Dodaj do ulubionych

Miejski program promocji zdrowia - Prośba o pomoc

24.11.10, 11:33
Mam pytanie, czy poniższe opcje są jeszcze dostępne? chodzi mi o kolejki, dostępność szczepionek, koszty, miejsce etc.). Będę wdzięczny za informacje

Bezpłatne szczepienia przeciw grypie dla legionowskich seniorów. Czy ten program jeszcze trwa?

Co pozostałymi pacjentami? Jaki jest koszt szczepionki?

Dofinansowanie przez miasto - szczepienia przeciw rakowi szyjki macicy dziewczynek z Legionowa roczniki: 1996, 1997, 1998.

Można jeszcze zaszczepić?
Obserwuj wątek
    • w.iwo Re: Miejski program promocji zdrowia - Prośba o p 24.11.10, 11:38
      Co do szczepionek dla dziewczynek warto zadzwonić do przychodni "Zdrowie". Tam udzielą informacji ile jeszcze jest dostępnych szczepionek. W tym roku euforia spadła ponieważ pierwsza dawka była płatna, istnieje więc możliwość że nadal jest taka możliwość.
      • pleg Re: Miejski program promocji zdrowia - Prośba o p 25.11.10, 00:29
        a tu znajdziesz jeszcze więcej informacji
        klik
        • bluesbrother7 Re: Miejski program promocji zdrowia - Prośba o p 25.11.10, 10:20
          pleg napisał:

> a tu znajdziesz jeszcze więcej informacji
          > klik

Dziękuje!
    • bluesbrother7 Re: Miejski program promocji zdrowia - Prośba o p 29.11.10, 11:48
      W ramach informacji..

Akcje trwają nadal :) Seniorzy mogą się szczepić. Ja w związku z tym, że nie mam jeszcze 65 lat zapłaciłem za szczepionkę przeciw grypie 30 zł. Córka zaszczepiona przeciw HPV pierwszą dawką. Dwie pierwsze darmo.

Tyle w temacie.
    • 4wethepeople rosyjska ruletka 19.06.13, 15:27
      Ilu z nas zaszepiło swoje córki?
      kefir2010.wordpress.com/2011/10/25/szczepionka-hpv-czyli-medyczna-rosyjska-ruletka/
      • madziulec Re: rosyjska ruletka 19.06.13, 21:37
        Nie no super ;)
        Wiarygodny blog piszący przy okazji o jaszczurach...

O raaany ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka