kate_ra 05.02.10, 11:18 Czy ktoś może polecić sprawdzonego szkoleniowca dla psów rasy dużej. Najlepiej aby szkolenia odbywały się w weekend na ursynowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cpt1 Re: Szkolenia psów 05.02.10, 14:52 Ja chodziłam do szkoly Russ.Zajęcia odbywaja sie w weekendy po 3 godz (chyba od 9.00 do 12.00)za gorka "Kazurka" na polanie. Maja tez kursy w tygodniu oraz kursy indywidualne. Ja mam psa malego ale 99% to byly psy duze. Bylam z tego kursu bardzo zadowolona choc prowadzacy czasem mnie denerwowal. Ale tu chodzilo o wyszkolenie psa a nie o to co mysle o trenerze:) Pies nauczyl sie wszystkoego. Na egzaminie koncowym byla najlepsza:) Grupa skladala sie z ok 20 psow. A skonczylo szkolenie 5 :) Ludzie porezygnowali bo mysleli ze po paru zajeciach pies nauczy sie wszystkiego. Albo mysleli ze ich pies bedzie super madry a okazywalo sie ze trzeba z nim wiecej pracowac niz z innymi. Poza tym to bylo na wiosne i sie zaczynal sezon dzialkowy itp. Ja i 4 pozostale osoby (same kobiety, panowie wymiekli:) zostalismy do konca i naprawde sie oplacalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
neferet1 Re: Szkolenia psów 05.02.10, 18:09 witam, polecam dogcampus - tutaj adres strony: www.dogcampus.pl, ja teraz chodze tam ze swoim psem na szkolenie podstawowe i jestem b. zadowolona - komptetentna prowadzaca, fajna atmosfera - i co najwazniejsze widze juz po moim psiaku efekty - takze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś