calcinus 13.07.09, 20:26 Na Wschodzie bez zmian :) I oni Nową Światową Walute beda wprowadzac :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
everettdasherbreed Cytat z filmu, do rosyjskich matek: 13.07.09, 20:35 "Był czas przywyknąć przecie!" Odpowiedz Link Zgłoś
razumichin73 Te kacapki same sie wykończą 13.07.09, 21:16 Pozostawić w spokoju a sami sie pozabijają - jak niektopre gatunki szympansów :) Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Nu ja dumaju czto 13.07.09, 22:34 oni rus afoby, anglosasy, szpjony i limanowce. Choroszo ja skazał, web kamandisty? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek Uprasza sie grzecznie o nienaruszanie godnosci 13.07.09, 22:42 sympatycznego i inteligentnego zwierzecia, jakim jest szympans. To, ze czasem komu noge urwie albo odgryzie leb z plucami, to nie powod, zeby biedka do ruskiego porownywac. Moskal, jesli juz, ze wschodu, zachodu, polnocy i poludnia bardziej przypomina pawiana od tylu. Uwaga - przy zachodnim wietrze sprawdzac widoku od wschodu nie zaleca sie. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Ja wypraszajus! 13.07.09, 22:45 > sympatycznego i inteligentnego zwierzecia, jakim jest szympans. To, > ze czasem komu noge urwie albo odgryzie leb z plucami, to nie powod, > zeby biedka do ruskiego porownywac. Moskal, jesli juz, ze wschodu, > zachodu, polnocy i poludnia bardziej przypomina pawiana od tylu. > Uwaga - przy zachodnim wietrze sprawdzac widoku od wschodu nie > zaleca sie. Co konkretnie ci się skojarzyło z szympansem? Szpjon? Szympans to po kacapsku szympanskoje - kacapcziki piją sok z szympansa na szczególnie eleganckich rautach:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_w Rosja: Matki Żołnierzy oskarżają armię o wyjątk.. 13.07.09, 23:43 A co za różnica czy mięso armatnie jest zdrowe czy chore ? Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Hehehe, to dość wymowny dowód 13.07.09, 23:46 sprawności kacap-armii: "Wcześniej mogli wziąć do wojska (poborowego) z płaskostopiem, ale teraz biorą nawet tych z wrzodami, zapaleniem skóry, a nawet chorobami serca - mówiła Kuzniecowa." Odpowiedz Link Zgłoś