odchudzacz 20.04.09, 11:43 Nie powinno sie zezwalac na udzial w konkursach kobiet z takimi paskudnymi, silikonowymi cyckami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
typson Miss USA - nowa twarz Ameryki 20.04.09, 11:46 czy to konkurs pieknosci czy sztucznych cyckow?? Odpowiedz Link Zgłoś
turbo_wesz Re: Miss USA - nowa twarz Ameryki 20.04.09, 11:51 takie same pierwsze skojarzenie miałem - silikon. potem patrze - taka sobie twarz, ładne nawet nogi. ale silikon - fuj Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Kryzys 20.04.09, 12:57 turbo_wesz napisał: > takie same pierwsze skojarzenie miałem - silikon. potem patrze - taka sobie > twarz, ładne nawet nogi. ale silikon - fuj ***************************** Nogi ma za krótkie i lekko krzywe. A większość z modelek wygląda zbyt poważnie, żeby nie powiedzieć zbyt staro. No cóż - kryzys. Odpowiedz Link Zgłoś
arspen O Jezu, ale fajne laseczki! ;) 20.04.09, 13:41 Szkoda tylko, że ta miss z twarzy wygląda na 10 lat starszą... Odpowiedz Link Zgłoś
laksmana Sylikon w cycach i wargach. 20.04.09, 15:07 Czyli typowa amerykańska blond-"piękność?". Cóż, w moje gusta nie utrafili. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz dlaczego one tak przeraźliwie chude ? 20.04.09, 20:01 Na tym wspólnym zdjęciu.... takie "patyki" nie nogi czy ręce. Mówiąc szczerze zaraz mam skojarzenia z odbyciem wyroku w jakimś obozie karnym , bez jedzenia. Kurcze , naprawdę są na świecie faceci których takie "kościotrupy" rajcują ? Odpowiedz Link Zgłoś
jchlebowska Re: Miss USA - nowa twarz Ameryki 20.04.09, 20:28 Ale to nasz Doda tam była, co nie podoba wam sie? Odpowiedz Link Zgłoś
yaroslav Re: Miss USA - nowa twarz Ameryki 20.04.09, 11:53 taaa.. jasne... powinny brac udzial tylko laski z prawdziwymi oblesnymi naturalnymi "worami" do kolan... moze ciebie to podnieca ale na szczescie nie wszyscy tacy jestesmy; ta dziewczyna wyglada swietnie a jej biust wyglada wspaniale i tylko pedal lub stara dewota moze twierdzic inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
jakobhorner Jednym postem obraziłeś wszystkich poprzedników 20.04.09, 12:33 A kto ma wory w wieku 20 lat? Chyba maciora. Laska wygląda jak z photoshopa po playboyu, ok, ale mnie jak poprzedników to raczej rozkłada niż wznieca. Odpowiedz Link Zgłoś
yaroslav Re: Jednym postem obraziłeś wszystkich poprzednik 20.04.09, 17:28 a na National Geographic takie byly... ok - niesmaczny zart...widocznie wyglad tej dziewczyny jest odpowiedzia na spoleczne zapotrzebowanie w Stanach - moze z innym wygladem nie moglaby startowac w takim konkursie a juz na pewno go wygrac... taka obrala droge zyciowa i nie nam ja sadzic...a wyglada niezle; w sumie faktycznie nieco Dodowato... Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis "Dewiant" to brzmi.. "dumnie"??? 20.04.09, 13:19 yaroslav napisał: > taaa.. jasne... powinny brac udzial tylko laski z prawdziwymi oblesnymi natural > nymi "worami" do kolan... moze ciebie to podnieca ale na szczescie nie wszyscy > tacy jestesmy; ta dziewczyna wyglada swietnie a jej biust wyglada > wspaniale i tylko pedal lub stara dewota moze twierdzic inaczej ----------------------------------------------------------------- Amen!! :))) Produkujecie takich masowo.. to i macie teraz!! - I dobrze wam tak! - Produkujcie więcej takich którzy będą ściskać i miętosić worek z silikonem.. stękać przy tym.. sapać.. ślinić się i dostawać orgazmu.. - tez może silikonowego??? Nie tylko schamiały doszczętnie to świat - "Palikotowy" - ale i skundlony coraz bardziej i zdegenerowany.. Świat.. w którym "pedałem" zostaniesz jeśli nie będziesz dostawał orgazmu na widok silikonowego worka obciągniętego ludzka skora :))) "Dewiant" to brzmi.. "dumnie"??? - czy.. "durnie"??? Odpowiedz Link Zgłoś
yaroslav Re: "Dewiant" to brzmi.. "dumnie"??? 20.04.09, 14:07 bredzisz czlowieku... jakos dziwnym trafem inne body modifications : kolczyki (tak - rownież te w uszach), tatuaze itp nie budza takiego obrzydzenia a non stop sie czyta ze silikon fuj, ble, dewiacja... ciekawe czemu? jakies kompleksy? poza tym ciekawe czy wypedzilbys ta dziewczyne ze swojego lozka tyko dlatego ze ma silikonowy biust? a polityki w to nie mieszaj bo to nie ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: "Dewiant" to brzmi.. "dumnie"??? 20.04.09, 15:14 yaroslav napisał: > bredzisz czlowieku... jakos dziwnym trafem inne body modifications : kolczyki > (tak - rownież te w uszach), tatuaze itp nie budza takiego obrzydzenia a non > stop sie czyta ze silikon fuj, ble, dewiacja... ciekawe czemu? jakies > kompleksy? poza tym ciekawe czy wypedzilbys ta dziewczyne ze swojego lozka tyko > dlatego ze ma silikonowy biust? a polityki w to nie mieszaj bo to > nie ten temat... ----------------------------------------- Pisałem nie do ciebie.. tylko O TOBIE (et consortes).. - Drobna różnica, acz decydująca.. Ty nawet ćwiartki mózgu nie masz, wiec równie dobrze mógłbym "dyskutować".. z taboretem.. Efekt byłby dokładnie ten sam.. Oprócz tego żeś wynaturzony dewiant, to jeszcze jesteś i niedouczony matołek z plebsu, nie znający języka Kraju w którym mieszkasz.. W języku polskim, miana.. nazwy własne - etc. pisze się WIELKA LITERA!! - Ale tez WIELKA LITERA rozpoczyna się KAŻDE zdanie, i ZAWSZE!! I nic tez w tym dziwnego ze plebs i hołota pragnie wyróżniać się naśladując ludy prymitywne(kolczyki.. tatuaże..) - jak tez i świat przestępczy.. kryminalny (tatuaże.. "dziargi".. ale głównie JĘZYK i wzorce zachowań i postępowań..). - Nie macie rozumu.. nie macie kultury, a i z wykształceniem "kulawo" to i zaczynacie wyglądać jak pajace i choinki, i zachowywać się jak stado bydła.. - "Czymś" wyróżnić się potrzebujecie i wyprodukowano "podziargane" i pokolczykowane pokolenia silikonowych prostaków.. Dlatego tez chamowizna - "Palikoty" - rządzi dzisiaj niepodzielnie.. - I nic dziwnego.. Mając zamiast mózgu silikon i bedac w liczebnej przewadze?? Często przypominam celne spostrzeżenie Antoine'a Saint-Exupéry ; "Jeśli pozwolisz by robactwo się rozmnożyło - rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać." Amen!! Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: "Dewiant" to brzmi.. "dumnie"??? 20.04.09, 15:47 kiczkis napisał: > Oprócz tego żeś wynaturzony dewiant, to jeszcze jesteś i niedouczony matołek z > plebsu, Z jakiegoś powodu przypomniała mi się w tej chwili wypowiedź obecnego prezydenta Polski (albo byłego premiera, wyglądają jednakowo więc mi się mylą), który z dumą stwierdził, że on wychował się miejscach lepszych niż podwórka. Mimo, że słomy w butach ukryć nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
yaroslav Re: "Dewiant" to brzmi.. "dumnie"??? 20.04.09, 17:23 oj - strasznie po mnie jedziesz; skoro ty do mnie z małej litery "ciebie" - to ja do "ciebie" tez no to po kolei: 1. nie obrazalem ciebie wiec nie bardzo wiem skad ten jadowity ton wypowiedzi i dywagacje na temat zawartosci mojej glowy... 2.jezyk netu jest rzeczywiscie ostatnio dosc knajacki, niektorych raza skroty i niestosowanie sie do zasad gramatyki - ale przypominam ze to nic nowego - w okresie "mlodej polski" pojawil sie w polsce prad futurystow ktorzy postulowali wycofanie z jezyka polskiego ż, ch, ó, ę, ą, itp, pisali z malej litery i takie tam... "wszystko juz było rzekl Ben Akiba - a jak nie bylo snilo sie chyba" jak spiewali w kabarecie Olgi Lipinskiej... 3.tematu wyszktalcenia moze lepiej nie poruszajmy: jeden z braci xero ma doktorat a zal sluchac tego co i jak mowi... 4.moje dewiacje rowniez zostawmy - bo sa MOJE - a o gustach sie podobno nie rozmawia... zreszta sam kolczykow nie mam, tatuazy rowniez a silikonowego biustu z racji plci sobie nie sprawie... 5.co do nedzy umyslowej dzisiejszej ludnosci krajow rozwinietych masz niestety racje - ale jest to proces normalny i obserwowany w historii ludzkosci od setek, wrecz tysiecy lat - zawsze po okresie burzliwego rozwoju przychodzi stagnacja ktora rodzi dekadencje (wtedy tez pojawiaja sie rozne dewiacje a czasami nawet ludzie glosuja na PiS...) ale dosc tych prywatnych wycieczek - przejdzmy do meritum sprawy - tzn glownego winowajcy: SILIKONOWEGO BIUSTU... na podstawie powyzszych komentarzy wydawac by sie moglo ze silikonowy biust kompletnie nikomu sie nie podoba - co wiecej jest postrzegany jako cos negatywnego - ciekawe zatem co sklonilo ta dziewczyne do takiego "oszpecenia sie"? przystawil jej ktos do glowy rewolwer? czy zrobila to sama? a jesli sama z wlasnej woli to dlaczego? bo presja srodowiskowa tego wymaga? a skad ta presja skoro nikomu sie silikonowy biust nie podoba? moze po prostu miala strasznie maly biust i miala z tego powodu kompleksy ktore w pozniejszym wieku przerodzilyby sie w powazne zaburzenia..kto wie?..moze miala dosc ciaglego poszukiwania ubran bo w niczym nie wygladala dobrze - a ze ciezko o fajne ubrania dla kobiet z malym biustem wiadomo nie od dzis...moze w jej srodowisku kobieta bez biustu lub z malym jest z "gory na gorszej pozycji" bo jednak istnieje tam jakas presja srodowiskowa...a moze po prostu chciala fajnie wygladac - czemu nie? jej prawo, cialo i jej pieniadze... wszyscy narzekaja na ten silikonowy biust ale dla wielu kobiet jest to rozwiazanie roznego rodzaju problemow (psychicznych, spolecznych..) - byc moze w niektorych przypadkach mozna potraktowac silikonowy biust jako swoista psychiczno-spoleczna proteze... zapytaj kobiete po mastektomi ktora mialaby mozliwosc wszczepienia implantu czy z niej zrezygnuje... poza tym ciekawa obserwacja: haslo silikonowy biust jak widac w wiekszosci wywoluje skojarzenie z "ogromnym cycem" - zareczam ze sa rowniez implanty w rozmiarze "A"...niekoniecznie musi to byc jakies XYZ do piatej potegi mysle ze powinna sie tu wypowiedziec jakas kobieta - bo meski punkt widzenia zawsze bedzie zabarwiony podejsciem seksualnym (bo nie zmienie zdania: dobrze "zrobiony" biust jest fajny i basta!); nawiasem mowiac kiedys u Drzyzgi byla dyskusja nt biustow i wypowiadały sie kobiety (z roznych srodowisk) z naturalnym, na prawde ogromnym biustem - wg ich slow ich zycie to pasmo udreki a operacja zmniejszenia biustu lub duzo mniejsze (i znacznie lzejsze) silikonowe implanty to niezly pomysl... pozdrawiam - pij melise! Odpowiedz Link Zgłoś
laclos Re: "Dewiant" to brzmi.. "dumnie"??? 20.04.09, 17:25 O moj Boziu, a wszystko z powodu jednej dziewczyny, ktora raczej trudno spotkac na ulicach polskich miast:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yaroslav Re: "Dewiant" to brzmi.. "dumnie"??? 20.04.09, 17:29 no wlasnie..szary ten kraj i nuda wieje... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
laksmana Re: "Dewiant" to brzmi.. "dumnie"??? 20.04.09, 15:16 Rozumiem, że kobiety umazanej gównem też byś z łóżka nie wypędził? A może jednak by Cię to brzydziło? Otóż wyobraź sobie, że niektórych brzydzi sylikonowy worek w cycku. A Ty możesz te worki macać do woli, takie jest Twoje prawo. yaroslav napisał: > bredzisz czlowieku... jakos dziwnym trafem inne body modifications : kolczyki > (tak - rownież te w uszach), tatuaze itp nie budza takiego obrzydzenia a non > stop sie czyta ze silikon fuj, ble, dewiacja... ciekawe czemu? jakies > kompleksy? poza tym ciekawe czy wypedzilbys ta dziewczyne ze swojego lozka tyko > dlatego ze ma silikonowy biust? a polityki w to nie mieszaj bo to nie ten temat > ... Odpowiedz Link Zgłoś
yaroslav Re: "Dewiant" to brzmi.. "dumnie"??? 20.04.09, 17:31 jednych brzydzi - innych nie - gust sprawa osobista - ten tekst o gownie to troche przesada nie uwazasz? Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: "Dewiant" to brzmi.. "dumnie"??? 20.04.09, 15:03 Nie tylko schamiały doszczętnie to świat - "Palikotowy" - ale i skundlony coraz bardziej i zdegenerowany.. A odpierulnosie od Palikota . Odpowiedz Link Zgłoś
pomian07 Re: Miss USA - nowa twarz Ameryki 20.04.09, 16:37 Ta raszpel ma wlasnie "wory do kolan" do tego wypelnione silikonem. Chuda jak nieszczescie,lydki grubsze niz uda. Twarz kelnerki z przydroznej knajpy. I zgadza sie, to jest wlasnie - twarz emeryki. Biust wypelniony silikonem symbolizuje nadeta banke kredytowa, ot i cala Ameryka. Odpowiedz Link Zgłoś
troll_bagienny I co tu się dziwić? 20.04.09, 16:45 Pamiętacie tego blond ku...szona, co się przećpał - Anne Nicole Smith? Toż to szczyt wszystkiego, co zdegenerowane. Szczyt sprzedajności (90-letni mąż), ku...twa (dawała każdemu, kto się nawinął) i głupoty (durne wywiady dla gazet, wypowiedzi w TV), a nawet obżarstwa (swego czasu 90 kg wagi przy równie ciężkich silikonowych cycach). No, ale jak ją kolejny raz zaćpaną, ale już tym razem zimną znaleźli, to był news nr 1 na całe amerykańskie media i nie tylko. Co tam wojna w Iraku, co tam głodująca Afryka, problemy gospodarcze i epidemie, najważniejsza była blond-dziwka znana ze skandali i zdjęć z gołą dupą, to jest kwintesencja Ameryki. Nikt się chyba gorzej nie zeszmacił. No, ale na pewno nakręcą o niej film. I jeszcze, łachudry, porównują to coś do Marylin Monroe, szczyt wszystkiego. Na MTV jest program pt. "Tiara Girls" o nastolatkach startujących w konkursach piękności, ciężko uwierzyć, że młode dziewczyny wychowane w wolnym kraju mają tak wypaczoną psychikę i kurze móżdżki. Oto Ameryka! Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: I co tu się dziwić? 20.04.09, 16:55 troll_bagienny napisał: > No, ale jak ją kolejny raz zaćpaną, ale już > tym razem zimną znaleźli, to był news nr 1 na całe amerykańskie > media i nie tylko. Co tam wojna w Iraku, co tam głodująca Afryka, Co prawda to prawda, niektórzy mają zupełnie wyprane mózgi. Ty jak widać do tej pory bardziej fascynujesz się tą panią niż głodem w Afryce. Odpowiedz Link Zgłoś
troll_bagienny Re: I co tu się dziwić? 20.04.09, 17:07 I vice versa. Nie widzę, żebyś siedział na innym forum. Siedzimy tu razem. No cóż. Wybory miss są jak kupowanie koni albo krów. Tylko w zęby nie zaglądają podczas finału, a przed finałem...kto wie, co się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: I co tu się dziwić? 20.04.09, 17:12 troll_bagienny napisał: > I vice versa. Niezupełnie. Ciebie interesują te panienki z telewizji i o nich piszesz (i o rzekomej głupocie Amerykanów) a mnie zdumiewa ilość pełnych emocji wypowiedzi na ten mało istotny temat. Najwidoczniej to tak na prawdę ludzi interesuje. I tego nie moge zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
stern82 Miss USA - nowa twarz Ameryki 20.04.09, 12:38 Ufff. Przez chwilę myślałem, że to Rabczewska. Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Miss USA - nowa twarz Ameryki 20.04.09, 12:42 W pszyszlym roku wystawiem se na konkurs mojom dmuchanom lalem- bedzie bardziej naturalna od sylykonowej szkapy Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: COOO? 20.04.09, 13:46 Bez przesady...-nie obrazaj Dody.-W Dodzie mozna,jeszcze,dopatrzec sie KOBIECOSCI. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Miss Przygłupów ??? 20.04.09, 13:04 He he he.. Miss Sztucznej Cycki??? Akurat "ideał" dla odmóżdżonych i pryszczatych szczylów.. - Tym wszystko "pójdzie" byleby pobudzało ich wyobraźnię.. - Zarówno pancerne potwory takie jak siostry Williams, jak i wychudzone do ostateczności anorektyczki, - reklamujące obozy koncentracyjne.. - Hormony robią swoje, a dewiantów przybywa.. Takim wszystko "piękne" co nienaturalne i zdeformowane.. Odpowiedz Link Zgłoś
ewengarda Miss USA - nowa twarz Ameryki 20.04.09, 13:36 zywa Barbie. przypomina mi tez troche Ann Nicole Smith Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Zazdroszczę Wam. 20.04.09, 14:03 Zazdroszczę Wam nadmiaru wolnego czasu. Pasjonujecie się imprezą na drugim końcu świata. W dodatku jest to impreza, która przeciętnego Amerykanina mało obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_nie_dzielny twarz Ameryki? 20.04.09, 14:36 Hmmmm... Twarz, nie wiedziec czemu, jakos mi umknela. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Wyrób kobiecopodnobny 20.04.09, 15:18 Zrobią taką wypchaną silikonem lalkę, pomalują i wmawiają, że to cnotliwa panna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
troll_bagienny Re: Wyrób kobiecopodnobny 20.04.09, 16:50 Królewna Snieżka po siedmiu skrobankach, jakby to powiedział niejaki Marek Hłasko. Odpowiedz Link Zgłoś
qasher Miss USA - nowa twarz Ameryki 20.04.09, 15:38 Pewnie ślepy jestem, ale nie widzę w niej nic niezwykłego. Odpowiedz Link Zgłoś
troll_bagienny Kolejny plastik, żenada! 20.04.09, 16:34 Sztuczne, monstrualne cycki, wyszpachlowana gęba, odessany tłuszcz. Typowa Barbie, a dla świata pewnie chciałaby poczynić pokój, przytulać głodne afrykańskie dzieci i udzielać się charytatywnie na rzecz misiów Koala. Ta kobieta to karykatura USA, kwintesencja wszystkich złych cech kobiety, która chciałaby uchodzić za inteligentą i negatywnych skojarzeń z krajem, którego ludność nie należy do mistrzów intelektu. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Kolejny plastik, żenada! 20.04.09, 16:44 troll_bagienny napisał: > negatywnych skojarzeń z krajem, którego ludność nie > należy do mistrzów intelektu. Ale Ciebie fascynuje... Odpowiedz Link Zgłoś
troll_bagienny Re: Kolejny plastik, żenada! 20.04.09, 16:47 Owszem, nie tylko mnie fascynują różnego rodzaju odszczepieńcy. USA jest dla mnie jak baba z brodą. Zastanawiające - jak w kraju, w którym jest tylu idiotów, tak dobrze funkcjonowała i nadal radzi sobie nieźle gospodarka. Mimo kryzysu. A może to kwestia emigrantów, którzy są jak paliwo napędzające? Ot, zagadka, ot, paradoks. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Kolejny plastik, żenada! 20.04.09, 16:52 troll_bagienny napisał: > Zastanawiające - jak w kraju, w którym jest tylu idiotów, Może idiotów jest procentowo mniej niż w innych krajach? Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek piekna dziewczyna! 20.04.09, 16:47 chyba najladniejsza Miss USA od wielu lat... Odpowiedz Link Zgłoś
aaron_brown Re: piekna dziewczyna! 20.04.09, 17:13 typowa amerykanska Barbie,farbowane wlosy,nadmuchane cycki i fatalne kolana,slaby wybor jak na miss. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurxtr Miss USA - nowa twarz Ameryki 20.04.09, 17:57 miss castorama :) silikonu wystarczyło by na mały remont mieszkania:) zgadzam się z jednym z przedmówców... dziewczyny po ingerencji chirurgicznej nie powinny być dopuszczane; a co w takim razie z lalkami z sex-shopów albo ładnymi manekinami? to też triumf urody... miss powinna być piękna i przy tym... prawdziwa Odpowiedz Link Zgłoś
fizykoterapeuta Re: Miss USA - nowa twarz Ameryki 20.04.09, 18:36 > miss castorama :) silikonu wystarczyło by na mały remont mieszkania:) Od dawna się tak nie uśmiałem, dzięki :) Co do reszty też się zgadzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
keradk nawet 20.04.09, 18:46 chyba pierwszy raz od jakis 15 lat amerykanie wybrali ładną dziewczyne na Miss. wczesniej były jakies raszple o "bogatym wnętrzu i bardzo zdole". Tak zdolne, że nie wiedziały że istnieją Węgry... Odpowiedz Link Zgłoś
osmiol Przepiekna! 20.04.09, 19:09 I tyle na jej temat. Krytykantom ironiczny uśmiech. Zmieńcie okulistę, albo wynocha do psychoterapeuty. Odpowiedz Link Zgłoś
kloceklego Miss USA - nowa twarz Ameryki 20.04.09, 19:51 ale brzydkie sztuczne cyce Odpowiedz Link Zgłoś
khai Re: Miss USA - nowa twarz Ameryki 20.04.09, 20:27 Z wyra bym nie wygonil, ale......razi ten silikon. Wole piersi mniejsze rozmiar czy dwa, ale za to prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
serenita123 PiS - "Aniołki" Jarka lepsiejsze :))))) 20.04.09, 21:37 Jaki CZARLI - takie i aniołki.. Odpowiedz Link Zgłoś
dziczku Miss USA - nowa twarz Ameryki 20.04.09, 21:56 Mówcie co chcecie, ale Doda przy niej to missstrz :) Odpowiedz Link Zgłoś
menx Re: Miss USA - nowa twarz Ameryki 22.04.09, 14:36 Ciekawe że G Wybiorcza nie wspomniała ani jednym zdaniem że wydarzyło się coś podczas tych wyborów miss? Inni piszą o tym www.rp.pl/artykul/31,294591_Gej_kontra_miss_.html wydaje się być istotnym wydarzeniem. Nie wiedzieć czemu (a właściwie to doskonale wiem czemu) GW uniknęła nagłośnienia tego żenującego występku jakiegoś homoseksualisty ponieważ było by to niepoprawne politycznie i gazetka nie może źle pisać o wspaniałych hom'ach.... Odpowiedz Link Zgłoś
olq1990 Miss USA - nowa twarz Ameryki 23.04.09, 00:48 ja pierdziele, ludzie ! czy teraz naprawdę nie ma pięknych, prawdziwych, naturalnych kobiet? ;/ czy dla was kobieta naturalna, to kobieta nieatrakcyjna? ja pierdziele ;/ to jest nienormalne ;] fakt, faktem ta kobieta wygląda dobrze, ale widać, ile przy niej jest robione ;] mocny makijaż, fryzura -> tona lakieru, farbowane włosy, możliwe, że dopinka, tipsy, solarium, sztuczne rzęsy, wybielone zęby, licówki, sztuczne piersi... to jest ideał kobiety w XXI wieku... żal... wielki żal ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof213 Miss USA - nowa twarz Ameryki 24.04.09, 16:20 No witać ze dałaby rade ze lubi ten sport.Ale pewno nie ze zwykłym gościem tylko z takim co ma furę- Cadillac escalade .Apartament-na long beach Więc wiadomo o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś