propagacja 28.07.09, 19:43 Za...bisty "lekki humor"!! Ja pierdziu,czy oni naprawdę nie mają poczucia humoru? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadek-1 Nowy spot: PiS wskazuje agentów jako założyciel... 28.07.09, 19:59 Kaczynskiemu i PiS-owi zupelnie odbilo. W ostatnim czasie mieli za duzo wykladow w sekcie torunskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
rk111 Re: Nowy spot: PiS wskazuje agentów jako założyci 28.07.09, 20:12 Jednak Tusk miał rację żeby zabrać partią publiczne pieniądze bo to na co PiS wydaje moje podatki to woła o pomstę do nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Te spoty to chyba wymyśla dyslektyk Kamiński 28.07.09, 20:19 Te spoty to chyba wymyśla dyslektyk Mariusz Kamiński wraz z Kaczyńskim - ich poziom, ich humor. Bawcie się panowie, a za 2 lata wybory i będziecie mieli 10% poparcia. O 10 za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper "foksami" bywali też rdzenni Polacy,dla szmalu 28.07.09, 22:19 chociazby dla 300 zł albo dla eurosrebrników.Sprzedawali tez Żydów by uszczknąć chociaz furmankę z koniem, wiem bo dziadek opowiadali. zastanów sie co piszesz i o kim skoro nie znasz warunków w jakich dane było zyc niektórym ludziom. Piłsudski też miał oficerów z trzech zaborów i mimo iz sam nie był wojskowym potrafił byc ich wodzem. Ja znam członków PZPR którzy udzielali informacji i pare osób uchroniło to przed aresztowaniem i znam zagorzałych opozycjonistów którzy po mpierwszej wpadce sypali, nie mam do nich pretensji, nie mieli szans. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Kiedyś mawiano tuman dzisiaj dyslektyk 28.07.09, 22:10 Chciałbym sie dowiedzieć kiedy te rzekome cuda sie zaczęły skoro sie skończyły? Z logika i analitycznym musleniem w PiS -ie jak zwykle cieniutko, za to na wzór pzpr-owskich propagandzistów przerabiaja kazda wypowiedź, tym którzy pamietaja konferencje prasowe J.Urbana cos pewnie swita tylko intelekt nie ten. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Nowy spot: PiS wskazuje agentów jako założyci 28.07.09, 20:48 Ignorancie, zanim zaczniesz wypisywac idiotyzmy na forum naucz sie ortografii- piszemy "partiom" ale to pewnie za trudne dla takich jak ty niedouczonych zwolennikow PO lub tez innych rownie beznadziejnych partii w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Nowy spot: PiS wskazuje agentów jako założyci 28.07.09, 20:55 Ortografia w porządku, ale idiotyzmy nie mniejsze niż u krytykowanego. A tak na marginesie, poprawna pisownia to też znaki diakrytyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
golyrpg Re: Nowy spot: PiS wskazuje agentów jako założyci 28.07.09, 20:59 Jakie idiotyzmy - słusznie napisał, PIS trwoni nasze pieniądze na jakieś denne "antyreklamówki", zapewne dofinansowując rodzinnych "specjalistów" od reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
potako Re: Nowy spot: PiS wskazuje agentów jako założyci 28.07.09, 21:05 jednak wystarczyło żebyś pojął o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_katolik1 A ty folksdojczu, też nie lepszy. 28.07.09, 22:11 Nawet nie potrafisz włączyć polskiego układu klawiatury. Dyletant i namiastkowy polityk jak każdy kanapowy zwolennik PISu i podobnych dziwactw. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Kaczory to nieszczescie Polski. 29.07.09, 04:19 Kieszonkowy hitlerek i przyglup , tylko tyle mozna powiedziec o tej zlej kaczce, bo czlowiekiem nie jest ta przeniknieta zlem forma zycia ozywionego zwana jarkaczem.Jego brat-blizniak ,mlaskaczem zwany,to juz tylko bezwolny przyglup do wetowania, Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Czy to jedyno, co PiS potrafi ? 28.07.09, 21:05 Czyli obrzucac blotem ludzi ? Chcieli wziac sie za rzadzenie krajem i nie wyszlo, kurduple jak widzac nie wyrosli jeszcze z przedskola. Odpowiedz Link Zgłoś
perfect4u Re: Nowy spot: PiS wskazuje agentów jako założyci 29.07.09, 00:00 Nie ,po prostu niektorzy ogladaja czasem Polsat wieczorem i tam wlasnie Czempinski mowil ze to on wskrzesil Platforme Oszustow. Odpowiedz Link Zgłoś
halon51 Nowy spot: PiS wskazuje agentów jako założyciel... 28.07.09, 20:00 Przykład tego spotu wyrażnie wskazuje na to że PIS winien być skutecznie odsunięty od polityki ,ich programem była i jest walka polityczna a nie dobro obywateli bez względu na poglądy polityczne,wiarę czy status społeczny. Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz PIS idzie śladami swoich ojców UB-SB... 28.07.09, 20:01 SBecja mocno usadowiła sie w PIS..Jasinski,Kryże,Wasserman, itp... newsgroups.derkeiler.com/Archive/Soc/soc.culture.polish/2008-08/msg01844.html www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htmhttps://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=74891904&a=74907348 Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 na koncu tow. jarucha pierdnal ze smiechu, po czym 28.07.09, 20:01 znowu zanurzyl sie w swoim rodzinno-partyjnym szambie, tak jak to zawsze czyni po udanym "dowcipie". A co do Twojego komentarza droga/i propagacjo - tak, takie wlasnie poszczucie humoru ma kacza awangarda, szczegolnie odkad I sekretarz kc pis tow. jarucha zostal patronem zjednoczonych szambiarzy prl-bis. A tak szczerze - to czy ktos oczekiwal czegos wiecej od ponurych, smrodliwych szambiarzy z pisu??? Odpowiedz Link Zgłoś
mracek Nowy spot: PiS wskazuje agentów jako założyciel... 28.07.09, 20:06 Kiedy ostatni raz mialo PiS jakis przekaz pozytywny? Bo ja sobie nie przypominam. Teraz ciagle kogos (z regul PO) zwalczaja lub pomawiaja. I w dodatku na koncu spotow wydzielaja dziwne dzwieki (to chyba jakas obsesja). Odpowiedz Link Zgłoś
bob_arctor Re: Nowy spot: PiS wskazuje agentów jako założyci 28.07.09, 20:25 Kiedy ostatni raz mialo PiS jakis przekaz pozytywny? A czy w ogóle kiedykolwiek miało jakiś przekaz pozytywny? Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Ani mądre, ani dowcipne 28.07.09, 20:08 Ci ludzie nigdy nie byli specjalnie błyskotliwi, ale to co teraz prezentują to jakaś totalna chamowizna. Ten dźwięk na końcu nie pozostawia wątpliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Nowy spot: PiS wskazuje agentów jako założyciel... 28.07.09, 20:10 Jaki Prezes taki humor. Płakać się chce... Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Nowy spot: PiS wskazuje agentów jako założyci 28.07.09, 20:13 olechowski- NIEAGENT. Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz Kto założył PC {PIS} ????? 28.07.09, 20:15 haneczka1950.blox.pl/resource/Ku_Klux_Klan_4_RP.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Nowy spot: PiS wskazuje agentów jako założyci 28.07.09, 20:15 minister najlepszego rządu pej (przed erą jarosławową) nie mógł być agentem. I must mu w Odpowiedz Link Zgłoś
klinikka Re: Nowy spot: PiS wskazuje agentów jako założyci 28.07.09, 20:32 billy.the.kid napisał: > olechowski- NIEAGENT. a niby jakim on był agentem? bo jako student za paszport zobowiązał się w czasie wyjazdu do współpracy z wywiadem gospodarczym?! i co w tym złego? Im mniej moralizujących harcerzyków we współczesnej Polsce tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Nowy spot: PiS wskazuje agentów jako założyci 28.07.09, 20:58 billy.the.kid napisał: > olechowski- NIEAGENT. j.kaczynski - NIEAGENT BUA HA H AH A H A H AH A H A H AH A H AH A HA H AH A HA H A Teczke mu aniolki od sw.ojca rydzyka wyczyscily, agenta GRU...;DDD BUA HA H AH A H AH A H A H AH H A H AH A H AH H A H AH A H AH AH A Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Nowy spot: PiS wskazuje agentów jako założyciel... 28.07.09, 20:14 naprawdę dobry. O klasę lepszy od wczorajszego. Choć przyznaję - dla ludzie nie interesujących się polityką - chyba mniej czytelny. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzman1979 Prawda w oczy kole ... 28.07.09, 20:17 ... żeby była jasność nie głosuje na PiS :) Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Prawda w oczy kole ... 28.07.09, 20:21 kolejny dziadek z wermachtu . to juz nudne Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Prawda w oczy kole ... 28.07.09, 20:47 Nawet jesli to prawda, jak piszesz - to od kiedy Jarkowi przeszkadzaja partie zakladane przez ubekow? Sam z taka partia wszedl w koalicje. Sam zrobil z jej szefa wicepremiera Polski. W czym rzecz? Odpowiedz Link Zgłoś
jazzman1979 Re: Prawda w oczy kole ... 29.07.09, 00:38 a czy dotarło do ciebie zdanie że nie jestem wyborcą/fanem itd PiS ? "nawet jesli to prawda, jak piszesz" - ja ? nie ... jak twierdzi Gromosław Czempiński ... Odpowiedz Link Zgłoś
okoni Re: Nowy spot: PiS wskazuje agentów jako założyci 28.07.09, 20:19 pis kompletnie nie rozumie wyborców . nie kumają że negatyny i straszący przekaz może im dać co najwyżej kilka procent .tego najnowszego klipu nie "kupią" nawet emeryci, bo go poprostu nie zrozumieją! czasem na siłę szukam w nich coś pozytywnego ,chcę dać im szansę , ale oni ciągle są betonowi.wolę już psl, sld,po itd. pis notorycznie mnie od siebie odpycha. Odpowiedz Link Zgłoś
