1stanczyk "Europa zrobila Polske w balona !" 21.03.09, 16:38 Nam nie potrzeba zadnej Europy. My sami od lat robimy sie "w balona" glownie naszym chciejstwem wyroslym z naszych fobi, naszych schizofreni i naszego pretensjonalnego, sarmackiego przekonania o naszej "uswieconej" nasza wiara nieomylnosci. Re: J. Kaczyński o polityce zagranicznej: Wielka, Odpowiedz Link Zgłoś
jozek2802 J. Kaczyński o polityce zagranicznej: Wielka, w... 21.03.09, 16:39 Trudno o merytoryczną dyskusję na tym forum gdzie przeważają jak widać po komentarzach zajadli esbecy albo miłośnicy obecnej szemranej koalicji gdzie solą w ich oczach jest wielki patriota i uczciwy Polak jakim jest p.Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
jot-44 Re: J. Kaczyński o polityce zagranicznej: Wielka, 21.03.09, 16:43 faktycznie jest i nadaje się na patriota.Załadować i wystrzelić. Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk "wielki patriota i uczciwy Polak jakim jest" 21.03.09, 16:54 "wielki patriota i uczciwy Polak jakim jest p.Kaczyński" Wycieranie sobie geby patriotyzmem i nazwa naszego kraju jest nasza szmatlawa, karierowiczowska nierzadko sprzedajna tradycja, ktora od lat zeby nie napisac od paru wiekow nie wniosla niczego dobrego do naszgo wspolnego bytowania w naszym kraju. Stala sie patetycznym i pretensjonalym wyrazem karierowiczowskiego chciejstwa wszelkiego zeszmaconego badziewia jakie pojawialo sie pod roznymi szyldami ostatnio (od 30 lat) miedzy Bugiem a Odra. Czy "patriota i uczciwy Polak" mogl angazowac sie w wybor odwaznego awanturnika ze stoczni na stanowisko Prezydenta naszego kraju w nadziei zaspokojenie wlasnej zadzy wladzy ? Awanturnika uwiklanego w nieznane uklady z prl-owskimi sluzbami bezpieczenstwa ? Jaroslaw Kaczynski byl i jest opetany wlasna wizja w zaden sposob nie przystajaca do szybko zmieniajej sie rzeczywistosci. Re: J. Kaczyński o polityce zagranicznej: Wielka, Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: "wielki patriota i uczciwy Polak jakim jest" 21.03.09, 16:58 On zyje wizjami XIX wieku Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: "wielki patriota i uczciwy Polak jakim jest" 21.03.09, 17:51 ...przed naszą erą. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-44 wielka??? 21.03.09, 16:40 Wielka porażka - to jesteś Ty mój maluszku,Jareczku. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec jarek znowu pajacuje 21.03.09, 16:49 nie rozumiem tylko czemu nie przykleił sobie nosa z czerwonej piłeczki byłby wiarygodniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: jarek znowu pajacuje 21.03.09, 17:06 po powrocie ze szczytu w Brukseli, Tusk wspólnie z jego bratem ogłosili sukces, przy czym trudno było nie zauważyć pewnej zażyłości miedzy nimi, więc Jarek nie wytrzymał, z błahszych powodów wybuchał, a ten, to podwójny cios...;) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: jarek znowu pajacuje 21.03.09, 17:09 to przemyślana praktyka oczywiście pokrętnie przemyślana jak to na Kaczyńskich przystało. teraz Lechu pozuje na kolegę Tuska aby tylko przyciągnąć elektorat platformy a Jarek jest od tego by mohery nie uciekły Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: jarek znowu pajacuje 21.03.09, 17:14 :D aż o taki spryt to ja kaczki nie podejrzewałam, moim zdaniem, przeceniasz ich, zwróć uwagę, że dopiero po prawie 4 latach Jarek przyznał rację sformułowaniu, że PiS jest synonimem obciachu.... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: jarek znowu pajacuje 21.03.09, 17:18 o, tego nie wiedziałem, żeby Jarkowi coś się w Pisie nie podobało? ja myślę że na cos te miliony wydają i jakiś specjalista od PR im doradził - taki zły szeryf i dobry szeryf (w tym przypadku zły pajac i dobry pajac) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: jarek znowu pajacuje 21.03.09, 17:29 politbiuro.pl/politbiuro/1,85401,6409883,Dlaczego_PiS_jest_obciachowe__Prezes_ujawnia.html gdy Putra zgolił wąsy, należało się spodziewać, ze będą działy się rzeczy dziwne i niezrozumiałe (zobacz, jak to działa na <katolika>, chyba całkiem sfiksował...;) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec jestem pod wrażeniem 21.03.09, 17:36 jarek zrozumiał!!! - na szczęscie na krótko i już wrócił do starej formy - cieszy mnie to bo inaczej jeszcze ktoś by się mógł nabrać i go polubić co do katolika hm... on chyba znalazł się w niewłaściwym miejscu - myślę że na jakiś czacie erotycznym dla gejów lub nocno starszych pań zrobił by furorę No chyba że to Putra - zgolił wąsy i stracił orientację - teraz nie wie gdzie ma przód i czuje się zagubiony Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: jestem pod wrażeniem 21.03.09, 17:49 :D mój brat żałuje nawet trochę, ze nie ma już SO i LPR - bo wtedy to dopiero było zabawnie, a Putra wygląda komicznie, powinni coś jeszcze zrobić z loczkiem suskiego..;) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: jestem pod wrażeniem 21.03.09, 18:31 loczek Susukiego przylepić Putrze zamiast wąsów - przynajmniej na ten przejściowy okres a Suskiemu przylepić nos Karskiego, karskiemu moznaby przylepić Gosia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: J. Kaczyński o polityce zagranicznej: Wielka, 21.03.09, 16:55 kacza menda nie zasługuje nawet na splunięcie w twarz... Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: J. Kaczyński o polityce zagranicznej: Wielka, 21.03.09, 17:52 E tam, głupstwa mówisz. Ja bym śliny trochę na niego zmarnował. Odpowiedz Link Zgłoś
mietek2346 J. Kaczyński o polityce zagranicznej: Wielka, w... 21.03.09, 16:56 czy sa jeszcze w Polsce ludzie ktorzy wierza temu zawistnemu kurduplowi ,ktory faktycznie rzadzi tzw.prezydentem oczywiscie majac odpowiednie polecenia od rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Pan Prezes PSu jak widac pała chęcią udzielania 21.03.09, 16:58 Pan Prezes PiSu jak widać pała chęcią udzielania pomocy finansowej krajom spoza czołowej "dwudziestki", tak jak to obecnie czynią kraje już do niej zaliczone. To wielkie novum, wszak jak dotąd Pan Prezes wymagał od naszych dyplomatów, aby ci jak najwięcej od tej bogatej "dwudziestki" wylabiedzil dla Polski! Panie Prezesie, czy do Pana to nie dociera, że jak nas zaliczą do grona najbogatszych krajów świata, nie będzie podstaw do jakichkolwiek naszych roszczeń finansowych, dziadostwa i żebraniny? Odpowiedz Link Zgłoś
qc W gazetach maja lepiej 21.03.09, 17:00 media elektroniczne nawet w weekend musza wysluchiwac i raportowac co ten pisowski idiota ma do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah J. Kaczyński o polityce zagranicznej: Wielka, w... 21.03.09, 17:03 ,,dla kaczynskiego jest najwazniejsze wyzebrac kasse,,to jego zdaniem najwiekszy sukces,,,,i udawac super partnera z premierem a pozniej w kraju oglosic ze rzad znowy nawalil i on sam musial w a l c z y c,,,,,nasz polski 'DON KICHOT' Odpowiedz Link Zgłoś
melchiorwankowicz Zaletą obecnej sytuacji jest brak w polityce takic 21.03.09, 17:08 Wielką, wielką porażką była również polityka uprawiana przez formację J. Kaczyńskiego. Zaletą obecnej sytuacji jest brak w polityce takich indywiduów jak Giertych i Lepper. Martwią z kolei pogłoski o powrocie Krzaklewskiego, człowieka fanatycznego i ograniczonego. Odpowiedz Link Zgłoś
magregory Re: Zaletą obecnej sytuacji jest brak w polityce 21.03.09, 17:20 Moze ktos kompetenty odpowie czy Kaczysncy maja majatek uczciwie...Mam na mysli RUCH....ciagle zastanawiam sie ze w wolnym Kraju ABW nie trapi tego tmatu...Jaroslawie....odpoowedz na to pytanie...to juz chyba milion razy sie zarzucanao....Ja pytam z Opola.....U na jest jak Jezus...Rydzik... Odpowiedz Link Zgłoś
jojo148 Popatrzcie na te twarz.... 21.03.09, 17:11 Popatrzcie na te wykrzywiona wsciekloscia twarz i zacisnieta piesc. Ta wscieklosc mowi sama za sukcesy rzadu Tuska. Taka jest reakcja Kaczynskiego. Ta wscieklosc jest bezsilna, co ja jeszcze bardziej wzmaga. Ta zacisnieta piesc pokazuje co Polske moglo by czekac pod rzadami osoby,ktorej wscieklosc odbiera zdolnosc logicznego myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
fastnet wielka wielka chorba psychiczna 21.03.09, 17:14 precz z kaczy-bolszewikami Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 J.Kaczynsski, sam w sobie,to sukces SB i łajdactwa 21.03.09, 17:17 łobuz kategori "S"... img528.imageshack.us/img528/4672/funphotobox215712101786.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
koneser10 czy wyborcy PO mieszkaja w rynsztoku ? 21.03.09, 17:19 czytajac opinie na tym forum mozna odniesc wrazenie - ze wyborcy PO to skrajny motloch, gromada niewyksztalconych chamow - pozbawionych kultury i oglady. Nienawidza ludzi wyksztalconych - pluja jadem na dr hab. Lecha Kaczynskiego oraz dr Jaroslawa Kaczynskiego - za autorytety dla nich robia oszusci - niby profesor (w rzeczywistosci maturzysta ) Bartoszewski i niby profesor Rostowski ( legitymujacy sie dyplomem magistra) - na premiera wybrali sobie podworkowego pilkarza, eks-malarza kominow. Coz mamy demokracje - przemowil lumen- proletariat - i mamy rzady PO. Na koniec zadam pytanie glaby - kto z was wie jakie kraje naleza do grupy G20? Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski.1 J.Kaczynski stoi tam,gdzie kiedyś SB i ZOMO.... 21.03.09, 17:22 śmiec... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to Kaczyński już nie profesor? 21.03.09, 17:23 jak widać wreszcie was tego mohery oduczyłem ;-) ale to normalne, ciemny i niewykształcony elektorat Pisu zawsze ulega przewadze intelektualnej wykształciucha ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
koneser10 ze specjalna dedykacja dla pakulca 21.03.09, 17:27 /"\ |\./| | | | | |>~<| | | /'\| |/'\.. /~\| | | | \ | =[@]= | | \ | | | | | \ | ~ ~ ~ ~ |` ) | / \ / \ / \ _____ / |--//''`\--| | (( +==)) | |--\_|_//--| Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hm.... ładne, ale co to jest? 21.03.09, 17:29 opisz to swoimi słowami -pamiętaj po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
koneser10 Re: hm.... ładne, ale co to jest? 21.03.09, 17:36 ....................../´¯/) ....................,/¯../ .................../..../ ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸ ........../'/.../..../......./¨¯\ ........('(...´...´.... ¯~/'...') .........\.................'...../ ..........''...\.......... _.·´ ............\..............( ..............\.............\... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec jestem pod wrażeniem 21.03.09, 17:48 piękna moherowa laurka - ile roboty musiałaś w to włożyć ;-) rozumiem że w ten sposób chcesz mi podziękować za naukę rozumiem to szczyt twoich mozliwośći Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: jestem pod wrażeniem 21.03.09, 18:11 On tylko pragnął pochwalić się tym, że już potrafi dłubać w nosie nie tylko palcem wskazującym. Myślę że zrobiłeś mu duuużą przykrość...;) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: jestem pod wrażeniem 21.03.09, 18:27 ja myślę że to ona, co do laurki to naprawde mnie zaskoczyła tyle pracy włozyć aby mi podziękować - to autentycznie podniosło moje ego - mam talent pedagogiczny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: jestem pod wrażeniem 21.03.09, 18:41 No teraz już lepiej. Myślisz, ze to moher rodzaju żeńskiego? Ojej, to dobrze bo już myślałem, że ten palec to ma tak po viagrze. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: jestem pod wrażeniem 21.03.09, 18:49 hehehe a może to zachęta? podałeś mi nowy pomysł może temu moherowi tak wszyscy pokazują i myśli że to takie powitanie? a może o zgrozo chce mnie w ten sposób poderwać traktuje to jak zapytanie czy tez takiego mam? zaraz mohera wypytam Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: jestem pod wrażeniem 21.03.09, 18:56 Może być tak jak piszesz, Pewnie oglądała Jasia Fasolę i jak on myśli że o takie merykan dzen dobri. Jeżeli natomiast poszukuje przygód jak zboczeniec_polski1 to może ich skontaktować? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: jestem pod wrażeniem 21.03.09, 18:57 hehehe a może to jedna rodzina katolik połamał organiki, teraz męczy konesera, a ta prawdziwa matka polka szuka mu jakiegoś dziecięcia do molestowania Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: jestem pod wrażeniem 21.03.09, 19:01 Rodzi się we mnie przekonanie, graniczące z pewnością iż masz niewątpliwie rację. Tylko co koneserka uzyska z tego związku skoro kp ma już połamany organ. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: jestem pod wrażeniem 21.03.09, 19:07 nic nie ma - jest strasznie wyposzczona - popatrz jak się domaga nowych notek na blogu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: jestem pod wrażeniem 21.03.09, 19:09 Acha... myślałeś nad ozdobieniu blogu zdjęciami? Chociaż nie, to mogłoby odciągnąć mohery od słuchania "rozmów w toku". Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: jestem pod wrażeniem 21.03.09, 19:16 nie blog to rozdział zamknięty - wolę jak moherzanki produkują się tutaj dostarczając nam zabawy niż jak by sie miały samotnie podniecać w chałupach Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: jestem pod wrażeniem 21.03.09, 19:23 Szkoda bo jak sam widzisz, skazałeś czytelników na powtarzanie rozdziałów. Koneser, nie wątpię, że zna już je na pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: hm.... ładne, ale co to jest? 21.03.09, 21:06 koneser10 napisała: > ....................../´¯/) > ....................,/¯../ > .................../..../ > ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸ > ........../'/.../..../......./¨¯\ > ........('(...´...´.... ¯~/'...') > .........\.................'...../ > ..........''...\.......... _.·´ > ............\..............( > ..............\.............\... Koneser,wsadz ten palec Jarkowi,i wyliż,smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski.1 dedykacja dla koneser10.... 21.03.09, 17:32 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg nonsensopedia.wikia.com/wiki/Grafika:Duza_kupa.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kontener10 Re: dedykacja dla koneser10.... 21.03.09, 17:41 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg nonsensopedia.wikia.com/wiki/Grafika:Duza_kupa.jpg bardzo gustowny prezencik dla jełopa... Odpowiedz Link Zgłoś
magregory Re: czy wyborcy PO mieszkaja w rynsztoku ? 21.03.09, 17:27 Ty jestes tak glupia, ze brak slow..ale po kolei....Tak ludzie wybierali.,..glupiego prezydenta i tmm samym glupiego premiera...okazuje si ze TY jedyna w tym kraju jestes glupia...madra...przyznasz ze tu tu tak jesr...... Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski.1 Towarzysz Jarosław Kaczynski, twórca TKM... 21.03.09, 17:30 Największy miłośnik SB-PZPR, ma to po tatusiu, Rajmundzie,, img528.imageshack.us/img528/4672/funphotobox215712101786.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
koneser10 biedaku oszukali cie 21.03.09, 17:36 uwierzyles, ze jak zaglosujesz na PO to nagle bedziesz inteligentny..... ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
kontener10 koneser10 .Rydzyk zrobił z ciebie wała... 21.03.09, 17:43 a ponoc byłaś kobietą...hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski.1 Re: koneser10 .Rydzyk zrobił z ciebie wała... 21.03.09, 17:56 kontener10 napisał: > a ponoc byłaś kobietą...hahahaha. baba wałem..dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: koneser10 .Rydzyk zrobił z ciebie wała... 21.03.09, 18:14 kontener10 napisał: > a ponoc byłaś kobietą...hahahaha.< Z ciebie tusk już zrobił,tylko jeszcze o tym nie wiesz boś za głupi.Samo głosowanie na PO nikogo mądrym nie uczyniło a wręcz przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: biedaku oszukali cie 21.03.09, 18:19 Jak dobrze rozumiem Twój przypadek, Tobie nawet nie pozostała nadzieja na zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: czy wyborcy PO mieszkaja w rynsztoku ? 21.03.09, 18:37 koneser10 napisała: > Na koniec zadam pytanie glaby - kto z > was wie jakie kraje naleza do grupy G20? sadzac z okreslenia "glaby" zwracales sie do elektoratu tow. Kaczynienko, ale odpowiem: nalezy do nich UE jako calosc, tzn. jest reprezentowana w G20. Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: czy wyborcy PO mieszkaja w rynsztoku ? 21.03.09, 19:04 Twój wpis expressis verbis udowadnia, że zarzucając innym mieszkanie w rynsztoku sam używasz rynsztokowego języka. Typowe! Odpowiedz Link Zgłoś
koneser10 Re: czy wyborcy PO mieszkaja w rynsztoku ? 21.03.09, 19:08 tylko ten jezyk znaja - poczytaj sobie to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: czy wyborcy PO mieszkaja w rynsztoku ? 21.03.09, 22:11 koneser10 napisała: > czytajac opinie na tym forum mozna odniesc wrazenie - ze wyborcy PO > to skrajny motloch, gromada niewyksztalconych chamow - pozbawionych > kultury i oglady. Nienawidza ludzi wyksztalconych - pluja jadem na > dr hab. Lecha Kaczynskiego oraz dr Jaroslawa Kaczynskiego - za > autorytety dla nich robia oszusci - niby profesor (w rzeczywistosci > maturzysta ) Bartoszewski i niby profesor Rostowski ( legitymujacy > sie dyplomem magistra) - na premiera wybrali sobie podworkowego > pilkarza, eks-malarza kominow. Coz mamy demokracje - przemowil lumen- > proletariat - i mamy rzady PO. Na koniec zadam pytanie glaby - kto z > was wie jakie kraje naleza do grupy G20? Popatrz chamie sam na siebie, wpadles na forum, zbluzgales setki ludzi tylko dlatego, ze sam jestes za glupi zeby moc z nimi dyskutowac. Jedyne co masz chamie do zaoferowania, to personalne pomowienia o wykrztalcenie ludzi, ktorzy znacza bardzo duzo w swiecie, Europie i Polsca, a ty smieciu, co o sobie potrafisz powiedziec, co potrafisz powiedziec na temat "profesora" prawa leninowskiego, ktory splul sie jak najpodlejsze swinia, naklamal i na dodatek nie potrafil przytoczyc najmniejszego argumentu na poparcie swoich slow ? Odpowiedz Link Zgłoś
respiral Re: czy wyborcy PO mieszkaja w rynsztoku ? 21.03.09, 23:20 koneser10 napisała: > czytajac opinie na tym forum mozna odniesc wrazenie - ze wyborcy PO > to skrajny motloch, gromada niewyksztalconych chamow - pozbawionych > kultury i oglady. Nienawidza ludzi wyksztalconych - pluja jadem na > dr hab. Lecha Kaczynskiego oraz dr Jaroslawa Kaczynskiego - za > autorytety dla nich robia oszusci - niby profesor (w rzeczywistosci > maturzysta ) Bartoszewski i niby profesor Rostowski ( legitymujacy > sie dyplomem magistra) - na premiera wybrali sobie podworkowego > pilkarza, eks-malarza kominow. Coz mamy demokracje - przemowil lumen- > proletariat - i mamy rzady PO. Na koniec zadam pytanie glaby - kto z > was wie jakie kraje naleza do grupy G20? Głupia, pisowska,ślepa krowa. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Czas otwarcie: ten kurdupel jest chory umysłowo. 21.03.09, 17:37 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kontener10 J.Kaczynski..Psychopata w wydaniu PIS-komuny... 21.03.09, 17:42 Szmondak... Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy J. Kaczyński o polityce zagranicznej: Wielka, w.. 21.03.09, 17:47 tow. Klamczynski, przeczytajta na wiki: In 2009, there are 20 members of the G-20. These include the finance ministers and central bank governors of 19 countries:[2] * Argentina * Australia * Brazil * Canada * China * France * Germany * India * Indonesia * Italy * Japan * Mexico * Russia * Saudi Arabia * South Africa * South Korea * Turkey * United Kingdom * United States The 20th member is the European Union, which is represented by the rotating Council presidency and the European Central Bank. jeslista nie paniali, gospodin Kaczaszwili, Polska zawiera sie w tym ostatnim. Odpowiedz Link Zgłoś
kontener10 ready4freddy, nie znęcaj sie nad j.Kaczynskim.... 21.03.09, 17:55 ten jełop nie zna angielskiego...ba! nie zna polskiego, tylko WOLSKI pl.youtube.com/watch?v=vqV5utrZL0I Odpowiedz Link Zgłoś
koneser10 Re: J. Kaczyński o polityce zagranicznej: Wielka, 21.03.09, 18:00 wytlumacz zatem polglowku co na tej liscie robi Francja, Niemcy, Wielka Brytania, Włochy? - toz kraje te sa rowniez z UE..... Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski.1 koneser10 , wyjmij to "coś" z gęby..bełkot. 21.03.09, 18:08 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kontener10 Re: koneser10 , wyjmij to "coś" z gęby..bełkot. 21.03.09, 18:12 katolik_polski.1 napisał: bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg musiało ją przytkać.... Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: J. Kaczyński o polityce zagranicznej: Wielka, 21.03.09, 18:39 bo te kraje, tepy kaczy lbie, i tak naleza do G7, wiec trudno, aby reprezentowala je tylko Unia, nie? natomiast kraje takie jak Polska, ale tez Belgia czy Holandia, dajmy na to, sa reprezentowane przez UE. kumasz, lamusie, czy ci trzeba schemat narysowac? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: J. Kaczyński o polityce zagranicznej: Wielka, 21.03.09, 18:09 jak możesz...?! Kaczyński jest prezesem Pis, a to high life...;) Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-1 J.Kaczynski o umiejetnosci destrukcji 21.03.09, 17:56 Panie Jaroslawie Kaczynski, jeszcz jednego Pan sobie nie uzmyslowil, ze bedac w koalicji, zlodzieji, gwalcicieli, czy nazistow, zblaznil Pan siebie, na nastepne 20 lat. Ale nie Pan, Pan taki manipulujacy pasozyt. Pan stal tam gdzie stalo ZOMO. Pan nie ma sobie rownych w chamstwie,agresji, kajactwie. To co Pan przez okres swoich rzadow, razem z liberalna zuleria popsul. Premier Tusk wraz z rzadem musi poprawiac po Panu. Za to ze wprowadil Pan faszyzm do TVP, powinien Pan odpowiadac. Lepiej dla Pana siedziec cicho. Porazka jest istnienie Pana, Panie J.Kaczynski w polityce. To wstyd dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
koneser10 Re: J.Kaczynski o umiejetnosci destrukcji 21.03.09, 18:08 hmmmm - coz wiec przez te ostatnie prawie dwa lata Tusk naprawil? budzet przygotowany przez PO sie sypie, bezrobocie rosnie, gielda lezy, zlotowka stracila przeszlo 70% do dolara, polityka zagraniczna lezy, kryzys w stosunkach z Niemcami, rzad nie radzi sobie z wykorzystaniem funduszy naplywajacych z UE. Jakie ten rzad ma sukcesy? Odpowiedz Link Zgłoś
kontener10 koneser10 , masz okres, czy to juz klimakterium ? 21.03.09, 18:12 nawet liczyc do dziesięciu nie potrafisz,jełopko. Odpowiedz Link Zgłoś
rbj J. Kaczyński o polityce zagranicznej: Wielka, w.. 21.03.09, 17:59 Sorki, ale nie łapię - on mówi o swoim PiS-owskim rządzie? Odpowiedz Link Zgłoś
apatryda_ateista J. Kaczyński o polityce zagranicznej: Wielka, w... 21.03.09, 18:03 Tako rzecze zapluty karzeł opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
ichmordy Wielka , wielka POrażka 21.03.09, 18:04 Źle tytuł artykułu napisali powinno być POrażka z dużych literek :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Wielka , wielka POrażka 21.03.09, 18:07 A piss-prezydent mowil,ze sukces.Pewnie dostanie po lbie od piss- prezia Odpowiedz Link Zgłoś
kontener10 Tow.J."Pierdoła" Kaczynski, twórca TKM... 21.03.09, 18:10 c.wrzuta.pl/wi17283/432f223e001722374600fdaf/Pusty%20%C5%82eb?type=i&key=xDDI1hU6Fc&ft=f Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster Re: Tow.J."Pierdoła" Kaczynski, twórca TKM... 21.03.09, 18:27 kontener10 napisał: > c.wrzuta.pl/wi17283/432f223e001722374600fdaf/Pusty%20%C5%82eb?type=i&key=xDDI1hU6Fc&ft=f opis adekwatny do portretu... img528.imageshack.us/img528/4672/funphotobox215712101786.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wielka shiza. 21.03.09, 18:22 ichmordy napisała: > Źle tytuł artykułu napisali powinno być POrażka z dużych literek :) > Czy nie jset przejwaem schizy iż prezes mówi zgoła co innego niż jego brat, który tam był? Czyżby Lech mu żle zrelacjonował? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Wielka shiza. 21.03.09, 18:40 to wyjasnia teorie junkra, jakoby Kaczynscy reprezentowali tylko 90% interesu (narodowego). Jarek chce dobrze, ale Lechu bruzdzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wielka shiza. 21.03.09, 18:42 Albo odwrotnie. Są do siebie tak podobni, że bez trudu można się pomylić. ready4freddy napisał: > to wyjasnia teorie junkra, jakoby Kaczynscy reprezentowali tylko 90% interesu > (narodowego). Jarek chce dobrze, ale Lechu bruzdzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
koneser10 najnowsza POrazka: Sikorski nie bedzie szefem NATO 21.03.09, 18:12 no przyzac sie POkemony, ktory z was wierzyl, ze ten bufon Sikorski ma szanse na jakiekolwiek stanowisko miedzynarodowe? Odpowiedz Link Zgłoś
kontener10 [...] 21.03.09, 18:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser10 ty pewnie POkemonie wpadles w depresje.... 21.03.09, 18:20 tylko POkemon wierzy w cuda..... dla takich burakow jak wy - co jakis czas pojawiaja sie legendy o tym, jak to te wasze wydmuszki medialne sa POpularne w swiecie - Kwas mial byc szefem NATO/ONZ, Balecerowicz MFW teraz Sikorski probowal w NATO. I co - g....o To taka forma terapii waszych dziadowskich kompleksow..... Hmmm, zastanawia mnie jedno skoro twierdzenia Kaczynskiego o tym, ze Polska powinna byc w G20 traktujesz jako bzdury - jakim cudem jestes w stanie uwierzyc, ze ktos taki jak Sikorski moglby byc powaznym kandydatem na szefa NATO? Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: ty pewnie POkemonie wpadles w depresje.... 21.03.09, 18:26 Piss-idiotka leci tekstami grubej spoconej dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster koneser10 .Takich jak ty ,nazywamy po imieniu... 21.03.09, 18:26 koneser10, jesteś antypolska dziwką, wydobytą z szamba przez szczura zwanego Rydzykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ale z tego co napisaeś wynika niezbicie że to 21.03.09, 18:30 kompleksy. A w zasadzie jesten duży kompleks, który nie leczony może rozwinać się w paranoję a z tej już trudniej będzie Cie wyleczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser10 pleciesz jak POtłuczony 21.03.09, 18:35 te wasze kompleksy widac na kazdym kroku Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec koneser narysuj coś jeszcze 21.03.09, 18:41 jak chcesz mogę ci za to opowiedzieć jakim Kaczyński jest pajacem albo coś o wąsach Putry ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: O własnie taka reakcja 21.03.09, 18:53 najlepiej potwierdza trafność mojej obserwacji. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec skoro Kaczyński został prezydentem 21.03.09, 18:34 to wszystko jest możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
wrd6611 Re: najnowsza POrazka: Sikorski nie bedzie szefem 22.03.09, 00:32 No ty za to bedziesz miec stanowisko w PISuarze. Wole bufona Sikorskiego niz krowie oczy pani Fotygi. Coz to byl za wstyd i brak pojecia o czym kolwiek. Panie, zachowaj nas od PISu. Pokute wszak odbylismy. Odpowiedz Link Zgłoś
grgkh J. Kaczyński o polityce zagranicznej: Wielka, w... 21.03.09, 18:17 JK to pełen nienawiści i żądny władzy bufon. Na szczęście jest już tylko śmieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
mark85 J. Kaczyński o polityce zagranicznej: Wielka, w... 21.03.09, 18:29 Kaczynski ty durniu,Reno ma zamknac zaklady w Francji aby na Sloweni nie zamykac?Reno to samochod Franuski,kaczorek nie wiesz o tym.W polityce zagranicznej to ty mieliles powietrze zakmklesiony karle Odpowiedz Link Zgłoś
koneser10 Re: J. Kaczyński o polityce zagranicznej: Wielka, 21.03.09, 18:36 ty POłglowku chyba nie slyszales jak twoj rudy cymbal zarzekal sie, ze na poprzednim szczycie EU postawil tame protekcjonizmowi gospodarczemu..... co za idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec na poprzednim szczycie UE???? 21.03.09, 18:39 na tym na który Lechu wynajął prywatna awionetkę za ktorą nie chce zapłacić? Odpowiedz Link Zgłoś
koneser10 poczytaj cymbale 21.03.09, 18:43 www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/116607,chlebowski_szczyt_ue_sukces_premiera_tuska_i_polski.html to naprawde bylo nie tak dawno..... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec koneserku wytłumacz mi jedno 21.03.09, 18:51 ten palec z laurki to znaczy że chcesz mnie zachęcić do jakiegoś kontaktu fizycznego? czy może wszyscy ci tak pokazują i myślisz że to powitanie? Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: wracaj na swoj POrno blog POrnografisto 21.03.09, 18:58 Fiu,fiu.Ale nerwowa sie robi Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: wracaj na swoj POrno blog POrnografisto 21.03.09, 19:05 już 3 lata nic tam nie zmieściłem i chyba stąd ta wierna czytelniczka taka wyposzczona ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: O ty lubieżna kobieta... 21.03.09, 19:03 Zdradziłaś się jakich treści poszukujesz w necie.. Miał rację JK, oj miał..;P Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: wracaj na swoj POrno blog POrnografisto 21.03.09, 19:04 rozumiem że tak cię ten blog zachwycił że teraz nie możesz spać? ciekawe która notka? - typuje że ta z badaniem okresowym. Ale muszę cię zmartwić - teraz wziąłem się za prucie. jak takie opowieści cię kręcą to może kup sobie jakiś periodyk dla wyposzczonych moherzanek. Nie wiem może "Goły klecha" ? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: wracaj na swoj POrno blog POrnografisto 21.03.09, 19:08 Sądząc po wyprostowanym palcu, treści są az nadto fascynujące. Pisz paki, pisz... Masz wierną czytelniczkę, Twój blog pewnie regularnie odwiedza całe stado wyposzczonych moherów. Odpowiedz Link Zgłoś
mietasfura Re: wracaj na swoj POrno blog POrnografisto 19.10.09, 00:01 Niech ci baranie twoj goru Jrus .K zaspiewa do snu hymn Polskido snu,to znajac twoj tok myslenia bedziesz spal jak niemowle,bo taki masz zapewne mozdzek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz koneser10..Chorujesz na to samo,co Jareczek ? 21.03.09, 18:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=93022897&a=93029004&t=1237657089060 Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus No widzisz... 21.03.09, 18:59 masz kompleks wynikający z braku czytania ze zrozumieniem. Lub bardziej ogólnie z rozumieniem rzeczywistości. To zrozumiałe skoro trafiają do Ciebie jedynie tezy medialne generowane przez propagandzistów PIS, ale i z tym można walczyć. Na początek proponuję zaprzestać prenumerować GP. koneser10 napisała: > ty POłglowku chyba nie slyszales jak twoj rudy cymbal zarzekal sie, > ze na poprzednim szczycie EU postawil tame protekcjonizmowi > gospodarczemu..... > co za idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser10 Re: No widzisz... 21.03.09, 19:03 widze POzera, ktory nie ma nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: No widzisz... 21.03.09, 19:14 Posłuchaj uważnie, skoro wielkim sukcesem była joanina tak wielkim że Jarosław wywałił z partii Zalewskiego któren to człek nie potrafił w lot ocenić wielkości sukcesu i śmiał się dopytywać o co chodzi. Skoro porażającym sukcesem był traktat Lizboński, który później Lech Kaczyński wstydził się podpisać to: 1) Jarosław Kaczyński otwiera dziób jedynie po to aby zaczerpnąć powietrza lub skłamać. 2) Lech Kaczyński twierdzący, że był to sukces jest perfidnym kłamcą i łgarzem. Wybierz sobie właściwą odpowiedź i daj mi znać...;P Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: No widzisz... 21.03.09, 19:20 Czemu ja wpedzasz w takie dylematy?Jeszcze dostanie dyspepsji jal piss-prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: No widzisz... 21.03.09, 19:25 Ależ nie... staram się jej pomóc... Jako wierny ateista mam serce pełne miłosierdzia i zrozumienia dla ułomności. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser10 znowu pokazales, ze jestes idiota 21.03.09, 19:22 przeczytaj raz jeszcze poprzednie posty i puknij sie czyms ciezkim w swoj pusty leb - potem jesli zaczniesz kojarzyc wroc na forum (ew. najpierw walnij sie w leb a potem czytaj). Poki co twoje posty to belkot w czystej postaci - zero tresci. Mowa byla o poprzednim szczycie UE i rzekomym sukcesie jaki odniosl tam Tusk nad zwolennikami protekcjonizmu gospodarczego. POnial? Czy dalej bedziesz udawal tu opoznionego w rozwoju POkemona? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: znowu pokazales, ze jestes idiota 21.03.09, 19:31 O! skąd w tobie tyle złości tyle niewawiści do bliźniego. Każesz mi się zamartwiać w okrutny sposób. Jarosław K. jest aż tak opóźniony..?! Zgroza nie dostrzegł, że odbył się następny szczyt, na którym jego bratu przypdało zaszczytne miękie wyściełane krzesłko? Czy suma pomocy UE i nasz zysk netto jest przejawam protkcjonizmu czy dowodem na solidarność unijną? A projekt wschodni? Może trochę szersze spojrzenie na sprawy, takie bez kompleksu niższości, który jak wiemy może być powodowany wzrostem. A którą odpowiedź wybrałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
koneser10 Re: znowu pokazales, ze jestes idiota 21.03.09, 19:34 hmmm - mieszasz i uciekasz od tematu. Grzecznie odpowiedz jak to jest z tym sukcesem rudego w sprawe europejskiego protekcjonizmu. Byl sukces czy go nie bylo? Na ocene ostatniego szczytu przyjdzie jeszcze czas. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: znowu pokazales, ze jestes idiota 21.03.09, 19:45 Chyba nie uważnie przeczytałaś wypowiedź Kaczyńskiego. Szukasz zaczepienia li tylko w jednej projekcji pana prezesa, tymczasem rzeczony pojechał zdecydowanie szerzej. Jak również mniemam nie zrozumiałaś mojej intencji z poprzedniego postu. Cytuję:"Dzisiaj mamy decyzję francuską o przeniesieniu produkcji Reanult ze Słowenii do Francji, czyli krótko mówiąc to dowód, że to wszystko co działo się na tym szczycie to po prostu mielenie powietrza - mówił Jarosław Kaczyński i podkreślał, że "polityka zagraniczna nie powinna być propagandą". I powróć sobie do mojego poprzedniego postu. Czy za czasów wielkiego krytyka taką nie była? Jeżeli Renault przenosi fabrykę do Francji to z takiej przyczyny, że mu się to po prostu opłaca. Czy jeżeli my zabiegamy o jakąś inwestycję oferując konkurencyjne warunki to jest to protkecjonizm i kraje UE powinny nas za to ukarać? Zastanów się przez moment bo polityka zagraniczna nie powinna być propagandą, tu się z Kaczyńskim zgodzę. Zatem dlaczego on tą propagandę uprawia? Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: znowu pokazales, ze jestes idiota 22.03.09, 01:01 To takie pisowskie...poobrażać, a jak jakiś konkret - zwiać do mysiej dziury. Ciekawa byłam, co "koneser10" Ci odpowie. I jak zwykle - nie doczekałam się. Ponadto - masz rację, choć nie lubię przyznawać racji facetom:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: znowu pokazales, ze jestes idiota 22.03.09, 01:06 koneser10 napisała: > hmmm - mieszasz i uciekasz od tematu. Grzecznie odpowiedz jak to > jest z tym sukcesem rudego w sprawe europejskiego protekcjonizmu. > Byl sukces czy go nie bylo? Na ocene ostatniego szczytu przyjdzie > jeszcze czas. Zastanawiam sie dlaczego PiSiego ryja wydzierales, gdy Tusk odmowil poparcia propozycji wegierskiej beltajacej UE o jalmuzne 60 mln euro. Teraz gdy Polska uzyskala 330 mln nazywasz to protekcjonizmem i do tego ublizasz wszystkim na okolo. Nie wydaje ci sie, ze swoim zachowaniem juz nie tyle pokazujesz, co demonstrujesz swoja glupote i posluszenstwo partyjne, jak rowniez robisz z siebie totalnego idiote... :DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz [...] 21.03.09, 19:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: O z takimi opiniami to będę walczył.... 21.03.09, 19:21 Nie należy w ten sposób poniżać oponenta. To b.niegrzeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Ot, głupek. 21.03.09, 18:38 Dzięki niemu wynegocjowano Traktat Lizboński, ktorego Jego własny brat do dziś nie chce podpisać. Podobno był to przytłaczający sukces Jarka K. i Fotygi. Teraz wypowiada się o sprawach o ktorych nie ma zielonego pojęcia. Nauczył się jednego zwrotu "klęska rządu" i powtarza jak mantrę. Znowu stoi tam gdzie "ZOMO", czyli przeciw narodowi. Odpowiedz Link Zgłoś
jabo23 Literaci - do literatek..................... 21.03.09, 18:39 Psychopaci - do Tworek Kartofle - do ziemi ;-) www.pepepe.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz Re: Literaci - do literatek..................... 21.03.09, 18:40 jabo23 napisał: > Psychopaci - do Tworek > Kartofle - do ziemi > ;-) > > www.pepepe.pl/ piwo do brzuszka....mojego. Odpowiedz Link Zgłoś
mironek47 J. Kaczyński o polityce zagranicznej: Wielka, w.. 21.03.09, 18:41 Trzeba zachecac tego mamloka zeby jak najwiecej belkotal w tym stylu a nie krytykowac predzej odejdzie w niebyt. Odpowiedz Link Zgłoś