elsby 22.04.09, 07:13 Udręczenie Hanny Farfałem jest nieładne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
respiral Dobre "Wiadomości" dla LPR 22.04.09, 08:52 To już przestaje być nawet zabawne... Staje się nudne... Jak nie Libertas, to LPR...A może czas zacząć myśleć o strajku w "środku"? Odpowiedz Link Zgłoś
gemelar Czy Kublik ma słabość do Giertycha? 22.04.09, 09:18 W ogóle "Wiadomości" są do de... Prawdziwymi żurnalistami są tam jeno pracowita Wajdówna i komentator ekonomiczny Gadomski. Reszta to sztuczność i cyrk, z tym pinczerkiem na czole... Tak, jak "Sygnały dnia" po Czabańskim, również "Wiadomości" po Urbańskim nie mogą się podnieść. Co - o dziwo! - dowodzi, że łatwiej było (lecz dopiero... Farfołowi) pozbyć się pisowskich śmierdzieli niż smrodu PiS-uaru... O dziwo! - bo po PRLu smród żaden nie został, ludzie się od razu przestawili, co świadczy, że niewiele prawdziwych wyznawców "władzy ludu" było w tym ustroju. PiS zaś, jak wszystkie zbory świrów, wniósł do tego interesu insynuacje i fanatyzm. Po mojemu Farfał - tak pod egidą "GW" zwalczany - mógłby jeszcze pozostać tam aż zakończy dezynfekcję po śmierdzielach. (Giertych w końcu był jedynym w Sejmie posłem, ktory umiał dobrać krawat; poza tym (jak Pani Szymborska) jest z Kórnika, gdzie papcio zaszczepił gruszki na wierzbie.... Po dezynfekcji (której potrzebę - po Czabańskim w radiu - już dawno przwidywałem) wszystkich stamtąd należałoby wymienić na nową ekipę. Ale nie - o nie! - na ekipę z "GW", do czego zdaje się zmierzać pisanina pani Kublik. Na ekipę ("niezłomnych"), którą można by już zacząć szkolić w BBC. Problem "Wiadomości" jest tym istotniejszy, że również serwisy konkurencyjnych telewizji są do de... TVN zionie sztucznością z tą spoglądającą sobie w oczy parą prezenterów. A Polsat specjalizuje się "w temacie" ojców napalonych na swoje córeczki i żonek, które systematycznie spusczają manto mężom - i najwyraźniej konkuruje z Dziennikiem.pl Słowem, vanitas vanitatum! Szkoda prądu na taki chłamu... Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Czy Kublik ma słabość do Giertycha? 22.04.09, 09:46 ale po cholerę ci zmanipulowany ( w tą czy inną stronę) przekaz informacyjny? Masz przeciez internet więc sam sobie możesz zrobić "dziennik".. I uwierz mi, że będzieszs miał wtedy zdecydowanie lepsze informacje niż te które przygotują ci "dziennikarze" z TVN-u czy TVP... Odpowiedz Link Zgłoś
gemelar Nie ucz - swan_ganz - księdza pacierza... 22.04.09, 10:10 W Internecie (w którym spędzam wstyd przyznać ile czasu) nie muszę sobie montować dziennika, bo nie jestem telemaniakiem, ino po prostu czytam, co napisano. Ale czytać potrafi już coraz mniej ludzi, dlatego TV jest - niestety - ważna. Niestety, bo niejaki Popper (wstaw sobie do googli) przewidział, że TV jest najwiekszym zagrożeniem dla cywilizacji i dmokracji. Lada moment, a będzie nam wybierać nam rządy i prezydentów Już kształtuje - przez reklamy - postawy (pozy) i obyczaje, jak ciągłe żarcie. Zwróć uwagę, że niemal już wszyscy wokół wciąż coś przeżuwają, ruszają paszczękami. Nawet ludzie-szafy (nowy gatunek 2 m w biodrach), którzy też są skutkiem reklam w TV, nadal wciąż coś zują. Dzieci kobiet-szaf także, żują bez przerwy już w wóżkach. O innych strasznych skutkach tego nie mówiąc (np. dzieci od kołyski robiące minki, żeby jak dorosnąć wystąpić w reklamie). Dlatego jedyną bezpieczną dla ludzkości telewizją byłaby telewizja bez reklam. Opracowano nawet system wyłączający telewizor na czas reklam, ale... patenty odkupili od twórców reklamiarze... Czarno to widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Dobre "Wiadomości" dla LPR, a nie PO? 22.04.09, 09:23 Ten artykuł to bełkot, towarzyszko Kublik... Odpowiedz Link Zgłoś
hitpol1994 Ci z pod znaku sfastyki - LPR 22.04.09, 09:40 Dajcie se spokój to nie te czasy, one odeszły w przeszłość a wy z tym co chciał zmienić ewolucję musicie zostać W SKANSENIE HISTORII...pobrzękiwanie szabelką to nie te czasy...no chyba, że pieniądze.... Odpowiedz Link Zgłoś
wiwi2662 Dobre "Wiadomości" dla LPRA kto jeszcze to ogląda? 22.04.09, 10:33 Ja "TVP" i jej wiadomości ogladam tylko po to by się pośmiać.To co robi TVP jest takiej jakości jak spożywka w "Biedronce" Odpowiedz Link Zgłoś
gajane4 Dobre "Wiadomości" dla LPR 22.04.09, 10:42 Co to za nadzwyczajne odkryci. Przecież taki dupek jak Farfał jest zdolny wykrzykiwac tylko takie hasła jakie "wódz" mu "nada". Odpowiedz Link Zgłoś
pablobodek Dobre "Wiadomości" dla LPR 22.04.09, 14:18 Jarosław Kaczyński górą!! To przecież jego koalicjanci ukochani rządzą w TVP!! Odpowiedz Link Zgłoś
djmiixer Dobre "Wiadomości" dla LPR 22.04.09, 14:50 Najlepszy jest ten kawałek, że kandydatka starująca z listy PO nie mogła odniesć się do zarzutu.... buahahaha no tak stwierdzenie faktu nie ponosie partii rządzącej i wspieranej przez największą prorządową gazetą w kraju jest zarzutem.... Odpowiedz Link Zgłoś
kadykianus Hanna Lis imponuje mi 22.04.09, 15:53 Ma klasę. Bardzo rzadkie w Polsce. Mogla olać moralność i czytać co napisali faszyści i kase brać. A jednak nie. Jest prawdziwą dziennikarką. Nie tylko prezenterką. Odpowiedz Link Zgłoś
neskim Re: Hanna Lis imponuje mi 23.04.09, 10:17 Tak powinien się zachować każdy przyzwoity człowiek - obojetnie: prezenter czy dziennikarz - bo informacja dopisana do tej wiadomości była i n s y n u a c j ą . Fakt, że do insynuacji wielu przywykło za rządów PiS, dla których insynuacja była głównym narzędziem polityki. Ba, wręcz narzędziem prawa, jeśli zważyć, jak chętnie posługiwał się nim ten ministrant Ziobro, którego należałoby za to wykluczyć z zawodu. Chodziło przy tym o panią prof. Kolarską-Bobinską - jedną z nielicznych osób, na którą sam głosowałbym nawet na najwyższe stanowiska. Tak jak ongiś "moimi" kandydatami na prezydenta byli profesorowie - Stelmachowski i Tadeusz Zieliński. "Niezapomniani", jak się dziś mówi, lecz "wyrolowani" przez partyjne miernoty wolnej Polski. Że pani Profesor jest żoną dziennikarza - nic nie ma do rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
jagrudz Dobre "Wiadomości" dla LPR 22.04.09, 23:50 Miala to być telewizja neutralna, a wciskają często taką ciemnotę jakby ludzie byli durniami.Zawsze wykorzystywana jest dla propagandy mafio-partyjnej.Powinna być kierowana przez organizacje i ludzi nie związane z żadną partią bo inaczej to zawsze będzie ośrodek propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
nakocialape Dobre "Wiadomości" dla LPR 23.04.09, 09:55 Czy ktoś może mi wytłumaczyć powód, dla którego nasz rząd nic z tym nie zrobi? Odpowiedz Link Zgłoś