perfect4u Re: Nowy spot: PiS wskazuje agentów jako założyci 29.07.09, 00:39 okoni napisał: > pis kompletnie nie rozumie wyborców . nie kumają że negatyny i > straszący przekaz może im dać co najwyżej kilka procent .tego > najnowszego klipu nie "kupią" nawet emeryci, bo go poprostu nie > zrozumieją! czasem na siłę szukam w nich coś pozytywnego ,chcę dać > im szansę , ale oni ciągle są betonowi.wolę już psl, sld,po itd. pis > notorycznie mnie od siebie odpycha. Chyba najbardziej ciebie przyciagala PZPR.To se ne vrati.... Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-aczor Nowy spot: PiS wskazuje agentów jako założyciel... 28.07.09, 20:23 Za młodych lat, takie produkcje, kwitowaliśmy następującym poematem: Zesrał się goły, Na rogu stodoły, I srałby jeszcze, Ale mu się nie chce. Poemat nosił tytuł" "O tragedii gołego na rogu stodołego". Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar PiSowcy musieli znać ten poemat 28.07.09, 21:09 Niestety, nie zrozumieli przesłania. Co do spotu, to bardzo mnie cieszy nowy znak rozpoznawczy PiSu: pierdnięcie, które tak bawi amerykańskie dzieci z nizin społecznych. Dla porządku przypomnę, że zaoceaniczny analfabeta śmieje się najbardziej, gdy ktoś jednocześnie pierdnie, beknie i podrą mu się w kroku spodnie. Artyści PiSowscy mają niestety jeszcze trochę pola do POPiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
garfield Nie rozumiem waszego zdziwienia. 28.07.09, 20:24 Prezes partii prostak, jego brat też, nie wspominając o większości członków. Przecież od początku pis w większości skupiał zakompleksionych prostaków, którzy potrafią tylko pluć i jątrzyć. Poziom tego dzieła pokazuje iloraz inteligencji pisuarów. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec przecież to film pro PO 28.07.09, 20:25 widać że do pokoju wchodzą jacyś smutni faceci z gazetami - pewno agenci (ten ostatni wygląda na Ziobro)i co robią? wyrzucają z pomieszczenia logo PO - więc PO im nie w smak Odpowiedz Link Zgłoś
klinikka Nowy spot: PiS wskazuje agentów jako założyciel... 28.07.09, 20:30 prostackie, zawistne i infantylne Odpowiedz Link Zgłoś
pashow.von Nowy spot: PiS wskazuje na kupy i wiatry 28.07.09, 20:31 PiS zajął się ostatecznie tym co mu najbliższe, czyli końcowymi produktami przemiany materii w jelitach. Spoty kończą się piardnięciem (PiS-u na widzów?), a prezes w swoich wypowiedziach zajmuje się nocnikami: "Tusk znajdzie się nie z ręką w nocniku, lecz z głową". wiadomosci.onet.pl/2016439,11,j_kaczynski_tusk_znajdzie_sie_ni e_z_reka_w_nocniku__lecz_z_glowa,item.html Jeśli to ma być wzorcowe zachowanie inteligencji, to ktoś tego pojęcia chyba nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
uzurpator Re: Nowy spot: PiS wskazuje na kupy i wiatry 28.07.09, 20:35 Kreskowki bomba! Nie wiem co za geniusz to wymyslil i wyrzuca na bzdury publiczne pieniadze, ale gratuluje. W dobie kryzysu mozna umilac spoleczenstwu czas slodkim pierdzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
perfect4u Re: Nowy spot: PiS wskazuje na kupy i wiatry 29.07.09, 00:48 uzurpator napisał: > Kreskowki bomba! Nie wiem co za geniusz to wymyslil i wyrzuca na bzdury > publiczne pieniadze, ale gratuluje. W dobie kryzysu mozna umilac spoleczenstwu > czas slodkim pierdzeniem. To pierdzenie to taki niemiecki zwyczaj. Oni ciesza sie jak pierdza i mowia: Gesund=zdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
pashow.von Re: Nowy spot: PiS wskazuje na kupy i wiatry 29.07.09, 01:01 perfect4u napisał: > To pierdzenie to taki niemiecki zwyczaj. Oni ciesza sie jak pierdza i > mowia: Gesund=zdrowy. To jest raczej wyobrażenie PiS-u o Niemcach (Kaczyńscy się przyznali, że nigdy przed objęciem stanowisk w Niemczech nie byli, tzn. Lech był we Frankfurcie na lotnisku i korzystał z WC) albo doświadczenia ich elektoratu. Ja znam wielu Niemców, często tam jeżdżę i z tym się nigdy nie spotkałem. Fakt że nie spotykam się z ludźmi prymitywnymi, marginesem społęcznym... Odpowiedz Link Zgłoś
perfect4u Re: Nowy spot: PiS wskazuje na kupy i wiatry 29.07.09, 01:07 pashow.von napisał: > perfect4u napisał: > > > To pierdzenie to taki niemiecki zwyczaj. Oni ciesza sie jak > pierdza i > > mowia: Gesund=zdrowy. > > To jest raczej wyobrażenie PiS-u o Niemcach (Kaczyńscy się > przyznali, że nigdy przed objęciem stanowisk w Niemczech nie byli, > tzn. Lech był we Frankfurcie na lotnisku i korzystał z WC) albo > doświadczenia ich elektoratu. Ja znam wielu Niemców, często tam > jeżdżę i z tym się nigdy nie spotkałem. Fakt że nie spotykam się z > ludźmi prymitywnymi, marginesem społęcznym... Mieszkalem 2 lata w Niemczech wiec nie napisalem o tym bezpodstawnie.Nie sposob zauwazyc wszystkiego w czasie otkich wyjazdow.A dyskryminacje cudzoziemcow zaczyna sie odczuwac po dluzszym pobycie i zaczyna sie rozumiec w jaki sposob sie zwracaja do cudzoziemcow i co glosza media i partia rzadzaca CDU.Antycudzoziemskiej fobii zawdzieczcie zamkniecie rynku pracy w Niemczech i w Austrii przez nastepne 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Nowy spot: PiS wskazuje na kupy i wiatry 29.07.09, 07:08 ntycudzoziemskiej fobii zawdzieczcie zamkniecie rynku pracy w > Niemczech i w Austrii przez nastepne 2 lata. Tak jak naszej anty cudzoziemskiej (antyniemieckiej) fobii zawdzięczają oni zakaz kupowania nieruchomości w Polsce. Każdy naród ma jakieś fobie. Ciekawe o jakie okresy "przejściowe" będą zabiegali nasi politycy w przypadku wejścia Ukrainy do UE. Pewnie sytuacja będzie analogiczna. My im (Ukraińcom) zamkniemy rynek pracy a o ni nam zablokują możliwość zakupu nieruchomości. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pashow.von + psia kupa w spocie 28.07.09, 20:36 Zapomniałem o psiej kupie w spocie. Czekamy na kolejne spoty wymyślone przez pisowskich spin-doktorów, w których będzie przedstawione rzyganie, bekanie i sikanie a także dłubanie w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Czyli czynności kojarzące się z wypowiedziami Pana 28.07.09, 23:34 Marszałka profesora Stefana od Much. pashow.von napisał: > przedstawione rzyganie, bekanie i sikanie a także dłubanie w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
perfect4u Re: + psia kupa w spocie 29.07.09, 00:51 pashow.von napisał: > Zapomniałem o psiej kupie w spocie. Czekamy na kolejne spoty > wymyślone przez pisowskich spin-doktorów, w których będzie > przedstawione rzyganie, bekanie i sikanie a także dłubanie w nosie. te spoty sa skierowane do elektoratu PO ktory uwielbia takie rzeczy jak swinskie ryje i zady, rozowe wibratory, picie wodki z gwinta z menelami na ulicy.Do ludzi trzeba tak przemawiac zeby zrozumieli. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy spotu nie widzialem, ale jesli gras sprzata kupe 29.07.09, 00:59 perfect4u napisał: > pashow.von napisał: > > > Zapomniałem o psiej kupie w spocie. Czekamy na kolejne spoty > > wymyślone przez pisowskich spin-doktorów, w których będzie > > przedstawione rzyganie, bekanie i sikanie a także dłubanie w nosie. > te spoty sa skierowane do elektoratu PO ktory uwielbia takie rzeczy jak > swinskie ryje i zady, rozowe wibratory, picie wodki z gwinta z menelami > na ulicy.Do ludzi trzeba tak przemawiac zeby zrozumieli. swego psa, to nalezy mu sie za to pochwala (i pisowi tez za podniesienie tej kwestii)... za duzo psich kup lezy po parkach, trawnikach, itp polskich miast...czy sprzata te kupe na swojej posesji czy tez podczas spaceru psa poza nia??? wiele osob u siebie sprzatnie, ale za swoja brama juz nie... Odpowiedz Link Zgłoś
pashow.von Re: + psia kupa w spocie 29.07.09, 01:07 perfect4u napisał: > te spoty sa skierowane do elektoratu PO ktory uwielbia takie rzeczy jak > swinskie ryje i zady, rozowe wibratory, picie wodki z gwinta z menelami > na ulicy.Do ludzi trzeba tak przemawiac zeby zrozumieli. Jest dokładnie na odwrót. Palikot, bo o jego happeningi zapewne ci chodzi, naśladuje jednynie PiS i używa pisowskich środków wyrazu, np. eksponatów. Specem od eksponatów był Ziobro. Jeśli chodzi o picie, to bylo ono odpowiedzią na informacje o "małpkach" zamawianych do samolotów przez Kancelarię Prezydenta. Ja osobiście Palikota i jego "występów" nie uwielbiam, one są skierowane do wahającego się elektoratu PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
perfect4u Re: + psia kupa w spocie 29.07.09, 01:25 pashow.von napisał: > perfect4u napisał: > > > > te spoty sa skierowane do elektoratu PO ktory uwielbia takie > rzeczy jak > > swinskie ryje i zady, rozowe wibratory, picie wodki z gwinta z > menelami > > na ulicy.Do ludzi trzeba tak przemawiac zeby zrozumieli. > > Jest dokładnie na odwrót. Palikot, bo o jego happeningi zapewne ci > chodzi, naśladuje jednynie PiS i używa pisowskich środków wyrazu, > np. eksponatów. Specem od eksponatów był Ziobro. Jeśli chodzi o > picie, to bylo ono odpowiedzią na informacje o "małpkach" > zamawianych do samolotów przez Kancelarię Prezydenta. Ja osobiście > Palikota i jego "występów" nie uwielbiam, one są skierowane do > wahającego się elektoratu Myslisz ze robienie z siebie blazna przemowi do kogokolwiek oprocz elektoratu PO.Czy w jakimkolwiek cywilizowanym kraju zachowuje sie w ten sposob polityek partii rzadzacej?Osoba w ten sposob sie zachowujaca i z premedytacja lamiaca prawo i finansowana z niewiadomego zrodla zostalaby natychmiast wyeliminowana z zycia politycznego danego kraju.Polityk buduje swoj wizerunek przede wszystkim poprzez uczciwe o otwarte postepowanie a nie bezczelne kpienie z wyborcow.Cien hohsztaplerskich interesow Palikota pada rowniez na premiera ze toleruje takie osoby w swoim otoczeniu.Wyglada na to ze PO robi wszystko po tupach nie liczac sie z opinia spoleczna. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: + psia kupa w spocie 29.07.09, 07:18 > Myslisz ze robienie z siebie blazna przemowi do kogokolwiek oprocz > elektoratu PO.Czy w jakimkolwiek cywilizowanym kraju zachowuje sie w > ten sposob polityek partii rzadzacej? Tak. Politycy robiący z siebie błaznów występują w większości krajów. Po prostu błaznowanie przemawia do części ludzi. Politycy rożnych opcji starają się to wykorzystywać. > Wyglada > na to ze PO robi wszystko po tupach nie liczac sie z opinia > spoleczna. Ciekawy zarzut. Raczej ostatnio modniejszy jest przeciwny. Ze PO robi wszystko pod sondaże :) A tu proszę , "po trupach nie licząc się z opinia" :) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_arctor PiS wyobraża tajne służby... 28.07.09, 20:36 ... jako facetów w długich płaszczach, którzy chodzą trzymając przed sobą otwarte gazety... nic dziwnego, że WSI nie znalazło ich uznania, pewnie nikt tam tak nie chodził. Kompletne dno, prymityw i zero sensownej treści. PiS goni własny ogon, szkoda tylko, że za publiczne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Biedny PiS :)) 28.07.09, 20:40 Im się dalej wydaje, że ciemnemu ludowi trzeba wytłumaczyć, że białe jest białe a czarne jest czarne i że jest to oczywista oczywistość w Rzeczpospolitej Wolskiej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Nowy spot: PiS wskazuje agentów jako założyciel... 28.07.09, 20:43 Szczerze mowiac, troche rece opadaja czlowiekowi, kiedy tak patrzy, co robi najwieksza partia opozycyjna w tym kraju - ale co poradzic, kiedy partia jest tylko przedluzeniem paranoicznej jazni zakompleksionego kryptogeja. Dlatego tylko dwa spostrzezenia: 1. Na takie chore rozrywki PiSich bonzow ida dotacje partyjne z pieniedzy nas wszystkich. To tak do przemyslenia. 2. Jak partia z takim programem(?), a raczej pomyslem na zaistnienie w mediach chce marzyc o wygranej w wyborach? Wiem, zapowiada w tej sprawie sojusz z SLD i PSL (a nawet i z samym diablem), ale, doprawdy, jakim trzeba byc mulem, zeby dac sie przekonac takiemu filmikowi? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Nowy spot: PiS wskazuje agentów jako założyci 28.07.09, 20:48 Gdyby skończyć z finansowaniem tego cyrku z budżetu to nie byłoby takiego kretyństwa. Po to drą z ludzi podatki, żeby jakieś pajace robiły takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
karol_7 Re: Nowy spot: PiS wskazuje agentów jako założyci 28.07.09, 22:06 rudy obiecał skończyć z finansowaniem partii z budżetu i co? Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Nowy spot: PiS wskazuje agentów jako założyci 28.07.09, 22:30 I g..no. PiS biedne to i Jarosław poprosił brata o zablokowanie ustawy. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Nowy spot: PiS wskazuje agentów jako założyci 28.07.09, 22:35 Jak to, co? Prezio-małpeczka się nie zgodził. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Nowy spot: PiS wskazuje agentów jako założyciel... 28.07.09, 20:47 Ktoś tu dobrze na forum powiedział, że kryzysy sprzyjają ruchom faszystowskim, co ten kaczy kretyn chciał przez to powiedzieć? nie wiem! Ale może w tym gó...e widzi jakieś przesłanie sekta narodowo- socjalistyczna z Torunia. Czy ten kaczy śmieć nie rozumie że nie można tak skłócać narodu, tak dzielić i takiej uczyć nienawiści. Po co ci faszyści modlą się pod figurą, no chyba że cały kościół podążą w tym samym kierunku. Jasna Góra halą propagandową, Powstanie Warszawskie- prywatną własnośią braci Kaczyńskich... Nie rozumiem tych ludzi, choć wiem że jeśli tego małego głupka uda się oderwać od żłoba, to życie go rozerwie jak granat, rozerwie go nienawiść (zgromadzona w nim) do wszystkiego co się rusza, a nie nazywa się Kaczyńskim. Swego czasu nawet pani Kaczyńska nie bardzo się w tym nazwisku mieściła. Jak to może być, że prezydent 40 mln kraju w środku Europy eksponuje brata idiotę, zamiast go skryć gdzieś na daczy i troskliwie się nim opiekować, mało... jeszcze go wpuszcza do kancelarii i pozwala mu rządzić. Czy tego nie bedzie końca? gdzie jest Episkopat, gdzie są autorytety temu trzeba położyć kres..... a może już nic nie ma, poza głupim kaczyńskim i sektą rydzyka? No to nas może czekać poważna próba, niekoniecznie z powodu sąsiadów, to idzie w bardzo złym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
karol_7 Re: Nowy spot: PiS wskazuje agentów jako założyci 28.07.09, 22:08 jeden taki to mówił że Polsce kryzys nie grozi i jej nie dotyczy - wiesz o kim mowa? Odpowiedz Link Zgłoś
