sy-lu 04.04.09, 20:02 Kiedyś bardzo go nie lubiłem- jak należał do ZCHN. Teraz jest facet O.K. Mówi co myśli większość Polaków. Jestem od urodzenia lewicowcem, ale faceta lubię za jego szczerość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tw_wielgus Re: Niesiołowski 04.04.09, 20:22 A to niby z jakiej racji? Z takiej, że odczuwa sympatię do tej postaci sceny politycznej, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: Niesiołowski 04.04.09, 20:26 Gość pewnie tez jest Muchołapem. Czy Szalonym? To już inna sprawa, Na POhybel nieudacznikom! u. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Niesiołowski 04.04.09, 20:45 Ah... zatem jesteś samozwańczym obrońcą robaków. Już rozumiem skąd się w tobie bierze ta zwierzęca nienawiść do Niesiołowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: Niesiołowski 04.04.09, 20:47 Robaków?? hmm.. raczej owadów wurowski nieuku! u. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Niesiołowski 04.04.09, 23:12 sy-lu napisał: > Kiedyś bardzo go nie lubiłem- jak należał do ZCHN. Teraz jest facet O.K. Mówi > co myśli większość Polaków. Jestem od urodzenia lewicowcem, ale faceta lubię > za jego szczerość. Ja też - za nazywanie rzeczy po imieniu i mówienie głośno tego, czego inni wolą nie mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Niesiołowski 04.04.09, 23:15 Pan Stefan jest bardzo elokwentnym politykiem. Wolalbym by circa 5. osoba w Państwie (Niesiolowski jest Wicemarszałkiem Sejmu...) nie pełniła funkcji palikotowskiej, lecz budowała z powagą nasz Kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-76 Re: Niesiołowski 05.04.09, 01:35 panStefan jest zwyczajnie chory i dlatego nalezy mu współczuc i leczyć . Odpowiedz Link Zgłoś