w.iwo 07.10.09, 22:37 usłyszałam gdzieś stwierdzenie: seksualny kłusownik... nie wiecie czasem co to takiego ? ------------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narewa Re: słownik wyrazów boskich 08.10.09, 12:28 to jeszcze można zrozumieć i domyslac się,gdzie i na co taki kłusuje.. A mnie ostatnio wkurza słowko 'CELEBRYTA".Teraz wszyscy,o których brukowce piszą,to celebryci albo celebrytki. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 kłusownik seksualny?.. 08.10.09, 17:41 drodzy Panstwo, zeby odpowiedziec na to pytanie, musimy wpierw wyjasnic kim jest mysliwy, a kim jest kłusownik. otoz kłusownik to przeciwienstwo mysliwego. mysliwy dba o zwierzynę. wiele lat inwestuje w nią. opiekuje się, dokarmia i łozy cięzkie piniędze zeby zaspokoic jej zachcianki. w zamian moze zwierzynę potrzymac za futro, a nawet calkiem legalnie puknąc ją kiedy tylko ma ochotę (poza okresem ochronnym). kłusownik natomiast wchodzi podstępnie w rewir mysliwego, wybiera najbardziej okazałe ale i najbardziej lekkomyslne sztuki, wabi, ustawia przemyslne sidła, puka na konto mysliwego. kłusownik kiedy tylko zadowoli się najsmaczniejszym kąskiem, szybko porzuca zdobycz, szukając kolejnej ofiary. mysliwy pała ządzą stanąc z kłusownikem twarzą w twarz. kłusownik tylko pała ządzą. to tak na moj chłopski nieuczony rozum. teraz wstawcie sobie Panstwo odpowiednie wyrazy w miejsce "mysliwy, kłusownik i zwierzyna". Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: kłusownik seksualny?.. 09.10.09, 20:55 rozwaliłeś mnie tym pukaniem, "zaplułam monitor i idę po mopa" jak powiedziała pewna blondynka ;) a jakieś koło myśliwskie jest ? żeby na tych kłusowników warczało ? celebryta, to pewnie jakiś gatunek zboczenia... może chodzi tu o zaginioną grę wstępną ? mam następny trudny wyraz - domena publiczna ------------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: kłusownik seksualny?.. 09.10.09, 21:08 a skąd pomysł zeby doszukiwac się u kłusownika seksualnego czegos boskiego? nie dostaniesz rozgrzeszenia córko. Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: świecić sutem 11.10.09, 19:15 sut - rodzaj lampy oliwnej używany w dawnych czasach podczas ceremonii nocy poślubnej ;) stąd - teraźniejsze znaczenie - olśniewać, seksownie błyszczeć, onieśmielać seksualną energią Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: świecić sutem 12.10.09, 16:19 w.iwo napisała: seksownie błyszczeć -------------- moze być. na zdjęciu świeci sutem Dominika Gawęda, wokalistka Blue Cafe [img]https://bi.gazeta.pl/im/4/7131/z7131304X.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
legionowski_mis Re: słownik wyrazów boskich 16.10.09, 22:18 Proponuję zmienić temat: Słownik wyrazów babskich. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: słownik wyrazów boskich 17.10.09, 17:27 bardzo ładny tytuł rzucił mnie się ostatnio na oczy. Dowód w czipie tak stało napisane w jednej z legionowskich gazet. Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: słownik wyrazów boskich 18.10.09, 22:14 "czip, czip!" mówi bezzębna babka wołając na kury ;) hi ze słownika a może to chodziło o Częstochowski Inkubator Przedsiębiorczości ? dowód miłości w Częstochowskim Inkubatorze Przedsiębiorczości ? Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 nekropolia 30.10.09, 16:44 przez okrągły rok mowi się normalnie. mowi się cmentarz. jakos tydzien przed pierwszym listopada w mediach triumfuje słoweczko nekropolia. zauwazyli Panstwo? Odpowiedz Link Zgłoś