jacek230 21.07.09, 20:39 Poczta z Lublina do Czestochowy idzie ze dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czan-dra Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu prze... 21.07.09, 20:40 Palikot się zapędził, to był dowcip, przaśny, debilny, ale dowcip, nie popadajmy w paranoję, to że Rydzyk jest chamem nie jest jeszcze karalne... Odpowiedz Link Zgłoś
mracek Re: Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu pr 21.07.09, 20:52 Jaki dowcip? Rydzyk i jego zwolennicy nie maja zadnego poczucia humoru, przeciez wszystko wedlug nich narusza uczucia religijne. Rydzyk podczas pielgrzymki nie moze zartowac, to naruszaloby uczucia religijne patnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
pali_kota_zlodziejski_interes Oszust_Peniskot_Do_Pierdla__!!!:) ))))))))))))))))) 22.07.09, 01:21 GWno kabluje: ..... Palikotas otrzymuje z anonimowych spółek w rajach podatkowych milionowe pożyczki z niewiadomych źródeł. .... Palikot założył w 2007 r. w Luksemburgu spółkę, a ta zaraz zaczęła pożyczać mu pieniądze. Miała je od małej spółki, której adresem jest skrzynka pocztowa na Cyprze. Jej udziałowcy rezydują na Karaibach. Według byłej żony Peniskota, Marii Nowińskiej - właśnie tam Paligłup ukrył część majątku. .................................................................................................................. Tadeusz Cymański: Czy Platforma Obywatelska uznaje, że jest to w porządku, żeby politycy uciekali od podatków przez raje podatkowe? .................................................................... W USA, W BRYT. I FRANCJI ZA TAKIE OSZUSTWO PODATKOWE TRAFIŁBY TEN PALIKOTAS NA 10 LAT ZA KRATY !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wetuje_pomylonych dlaczego palglup nie zawiadamial jak berlusconi py 22.07.09, 02:04 tal o opalenizne obamy ? krzywy ryj paliglupa nie pozwala wlocha zakapowac? Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Rydzol to swina na uslugach Watykanu. 22.07.09, 04:39 Bez przesady, rydzol to swintuch i debil w sutannie.On MA TYLE WSPOLNEGO Z CHRZESCIJANSTWEM,co mial Hitler z golabkiem Pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Thuske jak dziadek sluzy bo "musi" ale wazne ze na 22.07.09, 18:38 dal czuje sie Polakiem Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Oszust_Peniskot_Do_Pierdla__!!!:) ))))))))))) 22.07.09, 02:47 nikt mu tego NIE udowodnil ale widze ze to z ZIOBRO pod reke wyroki wydajesz zanim sie sprawa zacznie Odpowiedz Link Zgłoś
ontos2 Re: Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu pr 21.07.09, 20:52 czan-dra napisał: > Palikot się zapędził, to był dowcip, przaśny, debilny, ale dowcip, nie > popadajmy w paranoję, to że Rydzyk jest chamem nie jest jeszcze karalne... No cóz, widocznie nie znam sie na dowcipach. Ten tez mnie nie smieszył :" Ja panią wykoncze". Odpowiedz Link Zgłoś
akodo78 Cieszcie sie wyborcy PO! Takimi sprawami właśnie z 21.07.09, 21:08 Cieszcie sie wyborcy PO! Takimi sprawami właśnie zajmować się będzie prokuratura za rządów PO, to są zadania dla prokuratury zlecane przez Palikota bo przecież po co mieli by zajmować się ściganiem przestępców... Odpowiedz Link Zgłoś
majkelos13 Re: Cieszcie sie wyborcy PO! Takimi sprawami właś 21.07.09, 22:42 Wlasnie chcemy, zeby tym przestepca zajela sie prokuratura. Odpowiedz Link Zgłoś
akodo78 dajcie mi człowieka a paragraf sie znajdzie! 21.07.09, 22:51 dajcie mi człowieka a paragraf sie znajdzie! takie metody lubicie co? Bo tym jak nazwałeś "przestępcą" zajmujecie się od ponad dwóch lat tylko szkoda że nic znaleźć nie możecie poza oszczerstwami :) Rydzyk jest ostatnią osobą którą chcę bronić ale z waszych wysiłków żeby go zdyskredytowac to mi sie tylko śmiać chce :) Już jeden taki opowiadał bajeczki przedwyborcze o nieprawidłowościach w CBA, o nikczemnościach Ziobry, szkoda tylko że gdy przyszło do potwierdzenia tych oszczerstw to w sądach jednak zabrakło dowodów... w tym jesteście nieźli, opluć, zniszczyć Odpowiedz Link Zgłoś
majkelos13 Re: dajcie mi człowieka a paragraf sie znajdzie! 21.07.09, 23:22 Rydzyk jest takim samym przestepca jak: - Olejniczak - pogrzeb troche co sie dzialo na SGGW jak byl w Samorzadzie i jak kupil mieszkanie za 500 tys zl zaraz po studiach. - Piskorski - w sumie to najlatwiej wytlumaczyc, ze kase ma sie z gieldy lub kasyna itd. Dzieki glupiemu prawu takie mendy chodza po ulicach i biora czynny udzial w zyciu politycznym Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: dajcie mi człowieka a paragraf sie znajdzie! 22.07.09, 07:04 akodo78 napisał: > dajcie mi człowieka a paragraf sie znajdzie! > > takie metody lubicie co? Bo tym jak nazwałeś "przestępcą" zajmujecie się od > ponad dwóch lat tylko szkoda że nic znaleźć nie możecie poza oszczerstwami :) > Rydzyk jest ostatnią osobą którą chcę bronić ale z waszych wysiłków żeby go > zdyskredytowac to mi sie tylko śmiać chce :) > > Już jeden taki opowiadał bajeczki przedwyborcze o nieprawidłowościach w CBA, o > nikczemnościach Ziobry, szkoda tylko że gdy przyszło do potwierdzenia tych > oszczerstw to w sądach jednak zabrakło dowodów... > > w tym jesteście nieźli, opluć, zniszczyć > Nie podniecaj się tak .Przecież wiesz że to jest pozorne działanie.Rydzykowi w Polsce włos z głowy nie spadnie . Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy a jak lysemu moze wlos z glowy spasc??? 22.07.09, 07:20 w polsce czy gdzie indziej??? Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Cieszcie sie wyborcy PO! Takimi sprawami właś 21.07.09, 23:29 Szerzenia rasizmu to wlasnie przestepstwo. akodo78 napisał: > Cieszcie sie wyborcy PO! Takimi sprawami właśnie zajmować się będzie prokuratur > a > za rządów PO, to są zadania dla prokuratury zlecane przez Palikota bo przecież > po co mieli by zajmować się ściganiem przestępców... > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
sylu1313.pl Re: Cieszcie sie wyborcy PO! Takimi sprawami właś 22.07.09, 07:29 A czy rydzyk nie jest przestępcą? Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.aliks Re: Cieszcie sie wyborcy PO! Takimi sprawami właś 21.07.09, 23:50 Niech się zajmie, to dyskryminacja na tle etnicznym, a dokonywana przez - było nie było - lidera dużej grupy osób, stanowi zachętę do naśladowania. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu pr 21.07.09, 21:17 A gdzie ja pisałem, że ten "dowcip" był śmieszny, żałosny, tak, ale śmieszny... Odpowiedz Link Zgłoś
al_bandi [...] 21.07.09, 21:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu pr 21.07.09, 21:24 No, jak na Twój poziom, to i tak wspiąłeś się na wyżyny intelektu... PS. Ciekawe kto Ci pomagał w pisaniu tego posta... Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu prze... 21.07.09, 20:46 Pewnie nic z tego nie będzie a szkoda gdyż strach myśleć jakich "Polaków " nam Rydzyk wychowa. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Oczekujemy w napięciu na to wpłynięcie... 21.07.09, 20:49 Tylko jakoś zainteresowanie na forum jakby zmalało. Panowie żurnaliści, więcej serca włóżcie do sprawy. Może jeszcze się uda ten żar szlachetnych serc na nowo rozdmuchać... Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Oczekujemy w napięciu na to wpłynięcie... 21.07.09, 21:05 Oczekujemy w napięciu na to wpłynięcie... A kto to jest My? Mniemam, że Ty i twój dowcipny, przaśny, chamski i debilny żartowniś, Rydzyk... no to dużo Was... Coś za dużo używasz rusycyzmów...hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb No i jesteśmy w domu... 21.07.09, 21:31 Od razu zrobiło się jakoś miło i kulturalnie. No Wersal prawie. Jeden intelektualista w towarzystwie i proszę jakie wyżyny kultury. Ą Ę i bułkę przez bibułkę... Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki Re: No i jesteśmy w domu... 21.07.09, 23:13 no cóż, żeby całować xsiendza rydzaka trzeba najpierw uklęknąć - prawie jak przed królem bydlo_prof_wb napisał: > Od razu zrobiło się jakoś miło i kulturalnie. No Wersal prawie. Jeden > intelektualista w towarzystwie i proszę jakie wyżyny kultury. > Ą Ę i bułkę przez bibułkę... > > Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
12345janka Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu prze... 21.07.09, 20:59 Panie Januszu, gratuluję, tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu prze... 21.07.09, 21:05 I tak go nie zamkną, a jest za co (afery, podejrzany wypadek dziennikarza, współpraca z obcym-radzieckim/rosyjskim wywiadem). Odpowiedz Link Zgłoś
atopos Re: Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu pr 21.07.09, 21:21 strikemaster napisał: > I tak go nie zamkną, a jest za co (afery, podejrzany wypadek dziennikarza, wspó > łpraca z obcym-radzieckim/rosyjskim wywiadem). ... oraz hodowla wąglika w klewkach i porywanie dzieci w celu spuszczania krwi na macę. O smaku rydza. Odpowiedz Link Zgłoś
ciukrzy Paligłupie a nagie 21.07.09, 21:07 dziennikarki przez ciebie zapraszane to twoja cnota picie w miejscu publicznym to mi przypomina najlepszego prezydenta oczywiście nie trzeżwiejącego. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Paligłupie a nagie 21.07.09, 21:12 najlepszego > prezydenta oczywiście nie trzeżwiejącego. Dlaczego czepiasz się prezydenta Kaczyńskiego, i jego małych przywar... Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais96 mam rodzinę czarnoskórą i 21.07.09, 21:33 tym którzy uważają, że to był tylko żart i nie ma się co nim przejmować chcę powiedzieć by się zastanowili nad tym. jeśli człowiek słyszy takie żarty kilka razy dziennie plus kila epitetów, i to od grupy penerków to się po prostu zaczyna bać. bo od takich słowek się zaczyna a na przemocy się kończy. dla czarnoskórych ludzi takie żarciki to nie jest "nic takiego strasznego" Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki Re: mam rodzinę czarnoskórą i 21.07.09, 23:16 a kiedy to świniopasy ostatni raz słyszeli gdzie jest ich miejsce? odpowiedź w 1945 roku, potem świniopasy dostali władzę i ich tępe łby nie dają rady ogarnąć, że kij ma dwa końce - że ktoś może z nich żartować i to nie będzie miłe... anaisanais96 napisała: > tym którzy uważają, że to był tylko żart i nie ma się co nim przejmować chcę > powiedzieć by się zastanowili nad tym. jeśli człowiek słyszy takie żarty kilka > razy dziennie plus kila epitetów, i to od grupy penerków to się po prostu > zaczyna bać. bo od takich słowek się zaczyna a na przemocy się kończy. dla > czarnoskórych ludzi takie żarciki to nie jest "nic takiego strasznego" Odpowiedz Link Zgłoś
nowak11 Wujek Rydzyk jest walnięty, tak samo jak Palikot! 21.07.09, 21:08 Niech się biją!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Wujek Rydzyk jest walnięty, tak samo jak Pali 21.07.09, 21:13 nowak11 napisał: > Niech się biją!;))) O! to jest to, ustawka, i niech lepszy ma rację... Odpowiedz Link Zgłoś
sylu1313.pl Re: Wujek Rydzyk jest walnięty, tak samo jak Pali 22.07.09, 07:31 Przyznasz mi chyba rację, że Palikot jest mniej szkodliwy (walnięty) od rydzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
satyr24 Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu prze... 21.07.09, 21:14 Palikota lubię za jego niepokorność ale teraz przedobrzył, ew. popadł w paranoję, jak Ci których dotychczas ośmieszał - trochę to żenujące bo to ewidentny przaśny żarcik miał być a zachowują się wszyscy jak moherowe berety, co ich wiecznie wszytko obraża... Odpowiedz Link Zgłoś
polaknormalny Re: Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu pr 21.07.09, 21:27 satyr24 napisał: > Palikota lubię za jego niepokorność ale teraz przedobrzył, ew. popadł w paranoj > ę, jak Ci których dotychczas ośmieszał - trochę to żenujące bo to ewidentny prz > aśny żarcik miał być a zachowują się wszyscy jak moherowe berety, co ich wieczn > ie wszytko obraża... OJ ty jesteś biała katolska świnia --to też żarcik a mam nadzieję że cie zabolał Odpowiedz Link Zgłoś
protomek77 Re: Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu pr 22.07.09, 00:28 może i zabolał ale do sądu cie czerwona szmato nie poda :D Odpowiedz Link Zgłoś
protomek77 moze lepiej niech prokurator wezmie sie za 21.07.09, 21:15 Stefana Michnika - zbrodniarza stalinowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
grisza.14 Wiadomo, Rydzyk to brudas, swołocz i złodziej... 21.07.09, 21:16 Co tu wyjaśniac ? Odpowiedz Link Zgłoś
protomek77 Re: Wiadomo, Rydzyk to brudas, swołocz i złodziej 22.07.09, 00:25 no ciesz sie ze to nie komuna bo by Cię tow Stefan Michnik na KS skazał :D Odpowiedz Link Zgłoś
atopos Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu prze... 21.07.09, 21:15 Rydzyk , człek prosty (choć obdarzony niezwykłym talentem do interesów) pozwolił sobie na rubaszny, wiejski żarcik - nic więcej. W sumie nie ma w tym tak naprawdę nic groźnego. Za to groźby upatruję w lataniu z tym do sądu przez Palikota. Przed wojną to się nazywało pieniactwo sądowe i tacy gorliwcy sami lądowali za kratkami. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu pr 21.07.09, 21:21 wiejski żarcik A czy Ty byłeś kiedykolwiek na wsi, wydaje się Tobie, że mieszkańcy wsi to lubują się w przaśnych, chamskich żartach? Wiesz co, nie deprecjonuj ludzi, bo gotów jestem pomyśleć żeś wyznawcą PiSu... Odpowiedz Link Zgłoś
atopos Re: Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu pr 21.07.09, 21:24 Bardzo przepraszam szanownych mieszkańców wsi jeśli poczuli się obrażeni. Posłużyłem się bezmyślnie obiegową zbitką i właściwie jest to równie fatalne jak nieumyty murzyn. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu pr 21.07.09, 21:32 ATOPOS NAPISAL,,,ze rydzyk sobie pozwolil na rubaszny wiejski zarcik,,, to ja ci tez powiem taki rubaszny wiejski zarcik. zobacz ATOPOS,,JAKI SMIERDZACY GNOJEM WIESNIAK TU PISZE.... I jak ci sie tez zart podoba? nie dziekuj mi nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki Re: Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu pr 21.07.09, 23:24 taaaaaaa jakiś xsiondz pozwolił sobie na żarcik ale jak z niego żartowano to już tak miło mu nie było he, he, jakiś tam xsiondz pomieszał we łbach świoniopasów i wywyższył ich na ołtarze - świoniopasy myślą, że będą zbawieni i kupieniem odpustu wszystkie ich grzechy zostaną zmazane co gorsza, świniopasy kierowane przez xsiendza rydzaka wierzą, że dostąpią łaski takiej samej, jak ci, którzy całe życie nikomu nie zrobili krzywdy (np: obrazili kogoś) !!!! - co to za religia którą reprezentuje xsiondz rydzak? kolejny socjalizm? jeden haruje a drugi kupuje odpust grzechów i mają takie same prawa???? na zakończenie - jestem grzesznikiem i w cale nie zamierzam zbierać punktów na wejściowkę do życia wiecznego - po kilku minutach przebywania w takiej śmietance jak katolicy udzielający się na forum poszedłbym szukać jakiegoś sposobu na unicestwienie ostateczne...... atopos napisał: > Rydzyk , człek prosty (choć obdarzony niezwykłym talentem do interesów) pozwoli > ł sobie na rubaszny, wiejski żarcik - nic więcej. W sumie nie ma w tym tak napr > awdę nic groźnego. > Za to groźby upatruję w lataniu z tym do sądu przez Palikota. Przed wojną to si > ę nazywało pieniactwo sądowe i tacy gorliwcy sami lądowali za kratkami. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head PaliCham nie czytał Tuwima ? Antysemita ! 21.07.09, 21:21 Nie wiem co gorsze, błaźnić się wymachiwaniem sztucznym penisem czy kompromitować brakiem znajomości podstawowej lektury z lat dzieciństwa każdego Polaka "Murzynka Bambo". Autora chyba nie można, z racji jego pochodzenia, posądzić o "rasizm". A już szczytem cynizmu jest występowanie PaliChama w "obronie lżonych" kiedy sam co tydzień lży innych. Już niech lepiej paliCham dalej czatuje przy nocniku prezydenta, a nuż coś do niego wpadnie to będzie miał o czym pisać na swym blogu. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza.14 talking_head, a ty,antysemicka łajzo ? 21.07.09, 21:25 Lubisz Żydów /..Gdyby Chrystus żył, to byś go zamordował drugi raz !! Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: PaliCham nie czytał Tuwima ? Antysemita ! 21.07.09, 21:35 tak jak ty piszesz to swiadczy o twojej NIESAMOWITEJ kulturze,chyba wszystkie lektury szkolne DWA razy czytales,i do dzis nie rozumiesz co czytales Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Tylko ze Tuwim nie pisal o niemyciu sie 21.07.09, 22:46 Ale jezeli chamstwo niuansow nie rozroznia, to nie znaczy, ze nie powinien ich rozrozniac prokurator czy sedzia. Odpowiedz Link Zgłoś
fletniapana Widać, że nie uważałeś w szkole. 21.07.09, 23:24 Cytuję: "Mama powiada: "Chodź do kąpieli", A on się boi, że się wybieli." Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki wracaj do łopaty, czekamy na autostrady!!! 21.07.09, 23:05 wracaj do łopaty już wystarczy rządów prostactwa i buractwa - od sześćdziesięciu lat niszczyli ten kraj, nienawidząc wszystkich dookoła co nie przeszkadzało kraść im sukcesy... jeśli zrozumiałeś ten zapis powyżej, to zastanów się nad tym co robisz...... talking_head napisał: > Nie wiem co gorsze, błaźnić się wymachiwaniem sztucznym penisem > czy kompromitować brakiem znajomości podstawowej lektury z lat > dzieciństwa każdego Polaka "Murzynka Bambo". Autora chyba nie można, > z racji jego pochodzenia, posądzić o "rasizm". > A już szczytem cynizmu jest występowanie PaliChama w "obronie > lżonych" kiedy sam co tydzień lży innych. Już niech lepiej paliCham > dalej czatuje przy nocniku prezydenta, a nuż coś do niego wpadnie to > będzie miał o czym pisać na swym blogu. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Murzynek Bambo w Afrye mieszka ? 21.07.09, 21:24 Czekam aż Miłościwie Nam Panujący zakażą we wspólnej akcji z Wyborczą tego wierszyka.... Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Murzynek Bambo w Afrye mieszka ? 21.07.09, 21:27 Sądzisz, że Kaczyński zakaże czytania tej lekko debilnej czytanki? Odpowiedz Link Zgłoś
grisza.14 adam_l27 ..twój kretynizm, to nic nowego... 21.07.09, 21:32 jest was sporo..Rm,PIS,LPr... Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: adam_l27 ..twój kretynizm, to nic nowego... 21.07.09, 22:14 Za to twoja "mądrość i kultura"jest powszechnie znanan kraliku... Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Jak bardzo ten szlachetny i prawy człowiek 21.07.09, 21:25 musiał cierpieć przez tak niegodne słowa godzące w jego wrażliwe sumienie. Współczuję całym sercem. Panie Palikot, tak trzymać i nie odpuszczać ordynusom. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza.14 bydlo_prof_wb..bydło żre siano i mruczy... 21.07.09, 21:28 Żubr występuje w puszczy... Odpowiedz Link Zgłoś
grisza.14 bydlo_prof_hab_cham... bydło do obory... 21.07.09, 21:52 inaczej ubojnia... Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki Re: Jak bardzo ten szlachetny i prawy człowiek 21.07.09, 23:27 krowy wydojone???? to marsz do bożnicy xsiendzom buty polerować... nie ma się w głowie, to trzeba xsiendzów słuchać - przecież to alfy i omegi, po co kupować encyklopedie, xsiondz wie wszystko, a szczególnie dobrze rozróżnia dobro i zło bydlo_prof_wb napisał: > musiał cierpieć przez tak niegodne słowa godzące w jego wrażliwe sumienie. > Współczuję całym sercem. Panie Palikot, tak trzymać i nie odpuszczać ordynusom. > Odpowiedz Link Zgłoś
rom_0000 Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu prze... 21.07.09, 21:27 Panie Palikot niech się pan przebada u dobrego psychiatry bo pana zachowanie wskazuje,ze jest pan chory i moim zdaniem jest pan dobrym błaznem Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu pr 21.07.09, 21:31 Już się przebadał, i co najlepsze, to opublikował wyniki... Odpowiedz Link Zgłoś
adxluxe123 Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu prze... 21.07.09, 21:37 zaraz się okaże, że "nie mył się" (co w pewnych sytuacjach życiowych przecież się zdarza) to zniewaga, a "człowiek mały, głupi i niedorozwinięty" nie Odpowiedz Link Zgłoś
absbls Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu prze... 21.07.09, 21:37 ciukrzy,Du bist ein Vollidiot! Przepraszam wszystkie spasione wieprze, ze porownalem je do polskich biskupow.Porowanie to jest obrazliwe i krzywdzi te pozyteczne zwierzaki. Katopolacy,Talibowie polscy zasmiecacie soba piekna Europe! Ale wszystko do czasu! Jeszcze 2 pokolenia i zacznie sie agonia! Koscioly stana sie muzeami a plebanie domami opieki. Czarna zaraza skonczy sie, podobnie jak czerwona. Wiecej edukacji, wiecej kontaktow ze swiatem, wyrzucenie religi ze szkol. Wypowiedzenie haniebnego konkordatu bedzie poczatkiem tego zabobonu w Polsce. Smierc ciemnocie, niech bedzie pochylony! Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu prze... 21.07.09, 21:41 Ten moczymorda,wioskowy głupek ma wyjątkowe"parcie na szkło,żałosny ćwierćgłówek cham i prostak.. Odpowiedz Link Zgłoś
tommix Re: Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu pr 21.07.09, 23:42 Mowisz oczywiscie o tym chamie Rydzyku? Odpowiedz Link Zgłoś
modulator89 Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu prze... 21.07.09, 21:44 Żal tylko palikota i całego PO !! Odpowiedz Link Zgłoś
greg232 Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu prze... 21.07.09, 21:45 No to w końcu GW dowie się czym jest rasizm i antysemityzm, przy okazji ośmieszając się w sądzie wraz z Palikotem, chociaż pewnie nawet prokuratura jest na tyle inteligentna że się tego nie podejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Re: Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu pr 21.07.09, 21:54 A co z Wasza inteligencją? Czy człowiek w sutannie nie powinien zachowywać sie przynajmniej przyzwoicie? zdaję sobie sprawe ,ze elektorat ojca nie jest zbyt wymagajacy, ale tak prymitywny i pozbawiony szacunku ""żart"" obraza tych biednych ludzi ,ktorzy przyszli na mszę. Ja na miejscu Palikota ,domagałbym sie raczej , aby Rydzyk udal sie do lekarza ,(myślę ,ze wiesz jakiego)... Odpowiedz Link Zgłoś
greg232 Re: Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu pr 21.07.09, 21:56 Przyzwoitość a rasizm to dwie różne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.aliks Re: Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu pr 21.07.09, 23:58 Nie sądzę. Człowiek przyzwoity nie jest rasistą. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Trzeba mieć wyjątkowo głoopi łeb ... 21.07.09, 21:54 O.Rydzyk znają się z Murzynem jak łyse konie a ten puknięty warząchwią w pusty łeb z Biłgoraja miesza, judzi, szuka dziury w całym. Najpierw niech "wiejski cudak" zapyta murzyna czy on sobie tego życzy by taka oferma dardanelska wtracała się do jego prywtności? Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki a czy ten ciemnoskóry xsiondz miał to 21.07.09, 23:11 a czy ten ciemnoskóry xsiondz miał to napisane na czole??? (że rydzak to jego funfel) a ty koleżko używasz słowa za które ciemnoskórzy sklepali by ci twarz - ciesz się, że nie mieszkasz w stanach zboczonych tylko w polszy, gdzie możesz wszystkich obrażać, ale ciebie w twoim mniemaniu nie wolno (takie prawo stworzyli ludzie, których praznaczeniem było tłuczenie kamieni ale komuna otworzyła im dojście do władzy) Ja się nie pytam czy całujesz xsiendza rydzaka po zadku, czy po goleni (odnośnie prywatności), stwierdzam tylko, żebyś nie robił drugiemu co tobie nie jest miłe - co byłoby gdyby nazwał cię polaczkiem białasem? enedue3 napisał: > O.Rydzyk znają się z Murzynem jak łyse konie a ten puknięty > warząchwią w pusty łeb z Biłgoraja miesza, judzi, szuka dziury w > całym. Najpierw niech "wiejski cudak" zapyta murzyna czy on sobie > tego życzy by taka oferma dardanelska wtracała się do jego > prywtności? Odpowiedz Link Zgłoś
glemp1 Płaskogłowy Słowianin obraża Murzyna 21.07.09, 22:05 Rydz obraża misjonarza z Afryki, jakby sam pochodził z narodu czyściochów. Hitler się pewnie w grobie przewraca... Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Płaskogłowy Słowianin obraża Murzyna 21.07.09, 22:11 O mamy tu "nierasistę" fana Adolfa Hitlera...czyściocha od komór gazowych i dezynfekcji cyklonem"B".. Odpowiedz Link Zgłoś
popijajac_piwo I dobrze 21.07.09, 22:13 Nie bedzie jeden czarny stal nad drugim czarnym. Odpowiedz Link Zgłoś
jarus16 A co z Tuwimem i jego rasistowskim wierszykiem 21.07.09, 22:14 "Murzynek Bambo"?.Jest nadzieja, że prokuratura również zajmie się tym gościem. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: A co z Tuwimem i jego rasistowskim wierszykie 21.07.09, 22:18 Jasne...opój palikot już przygotował wniosek Odpowiedz Link Zgłoś
z_b2 Re: A co z Tuwimem i jego rasistowskim wierszykie 21.07.09, 22:34 Nie sądzę, Tuwim był Żydem więc nie może być rasistą:) Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Murzynek Bambo 21.07.09, 23:46 Nie widze w tym wierszyku nic obrazliwego. Bambo uczy sie, bawi sie, figluje, jest wesoly, tak jak wszystkie inne dzieci. No i to zakonczenie: "Szkoda, że Bambo czarny, wesoły, / Nie chodzi razem z nami do szkoły." To zupelnie cos innego niz stwierdzenie Rydzyka ze jak Murzyn, czyli czarny, to znaczy ze sie nie myl. Murzynek Bambo w Afryce mieszka, Czarną ma skórę ten nasz koleżka. Uczy się pilnie przez całe ranki Ze swej murzyńskiej Pierwszej czytanki. A gdy do domu ze szkoły wraca, Psoci, figluje – to jego praca. Aż mama krzyczy: “Bambo, łobuzie!” A Bambo czarną nadyma buzię. Mama powiada: “Napij się mleka”, A on na drzewo mamie ucieka. Mama powiada: “Chodź do kąpieli”, A on się boi, że się wybieli. Lecz mama kocha swojego synka, Bo dobry chłopak z tego Murzynka. Szkoda, że Bambo czarny, wesoły, Nie chodzi razem z nami do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator I jeszcze jedno: 21.07.09, 23:55 Rasistowski jest natomiast wizerunek Kalego w "Pustyni i w puszczy" Sienkiewicza: naiwny, pelen zabobonow, bez poczucia moralnosci. Odpowiedz Link Zgłoś