odchudzacz 27.06.09, 23:35 A ja sie zapytam: gdzie ona piekna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam.2x Fajna dziewczyna 28.06.09, 00:10 Wie co chce, wie co mówi, bardzo dobre "communication skills", wysportowana. Takiej młodzieży potrzeba w polskiej polityce. Nie wiem tylko gdzie w Sejmie może trenować formę na górskim rowerku ale serdecznie życzę powodzenia we wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
porshe Re: Fajna dziewczyna 28.06.09, 01:05 z moich prywatnych doświadczeń wynika, że ludzie uprawiający sporty są lepiej 'poukładani'* niż siedzący za biurkiem. A twarz ma całkiem przyjemną w odbiorze i na razie mówi rzeczowo. Także ... czyżby pierwsza jaskółka? ___ * nie dotyczy anaboli z siłowni Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Re: Fajna dziewczyna 28.06.09, 02:00 porshe napisał: > ... A twarz ma całkiem przyjemną ... ------------------ Oczywiscie to szalenie ładna dziewczyna. Nauczyłem się nie komentować urody profesjonalnych kobiet bo w tych wyzwolonych kulturach można często mieć przez to kłopoty. Czasem tylko, jak teraz po dżinie z tonikiem, to robię. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Fajna dziewczyna 28.06.09, 08:57 Masz na myśli na przykład ... www.youtube.com/watch?v=rw_XK4MJ1jc Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
3cik Re: Ekstremalnie sportowa nowa twarz PO 28.06.09, 02:29 odchudzacz: masz rację, w porównaniu z M. Kaczyńską żadna kobieta nie wypadnie jak Dobby. Odpowiedz Link Zgłoś
korcia2000 Ekstremalnie sportowa nowa twarz PO 28.06.09, 09:55 Ratunku! Gdzie wasz gust? Odpowiedz Link Zgłoś
majagdynia troche znerwicowana ta pani 28.06.09, 10:17 chyba cierpi na ADHD, sport był dla niej lekarstwem a teraz musi cicho siedziec w poselskich ławach , wątpie czy wytrzyma Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Walter z Solorzem kazali. Donald wykonał. 28.06.09, 10:45 majagdynia napisała: > chyba cierpi na ADHD, sport był dla niej lekarstwem a teraz musi cicho > siedziec w poselskich ławach , wątpie czy wytrzyma Odpowiedz Link Zgłoś