iq58 10.06.09, 19:12 "zawsze w Polsce były dwie grupy: ta za K. i ta z innych środowisk". Wiadomo, ze ZET jest ze T. a nie za K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzymilionowy.post Re: Radio Zet przyniosło J. Kaczyńskiemu koszulki 10.06.09, 19:21 A kłamczyński jest z jk, a nie z AK :-) Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Radio Zet przyniosło J. Kaczyńskiemu koszulki 10.06.09, 23:04 trzymilionowy.post napisał: > A kłamczyński jest z jk, a nie z AK :-) Skąd on jest to nie wazne, ale na zdjeciu ma morde typowego debila, Odpowiedz Link Zgłoś
as474 Radio Zet przyniosło J. Kaczyńskiemu koszulki 10.06.09, 19:21 proponuję biały kaftan z bardzo długimi rękawami, wiązanymi z tyłu, na plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
strong.ben Radio Zet przyniosło J. Kaczyńskiemu koszulki 10.06.09, 19:24 dziennikarzyny najwidoczniej nie wiedzą co znaczy slowo cytat, co za durnie Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Mam propozycje-pojdzie jak swiez buleczki...... 10.06.09, 19:32 Napis.Urban III RP-pod spodem fotka Michnika jak Che Guevara .Nie chce prowizji za pomysl.Bluzki z tym napisem beda lepsze niz Che Guevara Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 Do koszulek dołączyć nagranie Hymnu w wykonaniu Ja 11.06.09, 10:46 Jareczka....to będzie hit sezonu!!!! www.youtube.com/watch?v=qzLEF0kChOw&feature=relate Odpowiedz Link Zgłoś
wasz.tk Radio Zet przyniosło J. Kaczyńskiemu koszulki 10.06.09, 19:33 I jeszcze powinno komórkę z minutami - żeby mógł esemesować na głupio-konkursy! Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Radio Zet przyniosło J. Kaczyńskiemu koszulki 10.06.09, 19:36 Szczególnie dotkliwe były opinie ludzi, po których spodziewano się wyższego poziomu, jeśli nie intelektualnego, to przynajmniej moralnego, inteligencji, pisarzy..........Bruno Miecugow występował w imieniu władzy: "władza ludowa nie będzie miała litości dla szpiegów. Jej organa bezpieczeństwa w czujnej i niezmordowanej pracy potrafią szybko unieszkodliwić każdego wrogiego agenta. Wszyscy agenci ponieśli wprawdzie zasłużoną karę, ale to nie cofnie wyrządzonych szkód". Sławomir Mrożek przestrzegał: "nie ma zbrodni, której byśmy się po nich nie mogli spodziewać. Zaciekłość niedobitków będzie tym większa, tym bardziej będą się upodabniać do SS-manów, do 'rycerzy płonącego krzyża' - Ku-Klux-Klanu, do brunatnych i czarnych koszul - występując w tym samym, co SS-mani, krzyżowcy, koszule i inni falangiści, interesie". Miecugow po tatusiu ma zapędy do zwalczania opozycji, a intelektualiści np Mrożek od czasów stalinowskich wieści że opozycja to faszyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Radio Zet przyniosło J. Kaczyńskiemu koszulki 10.06.09, 19:37 czy wy chcecie udowodnić głąbowi, że jest głąbem, niemożliwe głąb nie uwierzy że jest głąbem, bo to głąb. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Radio Zet przyniosło J. Kaczyńskiemu koszulki 10.06.09, 19:43 czyli ZET nie zajmuje się politructwem głąbie? odnoga GWnianej Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Radio Zet przyniosło J. Kaczyńskiemu koszulki 10.06.09, 19:44 Wiem wiem PIS to faszyści, od lat 50 opozycja lewaków to faszyści Szczególnie dotkliwe były opinie ludzi, po których spodziewano się wyższego poziomu, jeśli nie intelektualnego, to przynajmniej moralnego, inteligencji, pisarzy..........Bruno Miecugow występował w imieniu władzy: "władza ludowa nie będzie miała litości dla szpiegów. Jej organa bezpieczeństwa w czujnej i niezmordowanej pracy potrafią szybko unieszkodliwić każdego wrogiego agenta. Wszyscy agenci ponieśli wprawdzie zasłużoną karę, ale to nie cofnie wyrządzonych szkód". Sławomir Mrożek przestrzegał: "nie ma zbrodni, której byśmy się po nich nie mogli spodziewać. Zaciekłość niedobitków będzie tym większa, tym bardziej będą się upodabniać do SS-manów, do 'rycerzy płonącego krzyża' - Ku-Klux-Klanu, do brunatnych i czarnych koszul - występując w tym samym, co SS-mani, krzyżowcy, koszule i inni falangiści, interesie". Miecugow po tatusiu ma zapędy do zwalczania opozycji, a intelektualiści np Mrożek od czasów stalinowskich wieści że opozycja to faszyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
jchlebowska Re: Radio Zet przyniosło J. Kaczyńskiemu koszulki 10.06.09, 22:45 Sztywny Pal Azji WIEŻA RADOŚCI, WIEŻA SAMOTNOŚCI Mieszkam w wysokiej wieży otoczonej fosą Mam parasol, który chroni mnie przed nocą Oddycham głęboko, stawiam piedestały Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Stawiam świat na głowie do góry nogami Na odwrót i wspak bawię się słowami Na białym czarnym kreślę jakieś plamy Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Mieszkam w wysokiej wieży, ona mnie obroni Nie walczę już z nikim, nie walczę już o nic Palą się na stosie moje ideały Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Stawiam świat na głowie do góry nogami Na odwrót i wspak bawię się słowami Na białym czarnym kreślę jakieś plamy Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Odpowiedz Link Zgłoś
sportowy_szczur Czy AK to Africa Corps (Korps)? 10.06.09, 19:51 Kazik by zaśpiewał: "debil nie wie, że jest debil; a mądry to wie..." Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: Czy AK to Africa Corps (Korps)? 10.06.09, 22:19 Nie było jednostki o tej nazwie. Był Deutsches Afrika-Korps, potem Panzerarmee Afrika a potem Heergruppe Afrika. Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Kaczyński oskarżył Radio Zet o wspieranie PO? 10.06.09, 21:30 A sam co robił w czasie kampanii wyborczej??? "Jeśli wybierzecie Platformę Obywatelską, pomożecie Polsce i pomożecie sobie!" Jarosław Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
vfib Koszulki fajne 10.06.09, 22:43 Złej baletnicy i rąbek spódnicy przeszkadza. Wszyscy są be i robią kuku panu prezesowi, I Dziennik i reklamy przerywane muzyką czyli Zetka. Tylko sam pan Kaczyński rzecz jasna winny ani troszkę nie jest. Za to przysłużył się Zetce, pewnie słuchalność, czy jak to się tam nazywa wzrośnie. Może jeszcze powinni pociągnąć jakiś konkurs (coś w stylu RMF FM) pod hasłem przewodnim "Nie byłem w AK..." Ja naprawdę PiSowi współczuję. Cokolwiek mądrego by nie zrobili to i tak będzie nad tym wisiało skojarzenie z małym, mściwym i nienawidzącym całego świata człowieczkiem, winiącym za swoje błędy wszystko co się rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
jchlebowska Re: Radio Zet przyniosło J. Kaczyńskiemu koszulki 10.06.09, 22:44 WIEŻA RADOŚCI, WIEŻA SAMOTNOŚCI Mieszkam w wysokiej wieży otoczonej fosą Mam parasol, który chroni mnie przed nocą Oddycham głęboko, stawiam piedestały Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Stawiam świat na głowie do góry nogami Na odwrót i wspak bawię się słowami Na białym czarnym kreślę jakieś plamy Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Mieszkam w wysokiej wieży, ona mnie obroni Nie walczę już z nikim, nie walczę już o nic Palą się na stosie moje ideały Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Stawiam świat na głowie do góry nogami Na odwrót i wspak bawię się słowami Na białym czarnym kreślę jakieś plamy Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Odpowiedz Link Zgłoś
bigll21 Radio Zet przyniosło J. Kaczyńskiemu koszulki 10.06.09, 22:47 Myslę że radio ZET wie i ma swój cel żeby zachowywać sie tak jak sie zachowuje a wmawianie słuchaczą że J Kaczyński ma hopla na temat mediów to dalsza wielka praca na rzecz wlaśnie PO i SLD. .....ale muzyke puszczacie naprawde dobrą :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna22290 Re: Radio Zet przyniosło J. Kaczyńskiemu koszulki 11.06.09, 08:13 Kaczynski jest psychopata i poglady PIS w wiekszosci sa nie do przyjecia w normalnym swiecie radio ZET nie musi robic zadnej propagandy, wsrod Polakow jest duzo ludzi potrafiacych samodzielnie myslec nie robmy z calego narodu ludu ciemnego.Mieszkamdo wielu lat poza Polska i zadna partia takiego wstydu Polsce nie przyniosla jak PIS trzeba nie mieszkac w Polsce i czytac codzienna prase ze swiata wowczas szybko sie zmieni tok mylenia jak PIS wystpue na tle miedzynarodowym to my polonia sie wstydzimy bo mamy cudowne po ich kabareciekomentarze a wymoi kochani rodacy popierajacy PIS sluchacie ich z otwartymi ustami jak wodz przemawia ciemnota glupota i rasizm to przyswieca PIS-owii z czegoto byc dumnym .Radio ZET ma madrych wspanialch swiatlych ludzi ichwala im za to Odpowiedz Link Zgłoś
jchlebowska To O Kaczyńskim piosenka 10.06.09, 23:15 Nie gniewaj się na mnie Polsko, nie gniewaj się Ja naprawdę bardzo kocham cię, naprawdę kocham cię Więc wybacz mi Polsko, że spóźniłem się Więc wybacz, że na spotkanie spóźniłem się Dokąd pójdziemy Polsko, dokąd pójdziemy Poprowadź mnie za rękę, prowadź mnie za rękę I opowiadaj co słychać u ciebie, co słychać opowiadaj Nie wstydź się mnie Polsko, nie wstydź się Już dobrze zgaszę światło i będę szukał w ciemnościach ciebie Ja będę szukał w ciemności ciebie, będę szukał twoich ust Będę szukał twoich ust Nie gniewaj się na mnie Polsko, nie gniewaj się Ja naprawdę bardzo kocham cię, naprawdę kocham cię Więc wybacz mi Polsko, że spóźniłem się Więc wybacz, że na spotkanie spóźniłem się Od jutra przyrzekam ci Polsko zmienię się Nie będę palił i pił, już nie będę palił i pił Nie będę palił i pił, będę już chodził do szkoły Ja będę już chodził do szkoły, będę już chodził do szkoły, nie będę palił i pił Nie gniewaj się na mnie Polsko, nie gniewaj się Ja naprawdę bardzo kocham cię, naprawdę kocham cię Nie, nie, nie gniewaj się na mnie Polsko, nie gniewaj się Ja na prawdę bardzo kocham cię, na prawdę kocham cię Odpowiedz Link Zgłoś
anna22290 Radio Zet przyniosło J. Kaczyńskiemu koszulki 11.06.09, 08:01 Dzien dobry jetescie wspanialymi mlodymi ludzmi zaczynam dzien od wlaczenia radia Z LUBIE WAS sluchac w AK nie moglam byc bo nie bylam szczesliwie nawet w tamtych czasach w planie ,w Polsce / nie mieszkam w swojej ojczyznie/nalezalabym do gorszej kategori ludzi pomimo ze moja rodzina ma sie czym pochwalic od wielu pokolen i pochodzeniem i wyksztalceniem chyba poczesci nieswiadomie ludzie wybrli psychopate my tzn.ja i nawet spora garstka poloni uwaza ze to taki maly hitlerek tak to sie jakos przyjelo nam jest jednak wstyt,niedajcie sie i dla takiego ;pospulstwa ;nadawajcie nadal tak dobre programy Serdecznie pozdrawiamy cala redakcje Odpowiedz Link Zgłoś
globetrotuar Nie podniecajcie sie psychopata Jaroslawem 11.06.09, 08:32 Szanowne Radio "Zet", zostawcie psychopatow politycznych w spokoju. Do tej pory sadzilem, ze Kaczynscy to psychopaci polityczni. Teraz wiem, ze przynajmniej Jaroslaw to psychopata kliniczny. Przekonuje mnie jego grozny wzrok i glupawa mimika przyponinajaca mimike Mussoliniego. Odpowiedz Link Zgłoś
4dagome1 Radio Zet przyniosło J. Kaczyńskiemu koszulki 11.06.09, 09:24 Przecież to prawda co mówi prezes Kaczynski .Radio zet to radio pszenno-buraczane ,o poziomie nie wspomnę bo to już samo dno.wsydziłbym się tam pracowac . pseudodziennikarzyny ,Jedyne co ich spaja to nienawisc do Polski Polaków . Odpowiedz Link Zgłoś
dzialkowiec27 Re: Radio Zet przyniosło J. Kaczyńskiemu koszulki 11.06.09, 09:35 A Ciebie kto spoił tak od rana? 4dagome1 napisał: > Przecież to prawda co mówi prezes Kaczynski .Radio zet to radio > pszenno-buraczane ,o poziomie nie wspomnę bo to już samo > dno.wsydziłbym się tam pracowac . pseudodziennikarzyny ,Jedyne co > ich spaja to nienawisc do Polski Polaków . Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 j.Kaczynski zwany "Lojalka", już dojrzał ... 11.06.09, 10:43 do Tworek... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Kto by Cię tam wpuścił? 11.06.09, 13:27 4dagome1 napisał: > Radio zet to radio > pszenno-buraczane ,o poziomie nie wspomnę bo to już samo > dno.wsydziłbym się tam pracowac . Ktoś Ci proponował? Nie uwierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
executioner Re: Radio Zet przyniosło J. Kaczyńskiemu koszulki 11.06.09, 23:14 4dagome1 napisał: > Jedyne co ich spaja to nienawisc do Polski Polaków A to świnie... Powiedz proszę, kto jest prawdziwym Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
executioner Radio Zet przyniosło J. Kaczyńskiemu koszulki 11.06.09, 23:11 To oczywiste, że pan Jarosław Ka z AK* musiałby się wstydzić pracować w Radio Z, bowiem AK nie równa się Z. -- * AK - Auschwitz Komando Odpowiedz Link Zgłoś