prze26 18.04.06, 21:06 czesc ,wlasnie za miesiac wylatujemy do irlandii,jestem w trakcie szukania dobrego ubezpieczenia,podobno euro 26 jest naj,a co jezeli ma sie np,28 lat???tez mozna to wykupic???z gory dzieki za informacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l3ft Re: ubezpieczenie zdrowotne 27.04.06, 09:28 hej Wczoraj wlasnie wykupilem Euro 26 ale ja mam 27 lat i sie zalapalem na rok bez mozliwosci przedluzenia :/ no ale rok za 60pln w pakiecie standartowym porownywalnym do innych Warty albo PZU za nieporownywalnie wieksza kase. Jak dla mnie to interes godny uwagi. Do tego dostajesz dodatkowa karte platnicza (jesli masz konto studenckie w WBK) a za jej pomoca mozesz tez korzystac z wielu znizek w roznych miejscach w Europie ( nie ma tego wiele ale zawsze cus :) ) to tyle na 'chypcika' jak chcesz sie dowiedziec wiecej to pisz l3ft@op.pl ale nie obiecuje ze odpisze bo juz w sobote spadam do Dublina Powodzenia !!! aaa wejdz tez na www.bzwbk.pl tam masz wszystko odnosnie Euro 26 lacznie z regulaminem Odpowiedz Link Zgłoś
gogo139 Re: ubezpieczenie zdrowotne 29.04.06, 22:22 cześc, więc wylatujesz w połowie maja - tak jak ja - tylko że taaak szczerze - to nie mam jeszcze nic załatwione :(:( czy masz już nagraną pracę - bo ja np. lece w ciemno :(:( pozdrawiam bartek gogo140@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś