jotembi Re: Zakatował 3,5 latka na śmierć! 11.03.09, 10:30 dostanie dożywocie, w każdym razie facet (chociaż kobiecie też się należy) mam nadzieję że bez prawa ubiegania się o zwolnienie nawet po kilkudziesięciu latach wbrew pozorom dożywocie jest karą znacznie dotkliwszą od kaesu, chociaż laikowi trudno to zrozumieć jestem zdecydowanym przeciwnikiem kaesu i zasada talionu zawsze wydawała mi się koszmarna ale nawet ja muszę przyznać że w takich sprawach człowiek się zaczyna zastanawiać... Odpowiedz Link Zgłoś
janonet4 Re: Zakatował 3,5 latka na śmierć! 12.03.09, 10:08 tacy poczebni zamiast POLICJII Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Gdzie Helsińska Fundacja Praw Człowieka? 11.03.09, 10:40 Dlaczego przedstawiciele HFPCz jeszcze nie wzięli tego biedaka w obronę? Przecież on tylko raz zabił, bo się zdenerwował i teraz w więzieniu będzie płakał i w ogóle po co jakaś kara i najlepiej go wypuścić albo od biedy dać zawiasy. Odpowiedz Link Zgłoś
jotembi Re: Gdzie Helsińska Fundacja Praw Człowieka? 11.03.09, 10:46 goovno wiesz o prawach człowieka tylko po co się tym chwalisz? wiedza o prawach człowieka należy do tzw kanonu wykształcenia ogólnego... ja bym się na twoim miejscu wstydziła przyznać że nie wiem czegoś tak podstawowego Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Gdzie Helsińska Fundacja Praw Człowieka? 11.03.09, 13:53 Nieco za dużo ironii:) Po prostu biedactwo będzie teraz bestialsko gwałcone i bite w więzieniu i Hołda powinien zadbać o jego prawa. Co do gwałcenia to jestem wrogiem tego, bo inni (homo) mają radochę, a powinni też cierpieć. W tym przypadku jednak to akceptuję, tu kara śmierci (czy dożywocia) jest drastycznie za mała. Najważniejsze jest usunąć uśmieszek z ust tego zwyrodnialca (pokazany w Polsacie, a w TVP nie), najlepiej metodą wyrobienia instyktu, gdy tylko wykaże odrobinę humoru od razu powinny być tortury. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Straszne 11.03.09, 14:31 bpos napisał: > Straszne wydają mi się dwie sprawy: > I Odpowiedz Link Zgłoś
pirania9 Re: Gdzie Helsińska Fundacja Praw Człowieka? 11.03.09, 14:37 W wiezieniach to gwalcicielami sa zarowno hetero jak i homo, wiec nie wiem o co Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Gdzie Helsińska Fundacja Praw Człowieka? 11.03.09, 14:40 pirania9 napisał: > W wiezieniach to gwalcicielami sa zarowno hetero jak i homo, wiec > nie wiem o co Ci chodzi? Przy bardzo zdecydowanej przewadze tych pierwszych. Homo z wolności są w ZK na dnie hierarchii. W zasadzie WYŁĄCZNIE hetero są sprawcami przemocy seksualnej w więzieniach. Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Gdzie Helsińska Fundacja Praw Człowieka? 12.03.09, 13:51 Wiem o tym, co nie zmienia faktu, że to zboczeńcy i sprawia to im przyjemność. Jak dla takiego więźnia nie ma różnicy czy ładuje w *** kobiety czy mężczyzny, to równie atrakcyjna jest *** małego dziecka! Co zwiększa ilość takich przestępstw jak wyjdą na wolność. Odpowiedz Link Zgłoś
jotembi kolejny specjalista od praw człowieka 11.03.09, 17:25 "Po prostu biedactwo będzie teraz bestialsko gwałcone i bite w więzieniu i Hołda powinien zadbać o jego prawa" taa jasne ciekawe co to ma wspólnego z koncepcję praw człowieka kurcze blade, naprawdę ludziska nic z tego nie rozumieją? smutne Odpowiedz Link Zgłoś
mamakurczaczka Zakatował 3,5 latka na śmierć! 12.03.09, 09:41 brak słów dla tych... no właśnie- kogo? Nie zwierząt, bo można obrazić zwierzęta.Może jednak zastanówmy się nad wprowadzeniem kastracji i kary śmierci!!!!!!!!!!!!!!! Obserwując ten materiał , odniosłam wrażenie , iż ta kobieta NIGDY nie powinna być matką( a jak wyjdzie z więzienia to znowu sobie zmajstruje dziecko do zabawy dla kolejnego kata?), a ten konkubent- to nie wieżę, iz on w więzieniu nagle dostanie olśnienia i zmieni się w owieczkę..... Mam sama takiego krasnala w domu... Jak można.. Jak mozna było do tego dopuścić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konkursowa_mama Re: Zakatował 3,5 latka na śmierć! 12.03.09, 11:14 Serce pęka. Straszna jest świadomość że my normalnie sobie zyliśmy w czasie gsy ten biedny dzieciaczek tak bardzo cierpial, cierpiał, cierpiał.... I nikogo nie było, kto by mu pomógł, usłuszał błaganie o litość, o życie. Gdzie są ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś