ilif 24.04.10, 15:01 czy możecie polecić któryś sklep dziecięcy w Legionowie w którym można skompletować wyprawkę dla maluszka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gonia_5 Re: sklep dziecięcy 24.04.10, 15:35 ja polecam Allegro, najtaniej. Można u jednego sprzedawcy wszystko zamówic wtedy jeden koszt przesyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
ilif Re: sklep dziecięcy 24.04.10, 15:58 szperam już na Allegro ale przyznam się szczerze chciałabym pójść, zobaczyć, ocenić, porównać a potem pewnie i tak skończy się na zakupach w sieci bo najtaniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwciab Re: sklep dziecięcy 24.04.10, 15:56 Czego jak czego ale sklepów dziecięcych w naszym mieście nie brakuje, Kropka - kompleksowo i miła, kompetentna obsługa ale dosyć drogo, Amadeo w Błękitnym Centrum - miło, kompetentnie i niedrogo, Bobas (chyba) na Jagielońskiej na przciwko Mc Donalda duży wybór ale obsługa jakby za karę tam była, na Słowackiego dwa sklepy blisko siebie i w Maximie Pysie Patysie czy coś takiego - obsługa stoi jak mumia i nawet zza lady nie wyjdzie najchętniej odpowiada NIE MA, jeśli chodzi o wyprawkę to chyba bym się zdecydowała na Amadeo lub Kropkę, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bronka777 Re: sklep dziecięcy 24.04.10, 20:32 Jezu w Amadeo jest tanio? Z tym się zgodzić nie mogę. Kropka fakt całkiem ok ale jeśli chodzi o ceny to najrozsądniejsze są własnie w tym sklepie przy Jagiellońskiej naprzeciw MD - ja z obsługą problemów nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
tabaher-2 Re: sklep dziecięcy 26.04.10, 06:37 W sklepie obok MC kupiłem parę większych klamotów po cenie o dziwo mniejszej niż w internecie (łóżeczko drewniane, turystyczne i coś tam jeszcze). Co do obsługi to mnie się tam najbardziej podoba...mniam :-) Polecam zwłaszcza ojcom. Odpowiedz Link Zgłoś
harp Re: sklep dziecięcy 27.04.10, 00:00 niestety w sklepie "Bobas" obsługa klienta jest na bardzo niskim poziomie, sklep nie przyjmuje zwrotów, co jest niezgodne z prawem konsumenckim.> Jezu w Amadeo jest tanio? Z tym się zgodzić nie mogę. Kropka fakt > całkiem ok ale jeśli chodzi o ceny to najrozsądniejsze są własnie w > tym sklepie przy Jagiellońskiej naprzeciw MD - ja z obsługą > problemów nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
bronka777 Re: sklep dziecięcy 27.04.10, 10:19 w Polsce prawo konsumenckie nie nakazuje przyjmowania zwrotow, to że niektóre sklepy to robią jest jedynie ich dobrą wolą. Wymiana towaru to już inna kwestia ale nie zwrot Odpowiedz Link Zgłoś
harp Re: sklep dziecięcy 04.05.10, 07:26 niestety wtedy takiego towaru nie było. Kupowałem w tym sklepie dość często, ale po tym zdarzeniu, przestałem tam przychodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina87 Re: sklep dziecięcy 25.04.10, 20:04 czy ktoras z was wie w ktorym sklepie dzieciecym mozna kupic wozki firmy coneco? Odpowiedz Link Zgłoś
ilif Re: sklep dziecięcy 25.04.10, 21:44 na pewno są w Gagatku na Słowackiego, kilka tam ostatnio widziałam, w Bobasie na Jagiellońskiej chyba też są wózki tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka Re: sklep dziecięcy 26.04.10, 14:06 Jesli chodzi o zaopatrzenie i obsluge to polecam sklep Bobas, ale cenowo rzeczywiscie sa dosc drodzy :( Ale wybor spory rowniez kupilam tam lozeczko dla coreczki i bylo tansze niz w innych sklepach :) Odpowiedz Link Zgłoś
harp Re: sklep dziecięcy 27.04.10, 00:02 obsługa w tym sklepie jest kiepska, choć być może ostatnio się tam poprawiło. Tego jednak nie wiem, albowiem omijam ten sklep. mariolkka napisała: > Jesli chodzi o zaopatrzenie i obsluge to polecam sklep Bobas, ale > cenowo rzeczywiscie sa dosc drodzy :( > Ale wybor spory rowniez kupilam tam lozeczko dla coreczki i bylo > tansze niz w innych sklepach :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec a co z Gugu? 27.04.10, 08:57 na Struzanskiej? tam mozna bylo i detalicznie i internetowo.. Odpowiedz Link Zgłoś
ilif Re: a co z Gugu? 27.04.10, 10:24 ostatnio przejeżdżaliśmy tam z mężem i sklep jest w likwidacji Odpowiedz Link Zgłoś
tabaher-2 Re: a co z Gugu? 27.04.10, 10:38 Do sklep Gugu nie mozna bylo np wjechac z malym dzieckiem w wozku (przynajmniej ja tak raz mialem). To dosc zrozumiale jak na sklep dzieciecy. Przy tak wymagajacej klienteli trzeba bylo sklep zamknac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: a co z Gugu? 27.04.10, 11:09 Z tego co kojarze mozna bylo tam kupic lozeczko niemowlece, wiec ... zanim sie mialo dziecko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: a co z Gugu? 27.04.10, 11:10 www.gagu.pl/?page=kontakt hmmmmm... aktualnosci jak cie moge... Odpowiedz Link Zgłoś
hilaryy Re: a co z Gugu? 28.04.10, 14:19 Mnie też nie pozwolono wjechać wózkiem, chociaż dziecko miało wtedy ok pół roku, więc raczej zabawek z półki by nie ukradł ;) Nie mogłam go nawet zostawić na chwilę w środku przy wejściu (sklep był wtedy zupełnie pusty - tylko dwoje sprzedawców). Zrezygnowałam wobec tego na z jakichkolwiek zakupów w tym sklepie, bo musiałabym chyba małego na dworze zostawiać... Takie sytuacje miało zresztą wielu moich znajomych. Swoją drogą to ceny też mieli z kosmosu. Przynajmniej tych artykułów, które mnie wówczas interesowały. Odpowiedz Link Zgłoś
bronka777 Re: a co z Gugu? 28.04.10, 21:59 nas też nie wpuścili - odlot, myślałam, że to tylko mnie tak potraktowano Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1977 Re: a co z Gugu? 05.05.10, 14:17 hehehe niezle, nie pozwolic wjechac do sklepu z wozkiem! Ja nie wiem ale niektorzy to sie chyba z powolaniem mineli! Sklep z art dla dzieci i mam zostawic male dziecko w wozku przed sklepem? To jakis zart jest! A tak na marginesie jest jeszcze jeden sklep w Legionowie gdzie nie mozna wejsc z dzieckiem. Sklep z butami Vera w Blekitnym Centrum. Obsluguje tam bardzo "mila" strasza blondyna ktora twierdzi ze dzieci nie mogo dotykac butow bo maja... UWAGA... brudne, tluste lapy! Ha i co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
ma.ania Re: sklep dziecięcy 15.05.10, 13:12 Ja zazwyczaj robię zakupy w Bobasie,mają dobre zaopatrzenie i ceny "normalne",a obsługa no cóż - raz mnie bardzo wkurzyli i nie zachodziłam tam przez dłuuugi czas,ale mi przeszło:)Jak każdy człowiek raz mają lepszy raz gorszy dzień. Najlepiej wiedziec po co sie idzie bo na doradztwo sprzedających to raczej liczyc nie można nigdzie.Buty dziecięce zazwyczaj kupuję w Kropce,nie opłaca mi sie jechac do Wawy,cenowo to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
godgod Re: sklep dziecięcy 15.05.10, 20:31 Ja kiedyś w Bobasie chciałem kupić wózek. Nie mieli aktualnej ceny, więc kazali zadzwonić jak przyjdzie szefowa. Jak zadzwoniłem, to oczywiście nie wiedzieli o co chodzi, ale obiecali się dowiedzieć. Jak po kilku dniach pojechałem, to także wielkie oczy i znów to samo. Po tygodniu takiej zabawy dałem sobie z nimi spokój. Kupiłem w Internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
h.kostro_olechowska Re: sklep dziecięcy 20.05.10, 13:13 Można też podjechać do Jeżyka w Stanisławowie Pierwszym. Odpowiedz Link Zgłoś
agata9979 sklep z zabawkami 29.05.10, 15:13 ja mogę polecić sklep z zabawkami w Michałowie na Warszawskiej sprzedają głownie przez internet-więc trzeba się dogadać telefonicznie co do godziny mają dobre ceny,o połowę mniejsze niż np. w Maximie głownie zabawki dla dziewczynek Odpowiedz Link Zgłoś
emamaa Re: sklep z zabawkami 20.06.10, 22:57 Ja ostatnio kupuję w Gagatku, smoczek w kropce 12zł tam 9,50zł. To tak dla porównania. Zabawki kupujemy w nowym sklepie ABC, ceny dużo tańsze niż w kropce, Maximie itp. A wyprawkę kupię w H&M. Odpowiedz Link Zgłoś