naturelovers 02.03.09, 14:12 Sztuczki, sztuczki... a ja sie pytam, jaki jest dzwiek klasniecia jedna dlonia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baraqs Re: Spacer w ogniu 02.03.09, 18:20 naturelovers napisał: > Sztuczki, sztuczki... a ja sie pytam, jaki jest dzwiek klasniecia jedna dlonia! Niektórym to pod nos podstawisz chleb, a i tak powiedzą że to bułka. Jakie znowu sztuczki, myślisz, że jak sam jesteś kłamcą, i żyjesz wśród takich ludzi, to reszta społeczeństwa też jest kłamliwa? A może jak sam czegoś nie potrafisz, to znaczy, że inni nie mogą tego zrobić, no bo jesteś naj..... Odpowiedz Link Zgłoś
sakoveba "I tak nie wierzę." 02.03.09, 21:22 "I tak nie wierzę" - powiedział stary brytyjski lord, kiedy mu pokazano w zoo żyrafę. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
doomsayer Re: Spacer w ogniu 02.03.09, 22:41 > Sztuczki, sztuczki... a ja sie pytam, jaki jest dzwiek klasniecia jedna dlonia! Bezdźwięczny dźwięk Odpowiedz Link Zgłoś
reklama-bolek5 Re: Spacer w ogniu 05.03.09, 07:43 Ten dźwięk jest o połowę słabszy od klasku dwiema dłoniami. Niekiedy słychać też chrzęst nadgarstka. Prosta sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś