Dodaj do ulubionych

Ogromna skala zniszczeń po burzach, siedem osób...

24.07.09, 08:27
No masakra niezła. Nie spodziewałem się, że to aż tak może być...
Obserwuj wątek
    • lecoqsportif Re: Ogromna skala zniszczeń po burzach, siedem os 24.07.09, 08:36
      Ogromna komórka burzowa nad Wrocławiem: wroclaw.fotolog.pl
    • zywiolak Re: Ogromna skala zniszczeń po burzach, siedem os 24.07.09, 09:09
      Któż, ach któż mógł się spodziewać nawałnic po wczorajszym upalnym dniu gdzie termometry (Krk) wskazywały nawet 37oC. A ja głupi czekałem na szron wieczerny ;(. Wręcz niebywałe, że się go nie doczekałem.

Krzykliwy tytuł w tonie końca świata, bla, bla, bla, ńjusowy szum, kasa za wierszówkę zgarnięta EOT, jutro każdy zapomni.
      • zywiolak Re: Ogromna skala zniszczeń po burzach, siedem os 24.07.09, 09:10
        Acha. Zapomniałem.

Kurtyna w dół.
    • eas_y Re: Ogromna skala zniszczeń po burzach, siedem os 24.07.09, 09:12
      bo jak jest burza to sie z dupą w domu siedzi a nie łazi pod
      drzewami i liniami wysokiego napięcia...
    • tajlerdarden Z całym szacunkiem, ale... 24.07.09, 09:13
      dojdźcie w końcu do jednego wniosku, ile tych osób nie żyje.
      Bo jak na homepage piszecie, że 6, w tytule artykułu 7 a wcześniej widziałem
      8, to się tylko ośmieszacie.
      • szablaa Re: Z całym szacunkiem, ale... 24.07.09, 10:14
        Sami nie wiedzą ile osob zginęło,natłok informacji powoduje dezinformację.Niech
        lepiej skupią się na wyskakujących reklamach bo to im najlepiej wychodzi (:
    • wasz.tk HAARP i chemtrails w akcji? 24.07.09, 09:17
      HAARP
      i
      Chemtrails
      proszę się z nimi zapoznać :) (w wątku o burzach na D. Śląsku - dział aleer24
      - wycięto, więc coś na rzeczy być musi)
      • veselin Re: HAARP i chemtrails w akcji? 24.07.09, 11:27
        Gdyby mieli uciachać, zrobiłem zrzut ekranu.
    • noremer A ja Wam napiszę tylko tyle: 24.07.09, 10:09
      jak zobaczyłem te chmury, które zbliżały się w kierunku mojego domu, a potem
      były nad domem, to pomyślałem: "po chałupie". Czegoś takiego w życiu nie
      widziałem. Kadry niczym z "Dnia Niepodległości". Szok. W odległości około 150m
      od mojego domu musiała przejść jakaś mini trąba powietrzna, bo na odcinku około
      100 metrów i szerokości kilku metrów wyrwało z korzeniami około 20 potężnych,
      kilkudziesięcioletnich drzew.
      • cillian1 Re: A ja Wam napiszę tylko tyle: 24.07.09, 10:14
        że po przeczytaniu tytułu bałem się, że połowę Polski trza będzie od nowa
        stawiać :)))
    • rastafarajan Nie ma prądu we wrocławiu?? 24.07.09, 10:30
      jak piszecie, że nie ma prądu to napiszcie gdzie dokładnie go nie ma.Zapewne
      nie ma go w jednej dzielnicy gdzieś na obrzeżach, a wciskacie kit, że w całym
      Wrocławiu.
      • rkarol2 Re: Nie ma prądu we wrocławiu?? 24.07.09, 11:57
        Zastanów się, jak ktoś nie ma prądu to Ci chyba nie odpisze...
    • plus_minus_zero krol i krolowa Polski wypieli sie na Polske 24.07.09, 12:02
      i Polakow! Modlcie sie katomatolki!
    • milo_1 Należy opracować system ostrzegania....... 24.07.09, 12:03
      Tak jak w przypadku innych zagrożeń istnieją metody ostrzegania wszystkich ludzi z danego terenu...
      Odpowiednie "powiadomienia" ludności za pomocą syren rozwiązałoby problem. Systemy ostrzegawcze są przygotowane na czas zagrożenia militarnego .Można dodać specjalny sygnał na czas pokoju, kiedy będzie on w stanie poinformować odpowiednio wcześniej o takim zagrożeniu jakie wczoraj spustoszyło pół Polski.
      Chmury burzowe i ognisko jego powstawania było widziane na kilka godzin przed tą tragedią...
      tnij.org/dvuq
      tnij.org/dvur
      Na powyższych stronkach można było to obserwować ...i nie będąc specjalistą meteorologiem widać było jak na dłoni co się zaczyna tworzyć i w jakim kierunku zmierza....

Brak sytemu ostrzegawczego przyczynił się do rozmiarów tej tragedii...
    • altmagus Oburzeni sa wielce Na PełO PiS dzielce. Jak w 24.07.09, 13:37
      Oburzeni są wielce
      Na PełO PiS dzielce.
      Jak w radiu szło.
      Syn Optycy z PełO.
      Wywołał wichury.
      Wywiał jak z tektury.
      Mieszkań trzy miliony.
      Syn Optyk pomylony.
      Konferencja prasowa.
      Naszcz Siennik połowa.

Ujada PiSiORek dziewica złodzieja,