aunap Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 09.06.09, 06:09 Przykre to że młodzi mają tak mało kultury ale to szkoła współczesna jest. A swoją drogą to PO jest mi nie mile widziana. Odpowiedz Link Zgłoś
kastor102 Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 09.06.09, 06:13 Jeżeli bojówki PO przystąpiły do totalnej wojny z nami to my PO totalnie zniszczymy. Lać wszystkich z PO posłów i sympatyzantów o każdej porze dnia i nocy w każdym miejscu.To samo dotyczy pejsatych z GW jak i bolszewików z TVN. Godzina X wybiła, śmierć zdrajcom. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlik744 Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 09.06.09, 06:30 a i dobrze jej tak, fałszywa cypa Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 09.06.09, 06:31 Jesli skopali ja mlodzi mezczyzni to nie poszlaby sama do szpitala na obdukcje i nie wrocila zaraz do domu. Po takiej "operacji" napisaliby np.znaleziono ja na ulicy nieprzytomna lub cos w tym stylu. Traktuje ten "news" jako jeszcze jeden spot PiSu,teraz powyborczy... Naleze do tej grupy wiekowej,ktora w wiekszosci glosowala na PiS.Ja wylamalem sie z tej grupy i glosowalem na PO wbrew swojej woli,bo glosowalem przeciw PiS-owi a to byl jedyny sposob.Mozna bylo jeszcze oddac glos na SLD,ale napisali,ze ich kandydat ma marne szanse wiec nie chcialem zmarnowac glosu. Wezcie to pod uwage w swoich opiniach.Takich wyborcow jak ja bylo napewno wielu,wiem to z rozmow z kolegami emerytami.... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Mlodziezowki PO w akcji........... 09.06.09, 06:36 Za swoja prace, oraz poparcie polityczne jakie udzielila PiS , Anna Cugier Kotka, zostala pobita.Dodam ze nie mialo to miejsca na Bialorusi,czy w Rosji.Nie zdarzylo sie to , w bylej republice Zwiazku Radzieckiego.Zdarzylo sie to, w stolicy Polski-Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 nie ośmieszaj się , głupolu... bo zwyczajnie wstyd 09.06.09, 07:16 gó_wno a nie pobita... widziałem ją w TV wczoraj i nie wyglądała nawet na dotkniętą... a cóż dopiero "brutalnie pobitą i skopaną" czy wy idioci pisowi mieliście kiedyś okazję dostać lanie? wiecie jak człowiek pobity wygląda? pewno tylko w TV, z keczupem na gębie.. otóż ta cięzko "zmaltretowana" pani nie miala ani jednego siniaczka.. ani opuchlizny być moze jakiś debil ją zwymyślał... i wszystko być może otoczyła ją grupka nasłanych przez kurskiego kretynów... i troche babę wytarmosili, ale tak, coby krzywdy nie robić partia ktora wysyła posłance kochanka do łożka, żeby ją udupić jest zdolna do wszystkiego partia, ktora probuje wyborczo grać śmiercią porwanego Polaka może zrobić wszystko... wszak w Warszawce szukano bomb, żeby Lechowi pomóc... a pozniej sprawa od razu "przyschła" mysle, ze bylo tak: pis chcial to spreparować i zagrać tą sprawą... ale po wpadce z ujawnieniem raportu ws. Stańczaka wycofali się... bo powszechnie zostali potępieni i tyle :) a.. pispospolita pisze, ze to bylo w piatek... a pani kotka-psotka mowi o sobocie.. to znaczy, ze rzepa już w piatek wiedziala, ze ta pani zostanie "bestialsko" pobita? presentejszyn, jestes pisdziackim debilem na uchodźctwie... ale chyba nawet ty widzisz tu sprzecznosc, co? widzisz, prawda? no powiedz, ze widzisz..:) Polak-ateista ps1. czemu o niczym nie wie policja? bo byloby śledztwo i mogłoby doprowadzić do prowokatorów! a tak mozna pomawiać i robić zadymę na forum GW:) ps2. zasada "cui bono" - Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach *** co za dres *** 09.06.09, 07:27 wow... " czy wy idioci pisowi mieliście kiedyś okazję dostać lanie?" - a co? Korci Cie? znajdziesz jakiegos pisowca by mu dolozyc? "być moze jakiś debil ją zwymyślał... i wszystko" ... i dlatego miala obdukcje w szpitalu? wiesz co to jest obdukcja? Moze myslales, ze to pogadanka przy kawie? "być może otoczyła ją grupka nasłanych przez kurskiego kretynów" - tylko debil mogl to napisac... " pis chcial to spreparować i zagrać tą sprawą"... wow... Stanczak przycichl juz przed czwartkiem ale nie przeszkadzalo to jeszcze w piatek, tak z rozpedu, pobic aktorke? Niezle kombinujesz. co za dres. Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach *** Takim samym jak reszta ale mam awarie *** 09.06.09, 07:42 Mam awarie: zamiast szczekac na PIS jak kundel i w slowniku obelg wyszukiwac zdania pod adresem PIS i kaczynskich zaczalem wreszcie sam myslec. Ale moze jakis siepacz z PO naprawi mnie niebawem ciosem w morde. Odpowiedz Link Zgłoś
topcom1 Re: ..Mlodziezowki PO w akcji........... 09.06.09, 09:06 Towarzyszu Brudziński nie idźcie tą drogę bo znowu się ośmieszycie jak wczoraj rano z Olejniczakiem (,,nawet wylaszczenie mu nie pomogło"-a jednak pomogło ośle).Proponuję komisję śledczą z przewodniczacym Kurskim na czele który ją zna (aktoreczkę) jak mało kto Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Mlodziezowki PO w akcji........... 09.06.09, 09:28 Posmiej sie troche.A standarty polityki PO mozna oceniac jako standarty bialoruskie.I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Mlodziezowki PO w akcji........... 09.06.09, 09:29 Zreszta pamietam wypowiedzi na tym oum, gdy ukazala sie w spocie.Niejeden chcial z Was ja zabic.I taka jest prawda.Policja powinna przesledzic forum Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Mlodziezowki PO w akcji........... 09.06.09, 09:30 forum-sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
jjwp Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 09.06.09, 06:43 Na filmie ze sztabu wyrorczego PIS z niedzieli, który emitowała TVN24 w poniedziałek, widać tę panią uśmiechniętą, wyluzowaną... Myślę, że pobicie to zmyłka, wymyślona przez drugi szereg PISowskich "spinek", być moze z aprobatą zainteresowanej. Sprawa powinna być szczegółowo wyjaśniona - jeżeli było pobicie, kopanie; jeżeli była zmyłka; jeżeli "ktoś" wpuścił tę informację do mediów dla polityki. WPrawdzie informacja żyje tylko jeden dzień, jutro wyprą ją następne, ale warto w tej sprawie uruchomić śledczych. Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach *** !!! zorganizujmy marsze milczenia !!! **** 09.06.09, 06:53 Poki jeszcze mozna wychodzic na ulice z innymi pogladami, poki nie jest za pozno. Zorganizujmy marsz milczenia w Warszawie i innych okregach. POkazmy, ze nie godzimy sie na totalitaryzm i bandyctwo polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Rzeczpospolita 09.06.09, 07:05 Nie można się wyśmiewać z nazwisk, nie można się śmiać z aktorek, paskudnych bab, strasznie to wszystko nudne się staje. Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach *** wyborco PO - dres włoz *** 09.06.09, 07:16 zobaczcie jak wielu was jest. I jaka macie sile. doslownie. Razem bedzie Wam sie zylo jeszcze lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
danwrc1 Zapewne Pobiła ją banda osoby o ksywie Donek 09.06.09, 07:17 bo oni tak zaprowadzają swoje porządki na mieście... ale policja powinna otrzymać żółtą kartkę za brak działań mimo iż były sygnały że coś może się stać Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni biedactwo 09.06.09, 07:24 a mówił tatuś, że w zyciu trzeba używać rozumu? Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 podobno Tusk je niemowlęta i popija krwią... serio 09.06.09, 07:30 wiec na pewno to on zlecił swoim siepaczom z NSDAPO skatowanie tej pani, ktora tylko cudem uszła z życiem, ocalona przez dzielnych "prawdziwych" Polaków z podziemnej (reżim Tuska na inne nie pozwala!) grupy operacyjnej Kurskiego, ktora ochotniczo pełniła wartę pod jej domem... PIS musi zejść do podziemia i stamtad prowadzić walkę o Polskę, która jak powszechnie wiadomo nieważna jaka będzie, byle była katolicka... a reżim w końcu upadnie jak wszystkie inne tu następują w kolejności hymn, Bogurodzica, Boże coś Polskę i Rota łzy spływają po pełnej miłości dla umęczonej tuskowym reżimem twarzy jarosławy I wielkiej, na zawsze dziewicy... płaczem zanoszą sie także jego/jej wierni druhowie z jackiem konwojentem, karolem "meleksem" i elżbietą "cos tam, coś tam" na czele... brat jarosławy też płacze, ale z racji postępującej degradacji pod kopułą nie wie sam, skąd ten płacz... kurtyna! Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
piotr88 "Tusk je niemowlęta i popija krwią" 09.06.09, 07:43 Czyżbyś sugerował że tusk to żyd ?? Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 no przecież cała PO i GW to Żydzi:) nie wiesz? 09.06.09, 08:02 wszak "prawdziwi" polacy (mała litera świadomie) i "prawdziwie" polskie media wciąż nas informują, kto jest Żydem:) w "prawdziwej" polsce (mała litera świadomie) mozna być złodziejem i jest OK, można być pijakiem i jest OK, można lać żonę i też ujdzie... byle co niedziela isc na mszę, grubasowi w kiecce dać 50 zł i w żadnym razie nie być Żydem:) Polak-ateista ps. ja nie mam zaszczytu być Żydem... Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach *** skoro tak piszesz *** 09.06.09, 08:06 nie wiedzialem, ale to co piszesz jest ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr88 "ja nie mam zaszczytu być Żydem" 09.06.09, 08:47 Ależ żaden problem ! Kradnij, oszukuj,zdradzaj, obrzezaj się i już jesteś żydem . Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 i np. dostań naukowego Nobla, co? 09.06.09, 08:48 wiesz, kmiotku antysemicki, że wśrod noblistów najwiecej jest Żydów własnie? pewno nie wiesz:) za to wiesz na 100%, ze Żydzi jedzą dzieci i smierdzą czosnkiem, co? :) banda katobolszewickich tępaków! Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
piotr88 "wśrod noblistów najwiecej jest Żydów " 09.06.09, 08:57 bo kradzież, oszustwo i zdradę opanowali do perfekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr88 Trudno walczyć z faktami 09.06.09, 09:19 nieprawdaż, parcholubysłupiesmrodu ? Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: podobno Tusk je niemowlęta i popija krwią... 09.06.09, 14:48 Ja też o tym słyszałem. Tusk jeździ po kraju czarną limuzyną i łapie małe dzieci, które później przerabia na macę. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach *** moze to byly ostatnie wolne wybory III RP? *** 09.06.09, 07:31 Nastepne beda tylko jesli sondaze PO beda dawac 100%. Conajmniej. A innym w ryj a nie mandat. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 tak:) a pozniej Korea Północna:) jasne.. heheh 09.06.09, 07:37 fajny z ciebie kretynek.. skad was pis bierze takich? jestes pryszczatym 17-letnim aktywistą wszypolskiej podkupionym do pisu? tak bredzisz, ze innego wyjaśnienia nie widze:) hehe idz, zmarszcz freda, wypij mleczko i do szkoły marsz... nie zabieraj glosu w poważnych sprawach:) Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach *** wczesniej Bialorus *** 09.06.09, 07:39 nie, nie zgadles. Ale skoro takie rozrywki szybko ci przyszly do zakutego lba to znaczy, ze sam je non stop uprawiasz. Tak bardzo kochasz PO, ze dla innych masz tylko piesci i oszczerstwa? Fajny elektorat... nowoczesny... Ale pieprzysz... Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 nie mogę uwierzyć w to co piszecie, i tyle.. 09.06.09, 08:07 trzeba naprawdę być skonczonym poyebem, żeby wierzyć, ze to Tusk nasłał dresów na tę kobietę... ma 50% w sondażach i robi coś takiego.. poza tym, specjalistami od prowokacji, podsłuchów, inwigilacji itp. są pisdzielcy, czego przykładów tu nie będe podawał, bo kazdy zna sprawę Sawickiej, Leppera, Kaczmarka itp... KGB-owsko, policyjne panstwo to pis chcial wprowadzić, ale dostał w porę po dupie... i tyle być moze to bylo całkiem przypadkowe zdarzenie, ale dlaczego by z tego nie skorzystac, prawda? hehe poza tym... pispospolita już w piatek wiedziala o pobiciu... a ta pani mowi, ze to się stało w sobote... gdzie wyniki obdukcji? widzialem ją wczoraj w TV, nie wygladała nawet na pchniętą... a cóż dopiero "bestialsko" skopaną:) uzywajcie mozgu pisdzielcy, wiem to u was problem, ale sprobujcie:) :) Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach *** nie rozumiesz *** 09.06.09, 08:13 Nie napisalem, ze Tusk zlecal to bezposrednio choc nie zaskoczyloby mnie to. Totalitarne zaciagi tej rudej kaczki sa coraz bardziej widoczne - zaczelo sie od propozycji przedluzenia kadencji sejmu poza rok 2011 w zwiazku z przewodniczeniem w UE (wbrew konstytucji, zobaczymy jak to sie skonczy). Potem byla chec wyslania komisji na uniwersystet jagiellonski itd itp. Bardziej chodzi o to, ze zacheceni tym co sie dzieje i stylem mowienia i krytyki opozycji (do czego i ty nalezysz jak patrzy sie na twoj styl) bandziory spod flagi PO czuja sie bezkarni i zaczynaja dawac w ryja temu kto sie z nimi nie zgadza. "poza tym, specjalistami od prowokacji, podsłuchów, inwigilacji itp. > są pisdzielcy," - a wlasnie, czy wiesz ile podsluchow znaleziono po rzadach PIS? a moze sa tak gleboko ukryte, ze jeszcze nie ma technik na ich znalezenie? To, ze pewne media krzyczaly o podsluchach nie znaczy, ze to bylo prawda. To panstwo PO jest UBekistanem KGBowskim, totalitarnym rezimem w ktorym coraz wiecej spoleczenstwa nie czuje sie bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 nie zagadasz faktów, towarzyszu pisowy, nie da się 09.06.09, 08:46 to kaczyński w imię zdobycia "władzuchny kochanej" doprowadził Polskę do podziału na MY i ONI i przynać mu trzeba, że zrobił to nawet lepiej od komuchów ustawił wszystkich po dwóch stronach: tu prawdziwi Polacy, a tu ZOMO itp... napuścił ludzi na siebie itp.. bo czymże jest ten wątek, co? komu zawdzięczamy takie jak ta "rozmowy" Polaków na forach? kaczynski karmi się nienawiścią. to jest chory koleś, powinien być leczony w trybie zamkniętym. zaszkodził społecznym relacjom w narodzie z egoistycznych pobudek. takie coś jak zaufanie spoleczne odbudowuje się latami, ale co tam... on wygrał wybory w 2005 i chcial wygrać w 2007 - reszta sie nie liczy, po trupach do celu! kaczynski wyznaje teorię: po nas choćby potop więc nie pieprz tu łaskawie o tuskowym KGB i tak dalej, bo Tusk to harcerz przy kaczyńskim Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach *** propaganda a nie prawda *** 09.06.09, 08:54 "komu zawdzięczamy takie jak ta "rozmowy" Polaków na forach?" - zdecydowanie "sympatykom" PO. Nawet najgorsi "PISowcy" nie wylewaja tyle pomyj i obelg. Nigdy tez wczesniej nie zdazylo sie, by Prezydent RP a takze owczesny Premier RP Kaczynski byli tak opluwani. I nie jestem duzym sympatykiem PIS, wiem, ze PIS wygral w 2005 roku tylko dlatego, ze obiecywal koalicje z PO. Wiem tez, ze klamal i w 2007 roku przestrzagajac, ze PO bedzie musialo rzadzic z SLD. Ale akurat gowniany styl na forach to dzielo siepaczy PO. To zaczelo sie dopiero po roku 2005.To fora takie jak te dziela polakow. Przeciez wczesniej Walesa tez dzielil Polske a jakos nikt mu tego nie wypomina. I kto sie karmi nienawiscia? Gdyby Kaczynski chcial wytoczyc procesy jak Palikot czy Michnik za znieslawienia to bylby miliarderem. Nie wiem skad u Kaczynskiego taka cierpliwosc. Kaczynski to aniolek przy siepaczach Tuska (Niesolowski, Palikot). tusk jest na tyle sprytny, ze trzyma jezyk za zebami bo zleca krytyke PIS swoim siepaczom a udaje harcerzyka. Ale coz z tego skoro smsami i na naradach PO ustalaja jak ujadac i szczekac na PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
pisemka Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 09.06.09, 07:32 NARESZCIE ! A KIEDY JAREK I LESIULEK ???? Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Zwolennicy PO załóżcie brunatne koszule 09.06.09, 07:39 Niech ciemna masa z PISu wie ilu was jest, i nie podskakuje Odpowiedz Link Zgłoś
piotr88 Re: Zwolennicy PO załóżcie brunatne koszule 09.06.09, 07:49 Raczej brunatno-czerwono-niebiesko.białe ! Na pewno nie biało-czerwone. Odpowiedz Link Zgłoś
spider78 Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 09.06.09, 07:40 To ile % poparcia PO miało w zakładach karnych??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach *** Jak spadnie POparcie to sie oglosi amnestie ** 09.06.09, 07:52 Najbardziej wierny elektorat PO z zakladow karnych przywroci sondaze PO bezposrednio na ulicach... Odpowiedz Link Zgłoś
88i88 Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 09.06.09, 07:43 Niewdzięczni ..... Odpowiedz Link Zgłoś
smurfetka4 pobili aktorkę ze spotu ? 09.06.09, 07:48 widać, że w pis zaczęło się już szukanie winnych, widać za słabo zagrała i nie przekonała ciemnego ludu Odpowiedz Link Zgłoś
anna22290 Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 09.06.09, 07:49 kto kogo pobil i za co to tylko wie ta Pani jezeli ja wogole pobito w PIS to w imie wyzszych celow ;WYZWOLENIA; ojczyzny od zla wszelkiego i psychopatycznej milosci do ojczyzny to najbardziej prawdopodobna hipoteza odegrania roli ofiary PIS OCZYWISCIE ZAZDRASZONEGO Odpowiedz Link Zgłoś
yanoosh111 Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 09.06.09, 07:53 Założę się, że to nie była jej ostatnia wielka rola w tym spektaklu... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pati Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 09.06.09, 07:51 Niezły elektorat ma PO.To chyba oddanie przysługi przez bandyckich esbeków za ich obronę przez PO.Platforma zbrata się z każdym (prawda panie Chlebowski?) kto może dać choć odrobinę poparcia.Dziwię się ludziom wykształconym że dają się nabierać na takie tanie sztuczki popierane przez żydowskie media. Odpowiedz Link Zgłoś
luna_brystiger Młodzieżówka po - walczy o dobro nasze i wasze 09.06.09, 07:53 a Wy ich tak od razu przekreślacie! HAŃBA i CIEMNOGRÓD przez was przemawia! Odpowiedz Link Zgłoś
konikdrewniany07 Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 09.06.09, 07:58 UWAGA !!!! To jest aktorka ! - WSZYSTKO może zagrać - tego ją nauczyli w szkole - trupa, męczennice, schizolkę - będzie łkać i mdleć...taki zawód - może teraz właśnie gra ????? kolejna rola !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 09.06.09, 08:02 Tak... lekarz ze szpitala tez gra.. a wynik obdukcji to element dekoracji... a spektakl bedzie powtarzany objazdowo na kazdej wsi i w miescie... by dotrzec do kazdego wyborcy... a najnowszy pomysl PIS to prezentacje w szpitalach rankami. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi63 Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 09.06.09, 07:59 Ona sama nie zgłosiła faktu pobicia na policję, lekarze dokonujący obdukcji nie zgłosili tego z urzędu . Może ta pani jeszcze nie wie, że ją pobito. Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 09.06.09, 08:04 Tak... i wogole zmuszona ja do obdukcji. A moze bylo tak: miala zagrac pobicie ale nie chciala i dostala naprawde od PISowskich spin doctorow.. ale nawet wowczas nie zglosila sie na policje... tej wersji beda sie chyba trzymali Niesiolowski i inne Palikoty... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to zemsta Pisu za przegraną kampanię 09.06.09, 08:11 Ziobro wezał do rozliczenia winnych i najwyraźniej jakies mohery wzięły sobie to do serca Odpowiedz Link Zgłoś