kenez77 03.08.09, 00:05 wygląda mi to na coś podobnego do izimany, które nie odsyła potwierdzenia rejestracji po wcześniejszym podpisaniu umowy po czasie dwukrotnie większym niż było to zapowiedziane podczas rejestracji... Szkoda... Uważajcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciekzy To wszytsko jeśli ludzie będa jeszcze głupsi 03.08.09, 00:16 Ale nie musza być głupsi. Ja mam nadzieje że nikt nie będzie chciał oglądac reklam za pieniądze bo to jak prostytuowanie swojego mózgu. Lepiej zapracować te 5 zł i zachowac jakąs godnośc a nie pozwalać na wyrzucanie śmieci do swojej głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r To chyba jakiś rodzaj żebractwa 03.08.09, 01:22 "- Reklama sama w sobie nie jest złem. Złem jest taka, która nie pasuje do profilu naszych zainteresowań. Takie reklamy nas irytują - uważa Łukasz Adamczyk z Otineo.pl. Kluczem do sukcesu jest utrafienie w gusta odbiorców." ********************************* Bzdura. Nie jesteście w stanie reklamować towarów zdecydowanej większości pożądanych produktów, bo nikt wam za to nie zapłaci. Jesteście w stanie jedynie zastosować taki mechanizm indoktrynacji, który zmusza reklamobiorcę do ciułania punktów i wydawania ich w konkretnych sklepach na konkretne - najczęściej liche i niechodliwe towary. Tak naprawdę wykorzystujecie mechanizm żebractwa. Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Ja to chętnie bym zapłacił za stworzenie 03.08.09, 11:31 firmy, instytucji, która by rzetelnie badała produkty i wyroby firm. Może by wreszcie nie było potrzeby kupowanie proszków do prania w Niemczech. Szczególnie takie coś by było przydatne przy zakupie produktów które się kupuje bardzo rzadko. Np. mam w domu dwa kible jeden reklamowany z Koła, drugi najtańszy jaki był w hipermarkecie czeski czy słowacki Jikov. I gó... o wiele lepiej spływa z tego czeskiego, jak również jest o wiele wygodniejszy do mycia, mimo że kosztował 2/3 tego z Koła. Odpowiedz Link Zgłoś
mops111 to może wpierw niech aktywuja konta 03.08.09, 11:42 pomysł uważam za fajny. w UK jest blyk.com który jako operator dociera do osób w wieku 16-24... reklamują sie u niego marki takie jak l'oreal, Mastercard, Mc Donalds, M&S,Ford...i wielu innych. w ciagu roku pozyskali 200tys uzytkownikow... wiec się kręci. fajna sprawa. uzytkownik nie tylko czesto dostaje doladowania ale także informacje z interesujacych go dziedzin, znizki, kupny...itd. jesli chodzi o otineo...to cos maja kiepski sposob aktywowania użytkownikow... czeka sie tak długo ze az ochot amija by tam wrocic Odpowiedz Link Zgłoś
ch3heg Re: Darmowe grzanie za reklam słuchanie 04.08.09, 09:23 Trzeba być niespełna rozumu by brać w tym udział. Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Darmowe grzanie za reklam słuchanie 04.08.09, 11:46 Człowiek, który jest gotów poświęcić dwie godziny na oglądanie reklam, żeby zarobić 5 złotych płatnych w naturze (prąd, doładowania) raczej nie jest wymarzonym targetem dla reklamodawców. Pomysł mocno nietrafiony. Odpowiedz Link Zgłoś
sufler2006 Darmowe grzanie za reklam słuchanie 04.08.09, 14:20 A czy ktoś z was spróbował?JA uważam ze w życiu aby krytykowac należy najpierw spróbować aby dopiero potem móc ocenić.Ja z ciekawości spróbowałem.I w ciągu pól godziny uzbierałem 32pkt na 100 wymaganych do doładowania.Dodam ze równoczenie jadłem sniadanie i czytałem gazete:).Reklamy są ok.A nawet zachęciła mnie jedna do obejrzenia filmu hiszpańskojęzycznego. Dodam ze nie jestem fanem tej strony ale zrobiłem to z ciekawości. Być może początkowe trzymające poziom reklamy to zachęta dla użytkownika.Zobacze później. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_izimany.pl a ja z izimany.pl 09.08.09, 20:04 witam wszystkich czytających ten temat! szkoda, że nie mieliśmy szansy wypowiedzenia się do artykułu... izimany.pl - pomysł narodził się w Polsce, inicjatywa młodych ludzi z Krakowa, połączenie następujących elementów: doskonałe targetowanie reklamy+weryfikacja zrozumienia przekazu(tylko wtedy koszt naliczany reklamodawcy)+zainteresowanie odbiorcy reklamy (wybór czy/które z reklam targetowanych dla niego ogląda)+wynagrodzenie dla użytkownika (nic nowego - w TV za reklamy odbiorca dostaje np.filmy, w radio - muzykę i wiadomości), w sieci beta obecna już od kwietnia, rozwijamy struktury w miastach wojewódzkich, gromadzimy w tej chwili użytkowników i reklamodawców portalu - mieliśmy nadzieję na umożliwienie korzystania z pełnej funkcjonalności portalu już na wakacjach - ze względu na ograniczone środki finansowe, trwa to dłużej, ale wszystkich informujemy o tym dlaczego jeszcze nie mają nadanego loginu i hasła do portalu. będziemy tak długo pracować nad izimany.pl, aż się nie przyjmie! bo każdy, kto porozmawiał z nami o izimany.pl przynajmniej godzinę - mówił, że to się nie może nie przyjąć, tylko wymaga dużo pracy, bo na rynku jest emitowanych więcej reklam, niż byłby w stanie oglądnąć dziennie nasz użytkownik (1 godzinę dziennie). Użytkownik, oglądając reklamy godzinę dziennie (limit dzienny), otrzyma 1116 zł. izimany.pl - na tym korzysta każdy otineo i reklamofonowi życzymy jak najlepiej, bo to również świtne pomysły. my mówimy, że jesteśmy takim youtubem z reklamami, który łączy reklamodawców z odbiorcami ich produktów. zapraszam do rejestracji na stronie - nawet jeśli będzie trzeba trochę poczekać na login i hasło, to chyba warto dla 36zł/h oglądania reklam, prawda? my potrzebujemy użytkowników, żeby otrzymywać zlecenia na emisję reklam. jeszcze raz - szkoda, że nikt z prasy jeszcze nie zainteresował się naszym przedsięwzięciem. moglibyśmy zdecydowanie więcej opowiedzieć o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
martyna.wwa Re: a ja z izimany.pl 10.08.09, 10:13 JA się już zapisałam. Wszystko jest tak jak mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
wizjoner-marketing Re: a ja z izimany.pl 10.08.09, 14:46 pomysł bardzo ciekawy - reklama dokładne sparamtryzowana - chyba w tym kierunku idzie przyszłość reklamy. Po co mam oglądać spoty z pampersami skoro nie mam dzieci?- zato z chęcią oglądne oferty adresowane do mnie, a jak ktoś mi za to zapłaci.. - to czego jeszcze mogę oczekiwać od reklamy...?:) moim zdaniem strzał w 10! Odpowiedz Link Zgłoś
martyna.wwa Re: Darmowe grzanie za reklam słuchanie 10.08.09, 10:12 Tak - dokładnie jak na izimany.pl z tą różnicą , żę tam wypłacają prawdziwą kasę ( 36 zł za godzine wychodzi ?) Zapisałam się w maju i czekam na październik bo wtedy to właśnie rusza.|Dzwoniłam nawet wczoraj żeby sie upewnić i wszystko gra, niema się czego bać - umowa nie zobowiązuje. ( polecam zapisanie się jeszcze do października - później zapisanie się ma być płatne) . Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Darmowe grzanie za reklam słuchanie 10.08.09, 12:27 Nieopłacalne. Za 50 reklam 5zł, do tego skołowany mózg. Wizyta u lekarza po czymś takim będzie konieczna, a przeważnie jest znacznie droższa niż te 5zł. Odpowiedz Link Zgłoś
xegar Re: Darmowe grzanie za reklam słuchanie 14.08.09, 22:33 strikemaster napisał: > Za 50 reklam 5zł, do tego skołowany mózg. Twardowski sprzedał diabłu duszę. Nie przypuszczałem, że bajka przejdzie do reala, a to właśnie nastąpiło. Xe. Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_kobry_misja_na_marsa Darmowe grzanie za reklam słuchanie 11.08.09, 09:05 Ludzie, błagam, otrząśnijcie się. pokażcie mi studenta, gdziekolwiek, wynajmującego jakiekolwiek mieszkanie, czy jakiegoś nastolatka, który ogląda reklamy w necie za prąd ;) po co mu ten prąd? Co takiego fajnego jest w tym, że za miesiąc siedzenia przed kompem i oglądania reklam odliczyliby im 10 zł od rachunku za prąd? więcej zachodu z formalnościami, niż korzyści. Rozumiem kase na konto, czy doładowanie komórki, ale prąd, to już chyba czysta przesada;) Odpowiedz Link Zgłoś