19790222x 12.07.09, 15:43 Wszystkich ateistów trzeba leczyć w psychiatryku gdyż są agresywni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abhaod pewnie ksiądz proboszcz zażądał krwi, a nie wina 12.07.09, 15:47 znudziło mu się czarowanie Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 probowali zlozyc ofiare krwi 12.07.09, 19:06 a tu od razu takie posadzenia ze zabic Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 15:52 Ateiści nie uczestniczą w mszach więc nie rozumiem skąd ten sarkazm. Odpowiedz Link Zgłoś
19790222x Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 15:55 On nie uczestniczył w mszy tylko ranił w jej trakcie 3 osoby Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 16:02 Skąd wiesz, że nie uczestniczył? Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 16:14 Bo to "jaśnie pan oświeconyj katolyk", on wie wszystko najlepiej. Ja natomiast zakładam, że to był wychowanek szkoły Rydzyka - katotalibskiej filii organizacji Benedykta "Osamy" XVI. Odpowiedz Link Zgłoś
19790222x Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 16:17 Nie jestem katolikiem Odpowiedz Link Zgłoś
polaknormalny Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 19:03 19790222x napisał: > Nie jestem katolikiem więc to z tym leczeniem i zamykaniem to pisałeś o sobie tylko nie wypowiadaj się za innych Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 21:44 19790222x napisał: > Wszystkich ateistów trzeba leczyć w psychiatryku gdyż są agresywni - Odpowiedz Link Zgłoś
nocny-duch Najpierw moher wysłuchał wycia Rydzyka 12.07.09, 16:47 i mu odbiło www.youtube.com/watch?v=3dg6jGrBswU Odpowiedz Link Zgłoś
123456ag Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 13.07.09, 10:37 Ależ on uczestniczył... inaczej! Założę się że znajdą u niego w pokoju parę numerów "Faktów i Mitów", na laptopie jeszcze nie wyszedł z forum "Onetu" a może nawet pod poduszką miał zdjęcie Grześka P. Odpowiedz Link Zgłoś
woodz_311 Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 15:54 19790222x napisał: > Wszystkich ateistów trzeba leczyć w psychiatryku gdyż są agresywni I widzisz, tu się gruntownie mylisz. Uważam, że to raczej takich jak Ty, którzy wygłaszają tak krytyczne, bezpodstawne i durne osądy powinno się leczyć. Najlepiej w zamknięciu. Na dodatek nie wiadomo kim był sprawca czynu. Moim zdaniem nie był ateistą, tylko kimś zawiedzionym przez wspólnote KK. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 19:56 To bardziej prawdopodobne ponieważ sekty manipulują emocjami i wykorzystują brak wiedzy u manipulowanej osoby tak więc głupiego łatwiej omamić i oszukać. Tym samym zajmują się populiści i naciągacz wszelkiej maści. Cel jest zawsze jeden, tak pokierować człowiekiem aby spełniał nasza wolę czyli zniewolenie człowieka jest celem każdej organizacji typu Świadkowie czy Watykan. Jakiś facet w końcu został przemanipulowany i mózg mu się zagotował. Włączyły mu się mechanizmy obronne. To się bardzo często zdażało w czasie tych magicznych rytuałów szamańskich. Sam widziałem nieraz jak ksiądz najpierw bije dzieci po twarzy a potem księdza biją po twarzy. Nawet w czasie rytuałów. Odpowiedz Link Zgłoś
cahir8 Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 15:54 19790222x napisał: > Wszystkich ateistów trzeba leczyć w psychiatryku gdyż są agresywni A ja jestem ateistą i nie jestem agresywny :) peace and love :) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 16:04 Agresywnego ateisty nie spotkałem Katolików agresywnych wielu Ty też jestes agresywny niestety A do kościoła przychodzi wielu wierzących z problemami psychicznymi i szukających pomocy boskiej Jak widac nadfaremno Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 18:57 "Agresywnego ateisty nie spotkałem Katolików agresywnych wielu " to kwestia liczb (katolików jest więcej) ja spotkałem wiele agresywnych psów ale nigdy nie spotkałem agresywnego lwa i to wcale nie oznacza że lwy są mniej agresywne Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 13.07.09, 10:25 Lwy nie są agresywne, agresywni są ludzie którzy są zadufani w sobie ponad wszelką miarę i nienawidzą otoczenia, taka ksenofobia jest charakterystyczna dla wszelkiej maści opętanych fundamentalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 13.07.09, 18:37 taka ksenofobia jest charakterystyczna > dla wszelkiej maści opętanych fundamentalistów. i ci fundamentaliści są w każdej grupie w chrześcijaństwie islamie wśród ateistów nie widzę powodu aby z tej okazji mówić ze my lepsi od nich bo tak jak robi to wiele fanatyków ateistycznych i katolickich Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 14.07.09, 11:33 nie znam i nie słyszałem o fundamentalistycznych ateistach, to pojęcie to masło maślane. Sekularny humanista powstaje na drodze świadomego rozwoju, nie jest możliwe być ateistą nieświadomym, ślepym czyli fundamentalistycznym. Możliwe, że chodziło ci o antyklerykałów, którzy przeważnie są osobami wierzącymi. W chrześcijaństwie to przedstawiciele kościołów zreformowanych które uznały 500 lat temu papieża i Watykan za posiadające wszelkie oznaki imperium Antychrysta. Podobnie korporację watykańską widzą wyznawcy judaizmu, którzy uznają legendę o Jezusie za fałszerstwo (Islam popiera tu chrześcijan i uznał Jezusa, nie wiem czy wszystkie jego odłamy) Przemyśl swoją wypowiedź bo była ona bez wątpienia nie do końca przemyślana. Odpowiedz Link Zgłoś
k31459 Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 16:01 diagnoza-osobnik chory na myślenie Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 16:04 Nie dostal dopuszczony do "swietej" komunii? Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 16:15 Albo nie dał na tacę, albo dawał księdzu. Odpowiedz Link Zgłoś
pepek.informator Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 16:14 Gdyby kościoły były pozamykane albo przerobione na budynki użyteczności publicznej nie doszłoby do tego incydentu. Odpowiedz Link Zgłoś
bluepulsar Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 16:46 lecz się człowieku Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 16:59 pepek.informator napisał: >albo przerobione na budynki użyteczności > publicznej nie doszłoby do tego incydentu. marzy Ci sie duza hodowla marychy w uzytecznosci publicznej. CCCP trzymalo cement tez. Odpowiedz Link Zgłoś
fryzjer09 ty jestes bledem natury 12.07.09, 20:00 Kolejny zydowski belkot. Jezus nie byl Zydem. snippits-and-slappits.blogspot.com/2009/05/secret-holocaust-by-eustace-mullins.html Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: ty jestes bledem natury 12.07.09, 21:56 fryzjer09 napisał: > Kolejny zydowski belkot. Jezus nie byl Zydem. No pewnie, Jezus to chłop spod Częstochowy. Odpowiedz Link Zgłoś
purpurat1 Re: ty jestes bledem natury 12.07.09, 23:27 japico napisał: > fryzjer09 napisał:> > > Kolejny zydowski belkot. Jezus nie byl Zydem. > > No pewnie, Jezus to chłop spod Częstochowy. Bardziej prawdopodobne, że pochodził z Kurezwąk. Odpowiedz Link Zgłoś
purpurat1 Re: ty jestes bledem natury 12.07.09, 23:20 fryzjer09 napisał: > Kolejny zydowski belkot. Jezus nie byl Zydem. Oczywiście, że nie, był Marsjaninem. Odpowiedz Link Zgłoś
arctgx a reszta na wolności? 12.07.09, 16:15 Zapomniałeś o protestantach, agnostykach, poganach, liberałach, muzułmanach czy prawosławnych, o żydach nie wspominając... Chciałbyś ich na wolności? A jak ci wpadnie taki niewierny do kościoła i zrobi jatkę? A widziałeś kiedy rowerzystę? To taki groźny osobnik, pedałów trzyma się blisko. Trza, wzorem łojców naszych po szwedzkiej zarazie, ustanowić kary za odstępstwa od najświętszej rzymskiej religii. Inaczej, bój się ludu wierny. Tyś tylko zdrów i tryskający energią wiary :P Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist Strach do kosciola chodzic. 12.07.09, 16:18 Drogo, niebezpiecznie, lepiej zostac w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawjacek Procent idiotów na forum musi być 100 razy większy 12.07.09, 17:13 ....niż w rzeczywistości żyje ich w społeczeństwie. > Drogo, niebezpiecznie, lepiej zostac w domu. Tylko że taka alienacja może doprowadzić do takiego stanu jak twój . Możemy sobie wyobrazić jak będzie wyglądał świat gdy kościół będzie marginalizowany. Skutki wychowania bezstresowego , bez boga, bez rodzica , bez autorytetu w szkole już widać a to dopiero początek drogi. Kościół katolicki nie jest wieczny . Powstał jako potrzeba odpowiedzi na podobne zagrożenia 2000 lat temu. Na bazie KK powstała cywilizacja europejska ale coraz więcej sygnałów że ona zbliża się do szczytu. Postęp to np kinternet. Z każdej zdobyczy cywilizacji trzeba umieć korzystać. Czytając wypowiedzi na forum należy się zastanowić czy ludzie tu piszący wiecej skorzystali z netu czy więcej naśmiecili. Net pozwala wielu idiotom spotkać podobnych sobie. Jest to możliwe bo ludzie czując się anonimowymi nie wstydzą się ogłaszać własną mierność. To z kolei podpowiada innym zagubionym, że nie są jedynymi idiotami i prowokuje ich do działania w tym duchu. Istnieje takie powiedzenie, że głupota jest zaraźliwa. Głupota jest w ludziach od początku świata, tylko zwykle potrzeba zapalnika aby się objawiła. Idioci czekają na to aby w ich otoczeniu pojawił się inny aby zacząć się licytować kto jest większy. Żal mi matek części tu piszących. Życzę im aby umarły w nieświadomości kogo wychowały. Żal mi dzieci ludzi o prezentowanym tu tak licznie światopoglądzie. One nie dostaną szansy bycia normalnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Procent idiotów na forum musi być 100 razy wi 12.07.09, 20:59 A mnie żal Ciebie,że tak wąsko widzisz świat i spostrzeżeniami swoimi masz odwage dzielic sie z ludzmi mądrzejszymi od siebie.Masz wszelkie zadatki aby znależć sie niebawem w szeregu idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
123456ag Re: Procent idiotów na forum musi być 100 razy wi 13.07.09, 10:54 I jak widzisz wroclawjacek, pereł nie ma sensu rzucać przed wieprze. Bo tylko rozum Pan podzielił sprawiedliwie jeszcze nikt nie poskarżył się że dostał za mało. "... Odpowiedział mu mądry aby nie być dłużny - Wiesz dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz jest próżny" Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 16:20 Prawdziwy katolik.... Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: Typowy wysmażony umysł przez wyborczą 12.07.09, 21:53 Typowy wysmażony umysł przez wyborczą tendencję kościoła katolickiego. Pewnie nie chcieli mu dać katolickiego ślubu. Tylko po co mu to. A może pogrzebu? Odpowiedz Link Zgłoś
doopa1 A skąd wiesz, że to był ateista? 12.07.09, 16:53 Co ateista robiłby w kościele? Prędzej jakiś nawiedzony katol-świr z wypranym mózgiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sandino ateistów? raczej ciemnotę mamroczącą do obrazków 12.07.09, 16:58 i wierzącą w coś czego nie ma. 19790222x napisał: > Wszystkich ateistów trzeba leczyć w psychiatryku gdyż są agresywni Odpowiedz Link Zgłoś
doopa1 Uderz w stół - nożyce się odezwą 12.07.09, 17:02 Zawsze to samo, tylko dać pretekst to zaraz się robi pseudodebata o ateistach. Napiszcie jeszcze, że Bozia stworzyła z niczego świat w 6 dni i podłożyła nam skamieliny dinozaurów by sprawdzić siłe naszej wiary w nią...... :-) :-) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek Katechizm jateizmu (calosc) 12.07.09, 17:46 My, jateisty, som najmundrzejsze we wsi. Swincie wierzymy, ze w nic nie wierzymy. I nikt nom nie wmowi niczego, bo zadne godonie do nos nie dociro. A jak kto za duzo gado, to my go zwyzywomy, oplujimy i bedziemy dalij chwalic sie nawzajem. My, jateisty, som najmundrzejsze we wsi... Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk nawet nie wiesz, że sam z siebie się śmiejesz 12.07.09, 19:18 i pewnie nigdy się nie zorientujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Uderz w stół - nożyce się odezwą 12.07.09, 19:01 doopa1 napisał: > Zawsze to samo, tylko dać pretekst to zaraz się robi pseudodebata o ateistach. > Napiszcie jeszcze, że Bozia stworzyła z niczego świat w 6 dni a co ty masz na obalenie tej marnej teorii? równie marna teorie wielkiego wybuchu? ja nie widzę żadnej różnicy miedzy ślepa wiara w to co mówi facet w sukience na ambonie a ślepa wiara w to co mówią naukowcy którym sie wydaje " i podłożyła nam > skamieliny dinozaurów by sprawdzić siłe naszej wiary w nią...... :-) :-) :-)" to kwestia interpretacji ja znam wielu katolików ktorzy nie widza zadnej sprzeczności miedzy biblia a dinozaurami i ewolucja Odpowiedz Link Zgłoś
doopa1 Re: Uderz w stół - nożyce się odezwą 12.07.09, 21:20 Różnica między nauką a wiarą jest taka, że facet w sukience pieprzy od stuleci to samo i musi to być przyjęte jako pewnik, nie podlega dyskusji oraz nie ma na to żadnych dowodów (i pewnie nigdy nie będzie) natomiast naukowcy tworzą HIPOTEZY, zbierają materiały dowodowe, przeprwoadzają badania, obserwacje i te hipotezy udoskonalają lub obalają i nie wynikają one ot tak po prostu "wyssane z palca" tylko wynikają z wnioskowania logicznego z określonych przesłanek ku temu. Jeśli dla ciebie nie ma różnicy to jesteś kompletnym ignorantem i nie masz chyba pojęcia o nauce. Na potwierdzenie teorii ewolucji są tysiące dowodów, na potwierdzenie choćby istnienia takiej osoby jak Jezus Chrystus na ziemi ok 2009 lat temu - żadnych z wyjątkiem subiektywnych opowieści zapisanych w starodrukach z tamtych czasów a już istnienie siły wyższej zwanej Bogiem to czysta fantazja. Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Uderz w stół - nożyce się odezwą 12.07.09, 22:22 Na potwierdzenie teorii ewolucji są tysiące dowodów skoro są tysiące dowodów to czemu mówimy na to TEORIA ewolucji a nie ewolucja? choć akurat teoria ewolucji jest dosyć wiarygodna i dla większości katolików nie ma w tym sprzeczności z biblia ale mi nie chodzi o negowanie nauki tylko o ślepą wiarę w nią to ze raz naukowcy maja racje to nie znaczy że z są nieomylni we wszystkim teoria wielkiego wybuchu jest jeszcze bardziej beznadziejna niż teoria o bogu ale takim zagorzałym wojującym ateistom to nie przeszkadza przeczytają coś o teorii wielkiego wybuchu nie rozumiejąc co czytają i mówią ze to prawda bo przecież naukowcy nie mogli sie mylić czym taka postawa rózni sie od moherów codziennie klepiących w kółko te same modlitwy? Odpowiedz Link Zgłoś
kameza83 Re: Uderz w stół - nożyce się odezwą 13.07.09, 01:09 A co lub kto tego Twojego boga stworzyl? Moze wielki wybuch? Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Uderz w stół - nożyce się odezwą 13.07.09, 18:32 kameza83 napisała: > A co lub kto tego Twojego boga stworzyl? Moze wielki wybuch? co masz na myśli pisząc twojego boga? gdzie ja napisałem że jestem wierzący? nie każdy kto broni katolików jest katolikiem może wzorem biblii bóg był zawsze? tak samo jak kosmos mógł istnieć, nie mieć początku to tylko ludzie wymyślili że kosmos musi mieć początek. Odpowiedz Link Zgłoś
doopa1 Re: Uderz w stół - nożyce się odezwą 13.07.09, 01:50 Owszem, mówi się EWOLUCJA w odniesieniu do zjawisk, których ta teoria dotyczy. Nazwa THEORY OF EVOLUTION jest nazwą roboczą całej tej koncepcji i tak już zostało aby rozgraniczyć te dwa pojęcia. Podobnie jak z teorią np. względności - została udowodniona a wciąż jest nazywana teorią ale to jest uważam bezsensowne czepianie się słów bo nie o to tu chodzi. Kłóciłbym się czy rzeczywiście teoria ewolucji jest dla większości katolików akcpetowalna - to raczej główna kość niezgody ponieważ nie uzględnia ona działania ponadnaturalnych (boskich) sił a jedynie procesy zachodzące tu na Ziemi i dające się wytłumaczyć naukowo. Uważam, że wiara i teoria ewolucju są z sobą w głębokiej sprzeczności. Ja wcale nie twierdzę, że naukowcy są bezbłedni (bo nie są) i że trzeba im we wszystko wierzyć. Często nawet długo obowiązujące hipotezy/teorie bywają obalane lub uogólniane przez nowo zaobserwowane fakty i wtedy w nauce dokonuje się przełom. Przykłady teoria Ptolemeusza, Kopernika, Galileiego, Newtona, Darwina, Einsteina. A w wierze nie ma teorii ani hipotez tylko jest DOGMAT - jest przyjęta pewna wersja wydarzeń i bezdyskusyjnie należy w nią po prostu "uwierzyć" i traktować za pewnik i nawet pytań nie wolno zadawać a sceptycyzm wrogo widziany. Powiem ci tak: religia udziela kompleksowej odpowiedzi na podstawowe pytania egzystencjalne i jest nie omylna po prostu dlatego, że z "faktami" religijnymi się nie dyskutuje i nie sposób ich podważyć. Ja wolałbym nawet całe życie tkwić w błędzie ale starać się dochodzić do prawdy metodami prób i błędów niż mieć od małego odpowiedź na każde pytanie (a właściwie jej brak) daną przez dogmat religijny. Jeśli ktoś nie rozumie co czyta to już nie problem naukowców tylko jego - niech się douczy. Natomiast przy dogmacie religijnym większość rozumie sens tego wszystkiego i go bezmyślnie akceptuje mimo iż opiera sie to na zdarzeniach o prawdopodobieństwie graniczącym z niemożliwością. Nauka powoli udowadnia, że to są wszystko bzdury, słynny całun turyński to też wielka ściema - pochodzi sprzed kilkuset lat później niż domniemany okres życia Chrystusa. Odpowiedz Link Zgłoś
dna666 Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 17:49 Ciebie katoliku trzeba leczyć!!!Zapomniałeś o Krzyżowcach?Nie pamiętasz nieuku co robili w imię tzw.wiary?!!!Polska niestety też nie miała wyboru i musiała przyjąć tę religię żeby nie zniknąć z mapy Europy!Załóż swój moherowy beret,wykup pakiet startowy w sieci "Rodzina".I tam za darmo dzwoń ze swoimi mądrościami!!! A ateistów zostaw w spokoju.To porządni,inteligentni,odważni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
19790222x Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 18:14 Kościoły w Polsce są po prostu przepełnione, a to budzi w wiernych frustrację i rodzi stres. Należy zbudować więcej kościołów. Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 18:14 > A ateistów zostaw w spokoju.To porządni,inteligentni,odważni ludzie. He he! Dobre :D Taka, na ten przykład, partia bolszewicka. Sami porządni i odważni ludzie. Rzeczywiście trzeba się porządnie postarać żeby wymordować tyle milionów ludzi i jeszcze mieć odwagę wcisnąć pozostałej ciemnocie że to byli ich wrogowie. Krzyżowcy wypadają cokolwiek blado przy Leninie i spółce. Pomyśl trochę zanim znowu się skompromitujesz takim przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 19:45 lavojtek napisał: (...) > He he! Dobre :D Taka, na ten przykład, partia bolszewicka. (...) Wojujący bolszewicy byli tak samo zindoktrynowani jak nazimoherczycy Rydzyka. Dyktatura komunistyczna dążyła do ujednolicenia ideologicznego i to samo czyni dyktatura sekty totalitarnej Watykan. Obie dyktatury oraz dyktatura faszystowska niszczą wszelką różnorodność i mniejszości wliczając mniejszości seksualne, religijne itd. Czy sekta Watykan nie zwalcza ludzi myślących samodzielnie lub wyznających konkurencyjnych bogów? Zwalcza i to z ohydnym uwielbieniem wszystko co może. Stąd okreslenie katobolszewia czy nazikatolickie bydło. Odpowiedz Link Zgłoś
purpurat1 Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 23:19 megasceptyk napisał: > Czy sekta Watykan nie zwalcza ludzi myślących samodzielnie > lub wyznających konkurencyjnych bogów? > Zwalcza i to z ohydnym uwielbieniem wszystko co może. > Stąd okreslenie katobolszewia czy nazikatolickie bydło. Są już nowe określenia - katodebile. Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 22:01 lavojtek napisał: Krzyżowcy wypadają cokolwiek blado przy Leninie i spółce. > Pomyśl trochę zanim znowu się skompromitujesz takim przykładem. A krzyżowców od Najświętszej Maryji Panny pamiętasz? Prusów wycięli, że jedynie nazwy geograficzne pozostały, tak skutecznie nawracali w imię NMP. Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 18:52 dna666 napisał: > Ciebie katoliku trzeba leczyć!!!Zapomniałeś o Krzyżowcach?Nie pamiętasz nieuku > co robili w imię tzw.wiary? ateiści korzy rządzili w zsrr chinach i Kambodży w 80 lat zabili kilkanaście razy więcej ludzi niż KK przez 2000 i powiedz mi czy to oznacza ze ateisci to zło i kościół jest cacy? "A ateistów zostaw w spokoju.To porządni,inteligentni,odważni ludzie." no patrz ja znam ateistów co są zwykłymi degeneratami znam tez katolikow ktorzy chleja pod sklepem tanie wino zapewne ty ateisto nie uwierzysz ale nie ma znaczenia czy ktoś jest ateista czy katolikiem bo w jednej i drugiej grupie są mądrzy i uczciwi oraz idioci i patole ateiści to nie jest jakaś super hiper extra grupa gdize sa najlepsi z najlepszych wiec nie generalizuj Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk A jednak świat stworzyli ludzie niewierzący 12.07.09, 19:31 a nie czarni obłudni szamani, którzy zawsze byli hamulcem ludzkości i pasożytem wysysającym krew z człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: A jednak świat stworzyli ludzie niewierzący 12.07.09, 22:23 megasceptyk napisał: > a nie czarni obłudni szamani, > którzy zawsze byli hamulcem ludzkości > i pasożytem wysysającym krew z człowieka ludzie zawsze w coś wierzyli czy to było chrześcijaństwo islam religie greckie słowiańskie czy co tam jeszcze wiec jaki to świat stworzyli ci niewierzący? komunistyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: A jednak świat stworzyli ludzie niewierzący 12.07.09, 22:31 zz26 napisał: > megasceptyk napisał: > > > a nie czarni obłudni szamani, > > którzy zawsze byli hamulcem ludzkości > > i pasożytem wysysającym krew z człowieka > > ludzie zawsze w coś wierzyli czy to było chrześcijaństwo islam religie greckie > słowiańskie czy co tam jeszcze > wiec jaki to świat stworzyli ci niewierzący? komunistyczny? Czepiasz się. Oczywiście, że stworzyli wierzący w istoty wszechmocne, bo sobie świata nie potrafili inaczej wytłumaczyć. Czego to dowodzi? Jedynie tego, że to przeżytek. Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: A jednak świat stworzyli ludzie niewierzący 12.07.09, 22:43 "Czepiasz się. Oczywiście, że stworzyli wierzący w istoty wszechmocne, bo > sobie świata nie potrafili inaczej wytłumaczyć. Czego to dowodzi? Jedynie tego, > że to przeżytek.[/i]" nie wiem czego to dowodzi ale wiem czego nie dowodzi że ateiści nie są lepsi od wierzących i vice versa rozmowa z większością ateistów przypomina rozmowę z moherami - ten sam fanatyzm tylko w druga stronę. z każdego zdarzenia nawet tak bzdurnego jak to muszą udowadniać wszystkim ze są lepsi od innych Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: A jednak świat stworzyli ludzie niewierzący 12.07.09, 22:50 zz26 napisał: > nie wiem czego to dowodzi ale wiem czego nie dowodzi że ateiści nie są lepsi od > wierzących i vice versa > rozmowa z większością ateistów przypomina rozmowę z moherami - ten sam fanatyzm > tylko w druga stronę. z każdego zdarzenia nawet tak bzdurnego jak to muszą > udowadniać wszystkim ze są lepsi od innych Czy nie rozumiesz, że pierwszy lepszy ateista jest lepszy od katolika po seminarium? Bo po prostu nie jest owładnięty zaślepieniem, potrafi logicznie argumentować, nie jak ty, co tylko płaczesz, bo niczego nie rozumiesz, co się na świecie dzieje. Szkoda mi ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: A jednak świat stworzyli ludzie niewierzący 12.07.09, 23:09 Czy nie rozumiesz, że pierwszy lepszy ateista jest lepszy od katolika po > seminarium? aha czyli wracamy do starego ateista zawsze lepszy znasz wszystkich ateistów na całym świecie? ze wiesz ze są lepsi? ja znam wielu ateistów co są gorsi od żula pod śmietnikiem ale znam tez takich którym ty nawet byś do piet nie dorównał wiec przestań generalizować "nie jak ty, co tylko płaczesz, bo niczego nie rozumiesz, co się n > a > świecie dzieje. Szkoda mi ciebie" naucz sie czytać ze zrozumieniem panie "ateista lepszy od wszystkich" Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: A jednak świat stworzyli ludzie niewierzący 12.07.09, 23:40 Ludzi mają różne zdolności i potencjał ale pierwszym krokiem do oświecenia jest otworzyć oczy i zacząć samodzielnie używać mózgu. Wszelkie szamaństwo i oszukiwanie rzeczywistości i samego siebie psuje głowę i krępuje psychikę. Człowiek jest niedorozwinięty, jak garbate drzewo u którego gałęzi wiszą dziesiątki czarnych pijawek. Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: A jednak świat stworzyli ludzie niewierzący 12.07.09, 23:45 "Wszelkie szamaństwo i oszukiwanie rzeczywistości i samego siebie psuje głowę i krępuje psychikę. " wszystkim według potrzeb widocznie większość ludzi dzięki tym szamanom śpi spokojniej czy w imię "oświecenia" ich mamy im to zabierać? Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: A jednak świat stworzyli ludzie niewierzący 13.07.09, 10:04 Dobrze, tego ludziom nie majm zamiaru odbierać bo to tak jak dziecku zabrać zabawki. Niech szamaństwo zna swoje miejsce i nie włazi na głowę pozostałym ludziom. Bo już im od tej nadętości w dupach się przewraca i chyba popadli w samouwielbienie i sami zaczęli wierzyć że sa magicznymi istotami. Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: A jednak świat stworzyli ludzie niewierzący 13.07.09, 18:36 > Niech szamaństwo zna swoje miejsce > i nie włazi na głowę pozostałym ludziom. niech kolega nie myli chrześcijaństwa z KK sama idea chrześcijaństwa mi sie osobiscie bardzo podoba (miłosierdzie itd.) ale kościół to całkiem inna sprawa ale mojej opinii o nim nie wyrażę bo mi zaraz post skasują Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: A jednak świat stworzyli ludzie niewierzący 14.07.09, 11:39 O mnie się nie martw, potrafię rozróżnić barana od pasterza. Temu pierwszemu byt określił świadomość co sprytnie wykorzystał pasterz ograniczajc byt barana a przez to jego świadomość. A że takiej owcy dobrze to ja wiem, to nie zawsze jest jej świadomy wybór ale może i nie każdemu dane jest używać świadomości i może nie każdy by potrafił. Wolna wola i idee to jedyne co człowiek może zaprezentować jako swoje człowieczeństwo i to co nas wyróżnia. Wiara to mur dla woli i idei, to zagroda mięsno wełnowa dla czarnej pijawki, naturalnego pasożyta ludzkości i człowieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: A jednak świat stworzyli ludzie niewierzący 12.07.09, 23:37 Mylisz się, skąd masz takie poglądy, że ludzie zawsze w coś wierzyli, nie sugerujesz chyba, że w istotę którą reprezentują szamani którym to należy służyć? Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: A jednak świat stworzyli ludzie niewierzący 12.07.09, 23:46 "Mylisz się, skąd masz takie poglądy, że ludzie zawsze w coś wierzyli" uważałem na lekcjach historii a powiedz mi jaki to świat zbudowali niewierzący? Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: A jednak świat stworzyli ludzie niewierzący 13.07.09, 10:23 Platon (Etyka i teoria poznania), Leonardo da Vinci, Galileusz, Newton, Kopernik.. to tylko niektórzy, którzy używali swojego umysłu. Niwolnicy nic nie tworzą, oni służą, a że zniwolić można tylko mało skomplikowanych więc i ich służba jest mało skomplikowana. Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: A jednak świat stworzyli ludzie niewierzący 13.07.09, 18:49 Oba światy – świat idei i świat materialny są według Platona odseparowane i nawzajem się nie przenikają. Jedynymi odstępstwami od tej reguły jest ludzka dusza i Demiurg – boski budowniczy świata. jak widzisz platon także w coś wierzył leonardo da vinci był ochrzczony (czy potem sie wyparł boga czy nie to nie wiem) galileusz mimo konfliktu z kościołem był chrześcijaninem (wszystkie jego córki zostały zakonnicami on sam sie uczył w szkole jezuitów) więc jak widzisz każdy w coś wierzył twoja teoria o budowie świata jest wiec do d... z reszta nie bez przyczyny na europie mówi sie kultura judeochrześcijańska można nie lubić religii ale należy im oddać zasługę ze coś do tego świata wnieśli i to o wiele więcej niż my ateiści Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: A jednak świat stworzyli ludzie niewierzący 14.07.09, 11:43 Nie cytuj wikipedii bo to nie jest materiał do dyskusji. Wielokrotnie widziałem tam ewidentne błędy, błędne interpretacje lub po prostu zwykłe głupoty. Poza tym krótki fragment nie pokazuje światopoglądu Platona, najlepiej ułudę wiary pokazuje jaskinia Platona. Mniejsza o to, od ponad 2000 lat nastapił rozwój idei a Platon był ważną częścią tej drogi człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: A jednak świat stworzyli ludzie niewierzący 14.07.09, 11:48 Nie rozśmieszaj mnie do łez, ja też byłem ochrzczony. Wyobrażasz sobie nie bycie ochrzczonym w średniowiecznym katotalibanacie??? Śmierć! Co ty mi tu za pierdoły opowiadasz, każdy w coś wierzył bo był ochrzczony? Katolickość i cesarz to był biznes, jak szamaństwo w starożytnym egipcie. Masz kolosalne ubytki w wiedzy. Marsz do książek i wróć za 10 lat. Judeochrześcijańska kultura urodziła Stalina i Hitlera a także jugosłowiańskich dyktatorów i ludobójców. Stalin też został wychowany przez Jezuitów. Nie ma się czym szczycić, wręcz przeciwnie. Twoja płaskość postrzegania świata jest powalająca. Uznaję bezcelowość dyskusji skoro nie masz wystarczającej wiedzy o faktach. Uzupełnij ją. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: A jednak świat stworzyli ludzie niewierzący 14.07.09, 11:52 (....) > wnieśli i to o wiele więcej niż my ateiści (...) No to już jest szczyt bezczelności, Nie ma czegoś takiego jak my ateiści. To nie jest jakaś sekta czy organizacja. To jest ewolucja. Poza tym ja jeszcze żyję tak jak i ty i nie wiem co wniosłeś swoim żywotem. Z twoich wypowiedzi wnioskuję, że jesteś osobą wierzącą. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 13.07.09, 10:44 Coś należy jeszcze powiedzieć wprost. Potawić Leonarda da Vinci czy Galileusza w jednym szeregu z bolszewikami to tylko katolicka ciemnota potrafi i zakłamany, zapluty męt typu Rydzyk, Isakiewicz, Kłamczyński czy inni ludzie bez kręgosłupa moralnego a przy tym o małym rozumku a wielkim mniemaniu o sobie. Tak sobie myślałem, kto to są ci bolszewicy bo właściwie to jest jakas idea i stoją za nią jednostki. Komunizm powstał ponieważ chłopi i robotnicy próbowali wprowadzić w życie filozofię której nie byli w stanie pojąć i wprowadzili ją oczywiście po chłopsku. Wszyscy obni byli gorliwymi chrześcijanami prawosławnymi na początku i na takim gruncie ideologicznym te idee wyrosły. Stalin kształcił się w seminarium duchownym, można powiedzieć, że bolszewizm wyssał z mlekiem matki i nauką sekty katolickiej. Na zachodzie analogicznie, tym razem równie słabe dziecię Hitler który również wyrósł na gruncie katolickiej ideologi zniszczenia i nienawiści. Na szczęscie dziś, sekta Watykan nie jest w stanie zablokować dostępu do edukacji i wiedzy świata i można poznawać inne ideologie nie tak niekrwiożercze i destrukcyjne jak fundamentalizm katolicki który był ojcem i matką Hitlera i Stalina. O tak, papieże mocno się z tymi dwoma obściskiwali tak samo jak z amerykańskimi dostawcami stali na niemieckie karabiny, salinu i cyklonu B. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 13.07.09, 10:48 > nie tak niekrwiożercze i destrukcyjne nie tak krwiożercze i destrukcyjne Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 13.07.09, 19:10 "Wszyscy obni byli gorliwymi chrześcijanami prawosławnymi na początku > i na takim gruncie ideologicznym te idee wyrosły." nigdzie nie znalazłem wzmianek ze byli gorliwymi chrześcijanami wiem natomiast ze z nienawiścią patrzyli na wszystko co miało związek z religia chcesz powiedzieć ze ideologia chrześcijańska nakazuje zniszczyć sama siebie? to ze ateista Stalin wybił miliony (kiedy zabijał to był ateista tego faktu nie da sie ukryć) ludzi to nie znaczy ze ateiści to potwory to po prostu świr który za dużo mógł. ja bym tu za winnego wstawił prędzej schizofrenie to że Stalin chodził do seminarium (z którego go wyrzucili - może to było powodem jego nienawiści?) nic nie zmienia. dużo pedofilów idzie do seminarium tylko dlatego bo jako księża liczą na bliski kontakt z dziećmi i czy to oznacza że KK przerabia ludzi na pedofili "Na zachodzie analogicznie, tym razem równie słabe dziecię Hitler > który również wyrósł na gruncie katolickiej ideologi zniszczenia i nienawiści." on wiele razy mówił o potrzebie stworzenia nowej religii wiec tez go to stawia wśród ateistów dla niego religia to było "coś" do sterowania ludźmi i (sie nie pomylił). fakt że sie urodził w katolickiej rodzinie nie robi z niego katolika "O tak, papieże mocno się z tymi dwoma obściskiwali" to nie jest religia a polityka dla mnie papież to może być guru katolików i nic więcej ale wyobraź sobie inna sytuacje jesteś guru wszystkich ateistów i ktoś ci mówi albo poprzesz moje działania albo zabije wszystkich ateistów co byś zrobił? widzę że masz dużo do zarzucenia katolikom ale absolutnie nic ateistom którzy pewnie wedle ciebie są czyści jak łza spójrz prawdzie w oczy ani ateiści ani chrześcijanie nie są niewinni wszyscy maja wiele krwi na rekach Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 14.07.09, 12:12 masło maślane, pisz zwięźle a nie chaotycznie jak dziecko które braki w wiedzy próbuje tuszować mętnym pisaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
sylzaj nie znasz historii 12.07.09, 19:50 Wyprawy krzyżowe nie miały nic wspólnego z wiarą,ewangelizacją,nawracaniem itp. Możnym Europy Chodziło oto by odzyskać Ziemię Świętą (czyt. kasa,kasa,kasa,kasa) Odpowiedz Link Zgłoś
sylzaj Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 19:54 Wyprawy krzyżowe nie miały nic wspólnego z wiarą,ewangelizacją,nawracaniem itp. Możnym Europy Chodziło oto by odzyskać Ziemię Świętą (czyt. kasa,kasa,kasa,kasa) dna666 napisał: > Ciebie katoliku trzeba leczyć!!!Zapomniałeś o Krzyżowcach?Nie pamiętasz nieuku > co robili w imię tzw.wiary?!!!Polska niestety też nie miała wyboru i musiała > przyjąć tę religię żeby nie zniknąć z mapy Europy!Załóż swój moherowy > beret,wykup pakiet startowy w sieci "Rodzina".I tam za darmo dzwoń ze swoimi > mądrościami!!! > A ateistów zostaw w spokoju.To porządni,inteligentni,odważni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 18:44 Pewno to jest b. ministrant zdeflorowany przez księży. Katolik po rozczarowaniach religijnych bywa nieobliczalny. Ciekawe, czy "polskie" władze poinformują dokłądnie o szczegółach. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 18:44 Pewno to jest b. ministrant zdeflorowany przez księży. Katolik po rozczarowaniach religijnych bywa nieobliczalny. Ciekawe, czy "polskie" władze poinformują dokłądnie o szczegółach. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna wychowanie w nienawiści do katolików przez GW 12.07.09, 18:48 zaczyna dawać plon Odpowiedz Link Zgłoś
polaknormalny Re: wychowanie w nienawiści do katolików przez GW 12.07.09, 19:08 w nienawiści do katolików nie trzeba uczyć sami wokół siebie tworzą ochyde! Odpowiedz Link Zgłoś
magor_ek Re: wychowanie w nienawiści do katolików przez GW 12.07.09, 19:21 Często prawda, ale ani wiara ani niewiara nie chroni przed głupotą.... Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: wychowanie w nienawiści do katolików przez GW 12.07.09, 20:22 polaknormalny napisał: > w nienawiści do katolików nie trzeba uczyć sami wokół siebie tworzą ochyde! widzę, że udanie łączysz fanatyczny antykatolicyzm z fanatycznym analfabetyzmem Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: wychowanie w nienawiści do katolików przez GW 12.07.09, 20:52 Schizofreników trzeba zamykac i leczyć! owieczki zbłąkane przez Ojca dyrektora też! Odpowiedz Link Zgłoś
magor_ek Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 19:17 A tyle razy się powtarza: "Nie chodzić do kościoła"! Za grosz rozumu!.... A swoją drogą, niezły musiał być z 25-latka desperat skoro wbił sobie nóż w gardło! Wow. Nie miałabym odwagi Odpowiedz Link Zgłoś
purpurat1 Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 23:16 magor_ek napisała: > A tyle razy się powtarza: "Nie chodzić do kościoła"! Za grosz > rozumu!.... A swoją drogą, niezły musiał być z 25-latka desperat > skoro wbił sobie nóż w gardło! Wow. Nie miałabym odwagi To potwierdza, że ten czubek był katolikiem i to mocno wierzącym a nie ateistą. Wbijając sobie nóż w szyję chiał pokazać wszystkim niewiernym, że Bóg istnieje i że pomoże Mu w zmartchwychwstaniu za oddanie wierze i jej umacnianiu. Wierzył w to, że jak Bóg to już raz zrobił ( a pierwszy raz jest najtrudniejszy ) to następny raz to już nie problem i to w dodatku dla słusznej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 23:27 To potwierdza, że ten czubek był katolikiem i to mocno wierzącym a > nie ateistą. Wbijając sobie nóż w szyję chiał pokazać wszystkim > niewiernym, że Bóg istnieje hahahaah jak ja lbie takich wojujących ateistów przeczyta notkę w gazecie i już oczami wyobraźni tworzy jego portret psychologiczny już wiesz co chciał zrobić co myślał kiedy sie ostatnio wysrał Odpowiedz Link Zgłoś
purpurat1 Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 23:49 zz26 napisał: > hahahaah jak ja lbie takich wojujących ateistów przeczyta notkę w gazecie i już> oczami wyobraźni tworzy jego portret psychologiczny już wiesz co chciał zrobić> co myślał kiedy sie ostatnio wysrał Katolicy są wyjątkowo mało skomplikowani i prymitywni a więc sporządzenie takiego portretu to już szablon. Dlatego nie sztuka przewidzieć co chcą zrobić, co myślą i kiedy się wysrają, jak piszesz. Rozumiem, że to sranie jest dla Ciebie tematem najważniejszym i przewodnim. Pochylony. Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 13.07.09, 00:31 "Rozumiem, że to sranie jest dla Ciebie tematem > najważniejszym i przewodnim" źle rozumiesz po prostu jesteś kolejnym żałosnym wojującym ateista który w swojej chorej wyobraźni robi sobie pseudo psychologiczne portrety "Katolicy są wyjątkowo mało skomplikowani i prymitywni" Zmień słowo katolicy na ateiści i co usłyszysz? opinie mohera na temat ateistów czym sie różnisz od tych zapyziałych rydzykomaniakow? niczym. taki sam zaściankowy fanatyzm. nieważne co sie zdarzy ty już dobrze wiesz jak wygląda i co myśli każdy katolik Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 20:23 Z artykułu nie wynika, że nożownik był ateistą. Co więcej, wybór miejsca akcji wskazuje, że mógł być Katolikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 22:41 strikemaster napisał: > Z artykułu nie wynika, że nożownik był ateistą. Co więcej, wybór miejsca akcji > wskazuje, że mógł być Katolikiem. może to fanatyczny ateista zionący nienawiścią do kościoła jak połowa forumowiczów? nie tak dawno w Pakistanie kilku fanatyków wysadziło sie w kościele wcale nie byli to katolicy tylko ktoś kto ich bardzo nienawidził wiec nie widzę związku między wyznaniem a miejscem akcji Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 22:47 zz26 napisał: > strikemaster napisał: > > > Z artykułu nie wynika, że nożownik był ateistą. Co więcej, wybór miejsca > akcji > > wskazuje, że mógł być Katolikiem. > > może to fanatyczny ateista zionący nienawiścią do kościoła jak połowa forumowic > zów? > nie tak dawno w Pakistanie kilku fanatyków wysadziło sie w kościele wcale nie > byli to katolicy tylko ktoś kto ich bardzo nienawidził > wiec nie widzę związku między wyznaniem a miejscem akcji iście katolickie rozumowanie, pewnie zamiast logiki miałeś religię, gdzie uczono cię takiego rozumowania. Ateiści nie chodzą do kościoła, jeśli już to w celach poznawczych. To najwyraźniej był jakiś zawiedziony katechumen, który czego innego się spodziewał. Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 23:15 Ateiści nie chodzą do kościoła, jeśli już to w > celach poznawczych. To najwyraźniej był jakiś zawiedziony katechumen a wiesz to by ty jesteś najmądrzejszy? w Pakistanie w kościele wysadzili sie muzułmanie nienawidzący chrześcijan a muzułmanie do kościoła nie chodzą Więc nie widzę powodu dla którego ateista miałby nie wejść do kościoła może jakaś magiczna siła go powstrzymuje? jesteś zaślepiony uważasz że ateiści to sa tacy wspaniali ludzie najwspanialsi pod słońcem którzy nigdy ale to przenigdy nie zrobią nic złego równie dobrze mógł to być katolik ateista czy wyznawca hari kriszna ale dla takiego oświeconego i nieomylnego ateisty jak ty możliwość jest jedna to musiał być katol bo innej opcji nie może być Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Kobiety w kościele spełniają role podrzędne!!! 12.07.09, 20:25 A ten nieszczęśnik popełnił błąd!! Przecież ktoś musi wytrzeć posadzkę w kościele! Ktoś musi zmienić kwiaty przy ołtarzu! Jeszcze ktoś inny poda księdzu zupy i tego co do rymu. Odpowiedz Link Zgłoś
tojamyszka A może satanista ? 12.07.09, 21:06 Moze to wyznawca szatana ? Nikt normalny tak by sie nie zachował . Nikt zdrowo myslacy , Ale teraz bedzie wmawial , ze jakies glosy mu tak kazaly , ze noż w jego rekach to przypadek .. Takie bzdury bedzie gadal i jeszcze moze ktos mu uwierzy . A ja mysle , ze na sprawdzenie ... przydalby sie ksiadz egzorcysta . A potem sad juz zrobi swoje . I niech nikt nie mowi , ze moze byl zakochany a zla tesciowa nie pozwalala mu sie zblizyc do oblubienicy . Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: Nożownik w kościele ranił trzy kobiety 12.07.09, 21:40 19790222x napisał: > Wszystkich ateistów trzeba leczyć w psychiatryku gdyż są agresywni - - właśnie, właśnie, przecież to katolik wszedł do kościoła i krzywdy ludziom narobił, jednym słowom ludziom (katolikom) w tym kraju odbija. Odpowiedz Link Zgłoś