jan3211 08.06.09, 16:58 Napoleon "ruszył" konceptem i wyszła kolejna bzdura. Jednak czas na odpoczynek w sanatorium . Pan Kaczyński musi zejść ze sceny i dać miejsce dla młodszych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kronopio77 I to tyle, jesli chodzi o szanse Zera na prezydent 08.06.09, 17:07 prezydenturę :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynksi A więc Ziobro zostanie wyiebany z I Kręgu a Mułsra 08.06.09, 17:08 lczyk z III... Odpowiedz Link Zgłoś
kazyga Ziobro, weź się za języki, a nie za PiS 08.06.09, 17:16 W kuluarach Europarlamentu: anglik po angielsku do Ziobry " Panie Ziobro, to Pan jest tym słynnym polskim zerem? Ziobro też po angielsku z anielskim uśmiechem na twarzy " o yes, yes, yes" Odpowiedz Link Zgłoś
przemek05 Re: Jakis jezyk obcy musi znac, 08.06.09, 17:23 ...bo ma, o ile sie nie myle, doktorat, a egzamin z jezyka obcego stanowi czesc egzaminu doktorskiego. Czy jednak pan Kaczynski ma wystarczajace kompetencje w tej dziedzinie, aby oceniac innych? Odpowiedz Link Zgłoś
levy Re: Jakis jezyk obcy musi znac, 09.06.09, 09:06 przemek05 napisał: > ...bo ma, o ile sie nie myle, doktorat, a egzamin z jezyka obcego > stanowi czesc egzaminu doktorskiego. Zero i doktorat??!! Przecież ledwo magistra prawa zrobił ale aplikacji już chyba nie - może był tak beznadziejnie słaby, że na żadną praktykę się nawet nie załapał. Ale może zna rosyjski? :) Ma 39 lat czyli jeszcze się łapał na jego obowiązkową naukę w szkole (ja jestem młodszy i miałem i w podstawówce i liceum). Tylko wtedy dogada się co najwyżej ze starszymi wiekiem posłami z byłych demoludów. Odpowiedz Link Zgłoś
taxi.wroclaw Ziobro, weź się za języki, a nie za PiS 08.06.09, 17:49 Jak można delegować do pracy magistra bez znajomości języka. Przecież ten człowiek przez rok czasu będzie kompletnie bezwartościowy. Nawet jak dzisiaj zacznie zgłębiać arkana angielskiej mowy, to zanim przełamie bariery i zacznie rozumieć język potoczny, to przez kilka tygodni będzie miał problem z kupnem bułki na śniadanie. Przerażająca (porażająca) jest nieodpowiedzialność tych co desygnują na reprezentantów kraju ludzi nie mających podstawowych kwalifikacji, do wykonywania określonej funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Ziobro, weź się za języki, a nie za PiS 08.06.09, 21:38 Jak nie ma podstawowych kwalifikacji? Przecież namaszczenie przez prezesa wystarcza za wszelkie kwalifikacje. A na poważnie, to masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
aqq315 Re: Ziobro, weź się za języki, a nie za PiS 08.06.09, 22:11 ma rację, ale należy też pomyśleć o zatrważającej głupocie ludzi na zero głosujących. Wydawało by się, że Kraków to miejsce ludzi inteligentnych i wykształconych, a wybrali takiego tłumoka niegramotnego... Przecież wiedzieli, do jakiej pracy go wysyłają. Odpowiedz Link Zgłoś
sherman-doberman Re: Ziobro, weź się za języki, a nie za PiS 08.06.09, 22:08 akurat w Brukseli angielski nie jest potrzebny, aby kupić bułki. wystarczy francuski. Tylko czy ten Z. zna francuski? Zresztą na migi też można - w Chinach udało mi się robić zakupy bez znajomości chińskiego, Tylko że o polityce nie dyskutowałam! Odpowiedz Link Zgłoś
w_u_j_e_k To lepiej, że nie zna języków 08.06.09, 22:53 Tak sobie myślę, że to lepiej, że Z. nie zna języków. Wstyd będzie mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekviki Ziobro, weź się za języki, a nie za PiS 08.06.09, 18:17 Ktorej kategori jest były premier, Prezes PiS Jarosław "Porażka"Kaczyński?mały,zakompleksiony kurdupel moze byc tylko 4 kategori!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Ziobro, weź się za języki, a nie za PiS 08.06.09, 20:25 wojtekviki napisał: > Ktorej kategori jest były premier, Prezes PiS > Jarosław "Porażka"Kaczyński?mały,zakompleksiony kurdupel moze byc > tylko 4 kategori!!! ------------------------ ten jest pozaklasowy.... inaczej odpad Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Prezes ma rację! 08.06.09, 18:22 Ziobrze faktycznie niewiele wychodzi. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Ziobro, weź się za języki, a nie za PiS 08.06.09, 18:35 "Równouprawnienie" języków narodowych w UE to metoda na tolerowanie półinteligentów z "Nowej Europy" w celu łatwiejszej manipulacji nimi przez półinteligentów ze Starej. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Zero przecież zna francuski (chociaż nie język!) 08.06.09, 18:42 O co chodzi zatem panu prezesowi, że tak dogryza temu ulubionemu gogusiowi podkrakowskich moherów? Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Ojcowskie rady Jarosława K. 08.06.09, 18:44 Kaczyński ... najpierw naucz się po polsku mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Ojcowskie rady Jarosława K. 08.06.09, 21:40 Daj człowiekowi spokój, przecież dla niego to język obcy. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Kaczyński dobrze poradził Ziobrze 08.06.09, 19:10 To oczywiste, że Ziobro powinien opanować angielski biegle. A Ziobro dobrze poradził Kaczyńskiemu - powinno się dokonać ewaluacji prowadzonej kampanii wyborczej. Obie opinie są ważne i konstruktywne. Odpowiedz Link Zgłoś
aussie1inc Ziobro, weź się za języki, a nie za PiS 08.06.09, 19:15 Bezczelnosc Ziobry przekracza wszelkie granice. Juz po raz drugi w wyborach zdobyl ponad 100 tys. wiecej glosow niz geniusz z Zoliborza. Teraz mysli ze takie wyniki pozwalaja mu na krytyke partii, ktorej jedynym przywodca jest powszechnie umilowany Jaroslaw Kaczynski, genialny strateg, ogromny maz stanu, ojciec zalozyciel. To prawda, ze przez krotki czas pan Ziobro cieszyl sie osobistymi wzgledami prezesa, ze laczyla ich ta idea calkowitego poswiecenia dla partii, przez co zycie osobiste, w tym malzenstwo z kobieta jest wykluczone. Jak pamietamy, brat geniusza, Jego Nabzdyczonosc wkroczyl zdecydowanie do akcji i romans zostal przerwany. Geniusz z Zoliborza znany jest ze swojej laskawosci, dobrotliwosci. Wiadomo, ze trudno wyprowadzic go z rownowagi i nie jest pamietliwy. Ale tej niesamowitej dobroci nie mozna wykorzystywac, a - niestety - niejaki Ziobro dopuscil sie tej zbrodni. Bez zgody meza stanu pozwolil sobie na krytyke i to nie np. rzadu czy premiera, co byloby mu wybaczone, ale na krytyke funkcjonowania calej partii PiS!!! Na razie Jaroslaw dobrotliwy ograniczyl sie tylko do delikatnych uwag, ale jak znam zycie, za chwile Ziobro i jego grupa rozlamowa dostana lekcje na jaka zasluzyli. W koncu trzeci blizniak L. Dorn wylecial z PiS za mniejsze przewinienie, a byl Trzecim Blizniakiem, a nie kandydatem na Osobistego Wybranca. Oj Ziobro, zle skonczysz i nawet Bruksela cie nie uratuje. I tak powinno byc - bezczelnosci Jaroslaw Wielki tolerowac nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Ziobro, weź się za języki, a nie za PiS 08.06.09, 19:18 Mylisz się. Ziobro nie jest typem karierowicza, dla którego wspólny projekt PiS nie ma znaczenia. Podobnie jak Kaczyński. Jestem pewna, że się dogadają. Oboje po części mają rację. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek znowu wygłup anwada :)) 09.06.09, 07:22 anwad napisała: > Mylisz się. Ziobro nie jest typem karierowicza Hehehe... > Oboje > po części mają rację. Przez grzeczność nie pytam, którego uważasz za kobietę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Ziobro, weź się za języki, a nie za PiS 08.06.09, 19:52 Co po co PiS wystawiało Ziobrę, skoro on, nie znając języków, jest teraz posłem IV kategorii. Kaczyński nie wiedział co robi? Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Ziobro, weź się za języki, a nie za PiS 08.06.09, 21:49 Zapewniam cię, że wiedział. Wyśle się takiego na placówkę do Brukseli i mamy spokój. A tak to będzie myślał, radził jak dzisiaj, podkopywał autorytet umiłowanego przywódcy. A kto wie czy nie ma aby myśli by zająć jego miejsce w PiSie. Na żaden z tych luksusów Jaro nie może sobie pozwolić. Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka707 Re: Ziobro, weź się za języki, a nie za PiS 08.06.09, 22:52 Ale jeśli Zbigniew do nauki się przyłoży i język opanuje, cóż z niego będzie za konkurent dla miłościwie panującego... Ten to na spotkaniach międzynarodowych pokazuje tylko stan swojego uzębienia i poklepuje po pleckach - do konwersacji bezpośredniej jeszcze nie doszedł, a już trzy lata ma okazję spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Zbig, 09.06.09, 21:36 Tak tylko, jak ZZ dostał takie poparcie, to za bardzo Jarowi może wyrosnąć, bo będzie miał ochotę na władzę. Teraz tak naprawdę mogą się zacząć kłopoty JK. Partia jest niepopularna z powodu braci. A mogłaby być popularna z powodu ZZ. Wszyscy sobie w partii to uświadomią bo też mają ochotę na stołeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
altmagus Ziobro to dlatego twoi red-epto-zyści na forum GW 08.06.09, 19:53 Ziobro to dlatego twoi red-epto-zyści na forum GW klikali usuń wszystko co dotyczyło języków obcych. Zawistni jesteście nawet o babcię w niebie, że zna język obcy i też wnioskowaliście usunąć. Ocena waszego postępowania jest jednoznaczna! Oto tekst tak drażliwy dla PiS. Badciu,dziadku głosujcie w niebie,urna w potrzebie! www.youtube.com/watch?v=3ndJ42EjFmU&feature=channel El ECO To do tej melodii. Babcia Niemka, dziadek Polak. Współczesna "Bandoska". Czy, czyżby ja tylko tak mam? Jak ja stanę u nieba bram? Język polski ja tylko znam? Z babcią nawet nie pogadam? Dziadek to Polak, a babcia Niemka. Dziadek to Polak, a babcia Niemka. Dziadek to Polak, a babcia Niemka. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Czyżby ja tylko tak mam? Jak ja stanę u nieba bram? Język polski ja tylko znam? Czy ja ze swą babcią nawet nie pogadam? Czy ja ze swą babcią nawet nie pogadam? Nie tak prosta jest prawda, bo moja babcia język ten zna. Bo moja babcia język ten zna. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Czyżby ja tylko tak mam? Jak ja stanę u nieba bram? Język polski ja tylko znam? Odczytuję ten przekaz od babci do wzięcia. Miłość, życzliwość płynie z babcinego zdjęcia. Odczytuję ten przekaz od babci do wzięcia. Miłość, życzliwość płynie z babcinego zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
rdabr Kaczyński to stary wyga 08.06.09, 21:15 Kaczyński wie jak postępować z ludźmi którzy usiłują za bardzo wybić się przed szereg. A Ziobro jest jeszcze młody, i wiele rzeczy mu się jeszcze wydaje. Gubią go - naiwność i młodzieńcze ideały. Nie poznał się jeszcze na zawiłościach układów wokół Prezesa. Oby tylko lądowanie miał nie nazbyt twarde. Odpowiedz Link Zgłoś
sabrilla Re: Kaczyński to stary wyga 08.06.09, 23:07 Nie poznał się? Przez tyle lat? Pewnie ma po prostu dość, bo cokolwiek o nim nie powiedzieć, jest ambitny i niegłupi. Dostawało mu się na tym forum chyba bardziej niż jego szefowi. A jak tak odpuścić emocje to chyba był to jedyny minister sprawiedliwości, który ów "wymiar" chciał nieco przewietrzyć. Co biorąc pod uwagę nasze do tegoż zaufanie chyba nie było takie głupie. Tu można elaborat napisać o jego wpadkach i błędach, ale czy przypadkiem jak ktokolwiek jak miał wziąć łapówkę to się trzy razy nie zastanowił, kto inny próbował otworzyć młodym ludziom dostęp do zawodów prawniczych? Dla jasności: nie jestem zwolenniczką PiS. Nie głosowałam na nich w żadnych wyborach i pewnie nie zagłosuję (zwłaszcza jeśli szefem wciąż będzie Jarosław K.). rdabr napisał: > Kaczyński wie jak postępować z ludźmi którzy usiłują za bardzo wybić się przed > szereg. A Ziobro jest jeszcze młody, i wiele rzeczy mu się jeszcze wydaje. > Gubią go - naiwność i młodzieńcze ideały. Nie poznał się jeszcze na > zawiłościach układów wokół Prezesa. Oby tylko lądowanie miał nie nazbyt twarde. Odpowiedz Link Zgłoś
mondovi Re: Kaczyński to stary wyga 09.06.09, 00:07 > A Ziobro jest jeszcze młody, i wiele rzeczy mu się jeszcze wydaje. > Gubią go - naiwność i młodzieńcze ideały. takie jak: ten pan już nigdy nikogo nie pozbawi życia Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Lepiej zeby do szkoly mial pod gorke, 08.06.09, 21:44 i nie uczyl się jezykow obcych. To przynajmniej nie będzie bzdur w Brukseli opowiadał, i robil wstyd Polsce, jak ten jeden chętnie latający Kaczor. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_w Ziobro, weź się za języki, a nie za PiS 08.06.09, 22:24 Wysłali go do Brukseli bo myśleli że wysyłają go po brukselke. Teraz bedzie sie włoczył z tlumem pisowców i nosił za nimi teczki, bo co tu robic jak sie gadac nie umie. Odpowiedz Link Zgłoś
sabrilla Ziobro, weź się za języki, a nie za PiS 08.06.09, 22:54 Czyżby rozłam w PiS? Jeśli już Ziobro krytykuje (i słusznie zresztą)? Słyszałam ostatnio w Trójce wywiad z Michałem Kamińskim i szczęka mi opadła. Dziennikarka pytała o obchody czerwcowe i o prezydenta i PE. Kamiński praktycznie na żadne pytanie nie odpowiedział konkretnie, od razu na każde pytanie jechał w stylu "ale pan premier to ..." Czy naprawdę, nie da się nic powiedzieć o działaniach własnego obozu bez natychmiastowego odwracania kota ogonem i ataku na Tuska. No to czego można się dowiedzieć o PiS z takiej gadki? Nic o tym co proponują, co robią, tylko ze nienawidzą Donalda T. I co mnie to obchodzi? To jak oni chcą odnieść sukces z taką "komunikacją"? Nawet jeśli mają coś sensownego do powiedzenia, sensownych ludzi to wszystko ginie w tej durnej pyskówce. PS A że taki facet jak Ziobro nie zna chociaż angielskiego to swoją drogą szok. Odpowiedz Link Zgłoś
krakower Ziobro krytykuje kampanię, Kaczyński go karci 08.06.09, 22:55 Czekam na taki oto dialog: Ziobro do niemieckiego europosła: "kolegen helfen, my z majne bruder na bankiet gehen, bitte nas wpuścić". "Was?" - pyta europoseł. "Jawohl, mnie i brata" - melduje Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
klarneta Ziobro powinien znac jezyki. juz przed wyborami 08.06.09, 23:04 P.prezes, wyslal same lamagi do PE. Odpowiedz Link Zgłoś
positum Ale bedzie niedługo ubaw na YOU TUBE - Ziobro mówi 08.06.09, 23:05 PO ANGIELSKU !!! I sam tego chciał! Naprawdę współczuję temu groteskowemu gostkowi. To będzie ubaw w stylu Zulu Gula. Bielan pewnie rączki już zaciera i napuszcza swoich internetowych opluwaczy. Zaczynam doceniać dalekowzroczność Krakusów. To prawdziwi performersi są. Jak Pan Bóg chce komuś dokuczyć to spełnia jego życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sabrilla Re: Ale bedzie niedługo ubaw na YOU TUBE - Ziobro 08.06.09, 23:14 Oj, coś czuję, ze tych ubawów więcej będzie... No dobra, Huebner (Danuta) spoko, Sariyusz-Wolski i graefin von Thun pewnie też. Ale reszta? A swoją drogą patrzcie jak to jest, my Polaki szaraki :-))), żeby dostać dobrą pracę na ogół musimy umieć się dogadać, maila napisać i przeczytać przynajmniej po angielsku. A tak naprawdę zwykle musimy umieć pogadać o d.. Maryni plus o naszych "branżowych" sprawach. A taki europoseł, który będzie zarabiał ciężka kasę nie musi... Odpowiedz Link Zgłoś
positum Re: Ale bedzie niedługo ubaw na YOU TUBE - Ziobro 08.06.09, 23:29 Nie wiem jak inni - ale co do Ziobry to mam intuicję, że będzie śmieszniejszy od Jasia Fasoli. Chociaż chyba bardziej w stylu Borata. Dusza mi się weseli. Nie mogę się doczekać na pierwsze jego wystąpienia na forum albo chociaż w kuluarach... Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Ziobro; Jaka szkole skonczyl ze niezna zadnego jezyka? 09.06.09, 04:32 Szkole pastucha, gdzie ryczał tylko na owce?. No nie wiem, nawet gdyby tylko mnial skończone 8 klas, to juz jeden język musi chwycić. No zgoda w kursach specjalnych moze byc roznie. Przykładowo, Szefunio PISu, z obcymi jezykami to mial tylko do czynienia, "przy całowaniu kochasiów". Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Hau du ju du, Jarek? 09.06.09, 06:14 jor inglisz is wery najs.......... Odpowiedz Link Zgłoś
kukimonster-online Niech się bambus języka uczy!!! 09.06.09, 13:40 Niech się bambus języka uczy!!! Niech się ku.. wa uczy!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś