gluchy Nie dosc ze POwcy pobili to i zgwalcili kotke 09.07.09, 22:16 Co na to kaczory? Ta zniewaga piór wymaga! Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 czyżby jacuś-rajdowiec zapuścił jej mrówkojada? 09.07.09, 22:20 i biedaczka teraz pojedzie do Brukseli...:) Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Kto takie toto chciał zaklinować?Chyba ostro najeb 09.07.09, 22:30 [b]bany gorzałką i po ciemku.To chyba ktoś z pis?Albo hgw Odpowiedz Link Zgłoś
michalk76 Nareszcie!!! I nie obchodzi mnie, który kraj 09.07.09, 22:30 przyjmie taką wariatkę. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_1 Piła w drugim miesiącu ciąży, ja pie... 09.07.09, 22:51 Takie to powinni usypiać.... Odpowiedz Link Zgłoś
rok25 Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż.. 09.07.09, 23:08 A PIS jej mordę lizał. Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 trzeba by sprawdzić policjantów 09.07.09, 23:17 To dziwne że PIS jej nie broni a urzędnicy w imię Platformy atakują. Może powinna wstąpić do Amerykańskich służb. Teraz nie ma problemu kupienia na zachodzie książek z poprzednimi nazwiskami polskich polityków, sprawdzić dziadków i pradziadków. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes W PiSie idiotów nie brakuje, ale tacy głupi jak 10.07.09, 06:48 ona to oni nie są... soldadura104 napisał: > To dziwne że PIS jej nie broni a urzędnicy w imię Platformy atakują. > Może powinna wstąpić do Amerykańskich służb. > Teraz nie ma problemu kupienia na zachodzie książek z poprzednimi nazwiskami > polskich polityków, sprawdzić dziadków i pradziadków. Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Wiarygodność tej nędznego autoramentu pani jest 0! 09.07.09, 23:27 Słownie zero, pomijając juz jej klopoty z głową ! Odpowiedz Link Zgłoś
hugii Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 23:37 Zastanawiam się nad osobami PO TREPAnacji. Jesteście tacy głupi czy mi się tylko wydaje. PO daje nam po du... zwiększa podatki okłamuje (budżet) ... odbiera ostatnie resztki godności a wy bronicie jak by coś zrobili. Powiedzcie mi co oni zrobili dobrego? oczywiście nie licząc Robin Hooda dla bogatych. Nic nie zrobili tylko osoba z twarzą marsjanina pokazuje się w TV mówiąc brednie nie na temat. Uważam że kaczka 10 razy lepiej się prezentuje niż tysk. On przynajmniej myśli a nie jak tysk rusza Polskę na rozkaz zagranicznych władz. Wiem myślenie boli ale może wam młotek pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Trepanacja by się tobie przydała 10.07.09, 06:46 Albo chociaż elektrowstrząsy jeśli brakuje kasy w NFZ. Nie pisałbyś głupot przynajmniej:D hugii napisał: > Zastanawiam się nad osobami PO TREPAnacji. Jesteście tacy głupi czy mi się > tylko wydaje. PO daje nam po du... zwiększa podatki okłamuje (budżet) ... > odbiera ostatnie resztki godności a wy bronicie jak by coś zrobili. Powiedzcie > mi co oni zrobili dobrego? oczywiście nie licząc Robin Hooda dla bogatych. Nic > nie zrobili tylko osoba z twarzą marsjanina pokazuje się w TV mówiąc brednie > nie na temat. Uważam że kaczka 10 razy lepiej się prezentuje niż tysk. On > przynajmniej myśli a nie jak tysk rusza Polskę na rozkaz zagranicznych władz. > Wiem myślenie boli ale może wam młotek pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
zwyklaosoba Nikt nie pomógł przeciwko policjantom na służbie ? 09.07.09, 23:38 Co z kraj, co za ludzie !!! Ale może nikt nie kwapił się do spotkania z prokuratorem, Pani Cugier-Kotko !!! Odpowiedz Link Zgłoś
janko_z Pani Anno.. 09.07.09, 23:38 współczuję Pani, nie mam za złe wykorzystania "ról" w tym, czy tamtym spocie, rozumiem również chęć zaistnienia medialnego.. Czytałem o Pani artykuł, wiem że nie jest łatwo w dzisiejszych czasach być aktorem, ale role, jakie by nie były, nie powinny wchodzić w "życie", a życie nie może mieszać się z teatrem.. sama Pani o tym wie najlepiej. Jak pisał Stachura: życie to nie teatr.. Niemniej składam życzenia jak najwiekszych ról w teatrze, byle już nie politycznym.. Z sympatią - J. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Alkoholik alkoholikowi bratem? 10.07.09, 06:38 Na to wygląda. Tobie też udało się zabłysnąć medialnie, ale był to bardzo, bardzo malutki błysk. Tyle co otwarcie puszki z piwem:D janko_z napisał: > współczuję Pani, nie mam za złe wykorzystania "ról" w tym, czy tamtym spocie, r > ozumiem również chęć zaistnienia medialnego.. Czytałem o Pani artykuł, wiem że > nie jest łatwo w dzisiejszych czasach być aktorem, ale role, jakie by nie były, > nie powinny wchodzić w "życie", a życie nie może mieszać się z teatrem.. sama > Pani o tym wie najlepiej. Jak pisał Stachura: życie to nie teatr.. Niemniej skł > adam życzenia jak najwiekszych ról w teatrze, byle już nie politycznym.. Z symp > atią - J. Odpowiedz Link Zgłoś
supernatural_anaesthetist co za odrażająca kreatura! 09.07.09, 23:47 zbiera mnie na wymioty jak czytam o tym babsku. co za tępy kij! Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikowiec Hahaha kobicie nieźle się przestawia w głowie 09.07.09, 23:47 może robi sobie nadzieje, że przez tv stanie się celebrytką:D Odpowiedz Link Zgłoś
knopersik_beauty Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 23:49 krzyżyk na drogę, tylko się nie przynawaj że jesteś z Polski bo będzie wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
d0an67 Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 10.07.09, 00:00 Jednej mało inteligentnej mniej, tylko zastanawia mnie jedno dopiero czytałam że była pijana, dzień później czytam że jest w ciąży i jak zaszczuła ją policja ale kto ją zapłodnił? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Może Jacek Kurski? 10.07.09, 06:42 Ostatecznie mu w telewizji (na wizji) nogi na kolana kładła (widziałem). Mógł mu stanąć:D Przedstawiciele PiS tak maja. Co innego na języku (anielskie głosy) a co innego w... spodniach:D d0an67 napisała: > Jednej mało inteligentnej mniej, tylko zastanawia mnie jedno dopiero czytałam > że była pijana, dzień później czytam że jest w ciąży i jak zaszczuła ją > policja ale kto ją zapłodnił? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Cugier-Kotka na obserwację psychiatryczną 10.07.09, 00:01 toż to jakaś psychopatka cierpiąca na urojenia,najpierw wyimaginowane pobicie, teraz kolejne w sądzie, ciekawe kiedy gwałt zgłosi, z którego ciąża jest Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 10.07.09, 00:07 Polactwo, jak ono uwielbia sponiewierać innych(w trakcie lub między modlitwami). Żadna nacja,żadna osoba nie uzyska zrozumienia. Ważne, aby opluć i przyłożyć. I nie chodzi tu tylko o p.C.-K. bo tak jest w odniesieniu do sportowców, działaczy, aktorów, piosenkarzy itp.,itd. Dowodem niech będzie 210 mln.zł na IPN(w roku) i powszechny entuzjazm w grzebaniu się w esbeckich gó*nach. Przez pół roku wszystkie media w Polsce zajmowały się tym czy 50 lat temu Wałęsa był czy nie był Bolkiem,jakby to miało jakiekolwiek znaczenie dla świata, którego stał on się symbolem. Ale Polactwu chodzi tylko o to aby opluć, dołożyć, wyrechotać, rozerwać na strzępy. Złożyć rączki do modlitwy i sączyć jad. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk2009 Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 10.07.09, 00:09 "Szczęśliwej drogi,już czas..." Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Bye bye 10.07.09, 00:21 Płakać po Cukier-Kostce nie będziemy. Baba z wozu... Odpowiedz Link Zgłoś
liberau Śmierdzi służbami! 10.07.09, 00:31 A jak - pewnie że śmierdzi na odległość! Skoro kobita wypiła jedno małe piwko i uwaliła się w trzy d... to znaczy, że ktoś dolał jej mocniejszego alkoholu do tego piwa, nie? No a kto jest szkolony w takich technikach operacyjnych, no kto?? No właśnie - wszyscy wiemy! To SŁUŻBY roztaczające parasol ochronny nad pogrobowcami III RP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alik666 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 10.07.09, 03:25 Raz, dwa, trzy, cztery, pięć, sześć, siedem, osiem, dziewięć, dziesięć. Spokój! Jak ja mówię, to wszyscy słuchają. (c)Janowski Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Jestem ofiarą głupoty i pędu do kariery na skróty 10.07.09, 02:29 Raczej to powinna powiedzieć ta Pańcia. Gupia jak but, a myślała, że wszystkich nabierze na swoje pseudoaktorskie sztuczki. Kompletne dno. Niech wyjedzie. Może kiedyś zmądrzeje. Chociaż wątpię. Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś