Dodaj do ulubionych

OSTRZEŻENIE

30.08.11, 00:13
Re: Zlot TROLLOWNI?
Autor: llmirka 28.08.11, 20:16

Oooooo! dziękuję Maseczko, znowu mogę napisać big_grin

Dzień dobry • Przednia lektura, zaiste bez chamstwa i manipulacji smile
Blokowana, najsampierw skoryguję nasze drobne nieporozumienie. Śpiesząc się do pracy mówiłam półsłówkami, dlatego też nie tak zrozumieliśmy się.
Kiedy chciałam raniutko wkleić post, ( po doświadczeniach z TVN24 tak mi zostało, że pisze w Wordzie), po zalogowaniu się na GW i kliknięciu "odpowiedz" pokazało mi się okienko z napisem - forum net bez chamstwa…. należy do… aby móc na nim pisać musisz zostać wpisany na listę….
Nie miałam zamiaru wpisywać się na listę. Maska kilkakrotnie prosiła abym otwarcie napisała, iż uważam ją za trolla. Ostatnie jej posty utwierdziły mnie, że tak jest to też chciałam zrobić jej przyjemność i publicznie przyznać jej tytuł trolla. To też napisany post, wysłałam do niej z dopiskiem, iż poślę go innym nautom, co zrobiłam.
Dziękuję Ci, Blokowana, za umieszczenie go na forum. Czytając popracnie dzisiejsze posty, zabawę miałam przednią big_grin
Masko, już sobie wyobrażam, jaką lawiną inwektyw za chwilkę mnie poczęstujesz i już się na nie cieszę big_grin Wpuściłaś się w maliny na własną prośbę, bo wszystko wiesz najlepiej, masz monopol na prawdy wszelkie i nie czytasz ze zrozumieniem.
Hmmm… może to wina braku wyższego….
Przyznam się Ci, na ucho, że też mam dyplom, nie to nie dyplom, to certyfikat, (no, bo teraz w Unii jestemy) … kucharza suspicious

Zebyscie Panstwo byli uprzedzeni - tego rodzaju manipulacje, nie beda tutaj tolerowane - jeszcze raz pojawi sie w stosunku do mnie czy do kogokolwiek innego tego rodzaju klamliwe, oszczercze, nazwe trolowskie, twierdzenie - beda takie posty usuwane wlasnie...

Ilmirko - DOWODY na te inwektywy poprosze... za czesto sobie juz na to raczylas pozwalac - tak czesto, ze zapytano mnie gdzie to znalezc... TY WIESZ, TY POKAZ....

Jesli zamierzasz wysmarowac kolejny dlugi post, ktory zakonczysz w taki czy podobny sposob, zapowiadajac jako ta Pytia wiedzaca juz co sie wydarzy... szkoda bedzie Twojego pisania, bo post zostanie usuniety....
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: OSTRZEŻENIE 30.08.11, 00:15
      p.s. Masko, już sobie wyobrażam, jaką lawiną inwektyw za chwilkę mnie poczęstujesz i już się na nie cieszę big_grin - Twoje wyobrazenia tudziez Twoje fantazje, mnie nie interesuja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka