z_b2 15.06.09, 23:16 Jak to brzmi po angielsku? Bucek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rooboy jeden poniewczasie wstepuje do partii, 15.06.09, 23:23 a drugi [pniewczasie bierze slub w kosciele... przypomina mi sie znana wypowiedz salvadore dali, gdy dowiedzial sie, ze jego wielki rywal (w sensie artystycznym), picasso wstapil do komunistycznej partii hiszpanii: - picasso jest malarzem - ja tez. - picasso jest geniuszem - ja tez. - picasso jest komunista - ja tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: jeden poniewczasie wstepuje do partii, 15.06.09, 23:45 rooboy napisał: > a drugi [pniewczasie bierze slub w kosciele... przypomina mi sie > znana wypowiedz salvadore dali, gdy dowiedzial sie, ze jego wielki > rywal (w sensie artystycznym), picasso wstapil do komunistycznej > partii hiszpanii: > > - picasso jest malarzem - ja tez. > - picasso jest geniuszem - ja tez. > - picasso jest komunista - ja tez nie. Nie rozumiem twojej reakcji rooboy, przeciez piszesz o politykach, ktorzy powiedza i zrobia wszystko, tylko nie to w co wierza, sam przeciez napisales te slowa w obronie twojego autorytetu moralnego i intelektualnego pana szczygly...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD forum.gazeta.pl/forum/w,902,96602289,96602573,edi_nie_przesadzaj_.html BUA HA HA HA H AH A HA H A HA H A H AH A H AH A H AH H A H A To jak rooboy, ty bedac 4 i pol roku w Australii czujesz sie australijczykiem z krwi i kosci? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy ty nie tylko mojej reakcji nie rozumiesz, piczku 15.06.09, 23:51 ty nic nie rozumiesz, bos ty po-wy beton i moron... you little piece of shit... waruj tu teraz przy mnie cala noc, bo bede tu zerkal dosc dlugo... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ty nie tylko mojej reakcji nie rozumiesz, pic 16.06.09, 00:12 rooboy napisał: > ty nic nie rozumiesz, bos ty po-wy beton i moron... you little piece > of shit... waruj tu teraz przy mnie cala noc, bo bede tu zerkal dosc > dlugo... Przeczytaj matole co sam napisales stajac w obronie szczygly, gdy ten powiedzial, ze PiS bez jarka kaczynskiego nie mogloby istniec, ty intelietki dyletancie...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD forum.gazeta.pl/forum/w,902,96602289,96602573,edi_nie_przesadzaj_.html BUA HA HA HA H A H A H AH AH A H AH AH A H A HA H A H AH Juz glupszego capa, aparatczyka nie mogles z siebie zrozic, rooboy...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jak tam twoja mloda, australijska tozsamosc narodowa...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD P.S. Naucz sie rooboy jakis nowys zwrotow w angielskim, z twoich infantynych amerykanizmow nawet kangury sie smieja, tepaku...;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ty nie tylko mojej reakcji nie rozumiesz, pic 16.06.09, 00:15 Mala literowka, w miejsce "intelietki" wstaw sobie inteligietki...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 literowka nie poprawi IQ pseudointeligenta. 16.06.09, 05:27 kralik111 napisał: > Mala literowka, w miejsce "intelietki" wstaw sobie inteligietki...;DDD M: Solzenicyn (nie Dorn) stworzyl pojecie "wyksztalciucha" na okreslenie prymitywa posiadajacego dyplomy ale nie zdolnego do samodzielnego myslenia. Tak w PRL-u jak i przy disiejszym rezymie Tuska osobniki takie robia zawrotna kariere. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: literowka nie poprawi IQ pseudointeligenta. 16.06.09, 12:05 mirmat1 napisał: > kralik111 napisał: > > > Mala literowka, w miejsce "intelietki" wstaw sobie inteligietki...;DDD > M: Solzenicyn (nie Dorn) stworzyl pojecie "wyksztalciucha" na okreslenie > prymitywa posiadajacego dyplomy ale nie zdolnego do samodzielnego myslenia. Tak > w PRL-u jak i przy disiejszym rezymie Tuska osobniki takie robia zawrotna karie > re. Szczyglo wlasnie ostatni podsumowal cie PiSdolcu, bez jaroslawa kaczynskiego nikt w PiS nie jest w stanie samodzielnie myslec, wiec nie wysilaj sie glupi, PiSi glabie...;DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: ty nie tylko mojej reakcji nie rozumiesz, pic 16.06.09, 00:30 Jak ja uwielbiam wielbicieli PiS z Australii, Kanady i Jackowa... Biedne niedojdy.. Dlaczego nie zajmiecie się swoimi sprawami? Wyjechałeś, porzuciłeś Polskę, to zamilcz i nie pouczaj nas "patrioto". rooboy napisał: > ty nic nie rozumiesz, bos ty po-wy beton i moron... you little piece > of shit... waruj tu teraz przy mnie cala noc, bo bede tu zerkal dosc > dlugo... Odpowiedz Link Zgłoś
valana Re: Buzek: Wstąpię do Platformy Obywatelskiej 15.06.09, 23:29 Ale jak on, nieborak, poradzi sobie bez pięknego Maryjana? Kto mu powie, co ma robić??? Jak tak można człowieka puścić samego??? Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana bedzie ASSetem PO w PE 15.06.09, 23:33 macie jescze jakeis fajowe skroty? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ktoś jeszcze się nie zapisał do PO ? 15.06.09, 23:46 W kolejce czeka jaroslaw kaczynski, ale to bedzie bolesne dla takich, jak ty, czy rooboy, bo kto bedzie za was myslal ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
oh-karyna żałosne 16.06.09, 11:53 oczywiście masz racje docelowo całe PiS zostanie wchłonięte przez PO w końcu różnią się tylko ambicyjkami swych przywódców wtedy będziesz miał jedną partię i dopiero będziesz miał myślicieli u władzy na wieki a co do dystansu do samego siebie i polityki - nie martw się, to można wyćwiczyć Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Buzek-chorągiewka na wietrze 15.06.09, 23:45 Facet bez honoru i twardych jaj,robiony miękkim fiutem może być kolegą Palikota i towarzyszem takich tuzów intelektu jak Tusk,schetyna,karpiniuk i nowak. Szmaciarz,śląska pierdoła. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Buzek-chorągiewka na wietrze 15.06.09, 23:49 bokassa napisał: > Facet bez honoru i twardych jaj,robiony miękkim fiutem może być > kolegą Palikota i towarzyszem takich tuzów intelektu jak > Tusk,schetyna,karpiniuk i nowak. > Szmaciarz,śląska pierdoła. Na miano szmaciarza trzeba sobie ciezko zapracowac, wlazac prezesowi gleboko w dupsko mowiac o tym, ze bez prezesa jego partia nie ma szans przetrwania, bo nikt samodzielnie myslec nie potrafi...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Buzek-chorągiewka na wietrze 16.06.09, 00:20 > Szmaciarz,śląska pierdoła. Taa, jasne. I fuksem zdobyl najwiecej glosow w Polsce. Pewnie inne pierdoly na niego glosowaly :-))) Ale ja rozumiem, sa esemesy, sa wytyczne i wszystko, co nie-PiSie, trzeba opluc. Za to wam placa. I tylko sie zastanawiam, jak takich bokassow roznych tu czytam, czy na pewno zadna praca nie hanbi... Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 a taki miły starszy pan... 15.06.09, 23:57 www.dziennik.pl/polityka/article399156/Nazwal_Buzka_je_ka_Teraz_przeprasza.html Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: a taki miły starszy pan... 16.06.09, 00:21 No, blysnal pan Wladyka, blysnal... Jak chrzastka w salcesonie. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Buzek: Wstąpię do Platformy Obywatelskiej 16.06.09, 00:22 > Jak to brzmi po angielsku? Bucek? To nie po angielsku. To po wolsku. Odpowiedz Link Zgłoś
jchlebowska Re: Buzek: Wstąpię do Platformy Obywatelskiej 16.06.09, 00:26 Mam wiadomość dla PIS-iaków :P Czym więcej krzyczycie i obrażacie tym więcej będzie głosować na PO :P z_b2 napisała: > Jak to brzmi po angielsku? Bucek? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy piczku, do nogi!!! 16.06.09, 00:33 piczku, ty jestes glupszy niz ustawa przewiduje... ale z drugiej strony w po pasujesz... nie bronie szczygly, wrecz przeciwnie sugeruje, ze klamie, bo mowi cos w co sam byc moze nie wierzy, ale chce aby gawiedz uwierzyla... podobnie buzek nie jest genuine wstepujac obecnie do po... wstepuje, bo liczy na europejski stolek... podobnie shit kicker nie byl genuine, gdy bral slub w kosciele po 20 kilku latach malzenstwa... wzial, bo liczyl, ze mu poparcie wsrod katolikow wzrosnie... tak wiec moja mysl jest spojna, zarowno w stosunku do szczygly jak i po... ale tys zbyt wielki po-moron, aby to zrozumiec... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: piczku, do nogi!!! 16.06.09, 00:39 rooboy napisał: > piczku, ty jestes glupszy niz ustawa przewiduje... ale z drugiej > strony w po pasujesz... > > nie bronie szczygly, wrecz przeciwnie sugeruje, ze klamie, bo mowi > cos w co sam byc moze nie wierzy, ale chce aby gawiedz uwierzyla... > podobnie buzek nie jest genuine wstepujac obecnie do po... wstepuje, > bo liczy na europejski stolek... podobnie shit kicker nie byl > genuine, gdy bral slub w kosciele po 20 kilku latach malzenstwa... > wzial, bo liczyl, ze mu poparcie wsrod katolikow wzrosnie... > > tak wiec moja mysl jest spojna, zarowno w stosunku do szczygly jak i > po... ale tys zbyt wielki po-moron, aby to zrozumiec... Pozostalo ci glupku tylko piczkowanie i szczekanie, bo wlasnych slow matole zebys nie wiem, jak sie staral, to nie jestes w stanie obalic, ty matole...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Piszesz debilo doslownie: edi, nie przesadzaj... od kiedy polityk ma mowic to, w co wierzy??? ma mowic to, w co inni (np. gawiedz) maja uwierzyc... w wielu wypadkach ma to sie nijak (lub skrajnie moze byc pelna odwrotnoscia) do tego, w co sam wierzy... forum.gazeta.pl/forum/w,902,96602289,96602573,edi_nie_przesadzaj_.html Tymi slowami cyko mala usprawiedliwiasz szczygle tym, ze przeciez on jest tylko politykiem od ktorego nie mozna wymagac, by mowil to co mysli...;DDDD Ty go tymi slowami U S P R A W I E D L I W I S Z !!!! BUA HA H A H AH A H AH A H AH A H A H AH A H A H AH A H AH A H A Teraz mozesz sobie dalej szczekac, a pan Kralik pojdzie sobie ladnie spac, bo juz sie zabawil malym rooboy'em...;DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: piczku, do nogi!!! 16.06.09, 00:45 rooboy napisał: > piczku, ty jestes glupszy niz ustawa przewiduje... ale z drugiej > strony w po pasujesz... > > nie bronie szczygly, wrecz przeciwnie sugeruje, ze klamie, bo mowi > cos w co sam byc moze nie wierzy, ale chce aby gawiedz uwierzyla... > podobnie buzek nie jest genuine wstepujac obecnie do po... wstepuje, > bo liczy na europejski stolek... podobnie shit kicker nie byl > genuine, gdy bral slub w kosciele po 20 kilku latach malzenstwa... > wzial, bo liczyl, ze mu poparcie wsrod katolikow wzrosnie... > > tak wiec moja mysl jest spojna, zarowno w stosunku do szczygly jak i > po... ale tys zbyt wielki po-moron, aby to zrozumiec... I jeszcze jedno tumanie, Buzek juz ma europejski stolek i przynaleznosc do PO nie jest mu w tym potrzebna, rowniez nie jest mu ta przynaleznosc potrzebna do tego by zostac przewodniczacym PE, bo on juz jest czlonkiem Europejskiej Partii Ludowej, tumanie...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 a znacie ten dowcip? 16.06.09, 00:51 "wielu mężczyzn zawdzięcza swój sukces pierwszej żonie, a swą drugą żonę - sukcesowi" Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: a znacie ten dowcip? 16.06.09, 00:53 carpaccio4 napisał: > "wielu mężczyzn zawdzięcza swój sukces pierwszej żonie, a swą drugą żonę - > sukcesowi" Jak sam zauwazasz, zart ten odnosi sie do zonatych mezczyzn, wiec ciebie on nie dotyczy...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy piczku-fuckwit, do nogi!!! 16.06.09, 01:36 piszac europejski stolek mialem na mysli stolek przewodniczacego, czy tam jak tam zwa stolek szefa pe, ale do ciebie zadne skroty myslowe nie docieraja, ty po-moronie... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: piczku-fuckwit, do nogi!!! 16.06.09, 02:10 rooboy napisał: > piszac europejski stolek mialem na mysli stolek przewodniczacego, > czy tam jak tam zwa stolek szefa pe, ale do ciebie zadne skroty > myslowe nie docieraja, ty po-moronie... Widze PiSdoglowku, ze masz powazne problemy ze zrozumieniem prostego tekstu pisanego, napisalem ci wyraznie, ze Buzek jest czlonkiem Europejskiej Partii Ludowej z ramienia ktorej ubiega sie o to stanowisko, donosi o tym rowniez cala prasa w Polsce i na swiecie, ale ty za glupi jestes PiSi mlocie zeby to zrozumiec...;DDD Zrozum PiSi przydupku, ze Buzek w tym przypadku wstepujac do PO robi przysluge nie sobie, ale PO i Polsce, bo on osobiscie nie ma w tym zadnego interesu, debilu, jezeli ma dostac ta posade, to dostanie ja nie dlatego, ze jest czlonkiem PO, tylko dlatego, ze jest taki uklad polityczny, wiec przestan sie juz PiSi mozdzku osmieszac swoja glupota na poziomie kangura, czytaj prase ze zrozumieniem, a jezeli glupota ci na to nie pozwala, to lepiej pozostan przy swoim piczku i lamanej anglielszczyznie, przynajmniej mniejszego glupka tym z siebie matole robisz...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
takrzy1 Re: Buzek: Wstąpię do Platformy Obywatelskiej 16.06.09, 01:48 z_b2 - jak to brzmi po polsku? zajob do kwadratu? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: z_b2 16.06.09, 02:20 z_b2 napisała: > Jak to brzmi po angielsku? Bucek? Buckiem to on nie jest. Jest Lo-buzkiem swiadomie dzialajacym na szkode Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: z_b2 16.06.09, 02:26 wet3 napisał: > z_b2 napisała: > > > Jak to brzmi po angielsku? Bucek? > > Buckiem to on nie jest. Jest Lo-buzkiem swiadomie dzialajacym na > szkode Polski. A na czym PiSglowku ma niby polegac to swiadome dzialanie na szkode Polski ? No na czym? Na tym, ze do PiS nie wstapil, czy na tym, ze jego dzialanie popiera prezydent lech kaczynski i twoj prezes, brat prezydenta, przymule...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: kralik111 16.06.09, 14:09 kralik111 napisał: > Buckiem to on nie jest. Jest Lo-buzkiem swiadomie dzialajacym na > > szkode Polski. > > A na czym PiSglowku ma niby polegac to swiadome dzialanie na szkode Polski ? > No na czym? Na tym, ze do PiS nie wstapil, czy na tym, ze jego dzialanie popier > a prezydent lech kaczynski i twoj prezes, brat prezydenta, przymule...? Ty, jak zwykle, skonczone pierdoly musisz wypisywac! Czegokolwiek Buzek sie dotknal, to wszystko spitolil na amen!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy piczku-dickhead, do nogi!!! 16.06.09, 03:14 milo widziec, ze piczku przybiegasz do nogi, gdy sie cie wola fuckwit, znaczy, ze jestes swiadomy, zes po-moron, ciekawe czy na dickhead rowniez przybiegniesz... a jesli chodzi o temat, to artykul wyraznie sugeruje (zreszta sam buzek tez), aby zwiekszyc swoje szanse na szefa po, ale tys dickhead zbyt wielki po-moron, aby to zauwazyc... waruj tu dalej, bo niedlugo znowu tu zerkne i cos napisze, fuckwit... Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: piczku-dickhead, do nogi!!! 16.06.09, 03:24 rooboy napisał: > milo widziec, ze piczku przybiegasz do nogi, gdy sie cie wola > fuckwit, znaczy, ze jestes swiadomy, zes po-moron, ciekawe czy na > dickhead rowniez przybiegniesz... > > a jesli chodzi o temat, to artykul wyraznie sugeruje (zreszta sam > buzek tez), aby zwiekszyc swoje szanse na szefa po, ale tys dickhead > zbyt wielki po-moron, aby to zauwazyc... > > waruj tu dalej, bo niedlugo znowu tu zerkne i cos napisze, fuckwit... zwiekszyc szanse na szefa pe, mialo byc, a nie po, dlatego wstepuje do po, ale tys piczku-fuckwit beton, wiec dalej bedziesz zaklinal rzeczywistosc, bo tak ci shit-yna kaze... Odpowiedz Link Zgłoś
zgr-edo Tusk zaczyna naśladować Krzaklewskiego 16.06.09, 05:33 coś mi się wydaje ,że Platforma zatonie jak AWS, a Polacy doprowadzą do upadku UE. Szybko zapomniano Buzkowi jego tragiczne w skutkach dla Polski, premierostwo. Co będzie jak oszukany Cimoszewicz przejmie władzę w SLD, a Hubner się obrazi i spróbuje sił w polskiej polityce ? Lewica ma jeszcze w zanadrzu, lubianą wśród Polaków , Aleksandrę Kwaśniewską. Odpowiedz Link Zgłoś