Dodaj do ulubionych

Szukam: Opel Vectra 1.6 16V - 97 rok

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 11:55
Witam,
Szukam: Opel Vectra 1.6 16 V benzyna, rocznik 1997 z klimatyzacją. Może być
wersja kombi. Jeśli ktoś ma do sprzedania to proszę o info na forum, oddzwonię
lub emailem na: zaspa@o2.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: d Re: Szukam: Opel Vectra 1.6 16V - 97 rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 12:05
      Jeśli moge wtracić swoje trzy grosze, to kup sobie taką z co najmniej 99roku, po
      liftingu. Ja mam z 97r, tylko że z silnikiem 2.0, jakbym miał jeszcze raz kupić,
      to wolałbym dołozyć i kupić taka, o jakiej pisałem na poczatku. Są po prostu
      bardziej dopracowane i mniej awaryjne.
      • Gość: Kupujacy Re: Szukam: Opel Vectra 1.6 16V - 97 rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 12:10
        Możesz napisać coś więcej o usterkach, co najczęściej się sypie.
        • Gość: d Re: Szukam: Opel Vectra 1.6 16V - 97 rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 12:30
          Wymienię typowe przypadłości tego samochodu, które wystapiły u mnie:
          oberwanie lutów w pilotach, rozprogramowanie tychże pilotów(to jest proste do
          usunięcia, ale wkurzajace), przełączniki w centralnym zamku(tu gorzej bo trzeba
          demontować tapicerke z drzwi). Awaria pompy powietrza wtórnego(tej pompy w
          poliftowych vectrach juz nie ma), uszkodzenie wyświetlacza, awaria czujnika
          położenia wałka rozrzadu. Na to musisz sie przygotować. Te niedomaganie nie sa
          b. poważne, ale jak juz napisałem denerwujace. Z drugiej strony silnik i
          climatronic działaja bezproblemowo.
          jak juz pisałem wcześniej vectra po liftingu to bedzie po prostu dojrzalszy i
          bardziej dopracowany samochód, z którego wyeliminowano przypadłości z pierwszego
          okresu produkcji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka