maruda.r 15.04.09, 22:56 "zamordował strzałem w tył głowy czterech Irakijczyków. Ofiary były związane i miały opaski na oczach." *************************** Metody NKWD. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zigzaur Re: USA: Sierżant uznany za winnego zabójstwa ira 15.04.09, 23:21 Inaczej mówiąc, wielikaja ruSSkaja kultura, a la Dostojewski czy Rachmaninow. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 bełkot jako głos w dyskusji 16.04.09, 00:04 No to teraz podaj, kogo Dostojewski i Rachmaninow zabili strzałem w tył głowy. Mając imperatyw bicia piany zamulasz forum, poczciwcze. Odpowiedz Link Zgłoś
kangur_01 Re: USA: Sierżant uznany za winnego zabójstwa ira 16.04.09, 00:28 maruda.r napisał: > > "zamordował strzałem w tył głowy czterech Irakijczyków. Ofiary były związane i > miały opaski na oczach." > > *************************** > > Metody NKWD. Raczej metody FBI MOSSADu i innych demokratycznych sluzb bezpieczenstwa Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah USA: Sierżant uznany za winnego zabójstwa irack... 16.04.09, 01:51 skaza go dlatego ze strzelili im w tyl glowy a powinni WZOREM talibow odciac im glowy tepym nozem,,, Odpowiedz Link Zgłoś
kangur_01 posypac fosforem 16.04.09, 04:36 yanfhowah napisał: > skaza go dlatego ze strzelili im w tyl glowy a powinni WZOREM > talibow odciac im glowy tepym nozem,,, Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Gdyby to była metoda NKWD, 16.04.09, 07:26 maruda.r napisał: > "zamordował strzałem w tył głowy czterech Irakijczyków. Ofiary były związane i > miały opaski na oczach." Metody NKWD. ... to żołnierz dostałby medal, daczę na Krymie i zegarek, najpewniej ze sklepu w Berlinie. A tak został aresztowany i osądzony, dostanie wysoki wyrok. Wojsko amerykańskie zachowuje poziom, to nie są rzeziemieszki z nkwd, idf czy dżandżawidzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Re: Gdyby to była metoda NKWD, 16.04.09, 10:08 > A tak został aresztowany i osądzony, dostanie wysoki wyrok. A dostanie wysoki wyrok? Bo w usa za zabojstwo kilku osob kazdy inny dostalby kilkukrotne dozywocie lub czape. A tu? Gora na kilku latach sie skonczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Re: Gdyby to była metoda NKWD, 16.04.09, 16:59 No prosze, przyznaje, ze jestem zaskoczony, ale... milo :) "Amerykański żołnierz dostał dożywocie za egzekucję w Iraku" wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,6506100,Amerykanski_zolnierz_dostal_dozywocie_za_egzekucje.html Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 nie ma nawet co porównywać do "mistrzów" .... 16.04.09, 10:15 www.hawaii.edu/powerkills/NOTE4.HTM Odpowiedz Link Zgłoś