Dodaj do ulubionych

Szukam pośredników

17.02.14, 12:53

Witam, szukam mieszkania na Białołęce , ale nie ufam za bardzo deweloperom, ktoś was kupował przez jakiś pośredników , którzy szukają najlepszych mieszkań i nie pobierają prowizji ?? Czy home broker albo emmerson pobierają prowizję?? Znalazłam też coś takiego właśnie z mieszkaniem na Białołęce - tngz.pl/Portal/InvestmentDetails?InvestmentId=3 , czy znacie ten Portal, bo chyba nowy ?
Obserwuj wątek
    • al_gon Re: Szukam pośredników 18.02.14, 11:18
      Tak, ja znam pośredników, którzy za darmo (bez prowizji) poświęcą swój czas, pieniądze i wiedzę. Za darmo tzn bez prowizji. Znam też sklep, gdzie za darmo sprzedają jedzenie. Za darmo!

Ludzie, opamiętajcie się - nie ma nic za darmo czy to się komuś podoba czy nie!
    • posrednik76 Re: Szukam pośredników 20.02.14, 16:52
      Słyszałem o biurze "Wersal" - mają sporo ofert z Białołęki i oczywiście nie pobierają wynagrodzenia od strony kupującej. Strona internetowa: www.wersalnieruchomosci.com
    • anna_kucharska0 Re: Szukam pośredników 21.02.14, 17:15
      Witam mi koleżanka poleciła taką agencje Korab znając moja sytuację sprawdziłam opinie i miałam trochę obaw ale umówiłam się na spotkanie z miłą Pania. Nie dość że kupiłam mieszkanie to rozwiązali mi bardzo trudna sytuację prawno-rodzinaą . Fakt iż nie są najtańsi ale jestem generalnie zadowolona.
    • j666 Re: Szukam pośredników 04.03.14, 10:33
      A co, kradną?

-----
      > nie ufam za bardzo deweloperom

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka