polak_kr 04.07.09, 14:50 Typowa nienawiść zaszczepiona przez GW. Przejdę jeśli ceny będą odpowiednie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kain_brat_abla Re: "Nie zmienię sieci na Rydzyka" 04.07.09, 16:24 A ja nie będe odbierał telefonów i dzwonił na numery tej sekty. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Czego ojciec złodziej już nie próbował? 07.07.09, 04:37 Przemycanie samochodów, radio, telewizjia, odwiety, a i tak najlepiej wyszedł na zbiórce na Stocznię - 50 mln. dolarów na czysto z samych świadectw udziałowych, że o biżuterii i gotówce nie wspomnę, a i tak ciągle mu mało. Odpowiedz Link Zgłoś
lactum Re: "Nie zmienię sieci na Rydzyka" 04.07.09, 17:02 polak_kr napisała: > Typowa nienawiść zaszczepiona przez GW. Przejdę jeśli ceny będą > odpowiednie. Ciekawe czy sam w to falszywcu wierzysz, jezeli tak to ponadnaturalne wlasciwosci zaszczepiania GW sa godne podziwu. Czy ty myslisz, ze glupszych od siebie znajdziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
euro67 Kogo to obchodzi? 04.07.09, 19:51 Kogo to obchodzi, Rydzyk czy nie Rydzyk ? Czmu niby mial sluzyc ten "sondaz"? Odpowiedz Link Zgłoś
ondskan Re: Kogo to obchodzi? 05.07.09, 09:40 Nie sondaż, tylko sonda. To dwie różne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
stefek_burczymucha1 "zmienię sieś na o.Rydzyka" 04.07.09, 20:36 - heheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee - a to dobre! - pomysł skazany na SUKCES! - kilka wypowiedzi i wszystkie na "NIE" - coś w tym musi być. Czyżby GW miała jakieś udziały i bała się konkurencji? Mogliście chociaż dać jedną odpowiedź na "TAK"! - najbardziej podoba mi się odpowiedź Pani nr ostatni: "chyba, że ceny będą konkurencyjne" - i wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka_na_cyfrowym_kontynencie Re: stefek_burczymucha: zmienię sieć 04.07.09, 22:39 Wypowiedzi na pewno były różne. Zostały wycięte i zmontowane „jedynie słuszne” wg wyobrażeń szefów reporterki. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekalbert "Nie zmienię sieci na Rydzyka" 04.07.09, 20:52 A co gazetę obchodzi ... jakiś tam rydzyk i co on robi ?? Nie mogę tego pojąć... Mnie NIE interesuje np: co robi rabin polski... niech robi co kolwiek i co mi do niego ... Tak samo co Michnikowi do Rydzyka ... nie mogę tego zrozumieć Odpowiedz Link Zgłoś
pio765 Re: "Nie zmienię sieci na Rydzyka" 04.07.09, 22:17 jacekalbert napisał:... > A co gazetę obchodzi ... jakiś tam rydzyk i co on robi ?? Jakiś tam? - rydzyk? I to z małej litery.. Żeby tylko ksiądz nie musiał się z tego tłumaczyć przed zwierzchnikiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: "Nie zmienię sieci na Rydzyka" 07.07.09, 04:39 jacekalbert napisał: > A co gazetę obchodzi ... jakiś tam rydzyk i co on robi ?? Złodziejowi trzeba patrzeć na ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody2009 Re: "Nie zmienię sieci na Rydzyka" 04.07.09, 21:00 ja rozumiem, że komuś mogą nie odpowiadac ceny w telefonii o. Rydzyka i dlatego tam nie przjdzie (na przykład ja), ale podawac jako głowny powód fakt, że sie nie lubi wlaściciela sieci??? trzeba byc wyjątkowym debilem, żeby kierowac sie takimi kryteriami Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak Re: "Nie zmienię sieci na Rydzyka" 04.07.09, 21:08 mlody2009 napisał: > ja rozumiem, że komuś mogą nie odpowiadac ceny w telefonii o. Rydzyka i dlatego > tam nie przjdzie (na przykład ja), ale podawac jako głowny powód fakt, że sie > nie lubi wlaściciela sieci??? trzeba byc wyjątkowym debilem, żeby kierowac sie > takimi kryteriami debilem to trzeba być, żeby godzić z tym że ksiądz kościoła katolickiego, robi kolejny, lewy interes. Czy to jest doktryną religii ? Odpowiedz Link Zgłoś
wyciety Re: "Nie zmienię sieci na Rydzyka" 05.07.09, 06:02 Pychy ci nie brakuje.Czy glupi powie o sobie glupi?Watpie.Zycze wyleczenia z naiwnosci,jest to mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
mantlantis Re: "Nie zmienię sieci na Rydzyka" 04.07.09, 21:56 DEBILEM to jestes ty dzieciaku, wyjasniac dlaczego nie nalezy sie "lapac" na trakie oferty tego pana nie bede !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mlody2009 Re: "Nie zmienię sieci na Rydzyka" 04.07.09, 22:23 mantlantis napisał: >wyjasniac dlaczego nie nalezy sie "lapac" na > trakie oferty tego pana nie bede !!! bo nic mądrego byś nie napisał fajansie Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikowiec Nie lubie właściciela sieci bo nie podoba mi się 04.07.09, 22:38 co robi z gromadzonymi przez siebie pieniędzmi. A płacąc za telefon będę mu nabijać kabzę. Proste? Dotarło? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody2009 Re: Nie lubie właściciela sieci bo nie podoba mi 04.07.09, 22:43 ludwikowiec napisał: > Proste? logika fanatyka, innymi słowy "na zlośc babci odmroże sobie uszy", jak mi ktoś zaoferuje naprawdę atrakcyjne warunki to tam przejde niezależnie od tego, czy właścicielem będzie Rydzyk, Urban, czy Myszka Mickey Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikowiec To kup sobie koszulkę z napisem 04.07.09, 22:50 "jełop" - takie są na pewno dużo tańsze. W końcu liczy się tylko zaoszczędzona kasa. Kasa. Kasa. Kasa. O tak. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody2009 Re: To kup sobie koszulkę z napisem 04.07.09, 22:57 liczy sie rozsądek i pragmatyka głupcze Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: To kup sobie koszulkę z napisem 07.07.09, 04:42 mlody2009 napisał: > liczy sie rozsądek i pragmatyka głupcze Nigdy nie rób interesów ze złodziejem i oszustem głupcze. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Nie lubie właściciela sieci bo nie podoba mi 07.07.09, 04:41 mlody2009 napisał: > ludwikowiec napisał: > > > Proste? > > logika fanatyka, innymi słowy "na zlośc babci odmroże sobie uszy", jak mi ktoś > zaoferuje naprawdę atrakcyjne warunki to tam przejde niezależnie od tego, czy w > łaścicielem będzie Rydzyk, Urban, czy Myszka Mickey Ojciec bokser kocha takich frajerów. Jak tylko będzie miał kasę zwinie interes i tyle go będziesz widział. Odpowiedz Link Zgłoś
aardvaark Re: "Nie zmienię sieci na Rydzyka" 05.07.09, 10:05 geszefcik napisał: > przechodzę!! Nie przeszłeś! Nie przeszłeś! ;) Młyn w Trudnej Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak Re: "Nie zmienię sieci na Rydzyka" 06.07.09, 19:03 geszefcik napisał: > przechodzę!! jeśli ma się nick " geszefcik " - a wiem że żydzi " geszeftem ", nazywali robienie interesów, to rozumiem dlaczego przechodzisz. Rydzyk to też geszefciarz.Tylko chyba wyżej kombinuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wasz.tk Zmieniam sieć na "W Rodzinie" :) 04.07.09, 22:34 Wolę wyspowiadać się Rydzykowi (choć jestem niewierzący) niż być inwigilowany przez własne państwo i Unię Europejską: nt.interia.pl/internet/wiadomosci/news/e-maile-oraz-rozmowy-w-sieci-pod-kontrola,1289087 Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikowiec A ty myślisz że Rydzyk tą śmieszną sieć 04.07.09, 22:39 odpali na swoich prywatnych masztach i przekaźnikach? Oj, naiwny.. Odpowiedz Link Zgłoś
wasz.tk Re: A ty myślisz że Rydzyk tą śmieszną sieć 04.07.09, 22:45 ludwikowiec napisał: > odpali na swoich prywatnych masztach i przekaźnikach? Oj, naiwny.. Rusza telefonia komórkowa ojca Rydzyka - wRodzinie. To wspólne przedsięwzięcie Fundacji Lux Veritatis i firmy CenterNet, nowego polskiego operatora telefonii mobilnej. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,6783292,Ojciec_Rydzyk_bedzie_mial_swoja_siec_komorkowa.html Odpowiedz Link Zgłoś
geszefcik Re: A ja czytałem że będzie korzystać 04.07.09, 23:04 A ja czytałem, że to na operatorach spoczywa obowiązek archiwizacji, nie na właścicielach masztów, więc? Skoro wyjecie na forum gazeta.pl że Rydzyk podlega Watykanowi, a Watykan nie należy do UE? ... może jakiś wniosek? Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikowiec Watykan z punktu widzenia prawa międzynarodowego 07.07.09, 00:08 nie jest suwerennym państwem. Poczytaj troszkę. Np podręcznik Bierzanka i Symonidesa. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: A ty myślisz że Rydzyk tą śmieszną sieć 07.07.09, 04:48 ludwikowiec napisał: > odpali na swoich prywatnych masztach i przekaźnikach? Oj, naiwny.. KGB pomoże, przyśle nadajniki z Uralu. Odpowiedz Link Zgłoś
pssz Re: Zmieniam sieć na "W Rodzinie" :) 05.07.09, 07:14 Lepiej być inwigilowanym przez o. Rydzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_beta "Nie zmienię sieci na Rydzyka" 04.07.09, 22:36 a tam.. wiele krzyku o nic. telefonia jak sama nazwa wskazuje ma być dla członków rodziny radia MaRyja, więc - zapewne jak i przy rekrutacji na uczelnię prowadzoną przez ojca dyrektora - i tu trzeba będzie przejść lustrację trzy pokolenia wstecz. no i może jeszcze ze trzy w przód :P Odpowiedz Link Zgłoś
wasz.tk Re: "Nie zmienię sieci na Rydzyka" 04.07.09, 22:39 wersja_beta napisała: > a tam.. wiele krzyku o nic. telefonia jak sama nazwa wskazuje ma być dla członk > ów rodziny radia MaRyja, więc - zapewne jak i przy rekrutacji na uczelnię prowa > dzoną przez ojca dyrektora - i tu trzeba będzie przejść lustrację trzy pokoleni > a wstecz. no i może jeszcze ze trzy w przód :P Dlaczego kłamiesz? Pokaż mi gdzie w regulaminie przyjęcia na studia wyczytałeś takie rewelacje? Odpowiedz Link Zgłoś
wasz.tk Re: "Nie zmienię sieci na Rydzyka" 06.07.09, 16:47 wersja_beta napisała: > a tam.. wiele krzyku o nic. telefonia jak sama nazwa wskazuje ma być dla członk > ów rodziny radia MaRyja, więc - zapewne jak i przy rekrutacji na uczelnię prowa > dzoną przez ojca dyrektora - i tu trzeba będzie przejść lustrację trzy pokoleni > a wstecz. no i może jeszcze ze trzy w przód :P > W Toruniu znajdzie się i coś dla ciebie, więc relax: miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,6753280,WSFH__Caly_kraj_zobaczy_prawdziwa_twarz_Torunia.html Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Michnik urządza nagonkę, a to jest powód 04.07.09, 23:23 żeby przejśc do tej telefonii, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Michnik urządza nagonkę, a to jest powód 07.07.09, 04:33 paralela1 napisała: > żeby przejśc do tej telefonii, hehe. Ojciec bokser n-ty raz pomylił się z powołaniem. Gawronik, z Gudzowatym i Gąsiorowskim razem wzięci nie mają szans z oszustem z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Szechter zwalcza konkurencję w biznesie 04.07.09, 23:25 metodami poniżej krytyki Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Szechter -Rydzyk, Rydzyk-Szechter, komu wierzyć 04.07.09, 23:28 Wybieram Rydzyka, ten przynajmniej nazwiska nie zmienił, jeśli ktoś kłamie nawet w kwestii nzwiska to już na wstępie śmierdzi szachrajstwem Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio-szpikulec Re: Szechter -Rydzyk, Rydzyk-Szechter, komu wierz 05.07.09, 03:06 Ales Ty naiwniak, rany Julek! Moj podworkowy kolega jak tylko skonczyl 18 lat natychmiast zmienil nazwisko, a to dlatego, ze jego ojciec byl ubekiem, a on nie chcial miec z ojcem nic wspolnego. To po pierwsze. A po drugie: Ty jestes taki pewny, ze jakis tam Rydzyk, to prawdziwe nazwisko tego faceta? Takis pewny? A tertio - wielu ludzi zmienia nazwiska, bo odziedziczylo po ojcu jakies kretynskie typu np. Ru...,Lapaj i tym podobne. Przesiakles widac leninowska teoria spiskow, choc sobie z tego nie zdajesz zapewne sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Nowa sieć komórkowa "W rodzinie" 07.07.09, 04:30 Kiedy zbiórka kasy od frajerów? Odpowiedz Link Zgłoś