pit_44 05.07.09, 08:21 Tytuł: Linia lotnicza uległa protestantom: samoloty nie polecą A co z prawosławnymi i katolikami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idiot_hunter Samoloty Yemenii na Komory nie polecą, protesty... 05.07.09, 08:24 Linia uległa protestantom? No cóż, różnica pomiędzy protestującym a protestantem jest taka, jak pomiędzy człowiekiem inteligentnym a autorem powyższego tytułu... Odpowiedz Link Zgłoś
pit_44 Re: Samoloty Yemenii na Komory nie polecą, protes 05.07.09, 08:35 "Protestanci" walczą z samolotami, obok: nie "suchajcie" Rokity. Gazeta.pl zaczyna przypominać językowy rynsztok. Kogo wy tam do diaska zatrudniacie? Odpowiedz Link Zgłoś
adamo64 Re: Samoloty Yemenii na Komory nie polecą, protes 05.07.09, 09:46 pit_44 napisał: > "Protestanci" walczą z samolotami, > obok: nie "suchajcie" Rokity. > > Gazeta.pl zaczyna przypominać językowy rynsztok. > Kogo wy tam do diaska zatrudniacie? Blednie postawione pytanie, nie kogo tylko za ile? Bo kogo zatrudniaja to widac po artykulach. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 To ja pytam sie pytanie . 05.07.09, 09:46 Kto uczy po polskiemu tych redaktorow z Tel-Avivu ? Odpowiedz Link Zgłoś
adamo64 Re: To ja pytam sie pytanie . 05.07.09, 09:47 katolik_polski1 napisał: > Kto uczy po polskiemu tych redaktorow z Tel-Avivu ? Obrzezany rosyjski emigrant patykiem na zyznej ziemi w kibucu. Odpowiedz Link Zgłoś
uburama Re: To ja pytam sie pytanie . 05.07.09, 10:07 Redaktorzy są jak najbardziej rodzimi, w większości czyści rasowo słowianie od 3 pokoleń, tyle że mieli nieszczęście być przedmiotem reformy edukacji. Odpowiedz Link Zgłoś
adamo64 Re: To ja pytam sie pytanie . 05.07.09, 12:49 A skad ty to mozesz wiedziec? Moze jestes jednym z nich? Mam kolege ktory pracuje w GW i wiem jakie tam sa zarobki, jakie panuja warunki pracy i kto jest dopuszczany do wierszowek. Wiec nie plec bzdur !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wawak1 Re: Samoloty Yemenii na Komory nie polecą, protes 05.07.09, 08:35 Stażysta a może jakiś narkopolak? Pytam się oczywiście a autora tego szajsu, którego nawet nie można określić mianem artykułu. tnij.org/kaczynski0 Odpowiedz Link Zgłoś
sorc108 Taaak... Protestanci... 05.07.09, 08:43 Jeszcze bardziej podobali mi się "żydowscy protestanci w Jerozolimie" - to cytat z Życia Warszawy dla odmiany. :D Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.aliks Samoloty Yemenii na Komory nie polecą, protesty... 05.07.09, 09:05 Protestantom?!!! Przybijmy na drzwiach redakcji tezę: precz z dziennikarzami-analfabetami! Co za wstyd, że GW publikuje artykuły zdobne w błędy godne ucznia klas I -III. Odpowiedz Link Zgłoś
adamo64 Re: Samoloty Yemenii na Komory nie polecą, protes 05.07.09, 09:44 Gdyby michnik opublikowal ile placi swoim "dziennikarzom" mielibyscie obraz dlaczego analfabeci pisza artykuly. Odpowiedz Link Zgłoś
uburama Ad protestanci 05.07.09, 10:05 Pod koniec rządów Gomułki scena polityczna dzieliła się na prowiesławie, gierko-katowicyzm, moczartystów i protestantów. Odpowiedz Link Zgłoś
jsieki Pro-tes-tanci! Na-Ko-mory! 05.07.09, 13:40 Kurde blaszka, musiał być wielce i niewąsko niestrawny ten komunikat, skoro Yemenia go jeszcze wydala... :/ Odpowiedz Link Zgłoś