sylzaj 09.03.09, 21:03 zamiast na prezydenta,lepiej nadaje się na lewego obrońce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3cik <---------------=-- 09.03.09, 21:04 Dobre :) Zapoczątkował kto inny: jeśli bart będzie prezydentem to ja nie będę premierem. Równie prawdziwe! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Rządzą nad rządem. 09.03.09, 21:44 Rządzą nad rządem. Zalatują czarcim swądem. Epi skopy nie barany. Racjonalnie kastrowany Za in vitro epi-skopy. Epi kopa w żopy. Epi nogi piłka. Epi skop do tyłka. Barany i skopy. Sutanny i chłopy. Epi skopatu stajenka. Cienkie beee piosenka. U skopa eutanazja. To rozumu abrazja. Epi skopał tyłek. Lubi ten wysiłek. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Donek kozaczy, bo załapał stresa :-) 09.03.09, 22:20 www.wprost.pl/ar/155365/Partia-Tomasza-Lisa/ Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----Tusk leniu smierdzacy kiedy przeprosisz------ 10.03.09, 00:37 Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: -----Tusk leniu smierdzacy kiedy przeprosisz- 10.03.09, 00:47 Smierdziel nie przeprasza, on tylko smierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Podziekujcie Tusku za dobrobyt 10.03.09, 00:53 Naiwni wybrali Donaldu bo im obiecal dobrobyt, wiec przyszlo to i macie "dobrobyt" inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka Stam Tymiński poległ w wyborach za bicie żony, 10.03.09, 05:23 jak się później okazało, było to kłamstwo. Pamiętaj o tym Donku Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Pan premier wykoncypował ze:... 09.03.09, 22:56 Pan premier wykoncypował ze: 'Ja zmian konstytucji nie chcę robić pod siebie.'. Tak, tak juz nie za długo wszystkie P-Owce będą robić pod siebie w myśl zasady 'nie chcem ale muszem'. Odpowiedz Link Zgłoś
verity89 Re: Pan premier wykoncypował ze:... 11.03.09, 03:43 Pijaczek Olek przewarbowal sie z komunisty / kolor czerwony / na liberala / kolor rozowy / ! Byl czerwonym pajakiem,a teraz stal sie rozowym pajakiem ! A wszystko dlatego,ze zyciowe credo tego hipokryty i cwaniaka,to pecunia non olet ! Nie inaczej ma sie rzecz z herr Tuskiem ! To taki sam kosmopolita,jak Kwach vel Kat i perfidny karierowicz,gotowy na wszystko,zeby tylko osiagnac swoj maniakalny cel zyciowy,po otrzymaniu lania od L.Kaczynskiego w wyborach 2005 roku,czyli zostania prezydentem ! Dla spelnienia tego psychicznego marzenia handluje,kupczy,obiecuje ! Jego partia nie dba o interes i dobro Polski,tylko o spelnienie chorobliwej zadzy swego szefa ! Tusk juz nawet nie stara sie teraz ukrywac tego,ze do przefarbowanych komuchow z czerwonych na rozowych jest mu bardzo blisko i po drodze do wspolnego celu jakim jest wprowadzenie w Polsce zamordyzmu w celu otrzymania sie na dlugo przy wladzy,ktora zdecydowany jest nawet dzielic z przefarbowanymi komuchami ! Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Tusk: ja prezydentem być nie muszę 09.03.09, 21:07 To po jaką cholerę opowiada głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: Tusk: ja prezydentem być nie muszę 09.03.09, 23:06 pos3gacz napisał: > To po jaką cholerę opowiada głupoty. Może nie być premierem od jesieni.Zamiast grać w piłkę trzeba zająć sie walką z kryzysem, ten księgowy Vincent jest za słaby, włącznie z tym rządem.Nikt nie będzie głosował na takiego prezydenta.Zamiast walczyć razem z Palikotem, Niesiołowskim i sprzedajnymi dziennikarzami z Kaczyńskimi trzeba sie było zająć rzeczywistymi problemami w kraju.Przegrał stocznię szczecińską z UE.Wtedy trzeba było zwrócic się o składkę do wszystkich Polaków.Niech się zatrudni w III ligowym zespole piłki nożnej. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper No i gnój podrożał za PO 10.03.09, 00:10 A wiosna idzie, koń zdechł z biedy za Tuska, chomato wolne a orac trza. Masz robote chłopie, jak widac obrotny jesteś. Tak na marginesie to agonia stoczni trwa od lat kilku a nawet nastu co niektórych, zapytaj Rydzyka jak solidarny ze stoczniowcami był:))) Poza tym wszystko sie zgadza, to wina PO i Tuska, sam prezes Jarosław mówi i niejaki guru zarządzania Napieralski: kryzys trwa a rząd nic nie robi, nie tworzy miejsc pracy, zasiłków nie podwyższa, banków nie nacjonalizuje, podwyżek górnikom nie daje, sama bieda, przez nas ta Ameryka tak w dupe dostała i UE też, pieniądze bierzemy a nie chcemy należeć. Ostatnio nawet ruskie zadecydowali że tarczy nie budjet a Sikorski nie budjet szefom NATA a Tusk nic. Powodzonka w zamkniętym kręgu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczorowski Tusk: ja prezydentem być nie muszę 09.03.09, 21:12 Najlepiej ustalić takie warunki, żeby nawet najgorsza menda nie chciała być Prezydentem. I wtedy byłby "Prezydent z łapanki", przykuty do tronu, "poważny", mądry ... . Tusk nie pasuje do tego schematu, cały czas się uśmiecha lub wręcz śmieje ze sPOłeczeństwa (lub śmieje Mu się w nos). Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster ma tupet chłopię, a... 09.03.09, 21:13 do fotela - sie nie pali; nie dziwota; wszak, nad czółkiem... brak t u p e c i k u Odpowiedz Link Zgłoś
antyliberal22 na prezydenta, lebrze, sie nie nadajesz, 09.03.09, 21:17 ale możesz zawsze, tusku, razem ze schetyną, spróbować sił w lidze piłkarskiej. Tam też się dobrze na lewo zarabia POnoć! POwodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: na prezydenta, lebrze, sie nie nadajesz, 10.03.09, 11:36 antyliberal22 napisał: > ale możesz zawsze, tusku, razem ze schetyną, spróbować sił w lidze > piłkarskiej. Tam też się dobrze na lewo zarabia POnoć! POwodzenia! Mają przynajmniej dziedzinę w której mogą działać. Kwaczory jako dwa imbecylne nieudaczniki nie potrafią nawet tego. Jak gros pisuarów nie potrafią niczego poza destrukcją. Odpowiedz Link Zgłoś
antyliberal22 Re: Tusk, a potem daleko nic nie ma 09.03.09, 22:26 Tusk, jeszcze jako marszałek sejmu (już wtedy był lebrem, haha) : tnij.org/tusk_marszalek Odpowiedz Link Zgłoś
antyliberal22 Re: Tusk, a potem daleko nic nie ma 09.03.09, 23:04 tnij.org/tusk_marszalek Odpowiedz Link Zgłoś
kosmosiki Re: Tusk, a potem daleko nic nie ma 09.03.09, 23:18 antyliberal22 napisał: > tnij.org/tusk_marszalek Ale o co chodzi z tą fotą? No mecz sobie ogląda. :) Nie zdarzyło Ci się? Facet oglądający mecz (nawet w pracy) to jest bardziej normalne zjawisko niż Kaczyński jeden albo drugi. :) Ja rozumiem, że dla Ciebie normalniejsi są faceci, którzy mają usta pełne boogoojczyźnianych, moherowych frazesów maskujących cynicznie rządzę władzy, która kompensuje im brak rodziny i ogólne bycie nieudacznikiem życiowym (Kaczyński, przynajmniej jeden, a drugi zdominowany przez brata)? Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Gnoj, Tusk, a potem daleko nic nie ma 10.03.09, 00:49 Znikajacy obraz szamba: Gnoj, Tusk, a potem daleko nic nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Tusk: ja prezydentem być nie muszę 09.03.09, 21:25 sylzaj napisała: > zamiast na prezydenta,lepiej nadaje się na lewego obrońce. ------------------- masz rację, że w przeciwieństwie do braci Kaczyńskich do czegoś się nadaje..... ale to rzeczywiście za mało. Pan, panie Tusk nie powinien się ubiegać o prezydenturę ale brać się za rządzenie, bo w przeciwnym wypadku nie będzie nic z rządzenia i nie będzie nic z prezydentury. Wystawić należy w wyborach przezydenckich Sikorskiego, który z powodzeniem wygra z Kaczorem...... i sprawy przy dobrych chęciach mogłyby wreszcie potoczyć się po 20 latach w normalnym kierunku. Ale pytanie panie Tusk - czy pan tego chcesz? I od tego trzeba zacząć myślenie o polityce, bo nie można mieć wszystkiego... co udowodnili bracia Kaczyńscy. Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Re: Tusk: ja prezydentem być nie muszę 09.03.09, 22:51 . i sprawy przy dobrych > chęciach mogłyby wreszcie potoczyć się po 20 latach w normalnym > kierunku Przecież od dwudziestu lat toczą się cały czas w tym twoim normalnym kierunku, z krótką przerwą na Kaczyńskich. Możesz wymienić co tak wyróżnia Donalda. Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: Tusk: ja prezydentem być nie muszę 09.03.09, 23:13 myslacyszaryczlowiek1 napisał: > . i sprawy przy dobrych > > chęciach mogłyby wreszcie potoczyć się po 20 latach w normalnym > > kierunku > > Przecież od dwudziestu lat toczą się cały czas w tym twoim normalnym kierunku, > z krótką przerwą na Kaczyńskich. > Możesz wymienić co tak wyróżnia Donalda. Piłka nożna, słowotok i cuda, których nie ma.A jednak cud się zdarzył Tuskowi. Jest kryzys globalny i uratuje Go jako kandydata na prezydenta.Wszyscy dziennikarze i kibice piłki noznej będą głosować na Niego. Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Tusk: ja prezydentem być nie muszę 10.03.09, 11:40 myslacyszaryczlowiek1 napisał: > . i sprawy przy dobrych > > chęciach mogłyby wreszcie potoczyć się po 20 latach w normalnym > > kierunku > > Przecież od dwudziestu lat toczą się cały czas w tym twoim normalnym kierunku, > z krótką przerwą na Kaczyńskich. > Możesz wymienić co tak wyróżnia Donalda. I tu masz rację. Okres rządów PiSuaru był przerwą w tym 20-letnim okresie, to był powrót do błogosławionych czasów PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a kto by się palił do tego stołka ? 09.03.09, 21:26 stołka który jest tak obfajdany przez Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
mrlusiek a ja nie muszę na Tuska głosować 09.03.09, 21:26 chyba że, zostanie z Ziobrą lub Kaczorem do II tury wyborów Odpowiedz Link Zgłoś
bemowiak2008 Ma sie ku*** ambicje widze!Juz premierem cudotworc 09.03.09, 21:27 a byc to za malo. Nastepny pajac ktory umacnia mnie w przekonaniu ze im wieksze polityczne gowno tym wyjdzie zajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Ma sie ku*** ambicje widze!Juz premierem cudo 10.03.09, 11:42 bemowiak2008 napisał: > a byc to za malo. Nastepny pajac ktory umacnia mnie w przekonaniu ze > im wieksze polityczne gowno tym wyjdzie zajdzie. A ty bemowiak z Babic??? A może jeszcze z dalszych zadupi.???? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Niesamowicie ważna zapowiedź! 09.03.09, 21:31 Wiadomo, że jak Tusk coś zadeklaruje to nie ma przebacz, słowa dotrzyma, choćby miał wyłysieć. Wiemy jak ostro pracuje nad realizacją każdej jednej obietnicy wyborczej, z tą deklaracją będzie tak samo. Chyba, że - co za pech! - w 2010 roku okaże się, że nie ma kandydata gwarantującego nieprzeszkadzanie i Tusk oświadczy "nie chcem ale muszem", jak jego idol Wałęsa. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ja tam poprę Tuska 09.03.09, 21:35 jak tylko wyrazi chęć startu w wyborach, a jak nie wyrazi to poprę innego kandydata byle tylko nie z Pisu- i myślę że większość ludzi tak zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Re: Ja też 09.03.09, 21:40 To najwybitniejszy współczesny polski polityk. Mimo błędów można mieć do niego zaufanie. Inna sprawa, że na tle braci Kaczyńskich i PiS-u nie tak trudno jest błyszczeć. Oni się tak skutecznie, regularnie, ośmieszają, że rozsądny, umiarkowany polityk ma ułatwione zadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Najwybitniejszy polski idiota: Donaldu 10.03.09, 00:56 Chcesz powiedziec o kims ze jest ostatnim glupce, to porownujesz go do Donaldu. Odpowiedz Link Zgłoś
niepopis Re: ja tam poprę Tuska 09.03.09, 23:27 a ja nie, póki nie wywali Gowina, Radziszewskiej i im podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Re: ja tam poprę Tuska 10.03.09, 00:19 niepopis napisała: > a ja nie, póki nie wywali Gowina, Radziszewskiej i im podobnych. Mnie Gowin też wkurza (o tej kobiecie nic nie wiem). Ale jak nie na PO to na kogo? Głosowanie na SLD, SdPL, PD grozi utratą głosu, tak jak niepójście na wybory, czyli de facto oddaniem jakiejś jego części na PiS i Kaczyńskich. Czy na pewno tego chcesz? Ja bym sobie tego nigdy nie wybaczył, gdybym choć w minimalnym stopniu poparł PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu ja tam poprę Tuska za ten gnoj, duzo gnoju. 10.03.09, 01:07 Schowali dowod babciom emerytkom i wybrali swojaka od gnoju, to teraz maja duuuuuzo gnoju!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Miał się od kogo uczyć .... 09.03.09, 22:10 i chyba nie ma potrzeby pisać od kogo ( patrz : traktat lizboński, koalicja z Samoobroną ) Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Miał się od kogo uczyć .... od Inkow w Peru 10.03.09, 01:09 indeed4 napisał: > i chyba nie ma potrzeby pisać od kogo ( patrz : traktat lizboński, > koalicja z Samoobroną ) Wie tez jak sie robi piramidy i welniane czapki na uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Niesamowicie ważna zapowiedź! 10.03.09, 11:46 kataryna.kataryna napisała: > Wiadomo, że jak Tusk coś zadeklaruje to nie ma przebacz, słowa dotrzyma, choćby > miał wyłysieć. Wiemy jak ostro pracuje nad realizacją każdej jednej obietnicy > wyborczej, z tą deklaracją będzie tak samo. Chyba, że - co za pech! - w 2010 > roku okaże się, że nie ma kandydata gwarantującego nieprzeszkadzanie i Tusk > oświadczy "nie chcem ale muszem", jak jego idol Wałęsa. > > > Znowu przewidziały ci się PiStirówko pokrecona jakieś cuda????? Przeczytaj jeszcze raz tekst i powiedz w którym miejscu Premier mówi że nie bedzie startował w wyborach??? Uprawiasz technikę twojego paranoicznego idola jarkacza - technikę nadinterpretacji. Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Błędy Tuska 09.03.09, 21:31 1. "Tusk powiedział, że prezydent Polski ma silny mandat, wynikający z bezpośredniego wyboru, ale małe kompetencje". Nie zgadzam się. Prezydent ma duże kompetencje. Prawo weta daje mu możliwość paraliżowania pracy rządu oraz zmianę większości w Sejmie z 50% na 60%. 2. "to sprawa drugorzędna gdzie koncentrujemy władzę." Nie, to nie jest sprawa drugorzędna, tylko pierwszorzędna. Albo ma się system parlamentarno-gabinetowy albo prezydencki. Ten drugi w krajach młodej demokracji łatwo się przeradza w dyktaturę - vide kraje b. ZSRR. 3. "obecna konstytucja się nie sprawdza, jeśli część polityków wyznaje strategię konfliktu." Jeśli jej nie wyznaje, też się za bardzo nie sprawdza. Kwaśniewski za sprawą Belki zablokował podatek liniowy, a potem Belka sam przyznał, że to był błąd. A Kwaśniewski nie poniósł za to żadnej odpowiedzialności. Dwór Prezydenta jest niepotrzebny a przy tym kosztowny. Dublowanie/rozszczepianie władzy wykonawczej jest nieefektywne. Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Re: Błędy Tuska 09.03.09, 21:35 donald_2005 napisał: Albo > ma się system parlamentarno-gabinetowy albo prezydencki. Ten drugi w > krajach młodej demokracji łatwo się przeradza w dyktaturę - vide > kraje b. ZSRR. A także Polska w latach 2005-2007. Zmierzaliśmy w szybkim tempie do "demokracji sterowanej" albo "suwerennej" w wersji putinowskiej. A wybitna dyplomatka pani Fotyga tak samo jak Rosjanie nie chciała długo wpuścić obserwatorów zagranicznych na wybory. Jeszcze dziś się trzęsę na samo wspomnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec no popatrz, a ma takie poparcie ;-) 09.03.09, 21:37 a taki Kaczyński niby kryształ z Żoliboża, szarmancki i przystojny, mistrz intelektu i kindersztuby a jakoś nikt go nie kocha ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Re: no popatrz, a ma takie poparcie ;-) 09.03.09, 21:41 Moje poparcie też ma. Ale to nie powód, żeby mu nie wytykać błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: no popatrz, a ma takie poparcie ;-) 09.03.09, 21:53 zgadzam się z Toba, krytyka jest potrzebna kazdej władzy Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: no popatrz, a ma takie poparcie ;-) 10.03.09, 11:52 donald_2005 napisał: > Moje poparcie też ma. Ale to nie powód, żeby mu nie wytykać błędów. Błędów popełnia sporo, najgorszym jest to że zostawił w spokoju CBA i IPN, a także wyrzucenie Ćwiąka, ale na tle PiSuarowych tuzów jest jak mamut przy bakteriach. Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 drugi 'nie chcem ale muszem' 09.03.09, 21:40 chlopiec z plastiku ma coraz dluzszy nosek Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: drugi 'nie chcem ale muszem' 09.03.09, 21:44 zg13 napisał: > chlopiec z plastiku ma coraz dluzszy nosek > ----------------- no, trochę podobny do braci Kaczyńskich, z tą jednak różnicą że się nie opluwa jak mówi i nie obraża wszystkich w około..... a to już i tak dużo.... jak na naszą młodą "demokrację" jak mawia pisprezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec gorzej gdy nie muszem ale chcem 09.03.09, 22:00 tak jak to robi Kaczyński, deprecjonując rangę urzędu Prezydenta RP i narażając nasz kraj na pośmiewisko na całym świecie Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Re: gorzej gdy nie muszem ale chcem 09.03.09, 22:56 No widzisz robił pośmiewisko na całym świecie bo ci tak wyborcza napisała, a inwestorzy za jego kadencji walili do Polski oknami i drzwiami. Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: gorzej gdy nie muszem ale chcem 10.03.09, 11:56 myslacyszaryczlowiek1 napisał: > No widzisz robił pośmiewisko na całym świecie bo ci tak wyborcza napisała, a > inwestorzy za jego kadencji walili do Polski oknami i drzwiami. Nawet gdybym nie wiedział że jesteś apolegotą PiSuaru, po tej wypowiedzi już miałem jasność, kompletny analfabetyzm ekonomiczny świadczy otym , że być może jesteś nawet prominentnym działaczem tej sekty. Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Tusk: ja prezydentem być nie muszę 09.03.09, 21:47 Tusk,pogermańska przybłęda,fanfaron,dyzma,pinokio i Papkin w jednej osobie na Her Presidenta Generalnej Guberni. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ty chyba pijesz za zimne ziółka 09.03.09, 21:58 albo pomyliły ci się ziółka z wkładem do lewatywy bo coś ci posty nie wychodzą Odpowiedz Link Zgłoś
zwirekiwigura Re: Tusk: ja prezydentem być nie muszę 10.03.09, 00:46 rzygac mi sie chce gdy czytam na forum wypowiedzi debili takich jak ty. Jestes zwykla ludzka menda wylewajaca w sieci swe chore kompleksy i frustracje. I tu bynajmniej nie chodzi o zadne polityczne sympatie, czy antypatie. Chodzo o zwykla kulture. A raczej jej zupelny brak. Odpowiedz Link Zgłoś
janbacz Dwuwładza to bałagan i marnotrawstwo 09.03.09, 21:57 Prezydent powinien być szefem rządu - jak w USA - prosto i tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy premier wierzy że jest taki jak go media POkazują? 09.03.09, 22:00 POważnie wierzy ? to straszne.. wody !!!...wie gdzie decyzje zapadają ..dobre...no to gdzie te ,,decyzje,, których nie ma zapadają ? mizeria nasza polska kochana... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ciesz się że masz takiego premiera 09.03.09, 22:06 Kaczyński by wsadził wszystkich do paki i zrobił unię z Białorusią by baćko Łukaszenka wspierał go ekonomicznymi radami Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy ciesz się z niego za nas dwóch. 09.03.09, 22:12 mizeria i żałość z każdego kąta ujmuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: ciesz się z niego za nas dwóch. 09.03.09, 22:14 łyknij sobie jakiegoś dopalacza - świat wyda ci się piękniejszy, ba może nawet zrozumiesz co mówi Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy kolego , nie rokujesz...zmień leki.. 09.03.09, 22:24 nie rozumiesz tekstu pisanego. tu jest mowa o premierze. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie spoufalaj się 09.03.09, 22:29 nie jestem twoim kolegą atak na marginesie nie wiesz że niejaki Kłamczyński czy jak mu tam , był premierem przed Tuskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
sabrinara Re: ciesz się z niego za nas dwóch. 09.03.09, 22:33 masz jakis dopalacz pod reka, bo "aktywny" jestes, a moze nie lubisz inaczej myslacych? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: ciesz się z niego za nas dwóch. 09.03.09, 22:36 " inaczej myślący" to od " sprawnych inaczej" ? Hmmm .... Odpowiedz Link Zgłoś
sabrinara Re: ciesz się z niego za nas dwóch. 09.03.09, 22:52 sprawny wybiorczo? Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy jest też POważna działaczka O! jaka wielka ! 09.03.09, 22:37 może to nawet Fornalska Felka.. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: ciesz się z niego za nas dwóch. 09.03.09, 22:40 nic nie rozumiesz ja kocham "inaczej myślacych" - dajecie mi tyle rozrywki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sabrinara Re: ciesz się z niego za nas dwóch. 09.03.09, 22:54 blazen zawsze bywa rozrywkowy Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Re: ciesz się z niego za nas dwóch. 09.03.09, 22:57 Jeja kolejni i kolejni i jedyni mądrzy. Poczytaj siebie. Ktoś próbuje pisać, chce podyskutować. Ty piszesz dość dziwacznie. Nie szanuję takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sabrinara Re: ciesz się z niego za nas dwóch. 09.03.09, 23:14 szyfel napisał: > Jeja kolejni i kolejni i jedyni mądrzy. > Poczytaj siebie. > Ktoś próbuje pisać, chce podyskutować. Ty piszesz dość dziwacznie. Nie szanuję > takich ludzi. Nie bron kogos, kto pisze na ten temat z jedynie slusznej pozycji, o dyskusje temu gosciowi nie chodzi, "poczytaj sobie" jego wpisy. "jak tylko wyrazi chęć startu w wyborach, a jak nie wyrazi to poprę innego kandydata byle tylko nie z Pisu- i myślę że większość ludzi tak zrobi " to najbardziej normalny, a gdzie tu mozesz dyskutowac? sprobuj, a mnie sie nie czepiaj, skoro nie szanujesz takich ludzi. Ja tez nie znosze takich, co nie szanuja innych, chociaz ich na oczy nie widzieli. Dobranoc i nie wtracaj sie w cudze watki, bo to brak.... dopowiedz sobie Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Re: ciesz się z niego za nas dwóch. 09.03.09, 23:20 Dyskusja polega na tym że ludzie mają swoje opinie. Wymieniają swoje poglądy próbując przekonać tę drugą stronę. Oczywiście nie przekonują tej drugiej strony. Opinie wyrabia sobie publiczność. Nie strona przeciwna. Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: ciesz się z niego za nas dwóch. 10.03.09, 12:03 sabrinara napisała: > blazen zawsze bywa rozrywkowy Masz dużo odwagi cywilnej , pisząc tak o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: ciesz się z niego za nas dwóch. 10.03.09, 12:01 sabrinara napisała: > masz jakis dopalacz pod reka, bo "aktywny" jestes, a moze nie lubisz > inaczej myslacych? A kto nie lubi inaczej myślących i inaczej inteligentnych, czyli Sekty PiS i jej miłośników???? Niedorozwinietych umysłowo trzeba lubić, to pomaga im w trudach życiowych. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Powinien zostać. Mielibyśmy pierwszego prezydenta 09.03.09, 22:49 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner który nie wygląda jak kartofel. 09.03.09, 22:50 [i nie ma kartoflanego móżgu] Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Re: który nie wygląda jak kartofel. 09.03.09, 22:54 jaka retoryka, jaki polot, o k..wa jaki ty inteligentny jesteś. pewnie skończyłeś wyższą uczelnię. Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Re: Wpadlem w jakieś kartoflisko? 09.03.09, 23:16 "Powinien zostać. Mielibyśmy pierwszego prezydenta" -który nie wygląda jak kartofel.[i nie ma kartoflanego móżgu] Jakie głębokie? Ile podtekstów niedopowiedzeń? K..wa kim ty jesteś? Oszołomem? Chyba tylko tym? Ogólniak czy podstawówka, ewentualnie Uniwerek zarządzanie i markieting. Odpowiedz Link Zgłoś
sabrinara Re: Wpadlem w jakieś kartoflisko? 09.03.09, 23:20 Jeja kolejni i kolejni i jedyni mądrzy. Poczytaj siebie. Ktoś próbuje pisać, chce podyskutować. Ty piszesz dość dziwacznie. Nie szanuję takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Re: Wpadlem w jakieś kartoflisko? 09.03.09, 23:25 No i co. Przeczytałaś zrozumiałaś? Czy za trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Wpadlem w jakieś kartoflisko? 10.03.09, 12:07 szyfel napisał: > "Powinien zostać. Mielibyśmy pierwszego prezydenta" > -który nie wygląda jak kartofel.[i nie ma kartoflanego móżgu] > Jakie głębokie? Ile podtekstów niedopowiedzeń? > > K..wa kim ty jesteś? > Oszołomem? > Chyba tylko tym? > Ogólniak czy podstawówka, ewentualnie Uniwerek zarządzanie i markieting. Nie wiesz??? Prawo na jednym roku z Gosiem (w schyłkowym okresie jego 13-letnich studiów), a wykładowcą był obecny PiSdęt. Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 bua ha ha h Kretyn z Wermachtu prezydentem RP ? 09.03.09, 23:17 Słońce Peru sam przestał w to wierzyć. Z kąd ma dziadka wnuczka Tuska ? Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Re: bua ha ha h Kretyn z Wermachtu prezydentem R 09.03.09, 23:23 Moi oboje dziadkowie byli w wermachcie. Jeden do końca wojny, drugi zwiał. Wiesz jak kończyła rodzina, której ojciec odmówił pójścia do wermachtu? Z tym, że wśród Kaszubów było sporo zwolenników Hitlera i pruskiego porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
sabrinara Re: bua ha ha h Kretyn z Wermachtu prezydentem R 09.03.09, 23:29 > Moi oboje dziadkowie byli w wermachcie. > Jeden do końca wojny, drugi zwiał. > Wiesz jak kończyła rodzina, której ojciec odmówił pójścia do wermachtu? > Z tym, że wśród Kaszubów było sporo zwolenników Hitlera i pruskiego porządku. nie oboje (babcia?), tylko moi dziadkowie byli w Wehrmacht Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Re: bua ha ha h Kretyn z Wermachtu prezydentem R 09.03.09, 23:32 Filologia Polska? Ostatnia linia obrony? Czepianie się słówek? Pisze tak szybko jak mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Do Sabriny 09.03.09, 23:45 A gdzie inteligentna riposta w stylu? Czy ty umiesz mówić? Czy się nie jąkasz? Albo najprostsza najbardziej cięta ty cymbale kartoflu zje..bany. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy duza szansa, ze tusek tez zwolennik pruskiego 09.03.09, 23:46 szyfel napisał: > Moi oboje dziadkowie byli w wermachcie. > Jeden do końca wojny, drugi zwiał. > Wiesz jak kończyła rodzina, której ojciec odmówił pójścia do wermachtu? > Z tym, że wśród Kaszubów było sporo zwolenników Hitlera i pruskiego porządku. porzadku??? o hitlerze nie wspominajac??? Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: duza szansa, ze tusek tez zwolennik pruskiego 10.03.09, 12:11 rooboy napisał: > szyfel napisał: > > > Moi oboje dziadkowie byli w wermachcie. > > Jeden do końca wojny, drugi zwiał. > > Wiesz jak kończyła rodzina, której ojciec odmówił pójścia do > wermachtu? > > Z tym, że wśród Kaszubów było sporo zwolenników Hitlera i > pruskiego porządku. > > porzadku??? o hitlerze nie wspominajac??? Kto jest zwolennikiem nie tyle pruskiego co posthitlerowskiego porządku widzieliśmy w latach 2005 - 2007. Odpowiedz Link Zgłoś
greenpiss Donek, kogo chcesz oszukać? 09.03.09, 23:18 Pamiętam doskonale zdjęcia Donka, jak przegrał z Kaczyńskim. Hannbibal Lecter! Odpowiedz Link Zgłoś
34diabelek Tusk: Ja prezydentem być nie muszę 09.03.09, 23:18 i masz rację bracie. Odpowiedz Link Zgłoś
boravw12 Tusk: ja prezydentem być nie muszę 09.03.09, 23:35 No nareszcie facet zaczyna myśleć w dobrym kierunku...Na razie nie musi już być prezydentem, a za kilka tygodni przyzna, że rezygnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy czyli shit kicker tusk odwrotnie niz walesa... 09.03.09, 23:39 nie muszem, ale chcem... Odpowiedz Link Zgłoś