mietek2346 25.05.09, 21:27 porzucona narzeczona pana prezesa tzw.pis z.ziobra ,po zaczesaniu sie w druga strone/jak taki prawicowiec moze sie czesac w lewo/i zapuszczeni malego wasika jako zywo przypomina idola weszpolakow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek.88873 Środa, Rosati, Onyszkiewicz - wreszcie centrolew 25.05.09, 22:42 Mnie tacy ludzie, jak Rosati, czy Środa o niebo bardziej przekonują niż narcystyczni Olejniczak z Napieralskim, nie mniej skłóceni niż Tusk z Kaczyńskim. Mam nadzieję, że wejdą, bo to może być początek prawdziwej, niebetonowej centrolewicy. Wg sondażu OBOP z początku maja mają 5% i wchodzą. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Raczej dla dorosłych widzów 25.05.09, 22:55 reklamówką pani Lidii Geringer de Oedenberg. Małolaty przecież nie głosują, więc po cholerę reklamówka miałaby być kierowana do nich, nie? P.S. Orgia spotów wyborczych - tytuł w sam raz dla niewiniątek. Odpowiedz Link Zgłoś
euromyslacy Spot Lidii Geringer Rządzi! :) 28.05.09, 22:33 Uśmiałem się normalnie xD Świetne podejście do tematu, genialne wykonanie i optymalna dawka humoru. GRATULACJE! Odpowiedz Link Zgłoś