azotek1 08.05.06, 18:11 Wróciło nowe. Jeżeli to Ty Tradycjo - to ja w to nie uwierzę. Napisz, że to TY! Dopiero wtedy będę miał wątpliwości / które będą na Twoją korzyść/. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuczman Re: Kto wycina? 08.05.06, 19:36 Tradycja ma mysle lepsze rzeczy do robienia bedac teraz w Polsce, w Tarnowie na miesiecznych wakacjach. Mysle ze to teklat. Ale wyciac 100 postow? Wiele mam skopiowanych, wydrukowanych. Ot tak na wszelki wypadek. Problem zas to to ze na Forum o Forum tez znikl topik o tym co sie dzieje tu na forum Tarnow z wypowidziami skarbowiny i moimi. Czekam teraz na odpowiedz admina. Niecierpliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Kto wycina? 09.05.06, 06:12 Wiec "zaginiony temat z "forum o forum" sie znalazl. Jest na "oslej lawce" gdzie wyzucane sa tematy lamiace regulamin. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=41406578&v=2&s=0 Nie wiem, czym ow temat zlamal regulamin forum- ostatnimi slowami skierowanymi przez skarbowine do qwertego? Czyli: *Nie obrazaj- z netykiety: "Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców." Ciekaw jestem kto te arbitracyjna decyzje podja, pewnie admin niezbyt zaznajomiony z forum Tarnow. Bo jezeli mozna napisac k.olego i potem badz co- to nie atakuje personalnie nikogo. Hm... ciekawe zagranie. Ale co dziwne moich odpowiedzi nie usunieto, pomimo nie uzywania natychmiastowo q.olego zwrotu. Co jeszcze dziwniejsze, to to ze z forum tarnow zniknelo 100 postow ostatnio. Ciekawe jakich i ciekawe ze nie tych jawnie lamiacych regulamin forum, ktorego nasze stado tajnych pomocnikow moderatorow tak gorliwie pilnuje. Na przyklad: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=92&w=40925292 na ktory odpowiedzialem wskazujac punkt regulaminu lamany tym postem. Zero akcji od moderatorow forum Tarnow. A ten punkt to: Czego unikac: "Nie publikuj ogłoszeń ani reklam! Do ich publikacji służą serwisy ogłoszeniowe lub wyznaczone fora." Jeszcze inne przyklady ignorowania tego samego punktu regulaminu przez nasze grono oficjalnych moderatorow i utajonych pomocnikow: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=92&w=40863008 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=92&w=40507427 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=92&w=40226969 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=92&w=40013105 Ale nie wypada pominac oficjalnej pozycji owczesnego (oficjalnie) moderatora forum Tarnow- uzurpujacego sobie prawo do modyfikowania oficjalnego regulaminu Agora zobowiazuje nas do przestrzegania: "Podobnie będą traktowane wszystkie oferty "pracy" bez szczegółowych danych - usunięcie i BAN! Uczciwy pracodawca nie boi się upublicznić, że chce zatrudnić osobę, na jakim stanowisku i jakie ma wymagania. A praca "dla każdego" to w istocie praca dla nikogo!" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=92&w=38450085&v=2&s=0 A przeciez Netykieta wyraznie mowi: "Nie publikuj ogłoszeń ani reklam! Do ich publikacji służą serwisy ogłoszeniowe lub wyznaczone fora." forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html Jasno i wyraznie pisze- jednak poprzedni jak i obecny moderator forum Tarnow elektywnie decyduja sie do ignorowania Netykiety jak i regulaminu forum. Ale nie, usowamy 100 postow "niewygodnych" ignorujac te kolace w oko od miesiaca. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Kto wycina? 09.05.06, 18:15 Posprzatanie na forum Tarnow zostalo dokonane przez Admina, nie moderatora. Podobno jakis stary temat, bedacy monologiem jednego uzytkownika. Ale przeciez zniknelo kilka drobnych nowych tematow tez, szkoda ze farsa azotka1 o 50 tysiecznym poscie zostala zaliczona jako spam. Mam rowniez nadzieje ze moja, juliet74, niemotki dyskusja dotyczaca forum Tarnow nie jest oceniana jako spam, czyli powielanie tej samej informacji. Dotyczy jednego tematu, ale jest przeciez dyskusja. Pozdrawiam. kuczman Odpowiedz Link Zgłoś