ergo12 08.06.09, 13:30 Sądzi się o Polakach w Europie że są tworem szatana,coś w tym jest! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Zabił Brytyjkę, bo "zmusili go do tego kosmici" 08.06.09, 13:30 szoda, że kosmici nie zmusili go do samobójstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
44bratjoka Zabił Brytyjkę, bo "zmusili go do tego kosmici" 08.06.09, 13:31 Rozwala mnie tutejsze prawodawstwo karne. 12.5 rok za morderstwo, kolejna sprawa, w ktorej wyrok ma sie nijak do popelnionego czynu (przypomina sie sprawa Dziecka Petera)... Odpowiedz Link Zgłoś
alik666 Re: Zabił Brytyjkę, bo "zmusili go do tego kosmic 08.06.09, 13:54 44bratjoka napisał: > Rozwala mnie tutejsze prawodawstwo karne. 12.5 rok za morderstwo, kolejna > sprawa, w ktorej wyrok ma sie nijak do popelnionego czynu Jak wyjdzie wcześniej, znowu będzie stanowił zagrożenie, dzięki czemu system będzie się dalej kręcił. Gdyby go zabić od razu albo w obronie własnej, dużo ludzi straciłoby pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
annniii Taak... 08.06.09, 14:11 Ja też myślałam, że w Polsce mamy najbardziej pobłażliwe prawo... Odpowiedz Link Zgłoś
jana1984 Zabił Brytyjkę, bo "zmusili go do tego kosmici" 08.06.09, 13:57 Boze, gdzie te Brytyjki maja oczy?! Czy az tak zalezy im na sexie, ze wiaza sie z kryminalistami? Przeciez na pierwszy rzut oka, bez przygladania sie mozna stwierdzic, ze ten facet ma twarz przestepcy. W wiekszosci mezczyzni wyjezdzajacy do W.B. to uwczesni przestepcy lub majacy problemy z prawem i poprzez swoja kartoteke niemogacy znalezc pracy w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
sportif ej, no nie przesadzaj 08.06.09, 14:11 ja mam czystą kartotekę a mieszkałem w UK przez ostatnie 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
jana1984 Re: ej, no nie przesadzaj 08.06.09, 14:28 W wiekszosc nie oznacza, ze wszyscy :) Ale nie powiesz mi, ze nie mam racji... Odpowiedz Link Zgłoś
habibi888-pl Re: ej, no nie przesadzaj 08.06.09, 17:48 Mieszkam tu ponad 5 lat poznałem tylko w swojej miejscowości i w pracy ze 150 osób i tylko o dwóch wiem, że miały jakieś problemy z prawem. Prawie każda jana jest poj...ana. Też mam rację. jana1984 napisała: > W wiekszosc nie oznacza, ze wszyscy :) > Ale nie powiesz mi, ze nie mam racji... Odpowiedz Link Zgłoś
margla.m01 Re: Zabił Brytyjkę, bo "zmusili go do tego kosmic 08.06.09, 14:23 "Uwczesni przestepcy" masz problemy z pisaniem i czytaniem prawda? Wrzuc sobie ulubiony serial i niczego wiecej nie pisz, bo nie ogarniasz rzeczywistosci. W wiekszosci kobiety wyjezdzajace do W.B. to.... spytaj miejscowych-przyjemnie ci???Kazdego czlowieka trzeba traktowac indywidualnie jezeli tego nie rozumiesz to po prostu zal i litosc... Odpowiedz Link Zgłoś
jana1984 Re: Zabił Brytyjkę, bo "zmusili go do tego kosmic 08.06.09, 14:32 Wez...Nie jest mi przyjemnie, bo nie mieszkam w W.B. Nie wszyscy wyjechali z Polski w poszukiwaniu pracy. Skoro w W.B. tak wszystko fajnie jest to skad maja tyle problemow? Dlaczego Polacy zabijaja? (Nie jest to pierwsze zabojstwo z udzialem Polaka w W.B.) Skad te niechciane ciaze u nastolatek? Dlaczego kobiety po 40-stce, 50-tce, a nawet 60-tce wiaza sie z malolatami? Dlaczego chodza na dyskoteki, imprezy z odslonietymi cyckami, brzuchami, emanujac swoje stare cialo? Na te pytania mysle,ze malo kto bedzie umial odpowiedziec sensownie... Odpowiedz Link Zgłoś
ilonka45 Re: Zabił Brytyjkę, bo "zmusili go do tego kosmic 08.06.09, 15:13 Zadajesz mnostwo glupich pytan, ktore nie maja nic wspolnego z tym artykulem, koles nie wyglada ciekawie, ale na nienormalnego tez nie. Rozum zzarty przez gorzalke i tyle, a co do elementu to sie mylisz, spotkalam mnostwo uczciwych i ciezko pracujacych Polakow, gazeta niepotrzebnie rozdmuchuje sprawy typu: on Polak, ona Brytyjka lub na odwrot, historia jakich duzo niestety, pewnie napisano o niej w jakiejs lokalnej gazecie. W Polsce nikt nikogo po gorzalce nie zabil, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
jana1984 Re: Zabił Brytyjkę, bo "zmusili go do tego kosmic 08.06.09, 15:23 Pytania sa retoryczne. Nikt jednoznaczenie nie potrafi na nie odpowiedziec. I sa one jak najbardziej na temat, poniewaz zazwyczaj w taki sposob (dyskoteki, bary) plec meska poznaje zenska. A potem sa tego skutki. Przyznam Ci racje, co do zabojstwa po alkoholu w Polsce. Ale dlaczego zdarza sie, ze to wlasnie Polacy zabijaja najczesciej, a nie np. Niemcy, Francuzi, Portugalczycy czy Hiszpanie? Odpowiedz Link Zgłoś
habibi888-pl Re: Zabił Brytyjkę, bo "zmusili go do tego kosmic 08.06.09, 18:02 O czym ty bzdurzysz? Jakie odsłonięte cycki. Skąd masz takie wiadomości o UK, tłumoku? Z radia co ma ryja? Słyszałem o paru zabitych Polkach i Polakach, a jestem na miejscu, ty widocznie przebijasz mnie sprawdzonymi newsami z magla. Idź i pooglądaj sobie "M jak miłość" i nie zabieraj głosu w sprawach, o których nie masz pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Bo UK to nie kraj islamski. 08.06.09, 18:46 Masz odpowiedz na swoje glupie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Masz dwadziescia piec lat? 08.06.09, 18:48 Typowe dla tego wieku (choc nie u wszystkich) jest nazywanie ludzi 40-letnich, czy 50-letnich staruchami, ale oni tez chca sie cieszyc zyciem. Pamietaj kobieto, ze tez bedziesz miala 40 i 50 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
ilonka45 Re: Masz dwadziescia piec lat? 10.07.09, 12:40 Przeciez mentalnie to Jana (hehehe) ma osiemdziesiatke, cytuje: gdzie plec zenska poznaje plec meska? heheheheheheh, kto tak dzisaj pisze???? A co do starych bab, to zycze ci kochana, zebys wygladala, majac 20 jak ja wygladam majac 40... Masz racje, tylko grzesznicy chodza na dyskoteki, porzadni ludzie, tacy jak ty, poznaja przyszlych mezow na kolkach rozancowych, ew kursach robotek na drutach i szydelkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: ergo12 08.06.09, 14:29 ergo12 napisał: > Sądzi się o Polakach w Europie że są tworem szatana,coś w tym jest! A ty musisz byc tworem super antypolskiego idioty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chuleton Zabił Brytyjkę, bo "zmusili go do tego kosmici" 08.06.09, 15:03 DObrze ze beda u siebie karmic morderce przez minimum 12 lat.. ale poco potem wyeksportuja do polski kryminaliste?? Niech go tam sobie zatrzymaja.. nie potrzeba nam tu mordercow.. Odpowiedz Link Zgłoś
habibi888-pl Re: Zabił Brytyjkę, bo "zmusili go do tego kosmic 08.06.09, 18:06 To może od razu wysłać go do Polski i niech tam odsiaduje cały wyrok. Przecież na to zasługuje. Polak, katolik. chuleton napisał: > DObrze ze beda u siebie karmic morderce przez minimum 12 lat.. ale > poco potem wyeksportuja do polski kryminaliste?? Niech go tam sobie > zatrzymaja.. nie potrzeba nam tu mordercow.. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody2009 Zabił Brytyjkę, bo "zmusili go do tego kosmici" 08.06.09, 18:58 jakoś mi sie nie chce wierzyc w tych kosmitow, przeciez gdyby go odwiedzali to ta kobieta musialaby ich zauwazyc, juz predzej bym powiedzial ze opanowal go jakis demon Odpowiedz Link Zgłoś
cosczegoniebylo Po odbyciu kary Polak zostanie deportowany do ojcz 08.06.09, 22:41 Po odbyciu kary dożywotniej? Nielogicznie napisany ten artykuł. Wyborcza, weź się w garść i zrób porządek z tymi studentami-dziennikarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
kingstonny Zabił Brytyjkę, juz skazany, ale nadal anonimowy 08.06.09, 22:55 Skazany bandyta, ale dla polskiego spoleczenstwa nadal anonimowy. To jest dopiero geniusz polskiego wymiaru sprawiedliwosci. Tylko w Polsce skazany bandyta moze sie chowac pod plaszczykiem bzdurnego prawa. Takie prawo to posmiewisko. Zaden demokratyczny kraj czegos takiego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
44bratjoka Re: Zabił Brytyjkę, juz skazany, ale nadal anonim 09.06.09, 13:33 Tutaj masz racje, powinni podawac ich dane do publicznej wiadomosci, jak to sie dzieje w UK. Inna sprawa, ze w Polsce On nie dostalby dozywocia z 'parolem' po 12 latach!! Moge tutaj wiele innych wyrokow, ktore w Polsce nie moglyby miec miejsca... ale to na dluzsza rozprawe. Cd. anonimowosci skazancow, wystarczy wejsc na brytyjskie serwisy... Odpowiedz Link Zgłoś
alik666 a co miał powiedzieć, może:... 10.07.09, 12:51 ... zostałam zaszczuta i jestem w ciąży... ? Odpowiedz Link Zgłoś