genkar 03.03.09, 22:54 Powiesić tą parszywą kreaturę za jaja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asmall4 Karadzić w Hadze: nie macie prawa mnie sądzić 03.03.09, 23:14 Masowy morderca Saddam też sobie poszczekał przed końcem ... Odpowiedz Link Zgłoś
metenburg Re: Karadzić w Hadze: nie macie prawa mnie sądzić 04.03.09, 00:29 Za to Twoj idol Rumsfeld i Cheney cos glosu nie daja. Ten pierwszy boi sie wyjezdzac z kraju bo juz Haga i kilka innych sadow depcze mu po pietach. A drugi ma domestic problem-ski. Life is brutal and full of zasadzkas und surprizas. O-le ! Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: Karadzić w Hadze: nie macie prawa mnie sądzić 04.03.09, 09:43 Tobie depcze po piętach twój rozum ... Odpowiedz Link Zgłoś
metenburg Re: Karadzić w Hadze: nie macie prawa mnie sądzić 04.03.09, 11:25 ASS-small. Sam wpadles na taki pomysl ? Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: Karadzić w Hadze: nie macie prawa mnie sądzić 04.03.09, 12:53 Jeszcze jedna ku...ko-bandycka menda do złapania. farm1.static.flickr.com/77/188163350_c74d3d071d.jpg?v=0 A ty domorosły sędzio nie folguj sobie :) EOT Odpowiedz Link Zgłoś
a.delon Re: Karadzić w Hadze: nie macie prawa mnie sądzić 04.03.09, 01:01 genkar napisał: > Powiesić tą parszywą kreaturę za jaja. To jest zbrodniarz skali mini, a poza tym Bośnia był to konflikt etniczny, odpowiedzialnośc Izetbegovicia i Tudjmana jest wcale nie mniejsza. Bush i spółka natomiast to prawdziwi fachowcy - w sposób zdalny spowodowali wojnę w której zginęło już ponad 100 000 ludzi - w znakomitej większości cywile. I to wszystko ze słowami o demokracji na ustach! Odpowiedz Link Zgłoś
grom33 Re: Karadzić w Hadze: nie macie prawa mnie sądzić 04.03.09, 01:24 Karadzic masz racje ale to sa mendy syjonistyczne sadzic powinni siebie a nie ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Kto jest bardziej syjamistyczny, 04.03.09, 09:17 faszystobolszewicku think tanku - Bośniacy czy Kosowarzy? - Odpowiedz Link Zgłoś
tzkagor Re: Kto jest bardziej syjamistyczny, 04.03.09, 14:17 koty syjamskie są najbardziej syjamistyczne na świecie albo Syjamczycy znaczy Tajowie a może bracia syjamscy albo i siostry Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Wyjątkowo zagadzam się z tow. Karadżiczem 04.03.09, 09:13 Tego gieroja serbokacapów powinien sądzić sąd bośniacki. Jak dla mnie mógłby nawet wystąpić w swoim gierojskim przebraniu za szarlatana. A oskarżycielami posiłkowymi powinny być matki zamordowanych bezbronnych cywilów oraz rodziny cywilów ostrzeliwanych sowieckimi tankami ze wzgórz w Sarajewie. Odpowiedz Link Zgłoś
metenburg Re: Wyjątkowo zagadzam się 04.03.09, 11:30 komarowo napisał: > Tego gieroja syjonistow powinien sądzić sąd haski. Jak dla mnie mógłby > nawet wystąpić w swoim gierojskim przebraniu za szarlatana. > A oskarżycielami posiłkowymi powinny być matki zamordowanych bezbronnych cywiló > w > oraz rodziny cywilów ostrzeliwanych Merkava'mi ze wzgórz w Palestynie. > Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Wyjątkowo zagadzam się 04.03.09, 14:34 metenburg napisała: > > Tego gieroja syjonistow powinien sądzić sąd haski. Jak dla mnie > mógłby nawet wystąpić w swoim gierojskim przebraniu za szarlatana. > > A oskarżycielami posiłkowymi powinny być matki zamordowanych > bezbronnych cywiló w oraz rodziny cywilów ostrzeliwanych Merkava'mi ze wzgórz w Palestynie. Obawiam się, że muzułmanie z Palestyny nie mieliby szczególnych względów dla tego prawosławnokacapskiego kata muzułmańskich cywilów w Sarajewie, o Srebrenicy nie wspominając... Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan należałoby przypomnieć, z dziennikarskiego 04.03.09, 11:41 i z historycznego obowiązku, kto najbardziej parł do tej wojny, do rozpadu kraju, który przecież kiedyś powstał przez dobrowlone połączenie się wielu narodów słowiańskich, przetrwał najtrudniejsze lata wojny przeciw Niemcom, łączył w sobie wielojęzyczność, wielonarodowość, wielokulturowość. I należałoby oddzielić to, co pozostało w wypranych przez bardzo kosztowną propagandę mózgach, od prawdziwych faktów. Jak to ktoś kiedyś powiedział, punkt widzenia należy od punktu siedzenia. A to że ten sąd w Hadze zajmuje się wybiórczo draniami, lub podejrzanymi o draństwa, to już zupełnie inny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 dobrowolne połaczenie? 04.03.09, 11:47 neleżałoby więc uszanować i dobrowolne rozłączenie... Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Dożywocie 04.03.09, 11:45 www.allthingsbeautiful.com/all_things_beautiful/images/slobodanmilosevicthebut_1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 w zasadzie serbscy zbrodniarze ponieśli już karę 04.03.09, 11:52 i to chyba bardziej dotkliwą niż wymierzyłby im jakikolwiek trybunał - z ich urojeń nic nie wyszło i zamiast robić za świętych narodu muszą kryśc się jak szczury...Karadzic zapuścił brodę i robił za kogoś w rodzaju popa na prowincjonalnym osiedlu, ciekawe w jakiej norze kryje się Mladic...może się zdepilował i robi za kucharkę w hotelu na czarnogórskim wybrzeżu???? -- Ludzie dzielą się na ludzi, ludziska i kwakwarakwa... Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: w zasadzie serbscy zbrodniarze ponieśli już k 04.03.09, 12:10 Karadzic był "intelektualistą" poetą i psychiatrą, nie był chroniony przez armię i bezpieką, Mladica już kilka razy mieli namierzonego, uciekał w ostatniej chwili, chronią go byli kolesie i trudno będzie go złapać Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 Re: w zasadzie serbscy zbrodniarze ponieśli już k 04.03.09, 12:15 ucieczka do końca życia też jest przyzwoitą karą...niech więc ucieka dalej i nie bedzie pewien dnia ani godziny... Odpowiedz Link Zgłoś