Dodaj do ulubionych

Cierniewski

24.07.04, 21:29
Czy ktoś mnie może oświecic:
skąd wykopali tego paszczura i czym zgrzeszyliśmy że "toto" śpiewa u nas?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jo-jo Re: Cierniewski IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.07.04, 21:45
      U nas, to znaczy u kogo?
    • Gość: pat Re: Cierniewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 22:48
      koleś wrócił niedawno z usa o czym świadczy jego gustownie ukrywający łysinkę
      kapelusik uważa sie za polskiego toma jonesa tak o nim slyszalem nie wiem
      chyba nagral jakas plyte i teraz sie promuje
      • Gość: Andrzej Re: Cierniewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 23:10
        Parę lat temu jak usłyszałem jakąś piosenkę w radiu w jego wykonaniu/a jeszcze
        nie wiedziałem kto to jest/ byłem święcie na 100% przekonany,że śpiewa
        Krzysztof Krawczyk.Cierniewski głos ma do złudzenia przypominający Krawczyka/
        czy to celowe?/
        • Gość: AUGUST B.-W. Też Go pomyliłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 19:54
          Ciekawe, ja też Go pomyliłem z Krawczykiem. Nie przepadam, ale "Znaszli ten
          kraj" polecam.
          • chromajaca_boleslawa_eulalia o kim rozmawiacie?co spiewa?jak?i gdzie? 25.07.04, 22:15
            • Gość: elf Re: o kim rozmawiacie?co spiewa?jak?i gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 22:41
              Rzeczywiście, wszędzie go pełno. Chyba skończyły się czasy, kiedy mdleliśmy ze
              wzruszenia, kiedy pojawiał się Polonus z Ameryki raczący nas swoją twórczością,
              za którą nikt za Wielką Wodą złamanego centa nie chciał dać. Tutaj jednak ktoś
              go chce promować, bo wszędzie go widać. Pewnie pani Nina T. z Dwójki na siłę
              wciska nam zubożałego "kowboja od siedmiu boleści". Ten facet jest żałosny.
              Takie kawałki to grał kiedyś Gang Marcela chyba kilkanaście lat temu. Niech się
              lepiej gościu wycofa i to jak najszybciej.
              • johnny_tomala Re: o kim rozmawiacie?co spiewa?jak?i gdzie? 26.07.04, 10:58
                dawno się na tym zastanawiam i wysnułem teorię że ten facio musi być:
                a) obecnym kochankiem dinozałrzycy ninoczki
                b) byłym kochankiem dinozałrzycy ninoczki kiedy jeszcze młoda była tj. jakieś
                350 lat temu. przespał się z nią po pijaku rano się obudził spojarzał i uciekł
                do usa. ale ponieważ dobrze jej zrobił to jej sentyment do niego pozostał.
                • Gość: dezerter Re: o kim rozmawiacie?co spiewa?jak?i gdzie? IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.04, 16:16
                  wersja b) jest bardzo prawdopodobna, skłonny jezdem uwierzyć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka