presentation1 02.06.09, 15:36 Palikota pod dywan i atak na Kownackiego.Pytanie.Gdzie schowaliscie Misiaka, Sawicka czy Palikota?.Pewnie w raje podatkowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yanuss PO kieruje list otwarty do Lecha Kaczyńskiego w... 02.06.09, 15:36 Wyjatkowo wredny typ z tego radcy prawnego z PO. Facet bez szyji o bez glowy. Dziala tylko przez insynuacje, boi sie powiedziec wprost bo dobrze wie, ze gada to by odciagnac uwage od Palikota. Wciaz dziwnie radca Karpiniuk i niestrudzona pogromczyni skorumpowanych zjadaczy dorszy nie interesuje sie finansowaniem kampanii przez studentow czy aktualnymi numerami z pozyczkami. Trzeba cos szybko rzucic me(r)diom na pozarcie bo nam biednego Palikotka zamecza, brzydale... Odpowiedz Link Zgłoś
kij-w-mrowisko Re: PO kieruje list otwarty do Lecha Kaczyńskiego 02.06.09, 16:18 Palikot dawał ze swoich pieniędzy a Kownacki z cudzych. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: PO kieruje list otwarty do Lecha Kaczyńskiego 02.06.09, 16:19 Palikot ze swoich?.Okradl zone.Chyba ze za rzadow PO krasc wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
kij-w-mrowisko Re: PO kieruje list otwarty do Lecha Kaczyńskiego 02.06.09, 16:23 presentation1 napisał: > Palikot ze swoich?.Okradl zone.Chyba ze za rzadow PO krasc wolno. O ile pamiętam to z żoną rozwiódł się przed rządami PO. Twój post powinien więc brzmieć: > Palikot ze swoich?.Okradl zone.Chyba ze za rzadow PiS krasc wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 PiS, PO, Libertas, SLD ---> jedno szambo!!!!!!!!! 02.06.09, 16:56 Ludzie! Ile jeszcze czasu potrzeba żebyście zrozumieli jak bardzo jesteście robieni w konia? Panowie z wymienionych partii politycznych skłócili was z rodzinami i przyjaciółmi! Spolaryzowali scenę polityczną nieustającym konfliktem bo dzięki temu mają monopol na władzę. Do tego codziennie dostają po 150 tys zł na promocję i reklamę. Powiedzmy im dość!!!! Zagłosujmy na ludzi zrównoważonych, którzy chcą wprowadzać normalność. Jedyną taką partią jest Prawica RP. W ostatnich sondażach osiąga już prawie 10% poparcia dzięki czemu żadne sondaże nie ukazują światła dziennego w prasie i TV od kilku dni. www.youtube.com/watch?v=_lI6EyS0SPM Ja głosuję na Prawicę RP i namawiam do tego wszystkich trzeźwo myślących rodaków. Nie dajmy się dłużej robić w konia przez Kaczory, Donaldy i Giertychy!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PO kieruje list otwarty do Lecha Kaczyńskiego 02.06.09, 16:51 presentation1 napisał: > Palikot ze swoich?.Okradl zone.Chyba ze za rzadow PO krasc wolno. Co jej ukradl (tej zonie) no co esbeku...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Gosiewski tez okradl zone i dzisci wymigujac sie od alimentow, wiec sie pytam esbeku, gdzie ta twoje moralnosc...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Twoj syn esbeku, bandyta ukrywajacy sie w Legii Cudzoziemskiej przed francuzkim wymiarem sprawieliwosci za napad rabunkowy z bronia w reku na forugonetke bankowa, dlaczego go nie wydasz policji, ty Prawy i Sprawiedliwy esbeku...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
walter1967 PO kieruje list otwarty do Lecha Kaczyńskiego w... 02.06.09, 15:37 Wziąwszy pod uwagę, że handlowała długami służby zdrowia również rodzina zięcia Prezydenta to moim zdaniem coś jest na rzeczy. Stąd może opór przeciwko ustawom zdrowotnym. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Ja się pytam polityków PO: 02.06.09, 15:42 Ja też mam pytania. Czy pieniądze Palikota z rajów podatkowych były wykorzystywane do finansowania Platformy Obywatelskiej? Czy studenci i emeryci z Lublina byli wykorzystywani jako tzw. słupy do nielegalnego finansowania kampanii posła Palikota? Czy kampanię wyborczą p. Hanny Gronkiewicz - Waltz finansowali własciciele ITI Wejchert i Walter licząc na pozytywną decyzję prezydent w sprawie finansowania budowy stadionu dla firmy tych panów? Czy to prawda, że 100 tysięcy które wzieła posłanka PO Sawicka było na prowadzenie przez PO działalności politycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ja się pytam polityków PO: 02.06.09, 16:06 sharn1 napisał: > Ja też mam pytania. > > Czy pieniądze Palikota z rajów podatkowych były wykorzystywane do > finansowania Platformy Obywatelskiej? > > Czy studenci i emeryci z Lublina byli wykorzystywani jako tzw. słupy > do nielegalnego finansowania kampanii posła Palikota? > > Czy kampanię wyborczą p. Hanny Gronkiewicz - Waltz finansowali > własciciele ITI Wejchert i Walter licząc na pozytywną decyzję > prezydent w sprawie finansowania budowy stadionu dla firmy tych > panów? > > Czy to prawda, że 100 tysięcy które wzieła posłanka PO Sawicka było > na prowadzenie przez PO działalności politycznej? No tak PiSdolcu, idac twoim systemem partyjnej nagonki mozna rownie dobrze napisac, ze bracia kaczynscy w 2000 roku otrzymali $500 mln z Kremla na obalenie demokracji w Polsce, postaraj sie temu matole zaprzeczyc, udowodnic, ze kaczynscy tych pieniedzy nie wzieli...;D Odpowiedz Link Zgłoś
akkj PO kieruje list otwarty do Lecha Kaczyńskiego w.. 02.06.09, 15:52 Pisowskie kundle wykazują najwyższą czujność rewolucyjną, ujadając na Palikota, żeby zatuszować sprawę łgarza i notorycznego kłamcy tow. Kownackiego. Przeczytajcie w "Polityce" ile razy i w jak poważnych sprawach ten szmaciarz kłamał. O Palikota się nie martwcie - już komisarz polityczny pisdecji psychopata Kamiński z ABW mu nie przepuści. Ale bezczelne jest to PO, prawda? Jak mają czelność pytać o głupie 100 mln, które być może "skręcił" tow. Kownacki finansując kampanię wyborczą PiS??? Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: PO kieruje list otwarty do Lecha Kaczyńskiego 02.06.09, 15:55 Dodam, że PO pyta o pieniądze PUBLICZNE, nie prywatne Odpowiedz Link Zgłoś
mamabpl PO kieruje list otwarty do Lecha Kaczyńskiego w... 02.06.09, 15:53 Zdaje sie, ze PO celnie trafilo, skoro taki silny odzew oredownikow PiS Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-aczor PO kieruje list otwarty do Lecha Kaczyńskiego w... 02.06.09, 15:59 (Zdjęcie) Aż się spocił nieboraczek! Nabroił, oj nabroił. Ale zarobił. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak PO kieruje list otwarty do Lecha Kaczyńskiego w.. 02.06.09, 16:00 bardzo jestem ciekaw tego, czy będzie odpowiedź na to pytanie PO,- a jeśi tak, to jaka. moim zdaniem będzie mlaskanie, mydlenie sprawy i reakcja typu " a u was biją murzynów ". Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 PO kieruje list otwarty do Lecha Kaczyńskiego w... 02.06.09, 16:06 ciekawość to pierwszy stopień do piekła (może tylko naszego piekiełka) Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Re: PO kieruje list otwarty do Lecha Kaczyńskiego 02.06.09, 16:12 presentation1 napisał: > Palikota pod dywan i atak na Kownackiego.Pytanie.Gdzie schowaliscie Misiaka, Sa > wicka czy Palikota?.Pewnie w raje podatkowe. ==================== Odwrotnie łaskawco: atak na Palikota by Kownackiego pod dywan. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: PO kieruje list otwarty do Lecha Kaczyńskiego 02.06.09, 16:18 A Sawicka czy Misiaka gdzie?.I dziesiatki innych z PO powiazanych z nielegalnymi operacjami?Do rzadu? Odpowiedz Link Zgłoś
kij-w-mrowisko Re: PO kieruje list otwarty do Lecha Kaczyńskiego 02.06.09, 16:20 O nielegalnych operacjach PiSu to my jeszcze przez następne kilkanaście lat będziemy się dowiadywać. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: PO kieruje list otwarty do Lecha Kaczyńskiego 02.06.09, 16:43 > A Sawicka czy Misiaka gdzie?. Powiedz mi Lesiu, jaki przekręt zrobił Misiak, nie odpowiesz, bo nie zrobił żadnego, tylko mógłby... A Ty jak zwykle pieprzysz bez sensu, ciekawe co Ci zrobili ci podli ludzie z PO, chyba się domyślam, ale żeby wszyscy? Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslawww Oj idioci idioci !!!. 02.06.09, 16:23 Jeśli się ma gnój w domu to najlepiej szukac winnego .ale takiego by swoi nie ucierpieli.ale z penerami i debilami tak jest .Wy powinniscie być na to przygotowani .Debil, pener i złodziej to chluba Polaka a zwłaszcza polityka . Panowie jestescie jak ten budrzet tylko dobrzy w połowie .Bo na drugą połowe niema co liczyć . Odpowiedz Link Zgłoś
robertus64 PO kieruje list otwarty do Lecha Kaczyńskiego w.. 02.06.09, 16:24 JAK WIDZE karpinikua nieudacznika jak cos tam duka z panika na twarzy,to wprawia mnie to w dobry humor ani chybi platfusy wala sobie z obrzyna w kolano aby tak dalej......... Odpowiedz Link Zgłoś
kml-19 PO kieruje list otwarty do Lecha Kaczyńskiego w.. 02.06.09, 16:27 Nie rozumiem po co sie pytają i tak wszyscy znają odpowiedz :D. Pan K jest czysty, kasę okradła babcia klozetowa, to wszystko jest atakiem na jedyna ważna partie a resztę dowiemy się w orędziu z którego nikt nic nie zrozumie. A tak w ogóle to ile ten facet dostał odprawy za genialne sprawowanie funkcji? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Pytanie retoryczne. Przecież PiS musiał skądś 02.06.09, 16:30 wziąć forsę na kampanię wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Do esbeka Wajdzika. Tymi o których piszesz 02.06.09, 16:33 już zajęła się prokuratura i odpowiednie służby. Tobą nie może, bo zwiałeś zagranicę, ale chodzi o to żeby zajęła się aferałem Kownackim i współpracującym z nim skarbnikiem PiS-u i zaręczam, zajmie się:) ______________________________________________________ Czy upiory prześladowanych opozycjonistów jeszcze śnią ci się po nocach? Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 PO kieruje list otwarty do Lecha Kaczyńskiego w... 02.06.09, 16:35 No, i proszę! Mówi sie o milionach Palikota, a tu wyrasta nowy, PIS- owski milioner,tylko podobno charytatywny - dla partii to wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy pytanie na chwile obecna zasadne... 02.06.09, 16:43 ale tylko do momentu, gdy kownacki zlozy sprawe w prokuraturze, co, jak zapowiedzial, ma zamiar zrobic jeszcze w tym tygodniu... wowczas prezio bedzie zwolniony z odpowiedzi, bo sprawa bedzie w prokuraturze i w przyszlosci potencjalnie w sadzie... palikot tez zapowiadal, ze pozew przeciwko dziennikowi bedzie w srode (jutro)... ciekawi mnie czy obaj panowie maja jaja i zrobia co powiedzieli, czy tez chca innych zastraszyc, samemu bojac sie najbardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
kml-19 Re: pytanie na chwile obecna zasadne... 02.06.09, 16:49 Jest jedna roznica miedzy kownackim a Palikotem. Ten drugi jest zabawny a pierwszy zalosny. Kownacki, prezes Orlenu za rządów PiS, dostaje co miesiąc ponad 120 tys. zł no ze tak powiem prawdziwy Janosik i geniusz ekonomiczny. Gdzie nie pracuje to kase dla siebie kreci i na pewno na koncie nic nie ma bo oddaje ubogim. Ale najważniejsze ze prezydencik nie widzi w tym problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomy.c handel długami,to rodzinny interes Kaczynskich... 02.06.09, 16:57 www.polityka.pl/polityka/index.jsp?place=Lead33&news_cat_id=933&news_id=254943&layout=18&forum_id=15098&fpage=Threads&page=text www.dziennik.pl/polityka/article385996/Afera_finansowa_z_prezydenckim_ministrem_w_tle.html Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy mozliwe... 02.06.09, 16:57 kml-19 napisał: > Jest jedna roznica miedzy kownackim a Palikotem. Ten drugi jest zabawny a > pierwszy zalosny. Kownacki, prezes Orlenu za rządów PiS, dostaje co miesiąc > ponad 120 tys. zł no ze tak powiem prawdziwy Janosik i geniusz ekonomiczny. > Gdzie nie pracuje to kase dla siebie kreci i na pewno na koncie nic nie ma bo > oddaje ubogim. Ale najważniejsze ze prezydencik nie widzi w tym problemu. z tym, ze sadow nie interesuje zabawnosc jednego ani "zalosnosc" drugiego... mozna argumentowac, ze postepowanie kownackiego jest nieetyczne, ale ponownie sady nie sa zainteresowane etyka, a jedynie prawem... to samo odnosi sie zreszta do palikota, jesli faktycznie unika podatku w rajach podatkowych, oczywiscie jesli robi to w zgodzie z polskim/unijnym prawem podatkowym... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: mozliwe... 02.06.09, 17:19 rooboy napisał: > kml-19 napisał: > > > Jest jedna roznica miedzy kownackim a Palikotem. Ten drugi jest > zabawny a > > pierwszy zalosny. Kownacki, prezes Orlenu za rządów PiS, dostaje > co miesiąc > > ponad 120 tys. zł no ze tak powiem prawdziwy Janosik i geniusz > ekonomiczny. > > Gdzie nie pracuje to kase dla siebie kreci i na pewno na koncie > nic nie ma bo > > oddaje ubogim. Ale najważniejsze ze prezydencik nie widzi w tym > problemu. > > z tym, ze sadow nie interesuje zabawnosc jednego ani "zalosnosc" > drugiego... mozna argumentowac, ze postepowanie kownackiego jest > nieetyczne, ale ponownie sady nie sa zainteresowane etyka, a jedynie > prawem... to samo odnosi sie zreszta do palikota, jesli faktycznie > unika podatku w rajach podatkowych, oczywiscie jesli robi to w > zgodzie z polskim/unijnym prawem podatkowym... Glupi PiSdolcu, sprawa Palikota od juz bardzo dlugiecgo czasu zajmuje sie prokuratura, i jak do dzisiaj zupelnie niczego nie znalazla, natomiast w przypadku sledztwa w sprawie kownackiego prokuratura posiada niezbite dowody w postaci jego wlasnorecznych podpisow...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tomy.c rooboy..co ma do tego Palikot ????? 02.06.09, 16:59 Kowenacki jest oskarżony o zdefaudowanie PUBLICZNYCH pieniędzy, Palikot, jezeli, miesz, to tylko swoimi pieniędzmi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy tomy, relax.... 02.06.09, 17:06 tomy.c napisał: > Kowenacki jest oskarżony o zdefaudowanie PUBLICZNYCH pieniędzy, > Palikot, jezeli, miesz, to tylko swoimi pieniędzmi !!! skoro, jak piszesz, jest oskarzony, wiec na dzien dzisiejszy jest niewinny, podobnie zreszta jak palikot... moje porownanie kownackiego do palikota wiaze sie jedynie z faktem, ze obaj zapowiedzieli skierowanie swoich spraw do prokuratury... polskie doswiadczenie wskazuje, ze z reguly na straszeniu sie konczy, gdy osobnik w danej sprawie ma cos za uszami... interesuje mnie wiec, czy obaj spelnia swoje "grozby"... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: tomy, relax.... 02.06.09, 17:26 rooboy napisał: > tomy.c napisał: > > > Kowenacki jest oskarżony o zdefaudowanie PUBLICZNYCH pieniędzy, > > Palikot, jezeli, miesz, to tylko swoimi pieniędzmi !!! > > > skoro, jak piszesz, jest oskarzony, wiec na dzien dzisiejszy jest > niewinny, podobnie zreszta jak palikot... > > moje porownanie kownackiego do palikota wiaze sie jedynie z faktem, > ze obaj zapowiedzieli skierowanie swoich spraw do prokuratury... > polskie doswiadczenie wskazuje, ze z reguly na straszeniu sie > konczy, gdy osobnik w danej sprawie ma cos za uszami... interesuje > mnie wiec, czy obaj spelnia swoje "grozby"... Rooboy, Palikot juz wiele spraw skierowal do prokuratury, skieruje rowniez i ta, bo ma na to czas, niech cie o to PiSia glowa nie boli...;DDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: rooboy..co ma do tego Palikot ????? 02.06.09, 17:25 tomy.c napisał: > Kowenacki jest oskarżony o zdefaudowanie PUBLICZNYCH pieniędzy, > Palikot, jezeli, miesz, to tylko swoimi pieniędzmi !!! Rooboy tego nie wie, bo to nie jest sprawa rooboy's zeby wiedziec o takich rzeczach. Sprawa rooboy'a jest robic z siebie idiote w imie Prawa i Sprawiedliwosci...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Nazywam się RooBoy. Jestem Australijczykiem, mieszkam w Sydney. Tak, tak, wiem. Zaraz po przeczytaniu tego pierwszego zdania banda wszechpolaków wrzuci pod ten artykuł swój komentarz pt. „ty zdrajco” oraz „jakim prawem w ogóle mówisz po polsku” i tym podobne. Jak już pisałem, jestem Australijczykiem. Jestem również Polakiem i tego też się nie wypieram, choć jakiejś dumy z tego powodu wielkiej nie czuję. Ot po prostu jestem Polakiem i Australijczykiem. W Australii coś takiego to normalne. Tu każdy jest Aussie i kimś jeszcze. Ma się tak jakby dwie nacje. Tu nie ma problemu, że „nie jesteś Australijczykiem, bo nie urodziłeś się w tym kraju", choć oczywiście i takie poglądy się zdarzają. Mieszkam tu od kilku lat, od kilku miesięcy jestem szczęśliwie żonaty (żona jest Azjatką). Poznałem życie tak w Polsce, jak i w Australii. Ponieważ wy życie w Polsce też znacie, to postanowiłem, że na łamach Interia360.pl popiszę wam trochę o tym, jak jest w Australii, zwłaszcza że wielu z was pewnie kiedyś tu było, może nawet teraz jest albo może kiedyś wyjedzie. interia360.pl/artykul/a-moze-australia,1248 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: pytanie na chwile obecna zasadne... 02.06.09, 17:07 rooboy napisał: > ale tylko do momentu, gdy kownacki zlozy sprawe w prokuraturze, co, > jak zapowiedzial, ma zamiar zrobic jeszcze w tym tygodniu... wowczas > prezio bedzie zwolniony z odpowiedzi, bo sprawa bedzie w > prokuraturze i w przyszlosci potencjalnie w sadzie... > > palikot tez zapowiadal, ze pozew przeciwko dziennikowi bedzie w > srode (jutro)... ciekawi mnie czy obaj panowie maja jaja i zrobia co > powiedzieli, czy tez chca innych zastraszyc, samemu bojac sie > najbardziej... PiSdolcu umyslowy, prokuratura juz od kilku tygodni prowadzi bardzo wnikliwe sledztwo w tej sprawie...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BUA HA HA H A H AH A H H AH A H AH A HA AH HA H A HA Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: piczku, idziesz na studia??? 02.06.09, 17:22 Nazywam się RooBoy. Jestem Australijczykiem, mieszkam w Sydney. Tak, tak, wiem. Zaraz po przeczytaniu tego pierwszego zdania banda wszechpolaków wrzuci pod ten artykuł swój komentarz pt. „ty zdrajco” oraz „jakim prawem w ogóle mówisz po polsku” i tym podobne. Jak już pisałem, jestem Australijczykiem. Jestem również Polakiem i tego też się nie wypieram, choć jakiejś dumy z tego powodu wielkiej nie czuję. Ot po prostu jestem Polakiem i Australijczykiem. W Australii coś takiego to normalne. Tu każdy jest Aussie i kimś jeszcze. Ma się tak jakby dwie nacje. Tu nie ma problemu, że „nie jesteś Australijczykiem, bo nie urodziłeś się w tym kraju", choć oczywiście i takie poglądy się zdarzają. Mieszkam tu od kilku lat, od kilku miesięcy jestem szczęśliwie żonaty (żona jest Azjatką). Poznałem życie tak w Polsce, jak i w Australii. Ponieważ wy życie w Polsce też znacie, to postanowiłem, że na łamach Interia360.pl popiszę wam trochę o tym, jak jest w Australii, zwłaszcza że wielu z was pewnie kiedyś tu było, może nawet teraz jest albo może kiedyś wyjedzie. interia360.pl/artykul/a-moze-australia,1248 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy wiec skoro tak, piczku, to powinienes wiedziec 02.06.09, 17:19 ze zadanie odpowiedzi od prezia w momencie, gdy sprawa jest badana przez prokurature jest co najmniej nieodpowiednie... zreszta po sama chyba zdaje sobie z tego sprawe, bo w mediach nie pyta sie zaden z ich "prominentow" (jak nowak, gras, niesiolowski, etc), w zamian wysylajac niekumatego ukrainca karpiniuka... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: wiec skoro tak, piczku, to powinienes wiedzie 02.06.09, 17:23 rooboy napisał: > ze zadanie odpowiedzi od prezia w momencie, gdy sprawa jest badana > przez prokurature jest co najmniej nieodpowiednie... zreszta po sama > chyba zdaje sobie z tego sprawe, bo w mediach nie pyta sie zaden z > ich "prominentow" (jak nowak, gras, niesiolowski, etc), w zamian > wysylajac niekumatego ukrainca karpiniuka... Przeczytaj jescze raz kretynie tresc zadanego prezydentowi pytania, bo okrytnie sie kompromitujesz, buraku...;DDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy piczek jak zwykle dzisiaj bzdury gada.... 02.06.09, 17:28 ale przynajmniej przyznaje sie, ze jest piczkiem, bo zawsze odszczekuje na komende: piczek... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: piczek jak zwykle dzisiaj bzdury gada.... 02.06.09, 17:32 rooboy napisał: > ale przynajmniej przyznaje sie, ze jest piczkiem, bo zawsze > odszczekuje na komende: piczek... Napisalem PiSglowku, zebys przeczytadl dokladnie tresc zadanego pytanie prezydentowi, bo okrutnego idiote zrobiles z siebie udowadniajac swoimi slowami, ze tak prostej tresci twoj maly PiSi umysl nie zdolal zrozumiec, wiec twoja PiSia riposta rooboy, tylko udowadnia, jak glupim kmiotem jestes....;DDDDDDDDDDDDDDDd Nazywam się RooBoy. Jestem Australijczykiem, mieszkam w Sydney. Tak, tak, wiem. Zaraz po przeczytaniu tego pierwszego zdania banda wszechpolaków wrzuci pod ten artykuł swój komentarz pt. „ty zdrajco” oraz „jakim prawem w ogóle mówisz po polsku” i tym podobne. Jak już pisałem, jestem Australijczykiem. Jestem również Polakiem i tego też się nie wypieram, choć jakiejś dumy z tego powodu wielkiej nie czuję. Ot po prostu jestem Polakiem i Australijczykiem. W Australii coś takiego to normalne. Tu każdy jest Aussie i kimś jeszcze. Ma się tak jakby dwie nacje. Tu nie ma problemu, że „nie jesteś Australijczykiem, bo nie urodziłeś się w tym kraju", choć oczywiście i takie poglądy się zdarzają. Mieszkam tu od kilku lat, od kilku miesięcy jestem szczęśliwie żonaty (żona jest Azjatką). Poznałem życie tak w Polsce, jak i w Australii. Ponieważ wy życie w Polsce też znacie, to postanowiłem, że na łamach Interia360.pl popiszę wam trochę o tym, jak jest w Australii, zwłaszcza że wielu z was pewnie kiedyś tu było, może nawet teraz jest albo może kiedyś wyjedzie. interia360.pl/artykul/a-moze-australia,1248 Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy wiec jak tam ze studiami, piczku??? 02.06.09, 17:34 mature zdales wystarczajaco dobrze, aby o tym myslec, czy tez zostaja biale myszki??? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: wiec jak tam ze studiami, piczku??? 02.06.09, 17:42 rooboy napisał: > mature zdales wystarczajaco dobrze, aby o tym myslec, czy tez > zostaja biale myszki??? Rooboy, nie pisz o rzeczach o ktorych nie masz najmniejszego pojecia, matura, studia, to nie sa rzeczy dla PiSglowka, ktory nie potrafi zrozumiec rostego tekstu...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Probka intelektu rooboy'a...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd [b]Nazywam się RooBoy. Jestem Australijczykiem, mieszkam w Sydney. Tak, tak, wiem. Zaraz po przeczytaniu tego pierwszego zdania banda wszechpolaków wrzuci pod ten artykuł swój komentarz pt. „ty zdrajco” oraz „jakim prawem w ogóle mówisz po polsku” i tym podobne.[b/] Jak już pisałem, jestem Australijczykiem. Jestem również Polakiem i tego też się nie wypieram, choć jakiejś dumy z tego powodu wielkiej nie czuję. Ot po prostu jestem Polakiem i Australijczykiem. W Australii coś takiego to normalne. Tu każdy jest Aussie i kimś jeszcze. Ma się tak jakby dwie nacje. Tu nie ma problemu, że „nie jesteś Australijczykiem, bo nie urodziłeś się w tym kraju", choć oczywiście i takie poglądy się zdarzają. Mieszkam tu od kilku lat, od kilku miesięcy jestem szczęśliwie żonaty (żona jest Azjatką). Poznałem życie tak w Polsce, jak i w Australii. Ponieważ wy życie w Polsce też znacie, to postanowiłem, że na łamach Interia360.pl popiszę wam trochę o tym, jak jest w Australii, zwłaszcza że wielu z was pewnie kiedyś tu było, może nawet teraz jest albo może kiedyś wyjedzie. interia360.pl/artykul/a-moze-australia,1248 Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 rooboy i kralik11.. odpocznijcie, prosze. 02.06.09, 17:44 Nie dawajcie satysfakcji gnojkom typu junkier czy presentation!... obejrzjcie i usmiechnijcie sie !!!!! www.youtube.com/watch?v=TkMh-WaWMJo Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: rooboy i kralik11.. odpocznijcie, prosze. 02.06.09, 17:47 mg.2005 napisał: > Nie dawajcie satysfakcji gnojkom typu junkier czy presentation!... > obejrzjcie i usmiechnijcie sie !!!!! > www.youtube.com/watch?v=TkMh-WaWMJo Rooboy jest gnojkiem typu junkier czy presentation1, wiec brak reakcji na partyjne PiSdziolki rooboy'a, to tak, jak przytakiwac presentation1, czy junkrowi...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: piczku, nie krec,tylko odpowiedz na proste py 02.06.09, 17:50 Ja tobie PiSglowku pierwszy zadalem konkretne pytanie dotyczace dyskutowanego tematu, wiec odpowiedz na nie, a jezeli za glupi na to jestes, to zamilcz, bo swoimi gowniarskimi odzywkami o "piczku" i maturze (ktorej jak sam przyznales nigdy nie zdales) robisz sam z siebie posmiewisko i skonczonego debila...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD No to dawaj rooboy, jakie pytanie padlo do prezydenta twojego, kochanego i tak bardzo podziwianego...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: piczku! 02.06.09, 17:56 Na nic wiecej cie przyglupie nie stac, niz na upaprana mordke pelna piczka...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy wystarczy zawolac: piczku 02.06.09, 17:59 a ten juz waruje u nogi... czekaj tam grzecznie, teraz ide spac, a ty siedz tam, bo nigdy nie wiesz, kiedy moge cie zawolac... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: wystarczy zawolac: piczku 02.06.09, 18:06 rooboy napisał: > a ten juz waruje u nogi... > > czekaj tam grzecznie, teraz ide spac, a ty siedz tam, bo nigdy nie > wiesz, kiedy moge cie zawolac... Czytajacy twojego piczka uzytkownicy forum, nie widza mnie przy twojej nodze, tylko rooboy'a, skonczonego PiSiego debila nie potrafiacego zrozumiec tekstu pisanego, nie umiejacego odpowiedzec na zadane mu pytanie i co najzabawnieksze, gowniarza w wieku podrostka napierniczajacego lbem o lawke szkolna, bo taki poziom soba i swoim piczkiem przyglupie prezyntujesz...;DDDDDDDD Teraz idz spac, musisz byc bardzo zmeczony po pracy, mycie garow moze nie jest zbyt ambitnym zajeciem, ale tez wymaga snu...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś