jbyszewski 14.04.09, 07:08 Bardzo mnie interesuje, dlaczego dziennikarz uznał za stosowne zamieścić informację o tym, że Kola jest nieślubnym synem Łukaszenki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menuet1 Też potrzebny !!! 14.04.09, 07:38 Jak patrze na foliowe woreczki pozaczepiane na gałęziach , smieci różne porzucane 'byle gdzie' to mysle ,że taki subotnik na sprzatanie przydalby sie wszędzie. Wysmiewanie inicjatyw ,ktore mobilizuja i jednocza ludzi nie jest 'w porządku'. Te lenie z Grodna to pewnie z opozycji białoruskiej, polskojęzycznej! Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Też potrzebny !!! 14.04.09, 12:04 Wczoraj jechalem pociagiem przez Grodno. Osiedla bialoruskie widoczne z okien pociagu sa jednoznacznie czystsze niz okolice Bialegostoku. I tak jest od dawna! Smiejmy sie dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
antyreakcjonista Łukaszenka madry prezydent 14.04.09, 08:05 Jest taki zwyczaj w Francji, "dzien sasiada", kiedy ludzie wynosza stoliki, jedza posilki i pija winko, wszystko w ramach integracji spolecznej; czy gdyby to bylo siweto komunistyczne nalezaloby je potepic bo....komunistyczne?? "Niech to i będzie komunistyczny zwyczaj, ale najważniejsze, że to dobry zwyczaj i korzystny dla naszego społeczeństwa - podsumował Łukaszenka." Odpowiedz Link Zgłoś
stasieczek5 Łukaszenka z synem mieszali cement 14.04.09, 08:10 Oj, lubimy sie naśmiewać z ...tych, których nie lubimy. Jak akcja "Sprzątanie Świata" przyszła do nas (chyba) z Australii to piejemy z zachwytu. Ale, że ktoś sprząta na Białorusi to...be !!! A u nas, te foliwe worki na drzewach, psie g...wna, że strach chodzić po ulicach - to pięknie !!! Co w tym złego, że ktoś gdzieś sprząta !? Ciekawi mnie reakcja GW, gdyby w związku z wizytą papieża, sprzątano ulice, myto chodniki. Też GW by się naśmiewała i drwiła ? Odpowiedz Link Zgłoś
ziarenko1.1 Łukaszenka z synem mieszali cement 14.04.09, 08:29 a może tak Gw w Czestochowie zorganizuje czyn społeczny przed 1 maja .ciekawe kto by przyszedł ? Odpowiedz Link Zgłoś
makar4 Łukaszenka z synem mieszali cement 14.04.09, 08:33 Zgadzam się z przedmówcami. Siedzimy po uszy w g... ale się nie ruszymy za płot bo to pachnie czynem społecznym z czasów Gierka. Ja każdej wiosny zaczepiam przyczepę, rozdaję dzieciom i sąsiadom rękawice i worki (wszystkim chęnym), jadę wolno autem i zbieramy brudy we wsi gdzie mam domek. Czyścimy tak kilka kilometrów. Przynajmniej potem można spacerować nie delektując się reklamówkami i butelkami. To co, jestem chory? Mam sąsiadów którzy to olewają, ale jak tak samo odnoszę się do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
godeep Łukaszenka z synem mieszali cement 14.04.09, 11:44 Leciały dwa pingwiny nad pustynią. Leśniczy do nich: "Po co ścinacie te drzewa?" A oni dalej cement mieszali. Odpowiedz Link Zgłoś
findoutmore czyny społeczne - super 14.04.09, 11:51 Czyny społeczne są super! Kapitalistyczne media nie przestają jednak ich ośmieszać, bo przecież zamiast zrobić coś dla społeczeństwa, w sobotę TRZEBA iść do "galerii" handlowej i kupować, kupować, kupować... Prawda, redaktorze? Odpowiedz Link Zgłoś