ja.ja222 05.02.09, 08:13 Nic nowego. Tam zawsze tak było bo oni to mają już w swoich genach, jak na azjatów przystało. Zresztą zawsze byli bez jaj posłuszni władzy totalitarnej. Innej nigdy nie mieli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kroliklesny Zyczeniowe widzenie Kremla 05.02.09, 08:44 Do "ja.ja222": a ty w swoich pogladach- czym roznisz sie od mas? Wladza totalitarna? Demokrato zza nienacka- od ilu lat? Bo twojego pokroju kolesie na topie twierdza, ze Polska jest wolna od 20-u lat. Odpowiedz Link Zgłoś
lahdaan W Polakach zawsze tlił się duch wolności 05.02.09, 11:01 czego dowodem jest odrodzona III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Re: Kreml szykuje się na bunt mas 05.02.09, 08:54 ja.ja222 napisał: > Nic nowego. Tam zawsze tak było bo oni to mają już w swoich genach, > jak na azjatów przystało. Zresztą zawsze byli bez jaj posłuszni > władzy totalitarnej. Innej nigdy nie mieli. W przeciwieństwie do prawdziwych-Polaków-katolików. W książce "Polskie złudzenia narodowe" jest rozdział o Powstaniu Styczniowym. Rosjanie już opanowali sytuację, wieszali ostatnich przywódców, ale wśród niedobitków trwała tak krwawa walka o przywództwo, jakby chodziło o władzę w mocarstwie. Jest też takie zdanie: Polacy nienawidzili władz zaborczych, ale jeszcze bardziej władzy swojej, polskiej. W dużym stopniu to trwa dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Mlody ja-ja mocno spi! 05.02.09, 09:10 Witaj "lubat"! Sluszne jest powiedzenie "gdzie 2 Polakow, tam 3 partie polityczne". Tak jest nie tylko za granica, co sie dzieje pod samodzielnymi przeciez rzadami, widac. Dodam, o czym zapewne natchniony "ja.ja222" nie pomyslal- a co Polska takiego zrobila ze swoja tzw. "odzyskana" wolnoscia? Oprocz postawienia bazyliki w Licheniu i mordegi z druga na Wilanowie w Warszawie? Bo np. Slowacja, co do ktorej bylem b. sceptyczny- poszla jak burza naprzod. Ale tam sie nie gada, tam sie tyra. I chce przypomniec ja- jowi, ze w smietnikach za tzw. komuny grzebali na ogol alkoholicy. A teraz grzebia glodni emeryci. Nie ma to, jak chwalic siebie samego i zyc w blogim samozadowoleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
cree-is-me Nu leśny zajec- pagadi! ;P 05.02.09, 09:23 Takim dupkom jak ty zawsze mówię: nie twoje ryją, nie wyciągaj szyją. Zajmij się waszymi rencistami i emerytami, u nas w śmietnikach grzebią co najwyżej bezdomni. A policzyłeś już bezdomne watahy "biezprizornych" dzieci w samej Moskwie? Bo w całej Rassiji liczą ich już na miliony, co robi faszysta fiutin, radziecki?! :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Znowu zmiana tematu ? 05.02.09, 10:09 A co smietniki maja wspolnego ze zblizajacym sie upadkiem Putina ? Rosja bankrutuje na naszych oczach - banda durni calkowicie zmarnowala petrodolarowa szanse, usmiech losu. Beda bunty glodowe i Putin dobrze robi wzmacniajac policje. Bedzie sie dzialo. Moze znowu czolgi postrzelaja w Moskwie. Odpowiedz Link Zgłoś
lahdaan Re: Kreml szykuje się na bunt mas 05.02.09, 11:04 Jesteś głupcem skoro opierasz swoje sądy na jednej książce. Patrz na całą historię narodu! Czyż historia Polski nie jest wyrazem miłości do wolności? Odpowiedz Link Zgłoś
rocco-siffredi Re: Kreml szykuje się na bunt mas 05.02.09, 21:47 kolezka lubat znowy oplacany stolicna zamiast petrodolarami. won smieciu od pamieci zakatowanych przez ruskich oprawcow powstancow 1863 Odpowiedz Link Zgłoś
turtlezzz Nie czołgi, a wozy opancerzone ! 05.02.09, 10:24 Widać jednak zdecydowaliście się na trwałe dyletanctwo w opisach zdjęć. Już trzeci raz od kilku miesięcy nazywacie tu czołgiem to, co czołgiem nie jest. Na pierwszym planie widać transportery opancerzone, a czołgi są daleko w tle. Kilka miesięcy temu był samobieżny zestaw przeciwlotniczy, a niedawno samobieżna haubica. A u was wszystko jako "czołg". Odpowiedz Link Zgłoś
lungompa Re: Nie czołgi, a wozy opancerzone ! 05.02.09, 13:04 Moze masz racje, ale nie widze specjalnie roznicy czy wladza bedzie strzelala do ludzi z czolgu, z transportera opancerzonego czy z samobieznej haubicy... Szkoda ludzi - "Ruscy" tez przeciez chca zyc i kochaja swoje dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
raf-ber Re: Nie czołgi, a wozy opancerzone ! 05.02.09, 20:32 Widać że niestety są bliżej Chin niż Polski, czego mieszkańcom nie zazdroszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Kreml szykuje się na bunt mas 05.02.09, 15:50 Gazrurka.....gazrurka..... i z bucika,a jak. Trzeba was ruska choloto trzymac krotko,stalin wiedzial co robi. Fiutyn stara szkola,tez wam do dupy dokopie,niech tylko ktos z was "beknie" nie mowiac juz o calym zdaniu. Zreszta wy lubicie lezec na ziemi,taka juz wasza chamska natura. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Kreml szykuje się na bunt mas 05.02.09, 16:00 stEVAn!!!!.....przestan sie upierac i wez odemnie ta tuszonke,bedzie w brzuszku burczec niedlugo. Gazrurka dostac na glodny zoladek.....nie wiem????...mozesz sie nie wylizac. Odpowiedz Link Zgłoś
uniwr "wzrost przestępczości ulicznej" :) 05.02.09, 23:06 "Zdaniem Siergieja Mitrochina, przywódcy opozycyjnej partii Jabłoko, w rzeczywistości władza szykuje się do pacyfikacji protestów społecznych." Ależ nie ma tu żadnej sprzeczności i Mitrochin doskonale powinien wiedzieć. Za kilka miesięcy po nowelizacji jednego paragrafu zostanie przestępcą ulicznym i wszystko będzie się zgadzać. Odpowiedz Link Zgłoś