Dodaj do ulubionych

Producent opakowań tekturowych

11.12.12, 15:13
Zajmuje się produkcją zbiorczych opakowań tekturowych na terenie Częstochowy i okolic.
Zapraszam do współpracy.

www.pudelkaczestochowa.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: andrew_and Re: Producent opakowań tekturowych IP: *.centertel.pl 09.06.15, 13:59
      Ja od siebie dorzucę jeszcze twojeopakowania.pl/ mają w ofercie opakowania kartonowe trzy i pięciowarstwowe, opakowania fasonowe, również z nadrukiem, wszelkie wyposarzenie kartonów, przekładki, kratki itp. no a do tego konkurencyjne ceny, przy świetnej jakości produktach.
      • wojtekt4 Re: Producent opakowań tekturowych 11.08.15, 00:30
        Duży wybór opakowań można znaleźć na www.rajapack.pl/kartony-pudelka-opakowania-kartonowe.html - Firma ma ponad 60 lat doświadczenia w branży, oferuje najszerszy wachlarz materiałów opakowaniowych w Europie.
    • masertiger1 Re: Producent opakowań tekturowych 02.07.18, 14:17
      Ja znam firmę Big Plus producenta opakowań z folii, tektur i kartonów. Oni produkują i wykonują opakowania, jak pudła, pudełka do różnych zastosowań. Podoba mi się ich profesjonalizm i etapy projektowania oraz akceptacji, gdyż każdy krok wymaga konsultacji i korekt. Robią bardzo nietypowe opakowania zwłaszcza co do sposobu otwierania i zamykania, a także kształtu. Produkują wykrojniki introligatorskie. Można wszystko z nimi załatwić przez internet.

Kontakt:
      Tomasz Hojny „Big Plus"
      tel: 505-207-772
      email: biuro@bigplus.pl
      Ul. Pogodna 17
      34-122 Wieprz
      woj. Małopolskie
      NIP 551-229-51-42

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka