eva15 19.06.09, 00:41 Ten chciwy władzy, dyspozycyjny, zupełnie niebystry aparatczyk jest uosobieniem impotencji intelektualnej i ideologicznej panującej w EU. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elfhelm Re: Państwa UE poparły Barroso na kolejną kadencj 19.06.09, 00:53 eva15 napisała: > Ten chciwy władzy, dyspozycyjny, zupełnie niebystry aparatczyk jest > uosobieniem impotencji intelektualnej i ideologicznej panującej w EU. Wulkan intelektu się odezwał. A teraz weźmiesz szmatkę i wytrzesz to, co naplułaś. Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Państwa UE poparły Barroso na kolejną kadencj 19.06.09, 00:57 przepraszam, ze nie w temat ------------------------------ ale masz kozacka sygnaturke!! Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Państwa UE poparły Barroso na kolejną kadencj 19.06.09, 00:59 szmaty to twoja specjalność, nie chcę ci włazić w kompetencje. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Państwa UE poparły Barroso na kolejną kadencj 19.06.09, 01:04 > szmaty to twoja specjalność, nie chcę ci włazić w kompetencje. To prawda, podobnie jak mnie bawią go ludzkie szmaty. Takie jak ty, poboczowa markietanko krasjoarmiejców z poboczy usenetu. Ale nie odwracajmy po czekistowsku kota ogonem: UE wybrało antyrosyjskiego polityka. Niebawem Polak otrzyma wysokie stanowisko w UE i NATO. Kolejnyje uspjochy sowieckoj dipłamacji. Odpowiedz Link Zgłoś
geszefcik kyrje eleyson! 19.06.09, 00:57 www.voila.pl/310/wslle/index.php?get=1&f=1 Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: eva15 19.06.09, 03:35 eva15 napisała: > Ten chciwy władzy, dyspozycyjny, zupełnie niebystry aparatczyk jest > uosobieniem impotencji intelektualnej i ideologicznej panującej w EU. No wlasnie. Barosso ma swietne "korzenie" ktore siegaja narodu wybranego. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: eva15 19.06.09, 03:46 wet3 napisał: > No wlasnie. Barosso ma swietne "korzenie" ktore siegaja narodu > wybranego. Prawilna. Barroso to zły Żyd, bo w Portugalii ich na pęczki, podstępnych rus afobów. Z kolei niejaki Abramowicz, ulubieniec FSB to słowianin nastajaścij. A propos, znane jest już pochodzenie fjutyna czy wciąż ma status znajdy? Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Państwa UE poparły Barroso na kolejną kadencj 19.06.09, 09:42 eva15 napisała: > Ten chciwy władzy, dyspozycyjny, zupełnie niebystry aparatczyk jest > uosobieniem impotencji intelektualnej i ideologicznej panującej w EU. Te bydlaki z Unii znowu nie wybrały Rosjanina. To prowokacja rusofobów! Odpowiedz Link Zgłoś
whoisjohngalt eva - a kogo Ty bys chciala zamiast Barroso? 19.06.09, 09:46 juz Cie raz o to zapytalem, ale sie wykrecilas od odpowiedzi - mam wszelako nadzieje, ze moze sie w miedzyczasie namyslilas? Odpowiedz Link Zgłoś