Dodaj do ulubionych

Projekt PiS: 3 maja każdy będzie musiał wywiesi...

22.02.09, 17:17
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • koloko2 Projekt PiS: 3 maja każdy będzie musiał wywiesi... 22.02.09, 17:18
      Wpierw flaga, później obowiązek zapisania się do partii.
      To już było, tym panom już dziękujemy.
      Co najwyżej pranie sobie wywieszę.
      • sw.patryk Re: Projekt PiS: 3 maja każdy będzie musiał wywie 22.02.09, 17:22
        PIS-debile, szkoda gadac. Na pochody nie chodzilem i flagi tez nie
        wtykalem ,choc byl obowiazek. Nawet mialem zamontowany ( "
        fabrycznie" ) uchwyt na flage za oknem. A teraz mialbym "
        musiec " ?
        Nie w ten sposob buduje sie dume narodowa. Najpierw musialbym
        przestac ogladac te prostackie twarzyczki " intelektualistow " z
        PIS -u w telewizce.
        • mamara PiS to recydywa PRL, tylko z inym znakiem ideolog 22.02.09, 17:29
          Barbarzyńcy znajdą się w każdym ustroju. To kwestia wychowania,
          mentalności autorytarnej, nienawiści do innych, miłości do drylu
          wojskwego, przyjmowania i wykonywania rozkazów.
          • jasio_siekierka No nareszcie, oby kary dla konfidentów którzy 22.02.09, 17:36
            flagi nie mają w domu były dotkliwe! Czas zrobić porządek i odpowiedzieć na
            pytanie kto jest Polakiem a kto nie! Ja sam osobiście spisuję co roku tych
            którzy u mnie na ulicy nie wywieszają flagi. Można by im w przyszłości odebrać
            emeryturę albo innych świadczeń no bo niby czemu im coś dawać?
            • jebniety_jarek A nazywają nas "yebaną PiSbolszewią"! A tu proszę! 22.02.09, 17:47
              Jest poparcie szerokiego Frontu Jedności Narodu! I tak trzymać!
              • kaczynksi A czasem nawet głupie PiSdzielskie choje.Smutne to 22.02.09, 17:53
                • jebniety_jarek Głosujmy zatem na PiS, aby "Polska była Polską"! 22.02.09, 17:58
                  • errata21 czy Michnik działa jak faszysta? czytać! 22.02.09, 18:02
                    www.dziennik.pl/opinie/article325548/Wywiad_ktory_wstrzasnal_Wyborcza.html
                    • borow4 czy ten Czartoryski to ten małorolny z Podlasia? 22.02.09, 18:05
                      u
                      • loppe o fladze - 22.02.09, 18:26
                        Maszt przed każdym domem
                        W Ameryce przed prawie każdym domem stoi maszt.

- Pracowałem wiele lat w USA i widziałem, jak Amerykanie traktują
                        swoją flagę - opowiada Grzegorz Walicki z Rzeszowa. - Wywieszają ją
                        nie tylko z okazji świąt państwowych, ale też wtedy, kiedy mają
                        ślub, urodziny czy inną uroczystość rodzinną. Widziałem na ulicy
                        dziewczynę ubraną w krótkie spodenki zrobione na wzór amerykańskiej
                        flagi. U nas coś takiego byłoby nie do pomyślenia.

- W Szwecji flagę wywiesza się przed domem także z okazji urodzin
                        króla czy członka rodziny królewskiej - dodaje Jarosław Reczek z
                        Rzeszowa.

Flaga na urodziny wnuczki
                        W Polsce na razie takich tradycji nie ma. Od 4 lat nasze prawo
                        pozwala na wywieszanie barw narodowych także z okazji uroczystości
                        rodzinnych.

- Kocham Polskę, kocham polską flagę, zawsze ja wywieszałem i nadal
                        będę wywieszał - mówi Adam Szeliga z Rzeszowie. - Jak mi się wnuczka
                        urodziła, to też powiesiłem. Flagę trzeba promować, bo to promuje
                        Polskę.

Dziś członkowie przemyskiej PO będą rozdawać polskie flagi i
                        czapeczki w barwach narodowych. Od godz. 10.30 na obu przemyskich
                        mostach, na ul. Kazimierza Wielkiego, na ul. 3 Maja, na os. Kazanów,
                        Rycerskie, Rogozińskiego.

• mlasskacz Ważniejsza jest ustawa o myciu nóg,pach i zębów!Ob 22.02.09, 18:32
                          owiązkowym! z przewidzianymi karami!
                          • noducks gdzie ustawa o obowiazku znajomosci hymnu??? 22.02.09, 18:39
                            niech kazdy "patryjota" zaspiewa gromkim chorem za towarzyszem
                            prezesem: "...z ziemi wolskiej do polski..."
                            • mlasskacz Re: gdzie ustawa o obowiazku znajomosci hymnu??? 22.02.09, 18:43
                              Wooolska, Wolska ueber Alles, Ueber Alles in de-er Welt!
                              • tcl To jednak zwykłe ch...e są. 22.02.09, 18:47
                                A myślałem, że chociaż trochę intelektu tam się kołacze.
                                • noducks Re: To jednak zwykłe ch...e są. 22.02.09, 18:55
                                  wyksztalciuchy w osobie dorna zostaly juz pogonione, teraz w PiSuarze
                                  jest otwarcie na kobiety-kury domowe
                                  • husyta Jako protestant protestuję 22.02.09, 19:50

Nie mam zamiaru świętować Konstytucji, która utrwalała władzę katolickiego kleru
                                    nad narodem - wedłuh I punktu Konstytucji, religią narodową panującą miał być
                                    katolicyzm rzymski.

I. Religia panujaca

Religia narodowa panujaca jest i bedzie wiara swieta rzymska katolicka ze
                                    wszystkimi jej prawami; przejscie od wiary panujacej do jakiegokolwiek wyznania
                                    jest zabronione pod karami apostazji. Ze zas taz sama wiara swieta przykazuje
                                    nam kochac bliznich naszych, przeto wszystkim ludziom jakiegokolwiek badz
                                    wyznania, pokoj w wierze i opieke rzadowa winnismy i dlatego wszelkich obrzadkow
                                    i religii wolnosc w krajach polskich, podlug ustaw krajowych warujemy.
                                    • kaczynksi Jezus Chrystus na Prezydenta Polski,husyto srogi! 22.02.09, 21:01
                                      • ksin Re: Jezus Chrystus na Prezydenta Polski,husyto sr 22.02.09, 21:14
                                        po ilosci postowwidac ze moskom to nie pasi,
                                        przciez u nas ma byc judelandia...
                                        a wszelkie objawy polskosci szkodza ich planom.
                                        • almagus Re: Jezus Chrystus namaszcza Redyka i CBA 22.02.09, 21:33
                                          Czekiści Belzebuba Apetytu.
                                          Muszą dołożyć sprytu.
                                          Jak kasa ograniczona.
                                          Da udać biznesmena.
                                          I odprowadzić nadwyżki.
                                          Do Belzebuba pończoszki.

Więc cicha zbiórka „mohery”.
                                          Dla Boga odruch szczery.
                                          On potrzebuje pieniędzy.
                                          Przez kler on żyje w nędzy.
                                          Przybywa mu wyznawców.
                                          I wciąż za mało dawców.

Patrzcie na dzieła nadziemskie.
                                          Na geotermie podziemskie.
                                          Jak szatan uciekł głęboko.
                                          Jak Redyk żyje wysoko.
                                          W Rowach pałac, baseny.
                                          Telewizja, szkoła, ściemy.

Czekista Belzebuba Apetytu.
                                          Nie da za „obiat” kwitu.
                                          Chodzi głodny piechotą.
                                          Manifestuje z ochotą.
                                          Solidarność chce Tuska.
                                          Włazi kobiecie do wózka.

Jak niemowlę ssie smoczek.
                                          Dla niepoznaki loczek.
                                          Szczerbaty jest w sam raz.
                                          Bełkocze bo dał w gaz.
                                          Co spotka babę nagranie.
                                          Torebka w nóżkach nęcenie.
                                          • kaczynksi Polska wyglądałaby 3.maja jak kraj poiebanych... 22.02.09, 23:00
                                      • a.k.traper Niestety, Jezus nie miał obywatelstwa polskiego 22.02.09, 21:30
                                        Po co te żarty, wystarczy że sobie politycy z nas robią.
                                        • ksin Re: Niestety, Jezus nie miał obywatelstwa polskie 22.02.09, 21:59
                                          pie.. zezusa..

moj mail dotyczyl wszystkiego powyzej judo!!!!

jedkom chodzi o zohydzenie religi (na podstawie kilku babc w
                                          moherach) i wszelkich objawow polskosci, lepiej byc robolem i
                                          zapier..la fampirkow nix myslec o wlasnej tozsamosci..
                                          • a.k.traper Normalnemu człowiekowi wartości nie zohydzi nikt 22.02.09, 22:46
                                            a patriotyzmu z nakazu zaszczepic sie nie da. Byli rózni na tym
                                            swiecie którzy nakazywali posłuszność, za głupstwo pozbawiali życia
                                            miliony ludzi, w imie religii, ideologii lub z nienawiści.
                                            Twoja opinia na temat Jezusa jest tylko jedna z milionów i nic nie
                                            znaczy, ja napisałem że ten wniosek nie ma uzasadnienia logicznego,
                                            był Żydem i nie moze byc prezydentem RP, chyba że parlament to
                                            uchwali, to już kwestia miałkosci rozumu. Lepiej czytac o Jezusie i
                                            znim rozmawiac niz publicznie głosić bzdury z którymi kiedys Jezus
                                            walczył.
                                            • straszna.dziwka Re: Normalnemu człowiekowi wartości nie zohydzi n 23.02.09, 02:29
                                              Mysle, ze patriotyzmu nie tylko zaszczepic sie nie da, ale w ogole nie nalezy, bo to prymitywna ideologia. Patriotyzm uczy, ze czlonkow mojego stada trzeba bardziej kochac, tylko dlatego, ze sa z mojego stada. Rasisci, faszysci, i skinheadzi tez tak mysla, tylko troche bardziej biora sobie to do serca. Instynkt stadny to nie jest jednak najwspanialsze z osiagniec wspolczesnej cywilizacji, to prymitywny odruch, zaszczepiony nam miliony lat temu, ktory stracil racje bytu. Pora zrzucic to jarzmo.
                                              • krzych.korab Nie dziwmy się,politycy wiedzą że tylko w stadzie 23.02.09, 05:35
                                                i posłuszeństwie partyjnym mogą myśleć o konfiturach. Dlatego mafie partyjne
                                                nigdy nie zgodzą się na okręgi jednomandatowe. Posłuszeństwo wobec WODZA to
                                                powód do dumy, choćby plótł bzdury i droga po drabinie partyjnej aby ogrzać się
                                                w blasku WODZA. Jedynym przykładem niezależnego myślenia jest człowiek bogaty i
                                                wykształcony czyli Palikot. Nie głosujmy więc na gołodupców jeżeli chcemy rozwoju.
                        • almagus flaga na święto kościelne,a nie 3 maja 22.02.09, 20:48
                          Złoty w rękach Pis!

Złoty, dużo złotówek.
                          Wypchany nimi zagłówek.
                          Upchane w torby foliowe.
                          Choć wartość o połowę.
                          Poleciała wam w dół.
                          Wystarczy wam tego pół.
                          Wystarczy komisji donosik.
                          By kościół kupił za grosik.
                          Ziemię dla Watykanów.
                          Stado głodnych baranów.

Będą puszczać gniota.
                          Z partyjnego fagota.
                          Tu,tu,tu, Kwa Kwa.
                          Gramy pod Ry-dzy-ka.
                          Włącza kler organy.
                          Wróg nieprzejednany.
                          Co kradnie co polskie,
                          A sieje co wolskie.

Jeszcze wolska nie zginęła.
                          Póki w fagot dmiemy.
                          Do niszczenia dzieła!
                          Na drodze staniemy!
                          Jak Konstytucji majowej.
                          Komisji Edukacji Narodowej.
                        • pandzik Re: o fladze - 22.02.09, 22:36
                          "Widziałem na ulicy
                          dziewczynę ubraną w krótkie spodenki zrobione na wzór amerykańskiej
                          flagi. U nas coś takiego byłoby nie do pomyślenia."
                          Pewnie, że nie, bo zaraz podniósłby się raban, że to profanacja pierdzieć we
                          flagę... Sąd 24-godzinny załatwiłby sprawę raz-dwa. :)
                        • straszna.dziwka Re: o fladze - 23.02.09, 02:58
                          > w Ameryce przed prawie każdym domem stoi maszt

Pytanie za 100 punktow: dlaczego USA sciaga na siebie tyle niecheci zewszad, i czy ich wynaturzony patriotyzm, przekonanie o wlasnej wyjatkowosci, i chorobliwa obsesja na punkie narodu i panstwa, ma z tym cos wspolnego. To, ze w tym kraju dokonuje sie taki postep naukowy i gospodarczy, to glownie zasluga imigrantow, jeszcze nie skazonych ta patriotyczna zaraza.

Pytanie za 100 punktow: jak sprawic, zeby mlody czlowiek pojechal na wojne, i z usmiechem i piesnia na ustach, urwana reka, i flakami wylewajacymi sie z otwartej rany biegl naprzeciwko zlego Araba z karabinem w dloni? Czy patriotyczna zaraza ma z tym cos wspolnego, i czy mozna to uznac jako celowe dzialanie wladz, ktore odebrawszy ciemnej tluszczy religijny fanatyzm, musi czyms zapelnic pustke?
                      • mlasskacz Re: czy ten Czartoryski to ten małorolny z Podlas 22.02.09, 18:40
                        Nie, kiedyś nazywał się Jojna Nietoperz ale teraz stał się katonarodową ekstremą.
                • luzakis polityka jebie mózg 22.02.09, 20:44
            • ptr0 Re: No nareszcie, oby kary dla konfidentów którzy 22.02.09, 18:00
              jasio_siekierka napisał:

> flagi nie mają w domu były dotkliwe! Czas zrobić porządek i odpowiedzieć na
              > pytanie kto jest Polakiem a kto nie! Ja sam osobiście spisuję co roku tych
              > którzy u mnie na ulicy nie wywieszają flagi. Można by im w przyszłości odebrać
              > emeryturę albo innych świadczeń no bo niby czemu im coś dawać?
              hehe dobre, ale ubeków w to nie mieszaj, niech się cieszą że na drzewach nie zawiśli
            • straszna.dziwka Re: No nareszcie, oby kary dla konfidentów którzy 22.02.09, 20:58
              To jeszcze wytlumacz, dlaczego ja mam sponsorowac ze swoich podatkow faszystowskie scierwo. Gdzie jest granica miedzy wynaturzonym tak zwanym patriotyzmem w wykonaniu PiS i LPR, a nacjonalizmem, rasizmem i faszyzmem. Dlaczego nalezy kochac niewyedukowane, konserwatywne bydlo, ktore przypadkiem urodzilo sie w tym samym kraju, a nie wolno kochac obcych i odmiencow, nierzadko madrzejszych, piekniejszych, bardziej pracowitych. Patriotyzm, nowa religia dla kretynow. Jeszcze glupsza niz radykalny katolicyzm czy islam, bo juz nawet nie oparta o zadne funamentalne tak zwane wartosci, ale o zwykly, prymitywny instynkt stadny. To juz nawet nie jest sredniowiecze, tylko pjejstocen, kiedy czlekoksztaltne malpy napierdzielaly sie nawzajem i obrzucaly kalem w walce o kawal zgnilego miesa.
            • a.k.traper N o to zapisz i mnie bo nakazowo nie wywieszę 22.02.09, 22:00
              Niedawno inna partia wyrywała nam flagi i pałowała w trakcie
              spiewania hymnu, także kobiety, teraz następni "kochajacy" inaczej
              chca mnie uczyc patriotyzmu. Przyjdx i mi powiedz osobiście ze musze
              zawiesić, poznasz smak patriotyzmu jak połkniesz własne trzonowe a
              od flagi wara!
            • malpa-z-paryza jasio-siekiera jest kapusiem! 22.02.09, 22:45
              flagi nie mają w domu były dotkliwe! Czas zrobić porządek i odpowiedzieć na
              > pytanie kto jest Polakiem a kto nie! Ja sam osobiście spisuję co roku tych
              > którzy u mnie na ulicy nie wywieszają flagi. Można by im w przyszłości odebrać
              > emeryturę albo innych świadczeń no bo niby czemu im coś dawać?
              • a.k.traper Widocznie potomek ormowca-to charakter 22.02.09, 23:02
                Znamy takich, młodsi sympatycy niektórych partii mylą to z
                patriotyzmem, tym bardziej że dostaja za to pochwały. Nie wiedza że
                to pozory i sie nimi brzydzą, ale do takiej roboty sa potrzebni by
                inni mogli błysnąć.
        • qasher Re: Projekt PiS: 3 maja każdy będzie musiał wywie 22.02.09, 17:41
          Jeśli nie przewidziano za to żadnych kar, to nie musisz.
          Chyba, że Tobie się wydaję, iż wszystko co powiedzą PiSiory winno być rzeczą
          świętą. :)

sw.patryk napisał:

> PIS-debile, szkoda gadac. Na pochody nie chodzilem i flagi tez nie
          > wtykalem ,choc byl obowiazek. Nawet mialem zamontowany ( "
          > fabrycznie" ) uchwyt na flage za oknem. A teraz mialbym "
          > musiec " ?
          > Nie w ten sposob buduje sie dume narodowa. Najpierw musialbym
          > przestac ogladac te prostackie twarzyczki " intelektualistow " z
          > PIS -u w telewizce.
          • dzyndzelbaum No to na siedzibie GW będzie flaga Izraelska? 22.02.09, 17:47
            A w Opolskim będzie jak dawniej.
        • tadjan Re: Projekt PiS: 3 maja każdy będzie musiał wywie 22.02.09, 17:41
          sw.patryk napisał:
          Nie w ten sposob buduje sie dume narodowa. Najpierw musialbym
          > przestac ogladac te prostackie twarzyczki " intelektualistow " z
          > PIS -u w telewizce.

-----------------------
          a obiecujesz,że jak znikną pisprostaczki to flagę wywiesisz?
          • niespodziewany22 Re: Projekt PiS: 3 maja każdy będzie musiał wywie 22.02.09, 17:45
            A przede wszystkim trzeba uchwalic ( moze pan CzartoRYJ-PISki by sie
            tego podjol) zeby na tych flagach OBOWIAZKOWO WIESZAC tego typu
            pomyslodawcow..........
        • trasat Re: Projekt PiS: 3 maja każdy będzie musiał wywie 22.02.09, 19:40
          Taki głupawy poseł nie może mieć poglądów na sprawy gospodarcze, czy
          kulturalne, bo nie ma kwalifikacji. Więc rekompensuje sobie
          pomysłami które jest w stanie zrozumieć. Ale przecież ktoś go wybrał.
          • a.k.traper No własnie, ktos go wybrał mimo że nikt 22.02.09, 23:46
            sie nie przyznaje, zadziwiający elektorat.
      • wayward Na podwórku zwanym "Polska" leży wielka kupa gówna 22.02.09, 19:29
        Na podwórku zwanym "Polska" leży wielka kupa gówna. Zamiast sprzątać chcą wbić
        flagę narodową, by zasłoniła co nieco. Moje gratulacje.
      • aegis_of_heart Dlaczego usunęliście komentarz dzikowego? 22.02.09, 20:44
        To było bardzo dobre nawiązanie i kryptocytat. Który cenzor tego nie zauważył?

Poza tym pozwalacie na swoich forach na wiszenie wpisów ewidentnie trollujących,
        aspołecznych, a nawet wzywających do popełnienia czynu karalnego (w rodzaju
        uszkodzenia ciała, zabójstwa itd.). Może zajmijcie się tym, ze swojej łaski...
      • radzio5 CUDAK wprew prawu i konstytucji chce euro na sile 22.02.09, 20:48
        wprowadzic /poczytajcie tuskomatoly na www.dizennik.pl i
        www.onet.pl/ to przedstawiciele narodu wybranego z wyborczej mosieli
        dac temat zastepczy....
      • rorkdcr Re: Projekt PiS: 3 maja każdy będzie musiał wywie 22.02.09, 23:41
        Czy wraz z obowiązkiem wywieszania flagi państwo zapewnia: a)flagę, b)maszt, c)
        mocowanie, d) instalację tychże we wskazanym przez obywatela miejscu e) środki
        niezbędne do zachowania flagi i przyległości w czystości?Bo jak tak to
        zapraszam,jak nie to wypraszam.
    • kamiennygigant czartoryski: Pierre Dol Się! 22.02.09, 17:18
      Czy jakoś tak, panie szlafcic
    • danielsch7 Projekt PiS: 3 maja każdy będzie musiał wywiesi... 22.02.09, 17:18
      przeciez to totalne kretynstwo. pomijajac juz gwalcenie swobody obywateli to jeszcze obowiazek bez kary? kretyni.
    • bugmenot2008_2 Projekt PiS: 3 maja każdy będzie musiał wywiesi... 22.02.09, 17:18
      chyba Arystoteles powiedzial kiedys: nie chwal sie swa ojczyzna ale zyj tak
      kabys byl jej godny

w tym przypadku powiedzialbym w druga strone, ze na szacunek trzeba sobie zasluzyc
    • brave76 Projekt PiS: 3 maja każdy będzie musiał wywiesi... 22.02.09, 17:18
      kiedyś, też w maju tyle że dwa dni wcześniej, trzeba było brać
      udział w pochodzie.... weźcie się do konkretnej pracy lepiej...
    • mietowe_loczki Projekt PiS: 3 maja każdy będzie musiał wywiesi... 22.02.09, 17:19
      Tzw. <mega rotfl>
    • hela_z_gazowni Projekt PiS: 3 maja każdy będzie musiał wywiesi... 22.02.09, 17:19
      Każdy......
      Jestem przeciw, nie chcę być do niczego zmuszany. Jak będę miał ochotę to
      powieszę. Ja nie będę miał to nie....
      Cały PiS obowiązek, przymus i zamordyzm.
      • hela_z_gazowni Re: Projekt PiS: 3 maja każdy będzie musiał wywie 22.02.09, 17:22
        Wywieszę jak będę dumny ze swojego kraju. Jak narazi to się wstydzę za głowę
        naszego kraju.
        • atomik2 Re: Projekt PiS: 3 maja każdy będzie musiał wywie 22.02.09, 19:50
          Tak jest.
          I ciekawe, jakie moralne prawo do pouczania o symbolach narodowych ma partia,
          ktorej wodz spiewal hymn tak:
          "...z ziemi polskiej do wolski...".
          Jak ktos nie pamieta, to mozna sobie przypomniec tutaj:
          www.spieprzajdziadu.com/
          szczegolnie Muzeum IV RP zasluguje na dluga pamiec!!!

• bondzol1 Projekt PiS: 3 maja każdy będzie musiał wywiesi... 22.02.09, 17:19
      Jeszcze trochę to będzie trzeba mieć zgodę na pierdzenie jak mnie po
      kapuście rozedmie.Niech PISOWCY i INNI zajmą się pokazywaniem
      swojego patriotyzmu a nie ludziom narzucają co mają robić.
    • borys996 Projekt PiS: 3 maja każdy będzie musiał wywiesi... 22.02.09, 17:19
      Buahahahahahahaha !!!
      Ale głupi ci Pisowcy :D
      • doggod Re: Projekt PiS: 3 maja każdy będzie musiał wywie 22.02.09, 17:46
        Nie tacy glupi. Kazdy wie, ze to glupia ustawa ale
        twardoglowy, "patriotyczny" elektorat bedzie zachwycony.
    • monopol Niech się pan prezes sam wywiesi 22.02.09, 17:19
      i podynda patriotycznie na wietrze
    • loppe Projekt PiS: 3 maja każdy będzie musiał wywiesi... 22.02.09, 17:20
      Chlebowski: służby specjalne prowadzą postępowanie ws. opcji
      walutowych
      (PAP, ar/22.02.2009, godz. 10:59)

Szef klubu PO Zbigniew Chlebowski poinformował w niedzielę, że
      służby specjalne prowadzą postępowanie w sprawie tzw. opcji
      walutowych. Dodał, że Prokuratoria Generalna przygotowuje materiały,
      aby przedsiębiorcy mogli występować z pozwami przeciwko bankom.

IV RP żyje!
      • loppe 20 lat czekaliśmy aż zagraniczne banki 22.02.09, 17:23
        ktoś u nas pogoni!:)
        • robert.zimnicki Re: 20 lat czekaliśmy aż zagraniczne banki 22.02.09, 18:05
          loppe napisał:

> ktoś u nas pogoni!:)

taaa, jatne

ktos, kto lezy wackiem do gory i czeka az mu z nieba skapnie....

do roboty, qrwa, zaloz swoj bank, a nie piuerdol tu glupot, ze cie sprywatyzowali

byles cienias, to cie kupili jak niewolnika, jak bys cos umial, to by cie
          szanowali........
          • mlaszczacy.kaczor Re: 20 lat czekaliśmy aż zagraniczne banki 22.02.09, 18:08
            robert.zimnicki napisał:

> loppe napisał:
            >
            > > ktoś u nas pogoni!:)
            >
            > taaa, jatne
            >
            > ktos, kto lezy wackiem do gory i czeka az mu z nieba skapnie....
            >
            > do roboty, qrwa, zaloz swoj bank, a nie piuerdol tu glupot, ze cie sprywatyzowa
            > li
            >
            > byles cienias, to cie kupili jak niewolnika, jak bys cos umial, to by cie
            > szanowali........

Brawo super riposta ale do tych kalmokow od Jarka to nie trafi
            • loppe Re: 20 lat czekaliśmy aż zagraniczne banki 22.02.09, 18:17

ale nie przejmujcie się tak chłopaki tym posunięciem rządu, nie
              macie przecież ani jednego banku:)
              • loppe Niech żyje PiS i PO, niech żyje IVRP! 22.02.09, 18:53
                Polskę.

• pjaxz Niech CBA spawdzi powiązania Czartoryskiego 22.02.09, 17:20
      z firmami, które produkują tego typu asortyment. Zawsze gdy ktokolwiek próbuje
      coś narzucić społeczeństwu jako obowiązkowe śmierdzi to na kilometr przekrętem.
    • cudaktusk Na cześć drugiej Irlandii i kolejnych cudów 22.02.09, 17:20

• mam_racje_zawsze Odbija im od normy nienormalnej 22.02.09, 17:21
      musi to na rusi durnie
    • marcini Projekt PiS: 3 maja każdy będzie musiał wywiesi... 22.02.09, 17:21
      taaaa, ciekawe ile dostali od producentów flag (tkanin, kijaszków, etc.) za
      ten cudowny pomysł...
      • loppe Re: Projekt PiS: 3 maja każdy będzie musiał wywie 22.02.09, 18:51
        Polskę.

• kataryna.kataryna Odbiło im 22.02.09, 17:22
      Na PiS zawsze można liczyć, jak się robi nudno wyskakują z jakimś genialnym
      pomysłem.
      • jama.314 kataryna.kataryna. O, Hojarska sie obruszyła???? 22.02.09, 17:24
        swir.us/buty-kaczynskiego
      • maaac "Odkrycie" :) 22.02.09, 19:39
        kataryna.kataryna napisała:

> Na PiS zawsze można liczyć, jak się robi nudno wyskakują z jakimś
        > genialnym pomysłem.
        Ilu lat Pani Katarynie było potrzeba by odkryć "głębię
        intelektualną" PiSu? Ile sekund będzie to odkrycie pamiętać?
    • wiedmak Wlasnie poznalismy pakiet antykryzysowy 22.02.09, 17:22
      partii prawych i sprawiedliwych bylych esbekow i donosicieli.
    • xavier123 Wywiesze flage europejska! 22.02.09, 17:22
      Wywiesze flage europejska!
      :-)
      • marklark Re: Wywiesze flage europejska! 22.02.09, 17:58
        A może flagę Indonezji?
      • loppe Re: Wywiesze flage europejska! 22.02.09, 18:47

• jama.314 PIS nakaże Kochac Kaczynskich..A jak ! 22.02.09, 17:23
      patriotyzm Kaczynskich ? ..znamy,znamy...

www.youtube.com/watch?v=qzLEF0kChOw&feature=relate
      pl.youtube.com/watch?v=vqV5utrZL0I
    • prosty-czlonek-pisu Projekt PiS:niedzielna msza obowiązkowa 22.02.09, 17:23
      pycha,świetny pomysł-wuju!!a w niedzielę obowiązkowa msza[stempel parafi jako
      dowód].już chyba przerabialiśmy w przeszłości takie sytuacje jak obowiązkowe
      pochody itp.potem się dziwi prezesina że go do Gomułki porównują
      • ichmordy Projekt PiS : mocny bat na agentów 22.02.09, 17:59
        Jak wam się nie podoba wywieszanie flagi możecie opuścić ten kraj.
        Po co macie mieszkać w kraju w którym nie szanujecie święta narodowego. Zresztą obowiązek nie jest przymusem , żadna kara nie czeka i kto nie chce niech nie wywiesza :) Widać będzie kto jest obcym agentem w tym kraju wspierającym sabotażowe działania antypolskie. Brak flagi , brak patriotyzmu , nawet na najmniejszy wysiłek was nie stać . Wymówki typu że ktoś na tym zarobi wsadzcie między bajki , bo większość patriotów już dawno ma flagę w domu.
        Zresztą za darmo ją dostałem w promocji.
        Aż mi się śmiać chce z was że pali was w ręce wywieszanie flagi.
        Nazwisko Czartoryski mówi samo za siebie , widze że polacy są w rozsypce po tym jak agentura rosyjska ich dręczyła.
        Nie macie tożsamości narodowej ? Wstyd to wam będzie 3 maja :)
        A dla mnie to bardzo miły obowiązek. Kto wam płaci żebyście szkalowali polską flagę i obowiązek wywieszania jej ?
        Widać agentura w POLSCE trzyma się mocno :) Bo gdzie te komuchy się podziały ? Na anonimowych forach wypowiadają sie bez twarzy i honoru
        Jak myślicie wywieszenie flagi przez agenta będzie dla niego upokorzeniem ? :P A jak nie wywiesi to zaczną go podejrzewać ludzie.
        Super pomysł patriotycznej partii PiS , natomiast Tusk już rządził wcześniej i to jego wina że polska jest taka że wstydzicie się czasem do niej przyznać. Agentów ci u nas dostatek :)
        • soulworm sam opusc ten kraj, cudaku. 22.02.09, 18:02

• mlaszczacy.kaczor Re: Projekt PiS : mocny bat na agentów 22.02.09, 18:03
          Wywiesmy od jutra flagi z symbolem usmiechnietego slonka dla chwaly Ojczyzny PiS zdechł! Radujcie się Rodacy!
        • tete10 Re: Projekt PiS : mocny bat na agentów 22.02.09, 19:08
          ichmordy napisała:

> Wymówki typu że ktoś na tym zarobi wsadzcie między bajk
          > i , bo większość patriotów już dawno ma flagę w domu.
          > Zresztą za darmo ją dostałem w promocji.

Ta od "Tyskiego" się nie liczy. Prezio za nią po główce nie pogłaszcze :)
          • ichmordy Re: Projekt PiS : mocny bat na agentów 22.02.09, 19:37
            Świetnie się złożyło bo leży w szafie zamiast wisieć :)
            W ramach protestu przeciwko PiS proponuję na mecze nie nosić flag ani szalików ponieważ jest obowiązek prezentowania flagi i przynależności do narodu polskiego .
            Na biało czerwono też sie nie ubierajcie w ramach protestu , a najlepiej wyjedzcie do drugiej Irlandii i tam powieście sobie flagi w kolorach jakie Tusk wymyśli.
            • k_r Re: Projekt PiS : mocny bat na agentów 22.02.09, 19:54
              rozumiem że upraszczasz wszystko do postaci "manie flagi" = "manie patriotyzmu"
              Cóż można i tak .. tylko potem sie nie dziw że niektórym takie uproszczenia sie
              nie podobają..
              Patriotyzm można wyrażać w różne sposoby ...
    • jami8 Projekt PiS: 3 maja każdy będzie musiał wywiesi... 22.02.09, 17:25
      Za komuny też musiałem, ale na 1 maja, a potem zdjąć przed trzecim.
      Czy teraz wolno będzie wywiesić już pierwszego, czy też będzie jak za komuny, tylko jedynka zamieniona z trójką?
    • fidelxxx Projekt PiS: 3 maja każdy będzie musiał wywiesi.. 22.02.09, 17:25
      Nie mam nic przeciwko, o ile Jaruś z Arkadiuszem zasponsorują osobom prywatnym
      flagi z własnej kieszeni, a nie z budżetu państwa.

Kolejny przepis z i do dupy.
    • rilian Projekt PiS: 3 maja każdy będzie musiał wywiesi... 22.02.09, 17:25
      od lat zawsze wywieszam flagę na 3 maja i 11 listopada. tudzież w innych
      ważnych momentach, czasem z kirem. ale jeśli jeden dureń z drugim będzie
      chciał mnie do tego zmuszać ustawą, wywieszę tego dnia flagę UE, albo żadną.

głupota jednak nie ma granic.
      • 1group Re: Projekt PiS: 3 maja każdy będzie musiał wywie 22.02.09, 17:27
        Dlaczego te pisowate poj.by się nie leczą?
      • nessie-jp Re: Projekt PiS: 3 maja każdy będzie musiał wywie 22.02.09, 17:59
        rilian napisał:

> od lat zawsze wywieszam flagę na 3 maja i 11 listopada. tudzież w innych
        > ważnych momentach, czasem z kirem. ale jeśli jeden dureń z drugim będzie
        > chciał mnie do tego zmuszać ustawą, wywieszę tego dnia flagę UE, albo żadną.

Ja tak samo. Cóż za absurdalny pomysł, ukazy jak za zaborcy albo za komuny. Wara
        im od mojego patriotyzmu.
        • aegis_of_heart Cóż, PiS = P(RL b)iS 22.02.09, 18:21
          Pomysł jest rewelacyjny. Było wiele radosnych dyktatur zmuszających swoich
          niewoln.. obywateli do różnych wiernopoddańczych aktów "patrioryzmu" i posłowie
          PiS wysoko mierzą. Mnie osobiście taki nakaz nieodparcie kojarzy się z musowo
          wywieszonymi flagami ze swastyką w Trzeciej Rzeszy.

Ciekawe co będzie następne: książka Jarosława K.? A może opowiastki ojca dyrektora?

Natomiast od samego pomysłu jeszcze lepsze jest wykonanie.
          "Nasza ustawa ma charakter wychowawczy - wyjaśnia poseł PiS Arkadiusz
          Czartoryski.(...) Poseł dodaje, że "kar za brak flagi nie będzie". - To byłby
          absurd - wyjaśnia. "

Pycha. Wprowadzamy kolejny martwy i durny przepis - oczywiście w celu
          wychowawczym...

Zapewne w tym samym celu na różne stanowiska rzucani są półanalfabeci albo
          "prawy i sprawiedliwy" aferał Adam "Telegraf" Glapiński czy Jarosław "Fundacja
          Prasowa" Kaczyński.

----

Niech ci ludzie już znikną. Po prostu znikną.
    • paolo.89 Projekt PiS: 3 maja każdy będzie musiał wywiesi... 22.02.09, 17:25
      "PiS złożył w Sejmie projekt ustawy, zgodnie z którą osoby prywatne
      będą miały OBOWIĄZEK wywieszania flagi w dni świąt narodowych."

a dalej..."nie będzie kar"...

To jest dopiero ABSURD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka