dikoj 20.05.10, 20:22 Jak kursuje teraz autobus dowożący do SKM-ki? Na stronie Legionowa jest rozkład uwzględniający ul.Sobieskiego? Czy jest on aktualny? Z którego przystanku odjeżdża autobus najbliżej skrzyżowania Królowej Jadwigi/Piłsudskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amelka1341 Re: dojazd do SKM 20.05.10, 22:04 Ja jechałam dziś w drugą stronę - czyli od SKM-ki. Ten autobus jedzie z kierunku Legionowo Przystanek z Sobieskiego skręca w Mickiewicza i potem w Siwińskiego (tak jak 723). Przystanek o który pytasz - to przy Bibliotece (przystanek "3 Maja"). A czy według rozkładu - dzisiejszy był według rozkładu 18.20 - ale to początek lini... Odpowiedz Link Zgłoś
cornellia Re: dojazd do SKM 21.05.10, 11:32 Nic nie rozumiem, o ile sie orientuje nie można skręcić z ul Sobieskiego w Mickiewicza a potem jeszcze Siwińskiego. Bardzo proszę o wyjaśnienie, bo mnie też zależy na znajomości nowej trasy automusu dowożącego do SKM Odpowiedz Link Zgłoś
amelka1341 Re: dojazd do SKM 21.05.10, 11:50 Racja - pomyliłam ulice - przepraszam późno było :) Łącznikiem między Sobieskiego a Sowińskiego jest Krasińskiego. Czyli: Sobieskiego, Krasińskiego, Swoińskiego - do Piłsudzkiego przy Urzędzie Miasta. Czyli w skrócie - taka sama trasa jaką jeździ 723. Odpowiedz Link Zgłoś
a-ksie Re: dojazd do SKM 21.05.10, 11:51 Najprawdopodobniej chodzi o trasę Sobieskiego-Krasińskiego- Sowińskiego-Piłsudskiego Nie jeżdżą co prawda tym autobusem ale wszystkie linie jadące od L-wa Przystanek mają taki objazd. Odpowiedz Link Zgłoś