oskarr85 16.10.15, 11:11 Znacie jakieś firmy zajmujące się sprzedażą lub ewentualnie wynajmowaniem agregatów prądotwórczych w okolicy Tarnowa? - potrzebny mi na plac budowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farban90 Re: Agregaty prądotwórcze 16.10.15, 13:29 Mogę polecić firmę Agregaty Prądotwórcze z okolic Mielca - tu masz ich stronę www.agregatypradotworcze.org . Kupiliśmy tam w zeszłym roku do naszej firmy budowlanej agregator stacjonarny z silnikiem IVECO i jak na razie pracuje bezawaryjnie. O ile pamiętam to zajmują się także wynajmowaniem agregatów. Odpowiedz Link Zgłoś
ekogroszekfan Re: Agregaty prądotwórcze 22.07.16, 10:30 barracuda.sklep.pl/79-benzynowe na tej stronie znajdziesz fajne agregaty. Jeśli nie wiesz jaki kupić warto się skontaktować z personelem- bardzo doświadczeni ludzie z całą pewnością Ci pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
poloniusz_m Re: Agregaty prądotwórcze 27.05.18, 13:57 jest bardzo fajny sklep internetowy marki Kruzer, mają tam agregaty właśnie, myjki i motopompy sprzęt dostarczają pod dom, a dostawcza tłumaczy obsługę i konserwację dostawa w całej Polsce więc lokalizacja nie ma tu znaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
janek_mazurek Re: Agregaty prądotwórcze 14.06.18, 23:31 polecam firmę kruzer, sam mam zakupiony przez ich sklep internetowy konsultant doradził odpowiedni do moich potrzeb i jestem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
gosdebs Re: Agregaty prądotwórcze 28.07.18, 12:55 My tez kupowaliśmy przez sklep Kruzera i faktycznie doradzili, podpowiedzieli wszystko super, sam sprzet tez ok Odpowiedz Link Zgłoś
poloniusz_m Re: Agregaty prądotwórcze 30.07.18, 00:40 słyszałem o marce kruzer, mają ogólnie sprzęt w tym stylu, agregaty, myjki ciśnieniowe, motopompy myślę, że warto by było sprawdzić i się przekonać samemu Odpowiedz Link Zgłoś
poloniusz_m Re: Agregaty prądotwórcze 22.08.18, 19:41 na tej stronie jest sklep z agregatami kruzer.pl/27-agregaty-pradotworcze warto się z nimi skontaktować, bo dobrze doradzają w doborze modelu do potrzeb Odpowiedz Link Zgłoś
kazik19565 Re: Agregaty prądotwórcze 05.02.19, 20:43 Polecam agregaty z Zabrza z megavat77. Super jakość za przyzwoitą cenę. Bardzo uczciwi sprzedający. Odpowiedz Link Zgłoś