hiacynta_k 26.02.09, 19:50 ja też chce z wami schudnąć!! bardzo mi się podoba ten pomysł i ci wszyscy ludzie - tacy naturalni- nieidealni i tak jak ja obiadają się po 20:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woronrob67 Polacy, odwagi! Poznaj drużynę 27.02.09, 10:36 Witam,będę kibicował panu Witoldowi,mam brzuch podobnej wielkości i podobne hobby-PIWO Odpowiedz Link Zgłoś
aga10a Polacy, odwagi! Poznaj drużynę 27.02.09, 10:54 MAM NADZIEJĘ, CO TAM NADZIEJĘ, JA WIEM ŻE WSPÓLNIE NAM SIĘ UDA. DLATEGO POLACY PRZY TUSZY DO DZIEŁA!! Odpowiedz Link Zgłoś
lilium Polacy, odwagi! Poznaj drużynę 28.02.09, 08:59 Kibicuję Pani Renacie - to samo imię, podobny wiek (?), ale moje kilogramy niestety większe. Świetny pomysł ta akcja. To co, w lipcu się oglądamy? Odpowiedz Link Zgłoś
dejavu666 Polacy, odwagi! Poznaj drużynę 28.02.09, 18:17 A ile z tych osób, które chcą się odchudzać, ma rzeczywiście nadwagę, czyli BMI powyżej 25? Prowadząca o niesamowicie zgrabnych nogach chce zrzucić 15 kilo? 12? Bez przesady. Część z tych ludzi ma problem tylko w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
kolezankatolkabanana Re: Polacy, odwagi! Poznaj drużynę 28.02.09, 19:38 ja tez sie zaczelam odchudzac grupowo na stronie www.vitalia.pl :) jestem juz lzejsza o 4 kg i walcze o kolejne 11kg :) jest ciezko, ale idzie mi jakos, wazne, ze chudne! no i tym panstwu z Gazety bede dopingowac, mam nadzieje, ze latem bedziemy wszyscy szczupli i zdrowsi :) Odpowiedz Link Zgłoś
bellerophont Polacy, odwagi! Poznaj drużynę 28.02.09, 22:47 Ta akcja to takie trochę szukanie dziury w całym, panie Agnieszka Cal-Hubska i Dorota Frontczak wyglądają świetnie, a pozostali też całkiem dobrze. Gdzie te "tony tłuszczu"? Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka Re: Polacy, odwagi! Poznaj drużynę 01.03.09, 01:28 hehe, widać, że jednym by się przydał dietetyk a innym OKULISTA! Odpowiedz Link Zgłoś
zwirekiwigura Re: Polacy, odwagi! Poznaj drużynę 04.03.09, 16:10 No jesli oni wygladaja "swietnie" i "calkiem dobrze" to sam musisz byc niezlym grubasem. Fakt, ze obie dziewczyny z buzki sa ladne, ale tez niezle "puszyste". Schudna, beda jeszcze ladniejsze. Jako ex-grubas trzymam za cala grupe kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.syta Polacy, odwagi! Poznaj drużynę 01.03.09, 07:20 problem w tym, że osoba młoda nawet z nadwagą wygląda OK, ale organizm już zaczyna być niszczony przez nadmierne obciążenie. Ryzyko cukrzycy, chorób serca, chorób kręgosłupa. Dlatego trzeba pilnować swojej wagi. Nie mówię o jakiejś anoreksji, tylko o prostym umiarkowaniu w jedzeniu. Prawda jest taka: nie ma zdrowych osób zdrowych z nadwagą, tylko organizm długo może się bronić. Odpowiedz Link Zgłoś
avenka_mp Polacy, odwagi! Poznaj drużynę 01.03.09, 14:24 Ja tez chce sie odchudzac w Wami, nawet zaczelam chodzic na cwiczenia! Moim celem jest 15 kg w dół. Co mam zrobić by się zgłosić do akcji? Odpowiedz Link Zgłoś
radpis Polacy, odwagi! Poznaj drużynę 01.03.09, 17:37 Moim zdaniem, pani w białym ubraniu, nie powinna sie odchudzać, ma ładne ciało, wysoka jest i jest kobnieca. Powinni ci zrzucić co mają otyłość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sanpja Polacy, odwagi! Poznaj drużynę 01.03.09, 18:31 Ja też bym chciała odchudzać się w takiej drużynie. Mnie odchudzić to naprawdę jest problem a te Panie które tu startują to przy mnie niezłe laski. Ale 3mam za wszystkich kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
wolezdrowie Polacy, odwagi! Poznaj drużynę 01.03.09, 23:39 "Gazeto", GRATULACJE!!! Od dawna ten temat wisiał, jak chmury deszczowe nad nami Polakami. Najwyższy czas wziąć sprawy w swoje ręcę i od-ważyć się. Wspieram akcję i będę w niej od-ważnie uczestniczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
pe-so Polacy, odwagi! Poznaj drużynę 02.03.09, 11:28 haha, Węglarczyk pojechał całkiem zabawnie :) uważam podobnie (nt. Kurosawy) Odpowiedz Link Zgłoś
martadella Bieganie z duzym biustem 02.03.09, 12:10 Tez mialam ten problem, po prostu NIENAWIDZILAM biegac. Ale jest na to sposob. Polecam biustonosz Berlei Shock Absorber (stage 4) - jest super, naprawde. Do tego mocno elastyczna, obcisla koszulka. Zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_dywanik Re: Bieganie z duzym biustem 03.03.09, 18:19 Na LOBBY BIUŚCIASTYCH: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203 Można uzyskać porady na temat doboru odpowiedniego biustonosza na duży biust. Odpowiedz Link Zgłoś
serwus_madonna Polacy, odwagi! Poznaj drużynę 07.03.09, 08:34 Kibicuję Dorotce Frontczak, bardzo ją polubiłam. Szkoda tylko, że porady dietetyczki są płatne (12zł na tydzień to dużo), ale idzie wiosna, wyciągam rower i może nawet dam się namówić redaktorowi Pacewiczowi na bieganie:) pozdrawiam wszystkich odchudzających się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konieczkaewa Polacy, odwagi! Poznaj drużynę 13.03.09, 16:08 Gratuluję odwagi. Trzeba coś robić z naszym tłuszczykiem i wstrętem do aktywnego trybu życia :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś