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pati Gosiewski krytykuje Czumę i broni Leppera 25.01.09, 14:42 Jak zwykle mendowate media każdą wypowiedź interpretują na swój sposób zgodny z linią programową organu propagandowego PO. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec masz racje, Pis powinien bojkotować media 25.01.09, 15:58 najlepiej aby bojkot trwał wiecznie - wtedy nikt niczego nie przekręci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Gosiewski krytykuje Czumę i broni Leppera 25.01.09, 14:43 Bandzior za kratami robi sepuku i huśtawkę na prześcieradle i już cała Polska staje na głowie.Syn Czumy decyduje,że zwłoki korwin mikke-go zjawiają sie na sali.ten głupek z szczękościskiem wygłasza peany na temat nowego ministra.Tusk ryzyk-fizyk podmienia kolejne paciorki różańca-wylatuja dyrektorzy.policjanci,dozorujący itp itd prezydent /ten nadety pyszałek z dyspepsją i szczekościskiem /włącza sie do akcji i jest jej głównym showmenem.Co to jest????????? ____? AAAA...... to P O L S K A własnie itaka gnida czy mendo-gnida jak coś tam cos tam gosiewski porównuje leppera z człowiekiem.! oj gosiwski ty ciulu bezmózgowy! że tez ciebie zapraszają do "siódmego dnia tygodnia" pani Moniko czy pani też cierpi na zanik? czy takie toto powinno bełkotac w "Zetce" moim ulubionym radiu.Widac siła muzyki wiecej znaczy niż siła rozumu !Oj nie dobrze niedobrze.Niech pani zaprosi leppera to znów sie pani popłacze.....Monika wydaje sie tak fajna a tu plama jak parasol i kropka nad iiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Gosiewski krytykuje Czumę i broni Leppera 25.01.09, 16:34 =================================== >bogdan331<: A cos Ty sie wczoraj urodzil, ze pytasz: "...Co to jest??????...". Alez to jest POPiS, jedyna legalna sila pogrobowcow solidarnosci i KORu, mogaca zrobic w tym feudalnym folwarku z jej ciemnogrodzka gawiedzia WSZYSTKO, co im sie spodoba. Bo KTO ich kiedykolwiek, ze skladu tej "republiki kolesiow" politycznie rozliczy, ze o odpwiedzialnosci karnej nie wspomne? Tak zwane "wybory" w niczym nie rozwiaza problemow polskiej polityki, a zwlaszcza gospodarki. Zarowno PiS jak i PO sluza przeciez tym samym oligarchom i zagranicznym "mocodawcom". Chociazbya ich kase lub "pomoc" w wynikach wyborow. Do tego goianowan na najwazniesze stanowiska w Panstwie. PO wcale nie jest zainteresowana zniszczeniem PiSu, i odwrotnie. Ciemne masy musza miec igrzyska i poczucie przynaleznosci do "opozycyjnej" frakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Gosiewski palnął tak jak z alimentami Dorna 25.01.09, 14:47 któremu tylko 1800 wypominał ,a sam o 300 się sądził ti analogicznie - on peronowy z Włoszczowej w czasach kiedy Czuma walczył on w tetry ze strachu robił, pokraka z niego fizyczna i mentalna, jak wódz jego partii Odpowiedz Link Zgłoś
25cz Gosiewski krytykuje Czumę i broni Leppera 25.01.09, 15:01 Wcale mnie nie dziwi, że Gosiewski z nostalgią wspomina Lepera, oni pasują do siebie jak dwa półdupki. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 wrojoz____ma rację...szkoda komentować.... 25.01.09, 15:01 ... idiotyzmy Gosia i Michałka...brawo Monika Olejnik.... ____"7 dzień tygodnia" czyli dzisiaj w ZET-ce... Kamiński 60% czasu antenowego.... Gosiewski 35%.... Pozostali goście 5%.... MONIKA tak trzymaj.....może nie nazwą Ciebie MAŁPĄ W CZERWONYM -- ...."Kiedy myślimy, że już osiągnęliśmy dno cały czas ktoś puka od spodu..." fotoforum.gazeta.pl/photo/0/sh/ed/fwtw/eLZQVVCynuzPfCVLcX.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Gosiewski..Rozwody, alimenty..Obywatel PIS !!! 25.01.09, 15:07 maljas.republika.pl/kiepscy/ferdek.html Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 wielu wyborców platformy ma "piękne" życiorysy 25.01.09, 15:14 więc jaki pan, taki kram. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Gosiewski krytykuje Czumę i broni Leppera 25.01.09, 15:18 Nie ma się czemu dziwić. Czuma twarzą PO, a Lepper - PiS-u, to chyba najlepiej obrazuje z jakimi ludźmi, partiami, ideałami mamy do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
25cz Gosiewski krytykuje Czumę i broni Leppera 25.01.09, 15:21 Gdyby pamiętnej nocy, udało się Lipińskiemu adoptować część posłów Samoobrony, to staliby się perłami w koronie PiS, jednocześnie, znacząco podniósł by się poziom IQ PiS.Jest duże prawdopodobieństwo, że mogliby wygrać wybory, które niestety okazały się klęską. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Gosiewski krytykuje Czumę i broni Leppera 25.01.09, 15:30 A Gosiewski powinien zostać ministrem kolejnictwa, zna się na peronach, a ja mógłbym być ministrem turystyki, bo bywałem na biwakach... Znowu wańka-wstańka, wydaliła z siebie jakąś popieprzoną myśl... Odpowiedz Link Zgłoś
eses2 Gosiewski krytykuje Czumę i broni Leppera 25.01.09, 15:31 Korwin byl na uroczystosci - i poisal sie ladnym komentarzem. Warto obejrzec. www.youtube.com/watch?v=E4ycV8pxt54 Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Lepper to wzór Gosiewskiego 25.01.09, 15:36 Lepper - dawny współkoalicjant Pisu, tzw. trzeci bliźniak, szef bratniej partii, na której elektoracie teraz Pis żeruje - nie dziwota więc, że Gosiewski wszędzie widzi swojego mentora i przyrównuje wszystkich do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Biedny pakulcu i inne tuskomatoły..... 25.01.09, 16:01 Macie problem jak tu być za Tuskiem i nie podpaść warszawce i krakówkowi. Spoko, wasz fuhrer Tusk też ma ten problem aż go walcowaty łeb rozbolał.Myślał ,że ,,intylygencja'' poprzez Czumę a tu dup... :))))) A masakra gdy ...Prezydent do Czumy bardzo serdecznie.I bliźniak ..też :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Biedny pakulcu i inne tuskomatoły..... 25.01.09, 16:11 tak, jestem pewien obaw jak widze gdy Kaczyński (ten wzany prezydentem) umizguje się do Czumy ciekawi mnie co te Pisdzielc4e za haka mająna niego Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Super....to sie nazywa spiskowa teoria dziejów :)) 25.01.09, 16:21 pakulec napisał: > tak, jestem pewien obaw jak widze gdy Kaczyński (ten wzany > prezydentem) umizguje się do Czumy ciekawi mnie co te Pisdzielc4e za > haka mająna niego Musicie rzeźbić, misternie, nadszarpnięte porozumienie z warszawką i krakówkiem. Stąd...ten kretyński artykuł o wyrwanej z kontekstu wypowiedzi Gosiewskiego. Co do ,,haka'' to sam Czuma jest tym ,,hakiem'' :))) Wykręci wam kota lepiej niż (pali)KOT :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec spiskowa teoria dziejów? 25.01.09, 16:31 2 lata panowania Pisdzielców nuczyły mnie że nie można im ufać. Co do Czumy - nie wiem jaki będzie - ma u mnie jeden plus - pogonil to Pisdzielskie bydło gdy ryczało na posiedzeniu komisji w sprawie odebrania immunitetu dla Zera- więc może jako minister da sobie radę Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Biedny pakulcu i inne tuskomatoły..... 25.01.09, 17:41 pakulec napisał: > tak, jestem pewien obaw jak widze gdy Kaczyński (ten wzany > prezydentem) umizguje się do Czumy ciekawi mnie co te Pisdzielc4e za > haka mająna niego =========================================== Pakulec, ty szczwany "prowokatorze"! Nie udawaj, ze nie wiesz tego, o czym boja sie szerzej wspominac "sluszne" media. Czuma ma wiezienna przeszlosc nie tyle "opozycyjno-wyzwolencza", co bardziej kryminalna. I obojetne, w jakie "szatki" by nie ubierac tego faceta, jego "dokonania" ma polu walki z komuna maja conajmniej dwuznaczny wydzwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a skąd ty się wziąłeś baranku? 25.01.09, 17:45 widze że jesteś na etapie późnego PRLu - wtedy władza wolała zamknąc kogoś za zaśmiecanie niż za rozrzucanie ulotek. Tak, masz prawo nie lubić Czumy - gdyby nie on i jemu podobni to byś dalej mógł siedzieć w SB i inwigilować - tyle straciłes biedaczku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: a skąd ty się wziąłeś baranku? 25.01.09, 18:32 pakulec napisał: > widze że jesteś na etapie późnego PRLu - wtedy władza wolała zamknąc > kogoś za zaśmiecanie niż za rozrzucanie ulotek. Tak, masz prawo nie > lubić Czumy - gdyby nie on i jemu podobni to byś dalej mógł siedzieć > w SB i inwigilować - tyle straciłes biedaczku ;-) ========================================= A sprawdziles tresc Artykulu 210 paragraf 1 (starego) Kodeksu Karnego? Byc moze w trakcie procesu zmienili Czumie kwalifikacje prawna oskarzenia o napad rabunkowy na wymuszenie rozbojnicze. O innych zarzutach, za ktore w niejednym "demokratycznym" panstwie dostalby 20 lat, nawet szkoga pisac. Zydom wtedy chodzilo o zemste za marzec 1958 roku. Ladnie poszlo, to zalozyli KOR i "podpieli eie" pod Solidarnosc. A pozniej, w Magdalece, pokazali, o co im naprawde chodzilo. Skutki odczuwamy od 20 lat, az do dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: a skąd ty się wziąłeś baranku? 25.01.09, 18:46 darkraj napisał: > Ladnie poszlo, to zalozyli KOR i "podpieli eie" pod Solidarnosc. A pozniej, w > Magdalece, pokazali, o co im naprawde chodzilo. > Skutki odczuwamy od 20 lat, az do dzisiaj. Powiedz co pokazali w Magdalence Kiszczak, Wałęsa i Lech Kaczyński, jedyni którzy uczestniczyli we wszystkich spotkaniach? J. Kaczyński w wywiadzie rzece "O dwóch takich...." zarzeka się, że w Magdalence nie zapadły żadne tajemne porozumienia. J. Kaczyńskiego uważam z a jednego z głównych szkodników niepodległej Polski, ale w to co mówi o udziale swego brata w spotkaniach w Magdalence wierzę. Gdyby było inaczej, dawno by to wyciągnięto na światło dzienne w przekonywujący sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
woj-77 Gosiewski krytykuje Czumę i broni Leppera 25.01.09, 15:39 Panie pośle Gosiewski, jakie kwalifikacje, doświadczenie i staż pracy miał poseł Ziobro, gdy był MS? jedno miał na pewno: znajomość z Jarosławem i Lechem. A były poseł Lepper? musiał być wam potrzeby, bo nie moglibyście rządzić. Kwalifikacje? potrzeba rządzenia Lecha i Jarka. Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynsky_pan Nie da się zaprzeczyć, że miał 25.01.09, 15:56 - wysypywał zboże na tory. :) Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Nie da się zaprzeczyć, że miał 25.01.09, 16:51 kwaczynsky_pan napisała: > - wysypywał zboże na tory. :) ================================== A czy wiesz, ze Lepper robil to w interesie POLSKICH, zubozalych kapitalistyczna "odnowa" rolnikow, czy wystarcza ci tylko "opluwanki"??? Kogo chcesz teraz bronic: naszych zywicieli czy oligarchow zarabiajacych krocie na imporcie zmodyfikowanego genetycznie zboza? Nie ulegaj propagandzie! Zacznij myslec samodzielnie, a nade wszystko: UCZ SIE! Nie pozwol. zeby decydenci o Twoim losie byli madrzejsi od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynsky_pan Kulą w płot, darkraju 25.01.09, 17:40 Jestem właścicielem ziemi, z tematem rolnictwa mam wiele do czynienia od wielu lat. Nie uważam Leppera za mojego sprzymierzeńca. To pospolity rzezimieszek, klasyczny demagog, który podpiął się pod jakieś hasła i wartości, aby na tym robić polityczną karierę. Wśród znajomych mam wielu rolników prowadzących bardzo dochodowe gospodarstwa. Są to ludzie, którzy potrafią obserwować rzeczywistość i do niej się dostosowywać. Ciężko pracują, zamiast domagać się by im dano to, dano tamto, tutaj dopłacono, a tam ulżono. Są właścicielami świetnie prosperujących przedsiębiorstw, zapewniają sobie dobrobyt oraz stwarzają wiele miejsc pracy. Lepper to dla nich coś jak Rydzyk dla porządnego katolika. Z pozostałymi bredniami nie chce mi się polemizować, bo jeśli mam się przepychać, to przynajmniej z przeciwnikiem, od którego będę się mógł czegoś nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Kulą w płot, darkraju 25.01.09, 18:05 kwaczynsky_pan napisała: > Jestem właścicielem ziemi, z tematem rolnictwa mam wiele do czynienia od wielu > lat. Nie uważam Leppera za mojego sprzymierzeńca. To pospolity rzezimieszek, > klasyczny demagog, który podpiął się pod jakieś hasła i wartości, aby na tym > robić polityczną karierę. Wśród znajomych mam wielu rolników prowadzących bardz > o > dochodowe gospodarstwa. Są to ludzie, którzy potrafią obserwować rzeczywistość > i > do niej się dostosowywać. Ciężko pracują, zamiast domagać się by im dano to, > dano tamto, tutaj dopłacono, a tam ulżono. Są właścicielami świetnie > prosperujących przedsiębiorstw, zapewniają sobie dobrobyt oraz stwarzają wiele > miejsc pracy. Lepper to dla nich coś jak Rydzyk dla porządnego katolika. > > Z pozostałymi bredniami nie chce mi się polemizować, bo jeśli mam się > przepychać, to przynajmniej z przeciwnikiem, od którego będę się mógł czegoś > nauczyć. ========================================== Obawiam sie, ze najzwyczajniej w swiecie KLAMIESZ. Nie moglo lezec w interesie polskich rolnikow wystawanie dniami i nocami przed elewatorami, ktore zamiast polskim zbozem wypelnialy sie tanszym, bo wieloletnim z zagranicznych magazynow. To byl "trick" cenowy dla polskich oligarchow handlujacych zbozem. Nie wiadomo dlaczego, wbrew polskim interesom, "rzad" sprowadzal zboze, kiedy swojego mial pod dostatkiem? Lepper te mechanizmy znal i wiedzial, ze zachodnim producentom brakowalo juz magazynowej przestrzeni dla konserwowanego zboza. Doskonale tez widzial, ze import zboza to straty, a nieraz kleski, dla polskich plantatorow. PS: Mozesz sobie byc wlascicielem czegostam, ale propaganda nie zaslonisz swojwj kompletnej ignorancji w aprawach produkcji i zbytu produkcji rolmej. Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynsky_pan Nie,to Ty kłamiesz!(ech, te przedszkolne dyskusje) 25.01.09, 19:15 Mimo Twojej niczym nie uzasadnionej pyszałkowatości nie potrafisz nawet przeczytać ze zrozumieniem krótkiego tekstu. Nigdzie nie napisałem, że regulacje dotyczące rolnictwa są perfekcyjne, ani nawet, że dobre, ba!, nie stwierdziłem, iż akceptowalne. Jedyne co zakomunikowałem to mój brak zaufania do Leppera oraz możliwość prowadzenia dochodowego gospodarstwa rolnego. Jak wspomniałem - z uprawy ziemi da się żyć i to na wysokim poziomie konsumpcji. Oczywiście mogłoby być lepiej, nawet dużo lepiej, lecz nie Lepper to zmieni. Jest on politykiem żerującym na niskich instynktach roszczeniowych band rolników, którzy nie dają sobie rady w nowych realiach. Z nielicznymi wyjątkami przyczyną tego jest albo lenistwo, albo głupota, albo jedno i drugie. Wielu z nich nie wiedzieć czemu liczy na to, iż obsieje swoje 4 hektary marnej klasy materiałem, zaoszczędzi ile się da na środkach ochrony roślin i nawozach, a mimo to starczy im na komfortową egzystencję, duży samochód, codzienną wódkę, tipsy dla żony i edukację dla ósemki dzieci powołanych na ten świat zgodnie z, mimowolnie raczej realizowanym, kościelnym nakazem uprawiania seksu tylko dla prokreacji. To jest po prostu NIEREALNE! Chciałbym, aby tym ludziom sypała się manna z nieba, lecz żyjemy tu, teraz, ograniczeni trzema wymiarami i prawami natury - nikt im tego nie wyczaruje. Uleganie ich odrealnionym impulsom to działanie samobójcze. Podsumowując rzecz: rolnictwo, jak i wiele innych obszarów naszej gospodarki, potrzebuje lepszych rozwiązań, co nie oznacza, iż może przyjść byle oszołom i robić karierę uczepiony tej potrzeby. Podobnie sprawa się ma z odnową moralną - jestem jak najbardziej za, tak jak i zapewne spora część Polaków, lecz widząc jakie szumowiny sztafują tym hasłem połapałem się, iż to polityczny humbug. P.S. : Mniemam, iż nieświadomie stałeś się inspiracją do utworzenia uniwersalnego hasła wyborczego (pasuje do niemal każdego polityka!). Odnośnie naszej dyskusji będzie ono brzmiało: 'Nie pozwól, aby decydenci byli mądrzejsi od Ciebie. Głosuj na Leppera.' :) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Hołda może ale Gosiewskiemu wara :))) 25.01.09, 15:57 Pan prof. Hołda jeździ po Czumie jak po łysej kobyle .Tak samo inne ,,autorytety'' z warszawki i krakówka. Ale...gdy Przemysław Gosiewski ,bardzo delikatnie ,zwróci uwagę na brak kontaktu z prawem p.min. Czumy to ...aj waj giewałt :))))))))) Biedne tuskomatoły rozumiem wasze rozterki:)))Jak tu dogodzić ,,autorytetom'' i nie podpaść Tuskowi :)))) Tusk też ma problem i ból głowy.A jak Czuma da d..py to już będzie masakra.A ziele z Peru się chyba kończy.... :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Hołda może ale Gosiewskiemu wara :))) 25.01.09, 16:05 Tak się zastanawiam, czy Ty to robisz bo lubisz, czy musisz... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Wańka-wstańka daj sobie siana tuskomatole :) 25.01.09, 16:08 czan-dra napisał: > Tak się zastanawiam, czy Ty to robisz bo lubisz, czy musisz... To są twoje ,,złote myśli'' ........... masakra forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=90327816&a=90336532 Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Wańka-wstańka daj sobie siana tuskomatole :) 25.01.09, 16:13 wiesz co Amana -Kaczyński powiedział ze wygra najbliższe wybory - i to mnie zastanawia -przecież do cyrku nie najmuje się pajaców z wyborów Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Wańka-wstańka daj sobie siana tuskomatole :) 25.01.09, 16:18 Nadal się zastanawiam, czy lubisz, czy musisz... Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Wańka-wstańka daj sobie siana tuskomatole :) 25.01.09, 18:49 amanasunta napisała: > To są twoje ,,złote myśli'' ........... masakra > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=90327816&a=90336532 Zapętliłaś się dzieweczko? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Hołda może ale Gosiewskiemu wara :))) 25.01.09, 16:09 cześc amana wiesz jest pewna róznica pomiędzy Hołdą a Gosiewskim, co prawda nie słyszałem tego jak Hołda 'jechał po Czumie', ale Gosiewskiego to można by porównac z Łyżwińskim lub z Chojarską Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Oczywiście ,że nie słyszałeś i nie widziałeś :))) 25.01.09, 16:17 U was w PO wygłaszacie opinie dopiero po sprawdzeniu przez PR jak to wpłynie na notowania Tuska jako kandydata Prezydenta. Stąd te głupawe wasze teksty o Gosiewskim i jego opinii o Czumie. Widzisz, w PiS MOŻNA mieć swoje zdanie, a u tuskomatołów NIE :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hehehe myślisz że to tak jak w Pisie? 25.01.09, 16:24 Pisdzielec nie wyraża swojego zdania dopóki nie usłyszy zdania Kaczyńskiego - to taki socjalistyczny podział pracy - Kaczyński myśli a Pisdzielce mówią. co do mojego zdania o Gosiewskim - koń jaki jest każdy widzi - trudno traktować tego "Łyżwińskiego Pisu" powaznie. jeżeli chodzi o wybór Czumy - to życzę mu dobrze ale uważam że odwaołanie Ćwiakalskiego to błąd Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: hehehe myślisz że to tak jak w Pisie? 25.01.09, 16:29 pakulec napisał: > Pisdzielec nie wyraża swojego zdania dopóki nie usłyszy zdania > Kaczyńskiego - to taki socjalistyczny podział pracy - Kaczyński > myśli a Pisdzielce mówią. No to ,,Łyżwński PiS'' ma inne zdanie niż Kaczyńscy(obaj). > co do mojego zdania o Gosiewskim - koń jaki jest każdy widzi - > trudno traktować tego "Łyżwińskiego Pisu" powaznie. Ok ..jeśli to samo o ,,Łyżwińskich PO '' Palikocie,Nowaku i Niesiołowskim > jeżeli chodzi o wybór Czumy - to życzę mu dobrze ale uważam że > odwołanie Ćwiakalskiego to błąd Tuska To nie błąd tylko...konieczność.Po prostu nie miał kogo ,przy oporze ,,elyt''( patrz m.in.ten cały Hołda). Krótka ławka ......PO :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: hehehe myślisz że to tak jak w Pisie? 25.01.09, 16:36 czyli co do sprawy "Łyżwińskiego" jesteśmy zgodni, A jak Czuma sobie poradzi zobaczymy. Czy Gosiewski ma inne zdanie niż Kaczyńscy? tu bym się nie zgodził - Gosiu wpisuje się w ogólny Pisowski nurt walenia w PO,a Kaczyńcy są podani obróbce medialnej i prezentują tzw. nowe otwarcie medialne Pisu - wiesz taka ściema dla ciemnego ludu Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Oczywiście ,że nie słyszałeś i nie widziałeś 25.01.09, 18:51 amanasunta napisała: > Stąd te głupawe wasze teksty o Gosiewskim i jego opinii o Czumie. Dowcip miesiąca!!! Prawda panie Dorn? Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Hołda może ale Gosiewskiemu wara :))) 25.01.09, 17:08 amanasunta napisała: > Pan prof. Hołda jeździ po Czumie jak po łysej kobyle .Tak samo inne > ,,autorytety'' z warszawki i krakówka. > Ale...gdy Przemysław Gosiewski ,bardzo delikatnie ,zwróci uwagę na brak > kontaktu z prawem p.min. Czumy to ...aj waj giewałt :))))))))) > > Biedne tuskomatoły rozumiem wasze rozterki:)))Jak tu dogodzić ,,autorytetom'' i > nie podpaść Tuskowi :)))) > Tusk też ma problem i ból głowy.A jak Czuma da d..py to już będzie masakra.A > ziele z Peru się chyba kończy.... :))))))))))))))))))) ======================= Nie histeryzuj. Ziele, to tylko "dopalacz". Jak by co, to kurduplowaty koles z Palacu podrzuci mu wystarczajaca ilosc towaru. W koncu "wyprawy" Prezia na Kaukaz i do Brukseli musialy sie jakos "zwrocic". Status dyplomaty ma jakies zobowiazania, ale przywilejow ma znacznie wiecej. Zwlaszcza, kiedy podrozoje sie "wlasnym" (rzadowym) samolotem. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik1942 Gosiewski krytykuje Czumę i broni Leppera 25.01.09, 16:12 Gosiewskiemu można wierzyć to przecież autorytet i sumienie moralne PiS-u Koniu dlaczego się śmiejesz!? Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 tak jak on z hetmanem i rodziną. 25.01.09, 16:14 wstyd tylko robią na świat. Odpowiedz Link Zgłoś
kain_brat_abla Gosiewski mam coś wspólnego z koleją ! 25.01.09, 16:14 Nie po kolei w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Ty masz wiele współnego z próżnią :) 25.01.09, 16:32 kain_brat_abla napisała: > Nie po kolei w głowie. Pusto...w głowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 [...] 25.01.09, 16:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 razem pewnie teraz wykombinują 25.01.09, 16:25 jak nie narażając się na nieprzyjemności zatrudnić logopedę na cudzy koszt Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster [...] 25.01.09, 16:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej [...] 25.01.09, 16:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Peron jest peron 25.01.09, 16:33 Peron jest peron, tylko dlaczego Włoszczowa jest temu winna. Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: Peron jest peron 25.01.09, 22:15 incipit napisał: > Peron jest peron, tylko dlaczego Włoszczowa jest temu winna. Don't cry for me Argentina. Odpowiedz Link Zgłoś