yesiotr podobne do "Włatców móch" 28.07.09, 20:49 taki też zresztą pewnie elektorat Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher SB i ZOMO sa tworcami PO............. 28.07.09, 20:53 To sluzby specjalne PRLu zalozyly te pseudo partie.Reaktywowali PZPR z corek, synkow, pociotek i wnukow PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Re: SB i ZOMO sa tworcami PO............. 28.07.09, 21:02 Do zelowek nie dorosliscie i Ty i Twoj autorytet Kaczynski Czempinskiemu. Ciebie nie znam, ale Kaczynski to skonczone zero, nic, ktore niebawem odejdzie na smietnik historii. W przeciwienstwie do generala. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: SB i ZOMO sa tworcami PO............. 28.07.09, 21:07 Dziekuje ci za wyrazistosc w stosunku do sluzb specjalnych PRL, ktorzy do dzisiaj pociagaja za sznurki.Wiem ze mnie nie znasz.Ja nie znam Czempinskiego.Tak sie zlozylo ze z ludzmi tego pokroju nie szukalem kontaktu.Dodam.Oni byli dobrymi fachowcami w czasach PRLu.Zmienil sie ustroj, zmienila sie przynaleznosc do innych organizacji wojskowych.Chcesz powiedziec ze wszyscy agenci PRLu zmienili automatycznie poglady?Nie .To sa przeslizgi systemowe.Kazdy agent PRL szukal parasola ochronnego w postaci partii politycznych.W PO znalezli. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: SB i ZOMO sa tworcami PO............. 28.07.09, 21:15 Myślisz ze agenci PRL owskich służb mieli poglądy ? Wierzyli w walkę klas i triumf proletariatu czy może w przydziały mieszkań i talony na maluchy ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
perfect4u Re: SB i ZOMO sa tworcami PO............. 29.07.09, 01:37 michalng napisał: > Myślisz ze agenci PRL owskich służb mieli poglądy ? > Wierzyli w walkę klas i triumf proletariatu czy może w przydziały mieszkań i ta > lony na maluchy ? :) Jerzy Urban to dokladnie wyjasnil: Liczy sie tylko wladza i pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Służby specjalne nie maja przynależności 28.07.09, 23:57 Tak się dzieje na całym świecie, mają natomiast kontakty i temu komu zaoferuja usługi lub ten kto ich przekona ma zyski. Jesli tego nie wiesz to jestes potomek Rocha Kowalskiego podobnie jak Kaczyński. Jak mawiał imc pan Zagłoba- co masz wziąć na plecy to bierz a na umysł nie bierz bo bedzie szpetnie szwankował. Odpowiedz Link Zgłoś
karol_7 Re: SB i ZOMO sa tworcami PO............. 28.07.09, 22:14 c.rayback napisał: > Do zelowek nie dorosliscie i Ty i Twoj autorytet Kaczynski Czempinskiemu. Ciebi > e > nie znam, ale Kaczynski to skonczone zero, nic, ktore niebawem odejdzie na > smietnik historii. W przeciwienstwie do generala. > mASZ RACJĘ ale częściowo - obaj tam wylądują Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: SB i ZOMO sa tworcami PO............. 28.07.09, 21:14 prawdziwy-moher napisał: > To sluzby specjalne PRLu zalozyly te pseudo partie.Reaktywowali PZPR z corek, s > ynkow, pociotek i wnukow PZPR. Bracia kaczynscy sa synami PZPRowca, zbigniew ziobro jest synem magnata PZPRowskiego z Krynicy, o kryzem nie wspomne. Wytlumacz rowniez wajdzik, dlaczego kaczynscy mianowali na szefow policji bylych oficerow SB oraz to, dlaczego ty, jako byly esbek agitujesz w imieniu PiS...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: SB i ZOMO sa tworcami PO............. 28.07.09, 21:17 Bracia Kaczynscy sa synami Akowca ktory bral udzial w powstaniu.Nawet towarzysz Komorowski mowi ze jest dumny ze jego ojciec uratowal zycie ojcu Kaczynskiego(ktory byl ciezko ranny).Zastanow sie nad bzdurami ktore powielasz jak czubek. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: SB i ZOMO sa tworcami PO............. 28.07.09, 21:29 prawdziwy-moher napisał: > Bracia Kaczynscy sa synami Akowca ktory bral udzial w powstaniu.Nawet towarzysz > Komorowski mowi ze jest dumny ze jego ojciec uratowal zycie ojcu Kaczynskiego( > ktory byl ciezko ranny).Zastanow sie nad bzdurami ktore powielasz jak czubek. Bracia kaczynscy sa synami powstanca warszawskiego z oddzialow AK, ktory jako nieliczy (zwykle akowcy byli mordowani) sprzedal sie rezimowi komunistycznemu za dobrobyt materialny, tutaj nie ma sie nad czym zastanawiac wajdzik, tutaj jest nad czym zaplakac...:( A co masz na obrone tatusia zbynia ziobry, lub tatusia kryzego, no co esbeku...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: SB i ZOMO sa tworcami PO............. 28.07.09, 21:30 A Bartoszewski?Tez jeden z nielicznych.Smiechu warte co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: SB i ZOMO sa tworcami PO............. 28.07.09, 21:33 prawdziwy-moher napisał: > A Bartoszewski?Tez jeden z nielicznych.Smiechu warte co piszesz. Bartoszewski? No co esbeku masz do Bartoszewskiego oprocz tego, ze jest zydem, no co bydlaku...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: SB i ZOMO sa tworcami PO............. 28.07.09, 21:38 Jezeli jestes Niemcem, nie jestes Polakiem.Jezeli jestes chinczykiem , nie jestes pingwinem. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: SB i ZOMO sa tworcami PO............. 28.07.09, 21:40 prawdziwy-moher napisał: > Jezeli jestes Niemcem, nie jestes Polakiem.Jezeli jestes chinczykiem , nie jest > es pingwinem. Nawet debilu esbecki, nielegalny uciekinierze z Polski nie masz pojecia czym jest polskosc, co to znaczy, nie znasz chamie historii kraju z ktorego jak szczur uciekles, wiec stul esbecko PiSia gnido morde zanim ktos ci ja stlucze, i synek bandyta ci nie pomoze, uwierz mi...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dariustch Re: SB i ZOMO sa tworcami PO............. 28.07.09, 22:21 ..no i czemu się obrażacie. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Ja widzę, że tam jeden obraża, więc czemu 28.07.09, 23:40 napisałeś w liczbie mnogiej "obrażacie"? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ja widzę, że tam jeden obraża, więc czemu 28.07.09, 23:43 niestaly_czytelnik napisał: > napisałeś w liczbie mnogiej "obrażacie"? Tam wajdzik, esbek PiSowiec obraza pana Bartoszewskiego, wszystkich Polakow i nawet PiSowcow, bo co jak co, ja czulbym sie obrazony gdyby esbek wypowiadal sie w moim umieniu, jak wajdzik wypowiada sie w twoim...;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: SB i ZOMO sa tworcami PO............. 28.07.09, 21:42 Jakie masz zarzuty do Bartoszewskiego, oprócz tego, że jest Żydem? Takie było pytanie. Jak nie masz nic sensownego do napisania to wyłącz komputer i zmniejsz efekt cieplarniany. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: SB i ZOMO sa tworcami PO............. 28.07.09, 21:44 zbig1113 napisał: > Jakie masz zarzuty do Bartoszewskiego, oprócz tego, że jest Żydem? > Takie było pytanie. > > Jak nie masz nic sensownego do napisania to wyłącz komputer i > zmniejsz efekt cieplarniany. Wiec zrob to szczylu, bo widze, ze nic na ten temat nie masz do powiedzenia, PiSia kreaturo...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: SB i ZOMO sa tworcami PO............. 28.07.09, 21:46 Nie zaperzaj się tak bradzo, to było do mohera. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: SB i ZOMO sa tworcami PO............. 28.07.09, 21:47 zbig1113 napisał: > Nie zaperzaj się tak bradzo, to było do mohera. Bardzo przepraszam. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: SB i ZOMO sa tworcami PO............. 28.07.09, 21:49 Bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
karol_7 Re: SB i ZOMO sa tworcami PO............. 28.07.09, 22:19 Kralik ależ Ty jesteś nerwus, wyluzuj facet bo zawał niewyjęty :) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: SB i ZOMO sa tworcami PO............. 28.07.09, 21:46 Znam wielu zydow.Nawet antypolskich.Bartoszewski jest przykladzm zyda ktory w sumie nie wie jakiej racji stanu bronic.Bedac Polakiem musialby zaatakowac Zydow i Niemcow.Boi sie.Bedac Niemcem musialby zaatakowac Zydow i Polakow.Bedac Zydem musialby zaatakowac Polakow i Niemcow.Bo Zyd jest wlasnie taki. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: SB i ZOMO sa tworcami PO............. 28.07.09, 21:48 prawdziwy-moher napisał: > Znam wielu zydow.Nawet antypolskich.Bartoszewski jest przykladzm zyda ktory w s > umie nie wie jakiej racji stanu bronic.Bedac Polakiem musialby zaatakowac Zydow > i Niemcow.Boi sie.Bedac Niemcem musialby zaatakowac Zydow i Polakow.Bedac Zyde > m musialby zaatakowac Polakow i Niemcow.Bo Zyd jest wlasnie taki. Ty bedac esbekiem nekales Polakow, po upadku komuny i likwidacji SB, nielegalnie bez paszportu uciekles z Polski, sam otwarcie o tym pisals na tym forum, wiec za kogo ty szmaciarzu sie masz...? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: SB i ZOMO sa tworcami PO............. 28.07.09, 21:52 Jako esbek nie musialbym uciekac z Polski.Mialbym paszport.Jako esbek powinienem wiec kochac rzady Tuska.Rece sie slinia, znowu gaz i palka na ulicy.Bic jak za PRL.Jednak bylem przeciw PRL(palkom i gazom) i jestem przeciw PO(palkom i gazom).Dlatego uwazam ten rzad za przedluzenie PRL.I to wszystko w temacie.Ide na nocna sjeste. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: SB i ZOMO sa tworcami PO............. 28.07.09, 21:57 prawdziwy-moher napisał: > Jako esbek nie musialbym uciekac z Polski.Mialbym paszport.Jako esbek powiniene > m wiec kochac rzady Tuska.Rece sie slinia, znowu gaz i palka na ulicy.Bic jak z > a PRL.Jednak bylem przeciw PRL(palkom i gazom) i jestem przeciw PO(palkom i gaz > om).Dlatego uwazam ten rzad za przedluzenie PRL.I to wszystko w temacie.Ide na > nocna sjeste. Nie esbeku, po upadku komuny i likwidacji SB, ty paszportu nie miales, nie mial go zaden esbek, dlatego w tamtym czasie esbecy masowo uciekali nielegalnie za granice, dokladnie, jak ty wajdzik...;DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: SB i ZOMO sa tworcami PO............. 28.07.09, 22:36 Wajdzik broni się jak w 1945 Gestapowcy. Masowo zgłaszali się do obstawy konwojów Czerwonego Krzyża żeby tylko móc uciec przed Armią Czerwoną na zachód. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: SB i ZOMO sa tworcami PO............. 28.07.09, 21:48 Czyli, Bartoszewski jest niedobry, bo to Bartoszewski. Tyle wynka z twego wpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: SB i ZOMO sa tworcami PO............. 28.07.09, 21:51 zbig1113 napisał: > Czyli, Bartoszewski jest niedobry, bo to Bartoszewski. Tyle wynka z > twego wpisu. Bartoszewski jest niedobry, bo nie dal sie zlamac rezimowi komunistycznemu, a tatus kaczynskich jest dobry, bo sprzedal sie za wille i kariere "naukowa". ;D Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Bartoszewski niedobry, bo obraził parę milionów 28.07.09, 23:44 ludzi od "bydła". W tym wielu byłych Powstańców Warszawskich. Dlatego ci będą go wygwizdywać dopóki nie przeprosi. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Bartoszewski niedobry, bo obraził parę milion 28.07.09, 23:51 niestaly_czytelnik napisał: > ludzi od "bydła". W tym wielu byłych Powstańców Warszawskich. > Dlatego ci będą go wygwizdywać dopóki nie przeprosi. > > BUA HA HA H A H AH A H AH A H AH A H AH A HA H AH A H AH A H Ludzie od bydla, to bracia kaczynscy, a nie powstancy glabie, podczas powstania jaroslaw wraz z lechem zalegali w jadrach jednego z powstancow, tego samego, ktory po wojnie sprzedal sie sowietom za piwko i spiew...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Oczywiście że tak 28.07.09, 23:50 zaczeli gdzieś tak w roku 1986 rozmowami o porozumieniu zakończone Okragłum Stołem (mediował Kościół z udziałem m.in. Kaczyńskich za wiedzą L.Wałęsy)zaowocowało to "wojną na górze" która trwale podzieliła dawna opozycję a chodziło o wyeliminowanie grupy KOR- owskiej, tzw. "lewicy laickiej" która się związała z UD i z części której wywodza sie politycy PO oraz kilkudziesięciu którzy przeszli na stronę "wroga". Obóz UD cechował idealizm i chęć przeprowadzenia zmian, skrzydło "wojenne" cechuje ideologia TKM, patronował im człowiek-symbol: Lech Wałęsa. Najciekawsze jest że bracia Kaczyńscy udzielali sie sie w obozie "laickiej lewicy" a potem stali sie konserwatystami i dzisiaj działaja dalej w imie hasła :"Socjalizm tak-wypaczenia nie" Nie tak dawno prof. Żaryn w szczerosci historyka ujawnił że miały miejsce rozmowy miedzy strona koscielna a PZPR w celu wyeliminowania "kuroni i michników" z czynnego życia politycznego i sprawa gwałtownie ucichła, nie piszą o tym żadne media, nikt tym tropem nie podązył. Nie dziwie sie A. Michnikowi gdyz zawsze był to facet odpowiedzialny i nie dbający o własne korzyści ale tu jednak prawde w końcu trzeba powiedzieć, by oszołomstwo raz na zawsze umilkło a młodsze pokolenia wiedziały jak było.W obecnej sytuacji uważam że czas na to, bo pokrzywdzone zostana młodsze pokolenia, zwyczajnie okłamane. Odpowiedz Link Zgłoś
lightcik Nowy spot: PiS wskazuje agentów jako założyciel... 28.07.09, 20:54 PLATFORMA TO MAFIA SZKODNIKOW! Odpowiedz Link Zgłoś
pempek_lubelski Pierdnięcie na końcu 28.07.09, 20:56 Oglądając ten filmik zacząłem się obawiać, że na końcu nie będzie pierdnięcia... aż tu nagle jest! Teraz należy koniecznie ustalić, kto w Pisie wydaje z siebie takie niezwykłe dźwięki. Jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Niektórzy jedzą oglądając telewizję 28.07.09, 21:00 Są ludzie którzy jedzą oglądając TV, bo np.: mają mało czasu, są uzaleznieni od TV, lub też nie mają wyboru, bo są np. w barze gdzie jest włączony telewizor. Oni zwłaszcza zapałają sympatią do PiS-u dzięki tym spotom z kupami i piardnięciami. Odpowiedz Link Zgłoś
pempek_lubelski Re: Niektórzy jedzą oglądając telewizję 28.07.09, 21:03 To te spoty mają być emitowane w telewizji??? Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Nowy spot PiS to naprawdę wytwór chorego umysłu. 28.07.09, 20:56 To przerażające ale i pouczające na przykładzie "awangardy"PiS jak zawiśc,chęć odwetu i beznadziejność perspektywy odzyskania waaadzy pustoszą ludzkie mózgi.Odreagowują nieustającą agresją.A objawy głupoty i obłędu widoczne są na każdym kaczym kroku. Ludzie już nie do uratowania.Wariotów momy. Odpowiedz Link Zgłoś