art-rna 26.06.09, 15:27 Witam czy jest tutaj może ktoś kto miał problemy z agencją nieruchomości Euro-Contract z Bielska-Białej? Bardzo prosimy o odpowiedź mamy problem z umowa rezerwacji i pobraną z tego tytułu kwotą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al_gon Re: Problem z AN Euro-Contract z Bielska-Białej 26.06.09, 20:35 Jaka rezerwacja? Jaki problem? Mam problem, czy ktos ma podobny? Moze trochę szczegółów? Odpowiedz Link Zgłoś
art-rna Re: Problem z AN Euro-Contract z Bielska-Białej 26.06.09, 20:39 Masz problem z Euro-Contract z Bielska-Białej? To sam podaj więcej szczegółów może być na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
al_gon Re: Problem z AN Euro-Contract z Bielska-Białej 27.06.09, 18:05 Nie wiem czy zauważyłaś mój sarkazm, no ale jeśli nie to szkoda. Jeśli wchodzisz na forum publiczne i w publiczny sposób piszesz, że masz z nimi problemy ale nie chcesz podzielić się informacjami to jest to zwyczajne świństwo. Podobne świństwa stosują bracia Kaczyńscy - wiem ale nie powiem. Ja mogę też wejść na scene w dużym mieście i powiedzieć, że ten człowiek to złodziej. Ale na pytania co ukradł odpowiadam, że wiecej szczegółów zdradzę na uszko. Odpowiedz Link Zgłoś