niesamowita.natka.pietruszki 26.01.09, 21:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koballt Tajemnicze zamknięcie jednego z największych sk... 26.01.09, 21:32 Rzeczyśie, w dobie przyspieszenia wzrostu wygląda to bardzo tajemniczo Odpowiedz Link Zgłoś
amus00 Szkoda to dobry sklep był... 27.01.09, 10:06 a tak na przyszłosć nauczka - lepiej dopłacić parę złotych i zamawiać za zaliczeniem pocztowym, szcszególnie w przypadku towarów o dużej wartosci albo osobiscie w pkt. odbioru. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gacki Tajemnicze zamknięcie jednego z największych sk... 26.01.09, 21:37 Balansowali z cenami na granicy opłacalności.... I stało się, zeszli poniżej tej granicy. Cóż wystarczyło, że 5 proc. mniej osób zaczęło zamawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lomianki.info Re: Tajemnicze zamknięcie jednego z największych 26.01.09, 21:41 jestem niedoszłym klientem sklepu - faktycznie coś się tam wydarzyło. zamówiłem towar - wszystko było ok. konkretne informacje, wręcz fachowa obsługa... a potem zero kontaktu, zero odzewu - nic. szczęśliwie zamówiłem za zaliczeniem pocztowym. towar nie doszedł. kupiłem u konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
jotka24 dane rejestrowe siriusa 26.01.09, 21:51 SIRIUS.PL" SP. Z O.O. - raport Informacje z KRS"SIRIUS.PL" SP. Z O.O. INFORMACJE PODSTAWOWE Dane identyfikuj±ce: KRSKRS 0000185861 REGON NIP Forma prawna: SPÓŁKA Z OGRANICZONˇ ODPOWIEDZIALNO¦CIˇ Nazwa rejestrowa: "SIRIUS.PL" SPÓŁKA Z OGRANICZONˇ ODPOWIEDZIALNO¦CIˇ Adres rejestrowy: MiastoWARSZAWA UlicaWENECKA 12 Kod pocztowy03-244 PocztaWARSZAWA WojewództwoMAZOWIECKIE PowiatM. ST. WARSZAWA GminaM. ST. WARSZAWA W dniu rejestracji firma posiadała adres: BACHA 30 303 02-743 WARSZAWA POLSKA W dniu 19.05.2008 firma zmieniała adres na: WARSZAWA WENECKA 12 03-244 WARSZAWA POLSKA Czy firma działa z innymi podmiotami na podstawie umowy cywilnej: NIE Dzień rejestracji firmy w KRS: 31.12.2003 Czas na jaki utworzono spółkę: NIEOZNACZONY Czy wspólnik może mieć jeden czy więcej udziałów: TAK Data podpisania umowy lub statutu firmy: 03.11.2003 HISTORIA ZMIAN W UMOWIE W dniu 25.05.2004 dokonano zmian w umowie lub statucie firmy: ZMIANA § 7 Z DN. 08.04.2004 R. - NOTARIUSZ WANDA MIROSZEWSKA KN W ANDRYCHOWIE, NR REP. A 1656/2004; ZMIANA § 7 Z DN. 22.04.2004 R. - NOTARIUSZ ANNA BRZOZOWSKA, KN W WARSZAWIE, NR REP. A 2361/2004 ODDZIAŁY W dniu rejestracji firma posiadała nastepuj±ce oddziały Rodzaj zdarzeniaNazwa firmy oddziałuSiedziba oddziałuAdres oddziału Nowy OddziałSIRIUS.PL SPÓŁKA Z OGRANICZONˇ ODPOWIEDZIALNO¦CIˇ ODDZIAŁ WADOWICEPOLSKA MAŁOPOLSKIE WADOWICKI WADOWICE WADOWICEZATORSKA 16 34-100 WADOWICE W dniu 19.05.2008 dokonano nastepuj±cych zmian Rodzaj zdarzeniaNazwa firmy oddziałuSiedziba oddziałuAdres oddziału Zamknięto oddziałSIRIUS.PL SPÓŁKA Z OGRANICZONˇ ODPOWIEDZIALNO¦CIˇ ODDZIAŁ WADOWICEPOLSKA MAŁOPOLSKIE WADOWICKI WADOWICE WADOWICEWADOWICE ZATORSKA 16 34-100 WADOWICE POLSKA Nowy OddziałSIRIUS.PL SPÓŁKA Z OGRANICZONˇ ODPOWIEDZIALNO¦CIˇ ODDZIAŁ W WARSZAWIEPOLSKA MAZOWIECKIE M.ST. WARSZAWA M.ST. WARSZAWA WARSZAWAWARSZAWA WENECKA 12 03-244 WARSZAWA POLSKA INFORMACJE O UTWORZENIU FIRMY W dniu rejestracji firma następuj±ce dane dotycz±ce utworzenia Rodzaj zdarzeniaCzas, na jaki utworzono spółkęOznaczenie pismaCzy wspólnik może mieć jeden czy więcej udziałów WpisanoNIEOZNACZONY TAK UDZIAŁOWCY W dniu rejestracji firma posiadała następuj±cych Rodzaj zdarzeniaNazwisko lub firma wspólnikaImiona wspólnikaPESEL/REGONKRSUdziałyWarto¶ć udziałówCało¶ć udziałów Został udziałowcemTECH 4U SPÓŁKA Z OGRANICZONˇ ODPOWIEDZIALNO¦CIˇ 017481466KRS 0000091478108108 000,00NIE Został udziałowcemSKUDLARSKIKAZIMIERZ JÓZEF 132132 000,00NIE W dniu 25.05.2004 dokonano nastepuj±cych zmian Rodzaj zdarzeniaNazwisko lub firma wspólnikaImiona wspólnikaPESEL/REGONKRSUdziałyWarto¶ć udziałówCało¶ć udziałów Zmianazmieniono (Udziały) w ilo¶ci 132 (o warto¶ci 132 000) na ilo¶ć: 175 (o warto¶ci: 175 000,00) w odniesieniu do (dla pozycji 1. SKUDLARSKI 2. KAZIMIERZ JÓZEF 3. PESEL/REGON ) Został udziałowcemKORZENIEWSKIDARIUSZ 4040 000,00NIE W dniu 19.05.2008 dokonano nastepuj±cych zmian Rodzaj zdarzeniaNazwisko lub firma wspólnikaImiona wspólnikaPESEL/REGONKRSUdziałyWarto¶ć udziałówCało¶ć udziałów Usunięto udziałowcaTECH 4U SPÓŁKA Z OGRANICZONˇ ODPOWIEDZIALNO¦CIˇ 017481466KRS 0000091478108108 000,00NIE Zmianazmieniono (Udziały) w ilo¶ci 175 (o warto¶ci 175 000) na ilo¶ć: 125 (o warto¶ci: 125 000,00) w odniesieniu do (dla pozycji: 1. SKUDLARSKI 2. KAZIMIERZ JÓZEF 3. PESEL/REGON ) Zmianazmieniono (Udziały) w ilo¶ci 40 (o warto¶ci 40 000) na ilo¶ć: 109 (o warto¶ci: 109 000,00) w odniesieniu do (dla pozycji: 1. KORZENIEWSKI 2. DARIUSZ 3. PESEL/REGON ) Został udziałowcemZABOJSZCZTOMASZ JACEK 109109 000,00NIE KAPITAŁ ZAKŁADOWY W dniu rejestracji firma posiadała następuj±cy kapitał Rodzaj zdarzeniaWysoko¶ć kapitału zakładowego Okre¶lono240 000,00 W dniu 25.05.2004 firma posiadała następuj±cy kapitał Rodzaj zdarzeniaWysoko¶ć kapitału zakładowego Podniesiono kapitał343 000,00 WARTO¦Ć UDZIAŁÓW ZA APORT W dniu rejestracji firma posiadała następuj±cy warto¶c udziałów za aport Rodzaj zdarzeniaWarto¶ć udziałów za aport Okre¶lono132 000,00 W dniu 25.05.2004 firma posiadała następuj±cy warto¶c udziałów za aport Rodzaj zdarzeniaWarto¶ć udziałów za aport Okre¶lono43 000,00 AKTUALNY ZARZˇD CZŁONEK ZARZˇDU:KAZIMIERZ SKUDLARSKI CZŁONEK ZARZˇDU:TOMASZ ZABOJSZCZ HISTORIA ZMIAN W ZARZˇDZIE W dniu rejestracji firma posiadała nastepuj±cy skład zarz±du Rodzaj zdarzeniaNazwisko lub firma reprezentuj±cegoImiona reprezentantaPESEL/REGONStanowiskoCzy zawieszono ?Koniec zawieszenia PowołanoSKUDLARSKIKAZIMIERZ JÓZEF CZŁONEK ZARZˇDUNIE PowołanoJODEŁKAJAROSŁAW WACŁAW CZŁONEK ZARZˇDUNIE W dniu 27.03.2006 dokonano nastepuj±cych zmian w składzie zarz±du Rodzaj zdarzeniaNazwisko lub firma reprezentuj±cegoImiona reprezentantaPESEL/REGONStanowiskoCzy zawieszono ?Koniec zawieszenia OdwołanoJODEŁKAJAROSŁAW WACŁAW CZŁONEK ZARZˇDUNIE PowołanoZABOJSZCZTOMASZ JACEK CZŁONEK ZARZˇDUNIE RODZAJ DZIAŁALNO¦CI W dniu rejestracji firma posiadała nastepuj±c± działalno¶ć Rodzaj zdarzeniaPrzedmiot działania wg PKD Rozpoczeto działalno¶ć51 43 Z SPRZEDAŻ HURTOWA ELEKTRYCZNYCH ARTYKUŁÓW GOSPODARSTWA DOMOWEGO I ARTYKUŁÓW RADIOWO- TELEWIZYJNYCH Rozpoczeto działalno¶ć51 64 Z SPRZEDAŻ HURTOWA MASZYN I URZˇDZEŃ BIUROWYCH Odpowiedz Link Zgłoś
observer.5 Tajemnicze zamknięcie jednego z największych sk.. 26.01.09, 21:56 wczoraj odebrałem z magazynu sklepu internetowego "Soniaka" za równowartość 755 euro, który np. w Niemczech kosztuje 1030 euro, miła jest też 5 letnia gwarancja.Dobry czas na zakupy ,tylko nie wszyscy o tym wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
ilex Re: Tajemnicze zamknięcie jednego z największych 27.01.09, 12:01 Jesteś pewien z tą 5-o letnią gwarancją ? Wg. moich informacji ta promocja obowiązywała do 15.01.2009 ale może się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
gosikowafasolka [...] 26.01.09, 21:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Oj, ludzie jesteście sami sobie winni 26.01.09, 21:58 Sklep, który stosuje przedpłatę przelewem już samym tym łamie prawo. A klienci takich sklepów sami są sobie winni. To tak jak dać komuś na ulicy kluczyki od samochodu z prośbą o zaparkowanie. Sama możliwość zapłaty przed wysłaniem towatu nie jest zgodna z prawem i dziwię się, że ludzie temu ulegają. To tak jak zostawić samochód z kluczykami w stacyjce. Wiadomo, nie wolno ukraść samochodu, ale każdy wie, że raczej samochód z kluczykami ktoś zaraz ukradnie. Oj, ludzie jesteście sami sobie winni, że płacicie przelewem przed wysyłką towaru. Sami jesteście winni. Odpowiedz Link Zgłoś
rad.ekg Re: Oj, ludzie jesteście sami sobie winni 26.01.09, 22:09 powtarzasz sie, sie, powtarzasz, powtarzasz... doszedles? Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw.lorenc przedpłata jest zgodna z prawem... 26.01.09, 23:24 pod warunkiem, że w momencie wpłynięcia na konto zostanie wystawiona Faktura VAT. Odpowiedz Link Zgłoś
brannick Re: Oj, ludzie jesteście sami sobie winni 26.01.09, 23:57 Nie przesadzajmy. To jest kwestia, uwaga, zaufania. Zaufania nie zbuduje się w parę miesiecy. Ale na przykład zaufanemu od lat Merlinowi nie mam oporów, by przelać pieniadze na konto, przed faktycznym wysłaniem towaru. Po chwili do mnie dotrze wiadomość, ze przelew doszedł i że towar wysyłają wtedy a wtedy. I super, wszystko gra. Kwestia ufania/sprawdzenia dobrych, solidnych sklepów, i pilnowania się przy sklepach-widmach z Pcimia Dolnego (przepraszam wszystkich Pcimian DOlnych za wykorzystanie ich w tym przykładzie). Odpowiedz Link Zgłoś
adamo64 Jerzy Zawadzki nie chcialbys 27.01.09, 07:15 skonczyc jakiejs zawodowki? Bo umiejacym posac to ty nie jestes, tot konstrukcja zdania w wykonaniu tego mistrza piora - "Próbowaliśmy sprawdzić, czy sugestie internautów o upadłości firmy. " - toc to trzeba byc idiota by tak zadanie ulozyc i zakonczyc. NO ale co sie dziwic, jaka gazeta tacy "dziennikarze" Odpowiedz Link Zgłoś
kade66 Re: Jerzy Zawadzki nie chcialbys 27.01.09, 11:35 ty za to umiś pisoć i citoć i zdania wystrugujesz psepiknom polscyznom, hej! Pewnie jus w psiedśkolu jestesi. Toć to tseba być idiotom co by tak zadanie o zdaniu uorzyć i zakońcyć sanowny adamo64. >Bo umiejacym posac to ty nie jestes kup se ćwoku klawiaturem ze s polskimi ogonkami i kreśkami, a po tem połucaj inszych "miszczu piura" > NO ale co sie dziwic, jaka gazeta tacy "cytelnicy jak adamo" bez pozdrowień cymbale Odpowiedz Link Zgłoś
noyle ale nikt nikogo nie... 27.01.09, 08:07 Przecież jest napisane ze nie wysyłają towaru i nie odpowiadają na maile i telefony, ewentualne problemy z reklamacją. Natomiast nie ma mowy o kasie, ja np czekam od 10 stycznia na zamówienie na 5 tysi ale kasy nikt odemnie nie chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
mfd Re: Tajemnicze zamknięcie jednego z największych 26.01.09, 21:58 niesamowita.natka.pietruszki napisał: > Ciekawe, kto stoi za podważaniem zaufania do sklepów internetowych. Sklepy nie-internetowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
asp420 Tajemnicze zamknięcie jednego z największych sk... 26.01.09, 22:14 Sprawa jest rzeczywiście tajemnicza, ale obawiam się, że zaczęła się wcześniej niż 20 stycznia. Śmiem twierdzić, że krótko po świętach - wtedy zaczęły napływać sygnały o niewywiązywaniu się Siriusa z zobowiązań gwarancyjnych, przy czym nie chodziło tu tylko o brak samych napraw gwarancyjnych, ale też brak odpowiedzi na zapytania kiedy one miałyby dojść do skutku. Natomiast zbiegiem okoliczności, 13 stycznia miałem zamiar kupić głośniki komputerowe, ale z gatunku tych które bywają na zamówienie. Zdziwiły mnie porady pracownika, który nie wiem czy sumienie go tknęło, czy czuł pismo nosem, ale sugerował poczas rozmowy przez GG aby odebrać towar osobiście w sklepie w dniu 17 stycznia (sobota) lub zapłacić przy odbiorze bo jak tłumaczył "jak przesyłka będzie uszkodzona to nie będę musiał jej odbierać, co będzie dodatkowym zabezpieczeniem". Zrobiłem jak sugerował, aczkolwiek zdziwiły mnie te sugestie, bo w Siriusie kupowałem już kilka razy i nikt nigdy mi nie sugerował takich form sprzedaży. Przesyłki do dziś nie otrzymałem, od czwartku próbowałem się w tej sprawie skontaktować z kimkolwiek z Siriusa - odpowiedzi kompletnie brak. Telefonu nikt nie podnosi, maili chyba nie odbiera, a w każdym razie nie odpowiada, na komunikatorze GG też nikt się nie zgłasza. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.niekoszerny Trzeba byc skonczonym glupkiem... 26.01.09, 22:18 ... aby kupowac przez Internet... Odpowiedz Link Zgłoś
buciek-83 Re: Trzeba byc skonczonym glupkiem... 26.01.09, 22:28 Trzeba być skończonym glupkiem aby pisać takie posty Odpowiedz Link Zgłoś
dr.niekoszerny Re: Trzeba byc skonczonym glupkiem... 26.01.09, 23:53 ... zeby kupowac kota w worku. A czymze innym jest kupowanie poprzez Internet? Odpowiedz Link Zgłoś
kolopko Re: Trzeba byc skonczonym glupkiem... 27.01.09, 08:23 Wiesz co - masz racje. Idz teraz to togo swojego wiejskiego sklepiku i zrob zakupy... Bosz... Sredniowiecze... Odpowiedz Link Zgłoś
grodek75 Re: Trzeba byc skonczonym glupkiem... 26.01.09, 22:42 dr.niekoszerny napisała: > ... aby kupowac przez Internet... Trzeba być skończonym głupkiem żeby kupować w sklepach dla idiotów przepłacając 20-50%. Od kilku lat kupuję wyłącznie przez internet. Jednak nigdy nie robię przedpłaty. Staram się wybierać sklepy w mieście w którym mieszkam i odbierać towar osobiście, płacąc przy odbiorze. Jeżeli to niemożliwe kupuję wyłącznie za pobraniem przy odbiorze. I nigdy nie miałem z niczym problemów. I dzięki temu nie płacę np. w MM 1500zł za coś co kosztuje w sieci 1000-1200, a co więcej nie finansuję innym rzekomych rat 0% (płacąc gotówką 1500, podczas gdy oni płacą 10x150zł). Odpowiedz Link Zgłoś
dr.niekoszerny Re: Trzeba byc skonczonym glupkiem... 26.01.09, 23:55 ... aby wierzyc w to, ze w sklepie internetowym jest taniej... Odpowiedz Link Zgłoś
dgr Re: Trzeba byc skonczonym glupkiem... 27.01.09, 08:37 No jasne że nie ma co wierzyć. Jak kupiłem TV w sklepie internetowym, a ten sam model kosztuje np. w MM o tysiąc złotych więcej, to na pewno musieli mnie ostro naciągnąć na taki zakup. W końcu taki sklep jest tylko dla idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek66 Re: Trzeba byc skonczonym glupkiem... 27.01.09, 09:37 Powyzywajcie się jeszcze od głupków, może wam się humor od tego poprawi. Kupując drogi (relatywnie dla nas) produkt trzeba po prostu pomyśleć, niezależnie od tego, czy kupuje się w MM czy w sklepie internetowym. MM naprawdę może być ok, jeśli się znajdzie odpowiednią promocję. Można wtedy kupić w cenie "internetowej" i odebrać od razu, albo za 30 zł przywiozą sprzęt do domu i rozpakują przed podpisaniem odbioru. I nie ma problemu z ew. zwrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
lista666 Re: Trzeba byc skonczonym glupkiem... 27.01.09, 11:07 Człowieku, może kup coś najpierw przez internet, a potem się wypowiadaj. Masz pełne prawo sprawdzić sprzęt przy odbiorze, włączyć go, przetestowac, a jak nie pasuje, oddac. Kupowałem wielokrotnie, raz dostałem nie to co trzeba, i natychmiast wymieniono sprzęt na dobrze działający. Cała tajemnica róznic cen w sieci i sklepach w realu polega na tym, ze internetowcy nie mają tak rozdymanych kosztów, i moga sprzedawać o wiele taniej, zachowując zarobek, te pieniądze, które MM wydaje na czynsze, pensje, gazetki. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Dr. Niekoszerny nosi ze sobą krzesiwo - he, he, he 27.01.09, 00:00 Dr. Niekoszerny nosi ze sobą krzesiwo - he, he, he! P.S. A swoją drogą: "Żadnego kryzysu nie ma". Donald Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <----- 27.01.09, 10:09 dr. niekoszerny - rozumiem, że Twój lekarz wybrał się na urlop ? Odpowiedz Link Zgłoś
ssamiec 10 dni temu zrobiłem w sirius.pl zakupy 26.01.09, 22:23 Wcześniej w przeciągu paru lat kupowałe. Zawsze dobra cena i szybka dostawa. 10 dni temu zamówiłem kolejne rzeczy w siriusie, zapłaciłem, a potem przez tydzień "kompletowanie zamówienia" i po tygodniu zacząłem pytać co i jak, ale zero odzewu. Zwrócili mi całą kwotę! Jednak nic nie powiedzieli... Mam nadzieję że z tego wyjdą. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.niekoszerny Re: 10 dni temu zrobiłem w sirius.pl zakupy 26.01.09, 23:55 Raczej nie wyjda... I dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
rorkdcr Re: 10 dni temu zrobiłem w sirius.pl zakupy 27.01.09, 04:05 niekoszerny to właściciel małomiasteczkowego sklepu 1001 drobiazgów, i strasznie go boli że nikt nie chce u niego przepłacać,woli poszukać na allegro albo w sklepie internetowym.Ot,taka złośliwa menda. Odpowiedz Link Zgłoś
marius7m Re: spekulacja na walutach pewnie 26.01.09, 23:01 Złotówka mocno straciła na wartości, mógł być to powód niewypłacalności Odpowiedz Link Zgłoś
roll Nando to też złodzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.01.09, 22:58 Pie...ny sąd zwolnił z aresztu złodzieji.Teraz okradzeni mogą im skoczyć.Tu też tak będzie.To się nazywa polskie gó.... Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw.lorenc pewnie wzieli kredyt w banku... 26.01.09, 23:18 .. i teraz bank się do nich dobrał. że niby mają dokapitalizować spółkę bo kredyt nie ma pokrycia w majątku (albo coś w tym stylu - po spadkach). do tego zarząd podpisał pewnie klauzulę wykonywalności. w sumie to chodzi o to by banki (zachodnie) poprzejmowaly jak najwiecej majatku za bezcen. gdzie prokuratura? gdzie NIK? Tutaj potrzebne są działania. PS. To nie jedyna spółka! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.niekoszerny Re: pewnie wzieli kredyt w banku... 26.01.09, 23:57 Bank nie jest towarzystwem dobroczynnym! A juz szczegolnie w kapitalizmie... Odpowiedz Link Zgłoś
lista666 Re: pewnie wzieli kredyt w banku... 27.01.09, 11:13 dr.niekoszerny napisała: > Bank nie jest towarzystwem dobroczynnym! A juz szczegolnie w > kapitalizmie... panie kierowniku, niech pan zostawi tego komputra, wołają pana na hale, jakiś klient twierdzi, ze znalazł w sieci telewizor, który kupił u nas, i to o cały tysiąc taniej. trzeba coś z nim zrobić, bo spłoszy nam innych leszczy i nie wyrobimy limitu na ten miesiąc i znowu będziemy mieli po premii. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tata_ok Re: pewnie wzieli kredyt w banku... 26.01.09, 23:58 Tak, to brzmi rozsądnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_glosny Stawiam raczej na problemy z walutą... 27.01.09, 00:33 Stawiam raczej na problemy z walutą, a ściślej na tzw. "opcje walutowe". Banki namawiały firmy na opcje bo same chciały zarobić i odrobić straty w dobie kryzysu. Banki namawiały zwłaszcza w sierpniu, wrześniu. Chyba tylko przeceniły zmiany kursów walut, i zamiast zarobić - stracą - jak firmy jedna po drugiej będą bankrutować. Odpowiedz Link Zgłoś
nobull Tajemnicze zamknięcie jednego z największych sk.. 26.01.09, 23:24 "Cały dostępny towar w magazynach jest zajęty przez komornika". No to czas aby puknac w leb komornika! Raz a dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
macvlod Tajemnicze zamknięcie jednego z największych sk.. 26.01.09, 23:26 Nie wiem, jaka była przeszłośc tego portalu ale moje pierwsze z nim zetknięcie było moim ostatnim. Pan, który odebrał telefon, potraktował mnie po grubiańsku, po czym mnie okrzyczał i walnął słuchawką. Napisałem na adres e-mailowy spółki oficjalną skargę na zachowanie pracownika ale bez odzewu. Więc, z całym szacunkiem dla tych, którzy mają dobre doświadczenie z Siriusem, dobrze tak cwaniakom! A wydarzenie mialo miejsce latem 2008. Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Po prostu uwierzyli Tuskowi 26.01.09, 23:38 Tusk tak długo zarzekał się, że w Polski kryzys nie dotknie, bo ma najbardziej stabilną gospodarkę, aż niektórzy idioci uwierzyli w to. I wierzyliby tak może długo, gdyby rzeczywistość nie zapukała do drzwi. Ale wtedy było już za późno... Szkoda ludzi, bo zobaczą g...o, a nie wpłacone pieniądze czy towar, bo w pierwszej kolejności po swoje upomni się fiskus, NFZ, banki, a dla szaraków zostanie mailowe potwierdzenie złożenia zamówienia. Tak się kończy wiara w PO zamiast samodzielnego myślenia... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.niekoszerny Re: Po prostu uwierzyli Tuskowi 26.01.09, 23:59 Nie tylko jemu. Uwierzyli Walesie, Michnikowi i sce, ze w kapitalizmie bedzie wszystkim dobrze. Jak na razie to jest dobrze, ale tylko Walesie i Michnikowi... Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Jest zle glupkom twojego pokroju 27.01.09, 07:32 potomkom sbekow i zomowcow, ktorzy sami nic zrobic nie potrafia, a czekaja na panstwo az im panstwo da na jabcoka. Kiedys jednak szlag was trafi i oby szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
tata_ok Re: Po prostu uwierzyli Tuskowi 27.01.09, 00:02 Ja pier...nicze, ale logiga, wymiekam Odpowiedz Link Zgłoś
tata_ok Re: Po prostu uwierzyli Tuskowi 27.01.09, 00:02 Ja pier...nicze, ale logika, wymiekam Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Dziś Chlebowski mówił: "Nie ma żadnego kryzysu"... 27.01.09, 00:04 Dziś Chlebowski mówił: "Nie ma żadnego kryzysu"... Zapamiętajcie to. Wtórowała mu Gronkiewicz-Waltz... W programie Lisa... co.ty.powiesz napisała: > Tusk tak długo zarzekał się, że w Polski kryzys nie dotknie, bo ma najbardziej > stabilną gospodarkę, aż niektórzy idioci uwierzyli w to. I wierzyliby tak może > długo, gdyby rzeczywistość nie zapukała do drzwi. Ale wtedy było już za > późno... Szkoda ludzi, bo zobaczą g...o, a nie wpłacone pieniądze czy towar, > bo w pierwszej kolejności po swoje upomni się fiskus, NFZ, banki, a dla > szaraków zostanie mailowe potwierdzenie złożenia zamówienia. Tak się kończy > wiara w PO zamiast samodzielnego myślenia... Odpowiedz Link Zgłoś
toksol Re: Po prostu uwierzyli Tuskowi 27.01.09, 00:05 Jak masz zatwardzenie to tez wina Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Przy POpaprańcach można rozwolnienia dostać... 27.01.09, 00:09 Przy POpaprańcach można rozwolnienia dostać... toksol napisał: > Jak masz zatwardzenie to tez wina Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
ziarnoo a co tusk ma zrobic wg ciebie? 27.01.09, 02:16 wiesz wladze tez czytaja posty kazda dobra rada moze sie przydac, no dalej tryskaj pomyslami niech nam wszystkim sie poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Opowiedz na majk jat to tata 27.01.09, 07:36 cie bral w obroty w dziecinstwie. Kiedy pierwszy raz uslyszalem te twoje opowiesci, wiele mi sie wjasnilo. Ciezkie dziecinstwo, mierna edukacjia, podejrzane korzenie genealogiczne, wszystko to tlumaczy ewolucje takiej polskojezycznej c.py. Smialo odwaznie kmiocie. Odpowiedz Link Zgłoś
uburama Tajemnicze zamknięcie jednego z największych sk.. 27.01.09, 00:00 Wchodzę do kibla. Drogę zastępuje mi baba: najpierw należność. Wyciągam złotówkę, kładę na talerzyk. Baba dalej stoi. Co jest? Właśnie zbankrutowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
0-gramma Re: Tajemnicze zamknięcie jednego z największych 27.01.09, 00:10 Ciekawe, pewnie mają kłopoty z płynnością. Odpowiedz Link Zgłoś
pjaxz Całkiem dobry sklep 27.01.09, 00:31 Kiedyś robiłem u nich zakupy i było naprawdę w porządku. Dobra cena, wszystko doszło na czas. Być może przesadzili z korzystnymi cenami i teraz przy mniejszym popycie odbija się to czkawką Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.komercyjny Przyczyna może być trochę inna 27.01.09, 01:23 www.e-komers.pl/index.php/2009/01/siriuspl/ Łatwo zabić z dnia na dzień sklep internetowy blokując kredyty kupieckie. Czy tak było w tym przypadku dowiemy się wkrótce. Odpowiedz Link Zgłoś
noyle raczej od 13 stycznia juz nie bylo kontaktu 27.01.09, 08:20 tak ze tydzień temu podziękowałem kupiłem w innym sklepie. W sumie ta wiadomość mnie nie zdziwiła bo Pani z którą załatwiałem zwolniła się z dnia na dzień, a dalszy kontakt z firma był utrudniony. Odpowiedz Link Zgłoś
siodmykrasnoludek Tajemnicze zamknięcie jednego z największych sk... 27.01.09, 09:59 czy ktos to czytal w ogole zanim puscil do Sieci? co to za skladnia? zdanie: "Próbowaliśmy sprawdzić, czy sugestie internautów o upadłości firmy. W stołecznych sądach dowiedzieliśmy się, że postępowanie upadłościowe wobec firmy Sirius.pl nie jest prowadzone. " dzeinnikarze od siedmiu bolesci....... Odpowiedz Link Zgłoś
francisco18 Tajemnicze zamknięcie jednego z największych sk... 27.01.09, 10:21 No to nieźle miałem sporo szczescia bo sam niedawno kupowąłem u nich nagrywarkę blu ray lg. Ogólnie sprzet na szczeście już mam i jest swietny i wogóle bez żadnych problemów, ale widac wyrobiłem się samo przed problemami sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś