pleg 20.11.10, 16:33 warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,8686001,Program_szpiegowski_w_telefonie__Do_czego_to_prowadzi.html swoją drogą technika idzie naprzód, dotychczas musiał wystarczyć prywatny detektyw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w.iwo Re: co za uczucie 20.11.10, 20:17 teraz wystarczy czytać komentarze na Facebooku ;) za darmo... he he, ale tak na serio, zazdrość to choroba... może prowadzić do prawdziwych nieszczęść a potem fakt ma o czym pisać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zdebeq Re: co za uczucie 21.11.10, 13:50 hmm, mi też ostatnio duży rachunek przyszedł. nie powinienem przypadkiem słyszeć nerwowego dyszenia w słuchawce:D Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: co za uczucie 21.11.10, 17:03 kobity to mają instynktowne oprogramowanie, podejrzliwość, wyczulony węch, przy praniu koszule sprawdzają i kieszenie z liścików otrzepują... takoż jest to zjawisko nasilone w przypadku papierów małżeńskich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: co za uczucie 21.11.10, 17:44 Rozwazajac czysto hipotetycznie, ze mialabym albo sprawdzac czy mnie ktos zdradza albo pajacowac, by mnie ktos nie zdradzil ponownie to ja serdecznie dziekuje. I wypisuje sie z takiego podszytego wzajemnym zaufaniem zwiazku. Bo to jest do kitu. Z zalozenia. Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: co za uczucie 21.11.10, 19:18 swoją drogą komórki, monitoring, gps to wszystko ma swoją cenę w przypadku wykorzystywania go przez czynnik ludzki, zwykle dochodzi do nadużyć człowiek jest tylko człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś