maruda.r 09.06.09, 18:57 "Może więc na początek przestańmy narzekać na frekwencję. Zaakceptujmy fakt, że jesteśmy tacy, jacy jesteśmy." ********************************** A może zmieńmy prawo wyborcze na obowiązek wyborczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
whiskeyjack Rozkosz narzekania 09.06.09, 21:46 A czy nie przyjdzie Pani do glowy, ze nieuczestniczenie w wyborach to tez wybor? Odpowiedz Link Zgłoś
pikofarad Rozkosz narzekania 09.06.09, 21:54 Przeciez to Wy dziennikarze w publikatorach a szczegolnie w TV sprowadziliscie cala klase polityczna do szamba takimi tuzami jak Polikat,Niesiolowski i inni.Nie ma co sie dziwic i tlumaczyc dlaczego jest niska frekwencja w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
el-k-a Rozkosz narzekania 10.06.09, 04:58 Wlasnie tacy jestesmy jak Pani to opisala. I przestanmy sie oszukiwac ze szybko sie zmienimy. Moze nigdy? Moze taka nasza uroda? Ale najwazniejsze we wszystkich Pani artykulach jest to, ze znajduje Pani zawsze jakis optymistyczny element i nie sposob nie usmiechnac sie czytajac to, co Pani pisze. Dzieki za to piekne pioro, ktore znalazlo sie w odpowiednich rekach. Dzieki ze usmiech i optymizm. I za wazne sprawy, ktore Pani podejmuje. Wszystkiego najlepszego.... Odpowiedz Link Zgłoś
perun1 Re: Rozkosz narzekania 10.06.09, 09:52 Jako komentarz do calej tej "prawdy" zawartej w tym artykule niech posluzy link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=96401399&a=96401399 Takich jak ja bylo wiecej. Dla ilu to byly ostatnie wybory w tym wolnym kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
mhjtdjnhfdjhdjhdjf Dla GW białe jest czarne a czarne jest białe 10.06.09, 10:05 Tylko taki cyngiel jak Pani może agenta Moskwy podać jako obrońce demokracji! Odpowiedz Link Zgłoś
janus-z333 Rozkosz narzekania 10.06.09, 10:17 Nie musimy narzekac,kazdy oddal glos,nawet ten nieuczestniczacy w wyborach.Skonczmy z polityka wojny,podjazdow ,opluwania,wtedy i frekwencja bedzie o wiele wyzsza.Ludzie sa zniesmaczeni wzajemnym pluciem na siebie,proba sfedamentalizowania panstwa przez kosciol katolicki i co najwazniejsze ,uznawanie wyborcow jako matolow i maszynke do glosowania.Poprzez ustawe stworzmy w przyszlych wyborach do PE liste krajowa,wtedy tak jak w obecnych wyborach osoby nie majacych pojecia do czego i dlaczego zostali wybrani znikna z firmamentu polityki.Duza czesc europoslow wybranych w minionych wyborach,PE uwaza jako synekure,jako zabezpieczenie finansowe na dalsze lata cwaniackiego zycia.Sprawy Europy i Polski majac w glebokim tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekkrzysztof Rozkosz narzekania 10.06.09, 10:24 Dokąd prowadzą te wnioski? Może coś dodać do przesłanek? (Np.: co jest do zrobienia?, czy są warunki do czynu?, itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
kumpel_kolesia Samodzielność myślenia 10.06.09, 10:57 Przejęła Pani jako swoje sformułowanie Tuska a ja, dzięki Pani, pomyślałem sobie: "No tak, I sekretarz powiedział a wierna sekretarka powtarza." O to Pani chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
monik4_21 Pytanie o kursy nauki jazdy w Warszawie 13.06.09, 11:35 Witam Mam pytanie do Warszawiaków. Chce zacząc kursy na prawa jazdy w Warszawie. Szukam właśnie szkoły, może ktoś poleci jakąś. Ja zanalazłam lider.republika.pl/ ,jest najbliżej, nawet tanio i mają gratis podręczniki i badania ale może macie coś leprzego. Wiem, że ośrodków nauki jazdy w Warszawie jest wiele dlatego chciałam na początek się rozejrzec, może wy mi doradzicie jakiś w miare tani i sprawdzony. Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś